Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım başkentin yukarda yazdığın konuları gördüğün sitenin linkini atarmısın bana

TÜP BEBEKTE DÖLLENME PROBLEMİ YAŞAYAN ÇİFTLERDE YENİ BİR UMUT CA-İONOFOR
Mikroenjeksiyonda hastanın hiçbir yumurtada döllenme olmaması, mikroenjeksiyon yapılan çiftlerin yaklaşık olarak %1-3’ünde görülmektedir. Bu hastaların büyük çoğunluğunda ya sperm parametrelerinde problemler olmakta ya da toplanan yumurta sayısı az olmaktadır. Ancak bazı hastalarda sperm değerlendirmesi normal olsa dahi ve yumurtalık rezervi iyi olduğu halde (toplanan olgun yumurta sayısı 6 ve daha fazla olan hastalarda) tekrarlayan döllenme başarısızlığı görülebilmektedir. Bu grup hastalarda, yani döllenmesi hiç olmayan ya da düşük oranda olanlarda ( olgun yumurtaların %30-35’in altında döllendiği hastalarda), yumurta aktivasyonunun laboratuar şartlarında sağlanması ile döllenme oranları arttırılabilmektedir. Ca- ionofor adı verilen bu metod, yumurta ve/ve ya sperm kökenli döllenme problemi yaşayan çiftlerde, umut vaad edebilecek yeni bir uygulama olarak dikkati çekmektedir. Ca- ionofor yöntemi, spermlerin tamamı globospermi ( akrozom denilen, döllenmeyi sağlayan kısmı olmayan spermler) olan hastalarda da umut vaad etmektedir.Bu teknik uygulanarak yapılan tüp bebek uygulamaları değerlendirildiğinde, yayınlarda görülmektedir ki döllenme oranları aynı hastada önceki denemesinde %35 iken bu uygulama ile %57 oranlarına çıkartılabilmektedir. Çok daha önemlisi de gebelik oranları %7.6’dan, %46.6’ya çıkmakta ve canlı doğum oranları da %1.3’den %34.2’ye yükselmektedir. Ayrıca bu teknik uygulanarak yapılmış olan tüp bebekler neticesinde doğan bebeklerde hem büyük hem de küçük anomali riskinde artış olmamaktadır.Biz de merkezimizde yakın zamanda bu tekniği, geçmişte döllenme sıkıntısı yaşayan çiftlerde uygulamaya başladık.

canım linki bilmiyorum atmasını..sayfalyı .sana kopyaladım..istersen ara bilgi al..embriyoskoplarıda varmış..bence baya bi kendilerini geliştirmişler..

sağol canım bu gün kapalılar yarın bakacağım

canım hoşgeldi ne güzel güzel haberlerle gelmişsin...çok sevindim canm tedavine başlanmasına...kaç tane yumoş gördü doktorun canım ultrasonal kontrol ettimi..inş yumoşlar güzel gelişsin sana sağlıklı bebiş olsun..Allahım ol derse olucak canım biz dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor maalesef elimiz kolumuz bağlı Allahım bizede umut kapıları açacak inş bizde başlıycaz tedavimize zamanı gelince..

canım şu fsh olayını okadar araştırdımki...fsh bir kere 30 veya 40 çıkan düşüş yaşasada geçici düşüşler yaşıyo..bu fsh denen ilet yine çıkıyo ve bu düşüşler yaşandığında yumurta büyüyp gelişiyo yoksa fsh yükseken baskılıyo yumoş büyümüyo ve bizim gebe kalamamızın en büyük sebeplerindende biri bu..inş dediğin gibi fsh yine çıkmıyordur...ama fsh takılmamak en güzeli ben isatnbul tüp bebek merkezini aradığımda bana fsh tahlili biz yapmıyoruz yumoş varsa tedaviyi başlatıyoruz dedi..hakımızda hayırlısı canım inş zamanı gelince bizde başlıycaz inş tedavimize..

