iyiyim canımmmm evde tadilat var biraz
senin fsh kaçti
az once dr dan geldim bebeklerimden birinin gelisimi durmus((( cokk kotuuyum kizlar haftalardir icim cok sikiliyordu hep bundan korkutodum maalesef korktugum oldu:-(( rabbim ins digerini bana bagislar :-(
az once dr dan geldim bebeklerimden birinin gelisimi durmus((( cokk kotuuyum kizlar haftalardir icim cok sikiliyordu hep bundan korkutodum maalesef korktugum oldu:-(( rabbim ins digerini bana bagislar :-(
kızlar bir tane akupuntur merkezi buldum inş gitmeyi düşünüyorum telfonlada bilgi aldım akupuntur uygulauyan doktorun kendisiylede görüşütüm ve birsürü hastasının fsh bu şekilde düşürdüğü ve hormonlarını dengelendiğini söyledi gerçekten çok umut verici konuştu ön görüşmeye gidicem inş haftaya...fsh yüksekliği ve hormon dengelemek için akupuntura giden varmı aranızda..giden varsada yararını gördünüzmü kızlar..yararını gören varsa lütfen yazarsa çok sevinirim...
evet cnm hayıtım kalmamıştı içmiodum ama memleketten aldım başlıcam artık düzenli içmeye....bilmiyorumki cnm zaten zor bağladılar teli ulaşasıya haller oldum kaç defa aradım belkide bölesi hayırlıdır allahta bilioya hem istiyorum tüp yaptırmayı hemde hiç istemiyorum hatta eski isteğim kalmadı bebeğimizin olmasını çok istiyorum tabiki ama tedavi istemiyorum yoruldum gücüm kalmadı kaç yıldır gitmediğim doktor ve merkez kalamadı belkide süreç korkutuyor beni düşündükçe ve okudukça tüp bebeği korkuyorum iğneler anestezi yumi toplanması transfer falan bide sonu olumsuz olur die galiba bilmiyorum çok karmaşık duygular içindeyim yine dibe vurmuş hissediyorum..hergün tanıdıklarımın birinin hamile haberini alıyorum onlar adına seviniyorum sonra kendime dönüp baktığımda yerle birim resmen içime akıtıyorum gözyaşlarımı artık bi bebek görsem sevesim bile gelmio hele hamile görmeye kalbim dayanmıobirde bebeklerini kıskananlardan nefret ediyorum bayramda eşimin akrabasına gittik 6 aylık bebeği var uslu uslu yatan bebeği odaya biz girince kaldırıp çekip götürdü başka odaya ne sabrım kaldı ne gücüm bi yanım bırak tedaviyi falan olacaksa kendiliğinden olur dio bi yanımda seneler sonra yumim kalmadığında çok pişman olursun dio..eşimin zaten hiç umru değil bebek mebek..ben demesem hastaneye bile gidemicez :113: ...hele k.validemler torundan çocuktan bıkmışlar amannn kızım daha erken kafanızı dinleyin dio..hakikaten çok erken şöle bi 70 80 yaşımıza gelelim bi hele bebek fikrini yeni yeni düşünmeye başlarız artık
galiba depresyona girdim çok mutsuzum herkesten herşeyden nefret ediyorum sanırım
kızlar benim hala kırmızılar gelmedi..değişik bir ruh halim var nedense karmakarışık duygular içerisindeyim birden hiç nedensiz bir ruh çöküş hali oluyo aklımı oynatcak gibi oluyorum.. akıntılarım fazlalaştı ilk defa böyle oluyo...negatif idrar testinden sonra tekrar hamile olabileceğim hiç ihtimal veremiyorum...yarın kan testine gidicem doktorum geçen ayki muayenede adet gecikirse bir hafta bekle gelmese söktürücü kullan demişti..bende garanti olsun diye yarın kan testimi yaptırmak istiyorum...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canlar...
cnm artık olumsuz düşünme hatta kendini şanslı hisset bak diğer bebeğin senle rabbim o tek bebeğini korur inş.iyi düşün güzel şeler olsun bebeğin seninle olacak ve sağlıkla kucağına alacaksın inş..seni çok iyi anlıyorum hiç kolay bişi değil çok üzüldüm ama şükürki dier bebeğin senle dünden beri aldığım 2. kötü haber bu dünde tanayyyın bebeklerini kaybettiğini öğrendiğimaz once dr dan geldim bebeklerimden birinin gelisimi durmus((( cokk kotuuyum kizlar haftalardir icim cok sikiliyordu hep bundan korkutodum maalesef korktugum oldu:-(( rabbim ins digerini bana bagislar :-(
bacım hadi hayırlısı ayy heycan yaptım hadi yarın sendemi kana gidiosun inş.hamileyizdirde burda bağıra bağıra sölerizkızlar benim hala kırmızılar gelmedi..değişik bir ruh halim var nedense karmakarışık duygular içerisindeyim birden hiç nedensiz bir ruh çöküş hali oluyo aklımı oynatcak gibi oluyorum.. akıntılarım fazlalaştı ilk defa böyle oluyo...negatif idrar testinden sonra tekrar hamile olabileceğim hiç ihtimal veremiyorum...yarın kan testine gidicem doktorum geçen ayki muayenede adet gecikirse bir hafta bekle gelmese söktürücü kullan demişti..bende garanti olsun diye yarın kan testimi yaptırmak istiyorum...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canlar...
