canım bence hamilesindir keşke kan testi yapma imkanın olsaydı sağlık ocağı falan yokmu yapmıyolarmı orda..testlerin hepside yanlış olcak değil üstüne görmüş olabilirsin çok var bu şekilde adet olduğu için hamile olduğunu geç farkeden..şimdi meraktan çatlıcaz artık cumaya kadar inş bebeğin senledir burda hepberaber sevinelim inş dualarım seninle canım..
canlarım nolur bana bi yardım edin...göğüs hassasiyetim geçmeyince bi gebelik testi daha yaptım bugün ve ikinci çizgi gayet net pembemsi çıktı eşim gelince ona gösterdim oda ben göstermeden hemen farketti çizgiyi ama ihtimal vermedi test kitinin kendi çizgisidir o hamilelikle ilgisi yoktur öle olsa adet olmazdın dedi ama test kitinin kendi çizgisi olsa beyaz bi çizgi olur benimki pembemsi ve yıllardır nerdeyse hergün test yapıyorum ve daha önce hiç ikinci çizginin siliğini hatta hayalet çizgiyi bile görmemiştim bu neyin nesi şimdi biliosunuz biz ilçede yaşıyoruz ilçe hastanesine gittik hemen kan testi için ordada kanla ilgili testler yapılmıomuş il hastanesine sevk edioyurz kan tahlillerini dediler nebiçiim hastane anlamadım...şimdi sizden istediğim şey elinizde gebelik testi varsa benim için kendinize bi gebelik testi yaparmısınız sizdede o çizgi çıkacakmı yani test çizgisinin gölgesimi o gördüğüm herkeste çıkıyomu merak ettim...eşim ısrarla test çizgisinin yansıması gölgesidir dio ama öle olsa renksiz bi çizgi çıkar benimki pembemsi resmen net belli kafayı yiyeceğim cuma ildeki hastaneye gidicez kan testi için karnım kasıklarım yumurtalıklarım göğsüm fena ağrıo psikolojikmi yoksa bebişmi var anlayamadım bu çift çizgiler yanlış testler hep benimi buluo ya birsürü farklı markalardaki tetlerden yaptım hepsinde ikinci çizgi pembemsi silik çizgi çıkıyo hadi bi tanesi bozuktu ikinciside yanlıştı dielim birsürü farklı markalardaki tetlerden yaptım hep çift çıkıo ozaman ben nasıl adet oldum bu ay yada o size anlattığım akrabamızda olduğu gibi adet göre göremi hamiş kaldımaslında eminim bebiş yok iştede bi umut rabbim yardımcımız olsun ama neden çıkıo bi ikinci çizgiler tetlerin hepsi bozuk olamaski :26::26::26:
41
Umarim bu yasadigin sIkIntilar son bulsun canim,inanmak basarmanin yarisidir derler, bu nedenle umutsuzluga kapilmamamalisin. hep pozitif düsünmelisin arada hepimizde oluyor ama en aza indirimemiz gerekiyor. benim kalp sorunum cikti canim operasyon olacagim. 2 yillik evliyim esimle 1,5 yildir beraberiz ilk aylarda ayriydik esim yurt disindaydi ben sonradan geldim.istedigimiz 10. ayda gebelik olustu ben kür yapmadim. ben sadece yas nedeniyle yumurta kalitesi sorun olur diye düsünüyordum. fakat öyle olmadi yumurta kalitesi ve rezerv azligi icin anasayfada, altarnatif tip basliginda bitkisel denemeler var, umarim hic gerek kalmasin kan testin pozitif olsun. bir an evvel bebegine kavusmani dilyiorum
Aynı durum bana da oldu. Evde birkaç test denemiştim. Hepsinde çift çizgi çıkıyordu. Kanda baktırdığımda hamile değildim. O günden sonra bir daha evde gebelik testi yapmadım. Ama İnşallah sen hamilesindir canım, güzel haberlerini alırız.
cnmya saol iyi dileklerin için amin diyorum keşke hamile olsam ama araştırırken umudum yerle bir oldu buharlaşma hattı buharlaşma çizgisi die bişi varmış testlerde idrarın buharlaşmasıyla oluşan test kitiyle ilgili bişi falanmış hamilelikle ilgisi yokmuş öle yazıo bi yabancı sitede türkçede araştırdım hatta bu konuyla ilgili kk dada başına böle bişi gelip kendini hamile sanıp negatif kan sonucuyla yıkılanları okuyunca çok üzüldüm ama ben yinede cuma kan testi yaptırıcam cnm sağlık burdaki ocaklarında ve ilçe hastanesinde kan testi için ildeki hastanelere gönderiolarmış malesef ne saçma bi yer burası böle
canım ama o dediğin buharlaşma çizgisi uzun süre bekletilen testtde çıkıyodur ..sende hemen çıkıyomuydu 2. çizgi..bu testlerin hepsindemi buharlaşma oluyo bebek yoksa tek çizgi çıkan testlerinde olması gerekir.. ben hiç görmedim yaptığım testlerde hep tek çizgi çıkıyodu..
