Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sagol canim, topigimizdeki kadinlarin güclü olmasi, yeni gelen arkadaslara ve umudu yok olanlara umut oluyor. yeni dogum yapan puffy arkadasimiz ayrica, 44,42,43 yasinda hamile olan arkadaslarimiz var, darisi hepimize olsun.

çok güzel walla hayranım ben hepinizide çok güçlüsünüz ve gerçekten umut oluyosunuz...sizleri okuyunca tekrar bi çekidüzen vermeye çalışıyorum kendime..

1 hafta sonra gidicem canım ozamana kadar değerlendircez artık yumi zamanını hesapladık onagöre gidicem inş doğal gelir tedaviye gerek kalmaz hepimizin bebişleri..

canım ben fsh bağlı kalmıycam artık..fsh yüksek olduğu için tedavim ertlelnmişti o zaman yine 2 yada 3 yumoş görünüyodu şimdi şu cyclo kullandıktan sonra hiç yumoş çıkmadı bidaha...canım sen düzenli kulanmıyosunki hayıtı ve bu fsh denen ilet bir iniyo bir yükseliyor ben her ay doktorum istediği için şu fsh haberdarım..sen her ay doktor kontrolüne gidiyomusun ki fsh için...ve hamile kalamamaızın en büyük sebebi şu fsh yüksekliğidir canım...sen her zaman dediğim gibi fsh düşüken başla tüp bebbek tedavisine canım..aldım hayıt suyu onu içerim diye bir sürü para verdim verdiğim parayamı yanayım içemediğime mi yanayım zorlasamda olmuyo içemiyorum istifra ediyorum resmen...onun yerine agnucaston kullanıyorum onunda içeriği hayıt bakalım canım bu ay neler yaşıycaz..sağlık ocağına git kan test yaptrıcam de eşim çalışıyo il hastanesine gidemem de bişeyler de işte elerim mahkum nasıl yapmıyolar canım ya..

Sagol canim, topigimizdeki kadinlarin güclü olmasi, yeni gelen arkadaslara ve umudu yok olanlara umut oluyor. yeni dogum yapan puffy arkadasimiz ayrica, 44,42,43 yasinda hamile olan arkadaslarimiz var, darisi hepimize olsun.

süpersiniz kızlar bizim durumlarımız gerçekten çok vahim fsh tavan durumda yaşım 34 iki sseneden beri hamiş kalamıyorum...tüp bebek tedavisinede başlayamıyorum maalesef fsh yüzünden yumoş yok bu aralar..adetler düzensiz...neler neler Allah yardımcımız olsun..dermansız dert vermesin..sanada geçmiş olsun canım..inş sağlığın biran önce kavuşup bebek için çalışmalara başlarsın..

1 hafta sonra gidicem canım ozamana kadar değerlendircez artık yumi zamanını hesapladık onagöre gidicem inş doğal gelir tedaviye gerek kalmaz hepimizin bebişleri..

baharım inş doğal yola gelir bebişin ama benim hiç ümidim kalmadı artık nedense...

amin canım inş..benimde çok ümidim yok ama bu günleri herihtimale karşı değerlendirmemiz gerekiyo belki doğalından gelir bizim bebişlerde..

inş canım doğalından gelsin tabiki canım hiç ihmal etme çalışmaları..ben herşeye ramen her ay düzenli çalışıyoruz ama nafile şu kahrolası fsh ömrümü yedi...Allahım şu fsh hormonumu düzene soksun hepimizin inş...bebişler gelsin kendiliğinden...

Iyi dileklrin icin sagol canim,fsh icin bitkisel ne kullaniliyor bilmiyorum ama, hayit otu veya bitkisi tohumu hatirlamiyorum. hormonlari düzenledigini okumustum. sen icememmissin sanirim suyunu icemiyorsan, tohumunundan bahsediyorlar ondan alabilirsin.

hayıtın tohumu var canım çayını yapıp içiyosun ben hiçbir şkilde bitkisel bişey içaemiyorum çok hasas midem..hapı var canım onu içiyorum agnucaston inş iyi gelir fsh düşürür bakalım canım...ümüselmen gece bayağ geç döner herhalde yada orda bir iki gün kalma ihtimalimi var acaba...

canım sen biosteronuda 3e çıkar bence ben 3 tane kullanıyorum anca etkisi olur hem fsh de düşürüyomuş..çok zor canım ya yumide görünmeyince umudun dahada azalıyo tabi ama allahım nasip edecekse yoktan var eder bebeğine kavuşursun..olmazsada en son çare donasyon artık bizler için..ben çıkıyorum iyi geceler canım..

hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım iyi geceler ..

canım biesteron bana kalp çarpıntısı yapıyo bazen o yüzden günde 2 taneden fazla almak istemiyorum..senin nefes daralmaların çarpıntıların o yüzden olmasın..bence dozu yüksetme canım...

