- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Sagol canim, topigimizdeki kadinlarin güclü olmasi, yeni gelen arkadaslara ve umudu yok olanlara umut oluyor. yeni dogum yapan puffy arkadasimiz ayrica, 44,42,43 yasinda hamile olan arkadaslarimiz var,darisi hepimize olsun.
amin cnm hayırlısı artık hakkımızda sende memleket havası al iyi gelecektir inş... cnm tam çalışılacak zamanlardamı gidecen memlekete bu aralar yumi zamanlarına denk gelmiş inş. sende doğalından kendiliğinden hamiş kalıverirsin...aynen bendede var o güçsüzlük tedavi bile olasım yok doktora bile gidesim yok allahım daha fazla bekletmeden versin hepimize...
bende arasıra geliyorum topiğinize cnm en son brezeyin hamileliğini okumuştum çok seviniyorum hamilelik haberlerine sağlıkla ilerliodur inş.. oda soğan kürü vesilesiyle olmuştu sanırım
kızlar hepinizin desteği için tşkler ben çıkıyorum iyi geceler hepinize sevgiler
ah cnm ah bana kalsa ben hergün kan testi yaptırıcamda eşim bıktı artık 3buçuk yıldır hatta 4 yıldır bu test doktor ve benim bebek die ağlamalarımdan hep hüsran oluo sen üzülüosun dio en kesin olarak adetin geçsin öle test yaptır üzülme boşuna dio... yarın tatil cnm hastaneler çalışmıo..çarşamba ve perşembe eşim izin alamamış cumaya vermişler izin o yüzden cnm bende çok sabırsızlanıyorum ama elimden bişi gelmio bide korkuyorum sanırım kaç yıldır negatif kağıdını elime tutuşturduklarındaki üzüntüyü her kan testi yaptırdığımda hala yaşıyorum alışamadım şu negatiflere...cnm ben cyclodan hiç memnun kalmamıştım daha öncede anlatmıştımya sana kuyllandığım aylarda fsh tavan yapıodu evet hap bittikten 7 gün içinde adetimi getiriodu ama hormonlar tavan bende hapı tamamen bıraktıktan sonra çok adet düzensizliği yaşadım hep gecikiodu adetim söktürücüyle oluodum sonra haptan 4 5 ay sonra ancak vücudum toparladı ve düzene girdi şükür fsh da ancak 5 aydan sonra ancak normale döndü ama ben bunu hayıt çayına bağlıyorum rabbimin izniyle hayıt düzeltti beni cnm sende keşke içebilsen inan kimyasallardan iyidir bitkiler
Sagol canim, topigimizdeki kadinlarin güclü olmasi, yeni gelen arkadaslara ve umudu yok olanlara umut oluyor. yeni dogum yapan puffy arkadasimiz ayrica, 44,42,43 yasinda hamile olan arkadaslarimiz var,darisi hepimize olsun.
1 hafta sonra gidicem canım ozamana kadar değerlendircez artık yumi zamanını hesapladık onagöre gidicem inş doğal gelir tedaviye gerek kalmaz hepimizin bebişleri..
baharım inş doğal yola gelir bebişin ama benim hiç ümidim kalmadı artık nedense...
amin canım inş..benimde çok ümidim yok ama bu günleri herihtimale karşı değerlendirmemiz gerekiyo belki doğalından gelir bizim bebişlerde..
süpersiniz kızlar bizim durumlarımız gerçekten çok vahim fsh tavan durumda yaşım 34 iki sseneden beri hamiş kalamıyorum...tüp bebek tedavisinede başlayamıyorum maalesef fsh yüzünden yumoş yok bu aralar..adetler düzensiz...neler neler Allah yardımcımız olsun..dermansız dert vermesin..sanada geçmiş olsun canım..inş sağlığın biran önce kavuşup bebek için çalışmalara başlarsın..
Iyi dileklrin icin sagol canim,fsh icin bitkisel ne kullaniliyor bilmiyorum ama, hayit otu veya bitkisi tohumu hatirlamiyorum. hormonlari düzenledigini okumustum. sen icememmissin sanirim suyunu icemiyorsan, tohumunundan bahsediyorlar ondan alabilirsin.
inş canım doğalından gelsin tabiki canım hiç ihmal etme çalışmaları..ben herşeye ramen her ay düzenli çalışıyoruz ama nafile şu kahrolası fsh ömrümü yedi...Allahım şu fsh hormonumu düzene soksun hepimizin inş...bebişler gelsin kendiliğinden...
canım sen biosteronuda 3e çıkar bence ben 3 tane kullanıyorum anca etkisi olur hem fsh de düşürüyomuş..çok zor canım ya yumide görünmeyince umudun dahada azalıyo tabi ama allahım nasip edecekse yoktan var eder bebeğine kavuşursun..olmazsada en son çare donasyon artık bizler için..ben çıkıyorum iyi geceler canım..
canım sen biosteronuda 3e çıkar bence ben 3 tane kullanıyorum anca etkisi olur hem fsh de düşürüyomuş..çok zor canım ya yumide görünmeyince umudun dahada azalıyo tabi ama allahım nasip edecekse yoktan var eder bebeğine kavuşursun..olmazsada en son çare donasyon artık bizler için..ben çıkıyorum iyi geceler canım..
hayıtın tohumu var canım çayını yapıp içiyosun ben hiçbir şkilde bitkisel bişey içaemiyorum çok hasas midem..hapı var canım onu içiyorum agnucaston inş iyi gelir fsh düşürür bakalım canım...ümüselmen gece bayağ geç döner herhalde yada orda bir iki gün kalma ihtimalimi var acaba...