canim tedavin hayirli olsun insallah guzel guzel yumoslarin olusur sana bebis olurlar insallah...

gulnevacim nasilsin? ya internetten aradtiriken bisey dikkatimi cekti akupunktur la yumurtalari uyariyorlarmis cok faydasi olutirmus seninde yasadigin yerde imkanin vatsa dene derim hatta bazi ozel tup bebek merkezleri rezerv azlugi olanlarda yapiyormus...

cansucum nelet yapuon nasil gidiyor bende hicbir hamilelik belirtisi yok sadece bel agrisi istahsizlik var...halende kahverengi akintilarinda devam ediyor uc haftadir kontrolede hitmedim daha bir hafta var randevuma ins hersey yolundadir cok sikiliyorum bu aralar ya bisey olmssa diyee(

evet canım muayene etti 2 3 küçük foliküller varmış işallah büyürler canım..yüksek doz verdi iğneleri..cuma kontrol var..ilaca teppki verip vermediğine bakacak ona göre devam edilicek canım..canım sen fsh ye takılma adet olduğunda mutlaka tüp bebek merkezine git muayene ol onlar ona göre senin tedavini planlarlar canım boşa zaman kaybetme derim ben..dene canım hiç belli olmaz bakarsın büyür..ya benim haziran tedavimde fsh çok düşük olmsına rağmen büyümemişti..birazda kısmet heralde canım..

sağol canım..sen tedavinde ne kadar doz kullanmıştın iğneleri canım..srtes yapma hamileliğin güzel ve sorunsuz geçsin işallah canım.. allaha emanetsiniz..

canim cok sevindim ins ilaclarla dahada cok ve kaluteli yumoslarin olusur en onemliside sana bebis olurlar...canim bende gunde iki igne vuruldum gonal f 225 lik doz vuruldum bide ismibi suan hatirlamiyorum 100 mg lik bi igne 10 gun kadar devam etmistim ben ins sanada sia olurlar

işallah canım 10 gün tedaviden sonramı çatlatma iğneni vurmuştun..benim iğne dozu biraz daha yüksek canım..toplam 450 yi buluyor..işallah darısı bizlere canım en kısa zamanda..seninde hayırlı doğumların olsun..

evet canim yanlis hatirlamiyirsam oyle oldu 12. gunde falan opu oldum...allah yar ve yardimcin olsun canim

evet cnm biliyorum malesef fsh bikere bile yüksek çıktımı bu ciddi anlamda rezerv azlığı yumi kalitesizliği ve tembelliği başlamış anlamına geliyor cnm ve geri dönüşü yok malesef yumiler azalıyor sonrada bitiyor allah korusun...ne güzel fsh yı önemsemeyen bi merkez bulmuşsun bu umut verici cnm en azından fsh stresini yaşamazsın artık benim malesef öle bi seçeneğim yok burdaki hastanelerin hepsi fsh ya takmış durumdalar..en son düşüktü fsh bu ay ne durumda bilmiyorum bayram dolayısıyla doktora kontrole gidemedim...cnm elbetteki yüksek fsh ile hamiş kalan hatta doğum yapanlarda vardır hatta burda çok okudum ve buna yakın örneğimizde bahar arkadaşımız fsh le hamiş kalmıştı inş. oda bu defa sağlıkla kucağına alır...ümmününde dediği gibi bencede nasip kısmet işi bu vakti zamanı varsa o vakit gelince verecek rabbim ama bebek yazılmadıysa hiçbizaman olmucak hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun ne imkansızlar ummadıkları anda hamiş kalıo cnm herzaman dediğim gibi yumi rahim ve sperm varsa diğerleri bahane cnm fsh amh diğer olumsuz şeyler bahane rabbimm verecekse vakti zamanını bekliodur bizim bebişler ol dedimi rabbim bütün engeller bi anda kalkıverir inş.