Ben hic icmedim ama icebilirim diye düsünüyorum.midemle cok sorun yasamiyorum.bizim topikte bir arkadasimiz sogan suyu ictigi ay hamileydi.sogan suyu ictinmi bilmiyorum ama faydasi var deneyebilirsin. gecmisi bilmedigim icin bunu yaziyorum. ummu yazmamis ne zaman gidip gelecegini dilerim güzel haberle gelsin. iyi geceler hepinize hoscakalin.

hiç denemedim soğan suyunu ama onuda içemiyceğime eminim...iyi geceler canım..

cnm neden olmasın rabbim ol deyiverir inş. doğal yoldan geliverir bebişler inş.buraya hepimiz bigün hamileyimmmmm die yazarız amin..

cnm ben her doktora gidişimde düzenli olarak her ay fsh ya bakıyolar gittiğim bütün doktorlarda baktı fsh benim artık normal çıkıo die rakamı yazmıyodum buraya bende fsh ya bağlı kalmak istemiyodum ama gittiğim bütün doktorlar hep fshyı sorun ettiler hep baktılar her ay daha fsh yı önemsemeyen doktora rastlayamadım ama şükür fsh düzeldi...ben hayıt tohumunu geçen aydan beri içmiyorum bacım daha öncesinde çok düzenli kullandım günde iki kere içiodum geçen aydan beri yani yaklaşık aşılamadan sonra herşeyi bırakmıştım kürmür yapmıyodum içimden gelmiodu birde burda ezilmişi vardı tohumu bulamıyodum memleketten depoladım getirdim hep başlarım artık içmeye...hayıtın hazır suyunu bende içemedim cnm ölece atmıştım acı bi tadı var ama tohumunu demleyip içebiliyorum sen tohumunu denedinmi o daha değişik sanki.... bacım yani şöle ayrıntılı yazayım bu betakanda gebelik testlerininde kan ölçen kitleri oluyormuş ölçmek için bulunduğum ilçedeki hastane ve sağlık ocaklarında bu kitlerden yokmuş sağlık ocağı zaten tek katlı bi bina labautuvarı yok tek bi hekim var ilçe hastanesindede doktor yok öle dahiliye çocuk kadın doğ.falan bölümler oluoya normal hastanelerde onların hiçbiri ilçe hast.sinde yok tek katlı bi hastane muayene yapmıyolar pretisyen hekim var tek acil durumlara bakıyolar ateş düşürücü ağrı kesici veriolar sadece ve durum ciddiyse ambulansla ildeki hastaneye götürüolar yani burası çok küçük ve gelişmemiş biyer bi köy düşün o gibi yani kit olmadığı için de ve labautuvarları yetersiz olduğu için kanla ilgili hiçbi tahlili yapamıyolar....

kızlar merhaba..bahçeciye gidip geldim çok şükür.. doktor tedavimi başlattı..cuma kontrol var..hastane çok kalabalıktı yarım gün olduğu için yarınsalı tatilmiş..ama hastane çok pratik o çok hoşuma gidiyor herşey ağaına servis gibi..iğnelerini geiriyorlar..hemşireler ilk iğneleri kendileri vuruyor..sabah bir akşam bir iğnem var kızlar..işallah güzel güzel büyüsünler bebiş olsunlar.. allah yolumuzu açık etsin en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün.
.depresifpolyanna işallah hamilesindir canım adna başkentle göüşebildinmi..sen orayla görüşcem diye yazmıştın canım..ben baktım internet sitelerine baya bi gelişmeler var..embriyoskop getirmişler..bu çok güzel kameralarla izleniyor..birde döllenme sorunu yaşayan döllensede gelişimi duran hastalar içinde bi yöntem geliştirmişler..
bahar gülneva işallah allahım dilerse olacak..donasyonu unutun canlarım dualarını dileklerinizi tam tutun..yaratan allah ..bir yumurtayada can verir..tek yumurtadan ikiz üçüz olmuyormu..o nasıl olıyoda ikiye hatta üçe hatta dörde bölünüyor..dörtüzler beşizler..:)) allahım bizede ikizler versin..:)

bu gelişmeler beni bile heycanlandırdı

canım başkentin yukarda yazdığın konuları gördüğün sitenin linkini atarmısın bana

selam kızlar
benim de sorunum rezerv azlığı idi. Tüp bebek yöntemi ile
bir oğlum oldu elhamdüllilah. şimdi 6.5 aylık teyzeleri
Allah size de nasip etsin inşallah.

tedaviye başlamadan önce ben ibrahim saraçoğlunu aramıştım. bana
3 aylık ilk kürünü göndermişti. fakat ben tüp bebek yaptırdığım için kürü hiç uygulamadım.
mayıs 2014 te son kullanım süresi doluyor. bebeğim çok küçük olduğu için kullanmayı düşünmüyorum.
eşinde hiç problemi olmayan sadece yumurta rezerv sorunu olan birine bunları vermek istiyorum.
ben 210 lira ücret ödedim ama ihtiyacı olana kargo ücreti ona ait olmak üzere ücretsiz göndereceğim.

eğer hamiş kalamazsanız kürlerin devamı hastalığınızın durumuna göre saraçoğlu tekrar devam ediyor. irtibata geçersiniz. ama inşallah gerek kalmaz. ( amh değerim 0.69 idi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…