Ben hic icmedim ama icebilirim diye düsünüyorum.midemle cok sorun yasamiyorum.bizim topikte bir arkadasimiz sogan suyu ictigi ay hamileydi.sogan suyu ictinmi bilmiyorum ama faydasi var deneyebilirsin. gecmisi bilmedigim icin bunu yaziyorum. ummu yazmamis ne zaman gidip gelecegini dilerim güzel haberle gelsin. iyi geceler hepinize hoscakalin.
cnm neden olmasın rabbim ol deyiverir inş. doğal yoldan geliverir bebişler inş.buraya hepimiz bigün hamileyimmmmm die yazarız amin..1 hafta sonra gidicem canım ozamana kadar değerlendircez artık yumi zamanını hesapladık onagöre gidicem inş doğal gelir tedaviye gerek kalmaz hepimizin bebişleri..
canım ben fsh bağlı kalmıycam artık..fsh yüksek olduğu için tedavim ertlelnmişti o zaman yine 2 yada 3 yumoş görünüyodu şimdi şu cyclo kullandıktan sonra hiç yumoş çıkmadı bidaha...canım sen düzenli kulanmıyosunki hayıtı ve bu fsh denen ilet bir iniyo bir yükseliyor ben her ay doktorum istediği için şu fsh haberdarım..sen her ay doktor kontrolüne gidiyomusun ki fsh için...ve hamile kalamamaızın en büyük sebebi şu fsh yüksekliğidir canım...sen her zaman dediğim gibi fsh düşüken başla tüp bebbek tedavisine canım..aldım hayıt suyu onu içerim diye bir sürü para verdim verdiğim parayamı yanayım içemediğime mi yanayım zorlasamda olmuyo içemiyorum istifra ediyorum resmen...onun yerine agnucaston kullanıyorum onunda içeriği hayıt bakalım canım bu ay neler yaşıycaz..sağlık ocağına git kan test yaptrıcam de eşim çalışıyo il hastanesine gidemem de bişeyler de işte elerim mahkum nasıl yapmıyolar canım ya..
kızlar merhaba..bahçeciye gidip geldim çok şükür..Doktor tedavimi başlattı..cuma kontrol var..hastane çok kalabalıktı yarım gün olduğu için yarın salı tatilmiş..ama hastane çok pratik o çok hoşuma gidiyor herşey ağaına servis gibi..iğnelerini geiriyorlar..hemşireler ilk iğneleri kendileri vuruyor..sabah bir akşam bir iğnem var kızlar..işallah güzel güzel büyüsünler bebiş olsunlar.. Allah yolumuzu açık etsin en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün.
.depresifpolyanna işallah hamilesindir canım adna başkentle göüşebildinmi..sen orayla görüşcem diye yazmıştın canım..ben baktım internet sitelerine baya bi gelişmeler var..embriyoskop getirmişler..bu çok güzel kameralarla izleniyor..birde döllenme sorunu yaşayan döllensede gelişimi duran hastalar içinde bi yöntem geliştirmişler..
Bahar gülneva işallah allahım dilerse olacak..donasyonu unutun canlarım dualarını dileklerinizi tam tutun..yaratan allah ..bir yumurtayada can verir..tek yumurtadan ikiz üçüz olmuyormu..o nasıl olıyoda ikiye hatta üçe hatta dörde bölünüyor..dörtüzler beşizler..:)) allahım bizede ikizler versin..:)
kızlar merhaba..bahçeciye gidip geldim çok şükür..Doktor tedavimi başlattı..cuma kontrol var..hastane çok kalabalıktı yarım gün olduğu için yarın salı tatilmiş..ama hastane çok pratik o çok hoşuma gidiyor herşey ağaına servis gibi..iğnelerini geiriyorlar..hemşireler ilk iğneleri kendileri vuruyor..sabah bir akşam bir iğnem var kızlar..işallah güzel güzel büyüsünler bebiş olsunlar.. Allah yolumuzu açık etsin en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün.
.depresifpolyanna işallah hamilesindir canım adna başkentle göüşebildinmi..sen orayla görüşcem diye yazmıştın canım..ben baktım internet sitelerine baya bi gelişmeler var..embriyoskop getirmişler..bu çok güzel kameralarla izleniyor..birde döllenme sorunu yaşayan döllensede gelişimi duran hastalar içinde bi yöntem geliştirmişler..
Bahar gülneva işallah allahım dilerse olacak..donasyonu unutun canlarım dualarını dileklerinizi tam tutun..yaratan allah ..bir yumurtayada can verir..tek yumurtadan ikiz üçüz olmuyormu..o nasıl olıyoda ikiye hatta üçe hatta dörde bölünüyor..dörtüzler beşizler..:)) allahım bizede ikizler versin..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?