Bahar arkadasin dedigi gibi, ben gebelik düsündügümüz ilk aylarda hic acikta olsa 2. cizgiyi görememistim. cok defada test yapmistim. gebe oldugumda ancak 2. cizgiyi görmüstüm. hatta topiklerde sunuda okudum 2. cizgi cikmadi negatifti testi attim. sonra bir iki saat sonra baktigimda, 2. cizgi hafif vardi diye ve kan testinde pozitif cikti diye yazmislardi kk burada okudum.
evet cnm haklısın 1 gün bekletilen testlerde çıkıyomuş benimkiler 5 dkk içinde ikinci çıkıo hatta bugün yaptığım test daha sıvı ilerlerken oluştu dkk bile beklemedim saniyeler içinde oluştu...aklım çok karışık cnmya bende bi öle düşünüyorum bi böle diyorum daha önceki testlerde neden ikinci buhar çizgi çıkmıodu hep tek çizgi çıkıodu gölge bile ikinci çizgi olmuodu 1buçuk aydır işte ikinci çizgiler var allahım aklımı korusun testlerle başım dertte kendimide tutamıyorum test bağımlısı oldum elimden gelse adetliyken bile yapıcambirde diyorum bebek olsaydı hissederdim nebilim bi belirti olurdu gerçi göğüs hassasiyetim hala var geçmedi geçen aydan beri..birde ben sabahlara kadar uyuyamayan biriydim şimdi yatınca dalıyorum maşallah
evet cnm haklısın 1 gün bekletilen testlerde çıkıyomuş benimkiler 5 dkk içinde ikinci çıkıo hatta bugün yaptığım test daha sıvı ilerlerken oluştu dkk bile beklemedim saniyeler içinde oluştu...aklım çok karışık cnmya bende bi öle düşünüyorum bi böle diyorum daha önceki testlerde neden ikinci buhar çizgi çıkmıodu hep tek çizgi çıkıodu gölge bile ikinci çizgi olmuodu 1buçuk aydır işte ikinci çizgiler var allahım aklımı korusun testlerle başım dertte kendimide tutamıyorum test bağımlısı oldum elimden gelse adetliyken bile yapıcambirde diyorum bebek olsaydı hissederdim nebilim bi belirti olurdu gerçi göğüs hassasiyetim hala var geçmedi geçen aydan beri..birde ben sabahlara kadar uyuyamayan biriydim şimdi yatınca dalıyorum maşallah
ümüselmendan haber varmı kızlar ...merak içindeyiz ümümcüğüm güzel haberlerle gel inş..
resim çektim cnm ama eklemeyi yapamadım beceremedimcanım bu sölediğin herşey gebeliğe çıkıyo 2.çizgide hemen çıkmış..testin fotosunu çekip kk ya koyma imkanın olsa daha doru yorum yapabiliriz..canım inş hamilesindir..1buçuk ay içinde test çizgisinin rengi hep açık pembemi çıkıyodu herdefasında birazdaha belirgin koyulaşma oluyomu..
polyanacığım çift çizgi çıkıyo neden kan testine gitmiyosun bacım..küçük ilçelerde bazen sağlık ocakları kan testlerini gönderiyo il hastanelerine haklısın ama bu senin kan tetstini yapmaya engel değil biliyosun canım..şuana kadar idrar testinde hiç yanılma payı olmadı bende inş hamilesindir..bende şuanda tek çizgiyi gördüm acayip moralim bozuk ama sabır sabır demekten başka elden bişey gelmiyor...vermesindede vermemesindede vardır bir hayır canım..biran önce kan testine git canım böyle kafayı yemekten iyidir canım...
Haber yok canim, bende 40 yas topiginde göremeyince, buraya bakmistim.
resim çektim cnm ama eklemeyi yapamadım beceremedimcnm bugün çok netti resmen pembe çok belli oluodu daha öncelerde daha silikti soluktu rengi bugün tam belli hatta az önce yine baktım hala çizgi orda kaybolmamış ve net ilk bakışta direk göze çarpıo hayırlısı artık sen neler yapıyosun cnm adetin nezman
cnm sen testini bugün tekrarladınmı yarın sabah yapıcam diodun yaptınmı akşam..peki soluk gölge falan çıktımı yanında ikinci çizgide yoksa tamamen boşmuydu tek çizgimi vardı....cnm akşam gittik işte evdeki testten sonra ama geri yolladılar ildeki hastaneye gidin burda yapmıyoruz oraya sevk ediyoruz hastaları kan bile almıyoruz dediler nasıl hastane anlamadım çok kızdık eşimlecuma ildeki hast gidicem cnm orda yaptırıcaz artık varmı yokmu bebek cuma belli olur cnm sen nasılsın...ümmüyü bende çok merak ettim güzel haberlerle gelir inş.