ümmü kuzum hoşgeldin süper haberlerle gelmişsin cnm hayırlı olsun tedavin hadi bakalım sana gönlündeki gibi ikiz bebiş olsun....inş. yumilerin sağlıkla düzenli kaliteli büyüsünler bebişler gelsin güzel haberlerini bekliyorum cnm
evet ümmücüm aradım adana başkenti ama bana 3 4 ay sonrasına randevu veriolar adımı yazdırdım artık her ihtimale karşın... burda bitane daha merkez varmış onunlada ön görüşme yapıcam eğer taksit imkanları varsa başkenti hiç beklemeden burdaki özel tüp merkezinde yaptırıcam cnm bekle bekle nereye kadar ama taksit yapmıolarsa başkenti beklemek zorundayım bu bekleme süresindede düzenli olarak bal tarçın ç.otu...soğan kürü...incir kürü yapıcam hatta yine tüpe kadar beklediğim aylarda bi kadın doğumcuya düzenli olarak gidicem klomen çatlatma iğnesi falan verir en azından yumilerim beklerken daha fazla tembelliğe alışmaz bari düzenli çalışırlar bari yani anlayacağın çaresizlikten ne yapacağımı şaşmış durumdayım bebek aşkım depreşti bak yine kimbilir tüpü beklerken hamiş kalıverim tüpe gerek kalmaz

canım biesteron bana kalp çarpıntısı yapıyo bazen o yüzden günde 2 taneden fazla almak istemiyorum..senin nefes daralmaların çarpıntıların o yüzden olmasın..bence dozu yüksetme canım...

bilmiyorum canım ya normalde rahatım tedaviyi düşündükce yaşayacağım stresi düşündükçe ozaman oluyo bende bu sıkıntılar..

canım tedavin hayırlı olsun inş güzel sorunsuz bi tedavin olur sonunda muradına erersin...

bacılarım bi akıl verin bu göğüs hassasiyeti acıması için hangi doktora gitmeliyim...biliosunuz uzun zamandır yaklaşık 2 aydır adet zamanlarımdaki gibi göğsümde hassasiyet devam edio hangi doktor ilgilenioki gideyim:26:

Selam, gögüs agrisi hormonlarla alakali olabilir. hormonlara baktirman gerekir o zaman doktora gidersin. hem sen daha test yapacaktin test sonucundan sonra pozitifi göremezsen gidersin.

Selam, gögüs agrisi hormonlarla alakali olabilir. hormonlara baktirman gerekir o zaman doktora gidersin. hem sen daha test yapacaktin test sonucundan sonra pozitifi göremezsen gidersin.

cnm ben eminim hamile olmadığıma keşke olsamda sürpriz olsa ama her ihtimale karşın aklımda kalmasın die cuma günü kan testi yaptırıcamda il deki hast.gitmişken bebek yoksa göğüs acısına bi çare bulim diyorum daha önce hiç böle bişi başıma gelmemişti cnmya hep adet zamanlarımda göğsüm acırdı ama şimdi bu nein nesi kötü bişi olmasından korkuyorum allah korusun..ozaman kadın doğ. uzmanınamı gideyim göğüs için

Hormonlarla alakali olunca kadin doguma gitmek gerekir. ama bu agri normal hormon dengesizligine bagli bir agrimi yoksa farkli bir agrimi anlayabilsen. sisimis ve uclari sizlar bir agri genelde hormonlarla alakali olablir. her hangi bir kitle vs. agrisi daha farklidir, o zaman genel cerrah meme cerrahi diye hastanelerde ayiriliyor. ona gitmek gerekebilir dilerim önemli bir durum yoktur.

saol cnm inş. kötü bişi yoktur tıpkı adet olacağım zamanlardaki adet dönemlerimdeki hassasiyet acı ve dolgunluk var kitle gibi bişeyi ben farkedemiyorumki anlayamıyorum yani sadece göğsüm dokununca sert dieri yumuşak ozaman önce kadın doğuma gitmeli sonrada genel cerraha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…