Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Benim amh degerim 0,33 yani baya azalma varmis yumurtalarimda.

Daha da depressiona girdim, hic istemedigim tüp bebek tedavisine girecegim sonuna galiba.

Bilmiyorum artik hersey kismet.

Her ay hemen hemen düzenli adet olan ben, nasil olurda yumurta reservim bu kadar azalmis olur ?
Anlamis degilim.

Asilama yapmayi düsünmeye baslamistik ama sanirim bu durumda pek bir sansimiz yok, direk tüp bebek belki daha iyi olur ?

sizi cok ıyı anlıyorum ben de cok duzenlı adet olan ve hıc sıkıntısı olmayan bırıydım cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz dedık ve doktor kontrolunde baslayalım herseyı tam yapalım dıye doktora gıttık ve bı anda yumurtalık rezervımın azaldıgını ogrendık. sok ustune sok yasadık. ve hersey kısmet dıyebılıyorum..direk tup bebk denemenız en mantıklısı. bende guc bela yakalayabıldıgımız tek yumurtayla denedık ama olmadı..asılama ıle zaman kaybetmeyın derım..allah yardımcınız olsunn..ve ınsallah ısteyen herkese anne olmayı nasıp etsın..

canimm ben her sabah istifra ediyorumm.kasik bel agrim var.bicak gibi girip cikiyoo kramplar.yarin doktora sorucam ..2014 ikiz annelerinde sordum.rahim biyurken olurmuss..Annemdeyim o yapiyo ben yiyorumm.ne guzel bulantin yokk cojjk sanslisinnnn...sen naslsin halsizlik varmii

canimmcimm hayirlii olsunnn tedavinnnnn..bol bol incirr yeee.mutlu ol..pozitif bakkkkkk .sewdigin seyleri ye ic bidee keciboynuzu pekmezi niesinede yedir kendinde yee.esin sperm ornegi veemeden onc e aci bi turk kahvesi icirrr..bol ceviz cikolata yedirr.onun spermleride iyi olsunkii bebeginn kolayca tutunsun..is sende bitmiyo sadecee

walla bende hic bulanti faln yok keske olsada biraz rahatlasam..hic sansli oldugumu dusunmuyorum yaa bebegin saglikla gelistigini gosteriyor cunku bulantilar...benimde cok bel agrim var bide bugun yanlarim cok agriyor hayrolsun ins bende yarin dr gidecem ins hersey yolundadir

ayy canım çok sağolasın..aynen dediklerini yapıcam canım inciri başladım yemeye..eşimede opu günü yaparım..allahım işallah hepimize en kısa zamanda nasip etsin.. seninde çok güzel canımannen bakıyormuş ne güzel sana..bebişlerine kendine iyi bak canım..

canım herkesde belirti olmuyor..stres yapma bebişlerin güzel güzel büyüsün..

canım 0,1 ile bile hamile kalanlar var..zor ama imkansız değil..burda hepimizin rezervi az..hamile kalanlarda var aramızda....olsunda ister tüp ister doğalından olsun..yeterki sağlıklı evlatlar versin kavuşalım işallah..

canım hormonlardan kaynaklanıyor..benimde bir ara olmuştu..aslında hayıt içiyordun sen o hormonları düzenliyormuş canım..şu aralar bırakmışmıydın içmeyi..birde stres gerginlikte yapıyor..birde sigara içiyosan oda yapıyor..benim 6 yıl oldu bırakalı içerken son bırakmadan önce gögüslerde ağrılarım olmuştu sonrasında bıraktım..sigara içiyosan mutlaka bırak canım..hem yumurtaları kaltesizleştiriyor..hemde böyle gögüs ağrılarına neden olabiliyor..adana başkentte neden öyle çok zaman vermiş..başka bi yolu yokmuki acaba erkene almanın.. gebelik testi yaptınmı canım...sendende hayırlı güzel haberler bekliyoruz en kısa zamanda canım..

ben 27 yaşindayim 6 yillik evliyim kendiliginde n diş gebelik oldum ve aşilamayla kimyasal gebelik oldum 6ay önce fsh 5 şimdi ise 17 ne olduda böyle oldu kafayi yiycem bu ay tüp bebek yaptirdik iki yumurta çikti ikiside doluydu beşe bölündü ama tutmadi şimdi ameliyat olcam 3mm olan miyomum 7 santim oldu ilaçlardan depresyona girdim napcam herşey allahtan ..ama çok zor bir snav((((((((((((((((

Allahım sağlık sıhat versin öncelikle inş canım..fsh çokta yüksek değil canım miyomlarla alakalı olabilir fsh yüksekliği..Allahım sabır versin hepimize zor bir sınavdan geçiyoruz...dua etmekten başka elden bişey gelmiyor maallesef..moralimizi her zaman yüksek tutmalıyız canım..Allah yar ve yardımcımız olsun inş..