haklısın bitanem bi an için herşeyi bırakasım gelio ama kesinlikle bebek fikrini atamıyorum beynimden deliler gibi istiyorum yılmak yok rabbim inş. hepimize nasip edecek...eşim böle davrandıkça tek benim eşim böle zannediyorum adana çok uzak demeye başladı izinim yok izin almakta zorlanırım demeye başladı bulunduğumuz yerde yaptıralım deyince para yok demeye başladı tek başıma mücadele ediyorum herşeye ben uğraşıyorum kafayı yemenin eşiğindeyim ama erkekler analık duygusunu bilmiolarki ben daha hamiş olmadan ultrasonda yumilerimi görünce bile yavrumm die seviniyorumCANIM YAŞADIĞIN KARMAŞAYI İNAN Kİ DOĞAL YOLLA BEBEK SAHİBİ OLMAYAN TEDAVİ OLMAK ZORUNDA OLAN HERKES(hepimiz)YAŞIYORUZ BİR TARAFIMIN YETER ARTIK BIRAK DERKEN DİĞER TARAFIMIN HAYIR BIRAKMA ANNE OLMALISIN DİYOR EŞİNE GELİNCE BEN YILLARDIR BURADA YAZIŞIYORUM BAŞKA PLATFORMLARDADA VE İNANA BANA ÇOĞU ERKEK BÖYLE KONUŞMUYOR TEDAVİYE GİTMEK İSTEMİYORLAR BAZILARI EŞLERİYLE KAVGA BİLE EDİYOR GİTMEYECEĞİM DİYE BAK BENİM EŞİM İLK 4 YIL SPERMİYOĞRAM VERMEYE GİTMMEMEK İÇİN HEP SORUN ÇIKARTIRDI BAHANELER BULURDU BEN YALVARDIMDA AĞLADIMDA UMURSAMADIMDA AMA ANLADIMKİ ERKLERLER (en azından benim eşim )BUNU ANCAK 5 YILDA AŞABİLDİ KONUŞABİLDİ ANCAK KABULLENDİ ZAMANA GELİNCE KUZUM NEYİ BEKLEYECEKSİN ELİMİZDEKİ YUMRUTALR NE KADAR BİLMİYORUZ Kİİİ YUMİ ÇOK VE KALİTELİ OLSADA HEMEN (ilk tedvide)HAMİLE KALACAĞIMIN GARANTİSİMİ VAR NEYİ BEKLEYECEĞİZ BEN İLK TEDAVİMİ EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA DR GİDEREK BAŞLADIM 9 YILI GERİDE BIRAKTIM HER ŞEYİ DENEDİM BAK İLK BAŞLARDA 22 YUMİ OLURKEN (benim rezerv sorunum da yok)ŞİMDİ 5 TANE OLUYOR YANİ HER GÜN BİZDEN BİR ŞEY GÖTÜRÜYOR KV VEYA BAŞKA HERKESİ BİR TAFA BIRAK BEBEK İSİTYORSAN BİR YERDEN BAŞLAMALISIN CANIM
amin cnm inş. daha fazla bekletmez rabbim...evet bazıları çok şanslı benimde bikaç arkadaşım bebek istiyoruz bu ay başladık korunmayı bıraktık dediği ay hamiş kaldılar...ahh canım biliyorum çok zor bi süreç..hepimiz inanki bu yaşadıklarını yaşıyoruz..inanki o bıkkınlıklar yorgunluklar hep var..hamile görünce imrenme için acıması bebek görünce öyle..okulda bi arkadaş 3. çocuğu istiyoruz dedi ve o ay hamile kaldı..bazıları için çok kolay ama işte buda bizim sınavımız..bence bırakma canım tedavilerini..yumiler az ve her ay azalmaya devam ediyor..ne kadar korksakta o cesareti bulmalıyızki sonuca kavuşalım..erkler bizler kadar bu olaya takmıyorlar canım..o yüzden sen eşine bakma ..sen kendini toparla canım..yaşın çok genç olabilir ama bu rezerv azlığı sonradan artan bir şey değilki azsa azda kalıyor.ama bunu kayınvalidene nasıl anltacanki bu süreci bilemezler...sadece o olanlardan işallah alahım bebişler nasip eder..en kısa zamanda işallah..