resim çektim cnm ama eklemeyi yapamadım becere kalbim kaldırmıyo medimcnm bugün çok netti resmen pembe çok belli oluodu daha öncelerde daha silikti soluktu rengi bugün tam belli hatta az önce yine baktım hala çizgi orda kaybolmamış ve net ilk bakışta direk göze çarpıo hayırlısı artık sen neler yapıyosun cnm adetin nezman
cnm sen testini bugün tekrarladınmı yarın sabah yapıcam diodun yaptınmı akşam..peki soluk gölge falan çıktımı yanında ikinci çizgide yoksa tamamen boşmuydu tek çizgimi vardı....cnm akşam gittik işte evdeki testten sonra ama geri yolladılar ildeki hastaneye gidin burda yapmıyoruz oraya sevk ediyoruz hastaları kan bile almıyoruz dediler nasıl hastane anlamadım çok kızdık eşimlecuma ildeki hast gidicem cnm orda yaptırıcaz artık varmı yokmu bebek cuma belli olur cnm sen nasılsın...ümmüyü bende çok merak ettim güzel haberlerle gelir inş.
hoş geldin sayfamıza canım sizin 40 yaş topiğim yakinen takip ediyorum canım...çok güçlü kadınlarsınız helal olsun sizlere canım..en son 45 yaşında doğum yapan bir arkadaş var ne güzel...Allahım sabır güç verin hepimize canım..
ah cnm ah bana kalsa ben hergün kan testi yaptırıcamda eşim bıktı artık 3buçuk yıldır hatta 4 yıldır bu test doktor ve benim bebek die ağlamalarımdan hep hüsran oluo sen üzülüosun dio en kesin olarak adetin geçsin öle test yaptır üzülme boşuna dio... yarın tatil cnm hastaneler çalışmıo..çarşamba ve perşembe eşim izin alamamış cumaya vermişler izin o yüzden cnm bende çok sabırsızlanıyorum ama elimden bişi gelmio bide korkuyorum sanırım kaç yıldır negatif kağıdını elime tutuşturduklarındaki üzüntüyü her kan testi yaptırdığımda hala yaşıyorum alışamadım şu negatiflere...cnm ben cyclodan hiç memnun kalmamıştım daha öncede anlatmıştımya sana kuyllandığım aylarda fsh tavan yapıodu evet hap bittikten 7 gün içinde adetimi getiriodu ama hormonlar tavan bende hapı tamamen bıraktıktan sonra çok adet düzensizliği yaşadım hep gecikiodu adetim söktürücüyle oluodum sonra haptan 4 5 ay sonra ancak vücudum toparladı ve düzene girdi şükür fsh da ancak 5 aydan sonra ancak normale döndü ama ben bunu hayıt çayına bağlıyorum rabbimin izniyle hayıt düzeltti beni cnm sende keşke içebilsen inan kimyasallardan iyidir bitkilersabrına hayranım canım ben olsam cumaya kadar çatlarım herhalde..madem çizgiyi gördün git hafta içi yaptır cuma yaparsan beklersin pazartesi gününü canım...bende gayet belirgin tek çizgi maalesef benimde moral sıfır şuan neden adet olamadım yinemi fsh tavan acaba..doktorum cyclo vermişti heray düzene girmeye başlamıştı adetim...doktorum bu hapla adet oluyosun demişti haklı galiba..sen cyclo bıraktıktan sonra o ay adetin gecikmişmiyid canım..
sabrına hayranım canım ben olsam cumaya kadar çatlarım herhalde..madem çizgiyi gördün git hafta içi yaptır cuma yaparsan beklersin pazartesi gününü canım...bende gayet belirgin tek çizgi maalesef benimde moral sıfır şuan neden adet olamadım yinemi fsh tavan acaba..doktorum cyclo vermişti heray düzene girmeye başlamıştı adetim...doktorum bu hapla adet oluyosun demişti haklı galiba..sen cyclo bıraktıktan sonra o ay adetin gecikmişmiyid canım..
amin cnm hayırlısı artık hakkımızda sende memleket havası al iyi gelecektir inş... cnm tam çalışılacak zamanlardamı gidecen memlekete bu aralar yumi zamanlarına denk gelmiş inş. sende doğalından kendiliğinden hamiş kalıverirsin...aynen bendede var o güçsüzlük tedavi bile olasım yok doktora bile gidesim yok allahım daha fazla bekletmeden versin hepimize...hayırlısı canım hamile olma ihtimalin yüksek inş vardır bebeğin senledir süpriz yapmıştır annesine inş..canım ben bayramın 4.günü adet oldum kontrole gitmedim bu ay kendimiz çalışcaz artık bebek için adetimin 12.günündeyim.. inş bebeklerimiz kendiliğinden gelir benim gücüm kalmıyo kalbim kaldırmıyo artık tedavi stresini nefesim daralıyo çarpıntım oluyo düşündükce..memlekete gidicem nasip olursa cumartesi günü ailemi görmek onlarla vakit geçirmek iyi gelicek gelincede adet olunca mecbur gidicem hastaneye tedavi için..
Sagol canim, topigimizdeki kadinlarin güclü olmasi, yeni gelen arkadaslara ve umudu yok olanlara umut oluyor. yeni dogum yapan puffy arkadasimiz ayrica, 44,42,43 yasinda hamile olan arkadaslarimiz var,darisi hepimize olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?