evet cnm hayıtım kalmamıştı içmiodum ama memleketten aldım başlıcam artık düzenli içmeye....bilmiyorumki cnm zaten zor bağladılar teli ulaşasıya haller oldum kaç defa aradım belkide bölesi hayırlıdır allahta bilioya hem istiyorum tüp yaptırmayı hemde hiç istemiyorum hatta eski isteğim kalmadı bebeğimizin olmasını çok istiyorum tabiki ama tedavi istemiyorum yoruldum gücüm kalmadı kaç yıldır gitmediğim doktor ve merkez kalamadı belkide süreç korkutuyor beni düşündükçe ve okudukça tüp bebeği korkuyorum iğneler anestezi yumi toplanması transfer falan bide sonu olumsuz olur die galiba bilmiyorum çok karmaşık duygular içindeyim yine dibe vurmuş hissediyorum..hergün tanıdıklarımın birinin hamile haberini alıyorum onlar adına seviniyorum sonra kendime dönüp baktığımda yerle birim resmen içime akıtıyorum gözyaşlarımı artık bi bebek görsem sevesim bile gelmio hele hamile görmeye kalbim dayanmıo birde bebeklerini kıskananlardan nefret ediyorum bayramda eşimin akrabasına gittik 6 aylık bebeği var uslu uslu yatan bebeği odaya biz girince kaldırıp çekip götürdü başka odaya ne sabrım kaldı ne gücüm bi yanım bırak tedaviyi falan olacaksa kendiliğinden olur dio bi yanımda seneler sonra yumim kalmadığında çok pişman olursun dio..eşimin zaten hiç umru değil bebek mebek..ben demesem hastaneye bile gidemicez :113: ...hele k.validemler torundan çocuktan bıkmışlar amannn kızım daha erken kafanızı dinleyin dio..hakikaten çok erken şöle bi 70 80 yaşımıza gelelim bi hele bebek fikrini yeni yeni düşünmeye başlarız artık

galiba depresyona girdim çok mutsuzum herkesten herşeyden nefret ediyorum sanırım

Son düzenleme:
Gunaydın Kızlar,

Dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 1 tane olgun 3 tane olgun olmayan 4 tane yumurta toplandı. Döllenme oldu mu çok merak ediyorum bugün 11 gibi arayıp sorucam ama çok heyecanlıyım. İnşallah embriyomuz oluşmuştur. Dua edin nolur

inşşşşş dölenmiştir canım

saol canim doktor beni korkuttu keşke miyom emeliyati olup sonra tüp yaptiraydim

CANIM YAŞADIĞIN KARMAŞAYI İNAN Kİ DOĞAL YOLLA BEBEK SAHİBİ OLMAYAN TEDAVİ OLMAK ZORUNDA OLAN HERKES(hepimiz)YAŞIYORUZ BİR TARAFIMIN YETER ARTIK BIRAK DERKEN DİĞER TARAFIMIN HAYIR BIRAKMA ANNE OLMALISIN DİYOR EŞİNE GELİNCE BEN YILLARDIR BURADA YAZIŞIYORUM BAŞKA PLATFORMLARDADA VE İNANA BANA ÇOĞU ERKEK BÖYLE KONUŞMUYOR TEDAVİYE GİTMEK İSTEMİYORLAR BAZILARI EŞLERİYLE KAVGA BİLE EDİYOR GİTMEYECEĞİM DİYE BAK BENİM EŞİM İLK 4 YIL SPERMİYOĞRAM VERMEYE GİTMMEMEK İÇİN HEP SORUN ÇIKARTIRDI BAHANELER BULURDU BEN YALVARDIMDA AĞLADIMDA UMURSAMADIMDA AMA ANLADIMKİ ERKLERLER (en azından benim eşim )BUNU ANCAK 5 YILDA AŞABİLDİ KONUŞABİLDİ ANCAK KABULLENDİ ZAMANA GELİNCE KUZUM NEYİ BEKLEYECEKSİN ELİMİZDEKİ YUMRUTALR NE KADAR BİLMİYORUZ Kİİİ YUMİ ÇOK VE KALİTELİ OLSADA HEMEN (ilk tedvide)HAMİLE KALACAĞIMIN GARANTİSİMİ VAR NEYİ BEKLEYECEĞİZ BEN İLK TEDAVİMİ EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA DR GİDEREK BAŞLADIM 9 YILI GERİDE BIRAKTIM HER ŞEYİ DENEDİM BAK İLK BAŞLARDA 22 YUMİ OLURKEN (benim rezerv sorunum da yok)ŞİMDİ 5 TANE OLUYOR YANİ HER GÜN BİZDEN BİR ŞEY GÖTÜRÜYOR KV VEYA BAŞKA HERKESİ BİR TAFA BIRAK BEBEK İSİTYORSAN BİR YERDEN BAŞLAMALISIN CANIM

nerde yaptiriyosun canim inşallah döllenir benimde iki yumurtam oldu biri saglikli ve beşe bölündü çoook saglikli dedi fakat tutmadi rabbim ol dedimi akan sular durur .. hersey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…