cnm artık olumsuz düşünme hatta kendini şanslı hisset bak diğer bebeğin senle rabbim o tek bebeğini korur inş.iyi düşün güzel şeler olsun bebeğin seninle olacak ve sağlıkla kucağına alacaksın inş..seni çok iyi anlıyorum hiç kolay bişi değil çok üzüldüm ama şükürki dier bebeğin senle dünden beri aldığım 2. kötü haber bu dünde tanayyyın bebeklerini kaybettiğini öğrendiğimartık kötü haberler değilde güzel iyi haberler duyarız alırız paylaşırız inşallah
bacım hadi hayırlısı ayy heycan yaptım hadi yarın sendemi kana gidiosun inş.hamileyizdirde burda bağıra bağıra söleriz
haklısın bitanem bi an için herşeyi bırakasım gelio ama kesinlikle bebek fikrini atamıyorum beynimden deliler gibi istiyorum yılmak yok rabbim inş. hepimize nasip edecek...eşim böle davrandıkça tek benim eşim böle zannediyorum adana çok uzak demeye başladı izinim yok izin almakta zorlanırım demeye başladı bulunduğumuz yerde yaptıralım deyince para yok demeye başladı tek başıma mücadele ediyorum herşeye ben uğraşıyorum kafayı yemenin eşiğindeyim ama erkekler analık duygusunu bilmiolarki ben daha hamiş olmadan ultrasonda yumilerimi görünce bile yavrumm die seviniyorumbeni korkutan ve acele etmekteki tek sebebim tek yumimin olması ama eşimin umru değil hiç acele etmio hatta benim ağlamalarımdan dolayı mecburen gelio hastaneye tek yumim var zaten allahım o tek yumime can verir inş. hayırlısıyla hepimize birsürü evlat nasip etsin rabbim...
amin cnm inş. daha fazla bekletmez rabbim...evet bazıları çok şanslı benimde bikaç arkadaşım bebek istiyoruz bu ay başladık korunmayı bıraktık dediği ay hamiş kaldılar...biz senelerdir yardımcı üremeyle bile hamiş kalamıyoruz ama dediğin gibi buda bizim imtihanımız hayırlısını sağlıklısını versn rabbim....artık sevinçten ağlayalımm
bu arada kızlar serozi gelmiomu artık yada benmi gözden kaçırdım...
göğsümde çok acıyo hassasiyeti iyice arttı çamaşır giyemiyorum :92::92::92::92:
canimm tedaviyee basladinmii?? transfermi olucan yoksa yine yumosmu birikcekk
Gunaydın Kızlar,
Dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 1 tane olgun 3 tane olgun olmayan 4 tane yumurta toplandı. Döllenme oldu mu çok merak ediyorum bugün 11 gibi arayıp sorucam ama çok heyecanlıyım. İnşallah embriyomuz oluşmuştur. Dua edin nolur
canım işallah o gögüs ağrıların hamileliktendir..gülneva ve senden hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
ahh cnm güzel dileklerine içten aminnnnnn diyorum..ama hamile olabileceğim aklımın ucundan bile geçmiyor hamileysem büyük bi şok geçiririm heralde..çünkü adet olmuştum tabi adet olup üstüne görme yaşayarak hamile olduğunu öğrenenlerde çok ama o şans bende yok bana olmaz öle bi sürprizama bu göğüs hassasiyetimi anlamış değilim ve aklıma acaba gebeliktenmi diede gelmio deil resmen ağırlaştı acıyor damarlar desen ortada tıpki adet dönemlerimdeki gibiyim dokunulmuo allahım bi mucize olsada hamile olduğumu öğrensem :18::18::18::18: annem bana hamileyken 6 ay adet görmüş anlamamış bende 6 ay kıpırdamamışım annemde kilolu olduğu için ve her ay adet olduğu için ihtimal vermemiş 6.ayda adeti kesilince dr a gitmiş ve şok 6 aylık hamilesin demişler bi sürprizde bana olsa ahh neler vermezdim..sende ne var ne yok cnm nasılsın
bu arada eşim hast.yi aramış genel cerrahtan her ihtimale karşı randevu alalım demiştim onlarda yarın doluymuş pazartesiye vermişler benim kanda gebelik testi yani pazartesiye kaldı ikisini bir aradan çıkartacaz artık malum il bize 1 saatten fazla uzaklıkta
nerdeymişn bu doktor fsh kaç senin faydasi olursa bende gidim
canım işallah hamilesindir..ayy ne güzel olur işalllah..
akapunkturu bende duydum canım çok iyi oluyormuş fsh düşürüyor..aynı zamandada yumileri ortaya çıkarıyormuş..testini yap bakalım canım..ona göre planlarsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?