Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım nerde bizde o şans yarınki teste 0 rakamı görüp arkama baka baka gelicem yine..gerçi alıştım artık üzülmiyorum yüksek rakam görsemde inanmam herhalde benim değil diye..canım eşinin rahat olmasından şikayet etmişsin al bendende o kadar...benim kociş dünya yansa umrunda değil..benim yönlendirmemle gidiyoruz doktorlara..ama şuan fsh yüksek olduğu için onunda fazla umudu kalmadı ve çok isteksiz görüyorum eşimi canım...bende çok sinir oluyorum bu duruma..ama geçen kızdım dedim artık beklemiycem gerekirse bütün tüp bebk doktorlarıyla görüşücem ama tedavime başlıycam...yani anlıycağın canım ben nereye o oraya..o yüzden hiç üzülme bacım sana tavsiyem sen yönlendir eşini bekleme artık başla tedavine gerekirse kredi çek canım ya zaten tüp bebek merkezleri kredi konusunda yardımcı oluyolar..ilerde bu fırsatımızda olmayabilir ben yumurta sayısının yükselmesini bekledikte ne oldu sayı düşütü hata şuan fsh tavan o yüzden yumoş bile görünmüyor..kimse anne olma hakını elinden alamaz kocan bile olsa canım..

cnm kim isterki beklemeyi zaten bekle bekle hiç sabrım kalmadı biran evvel mutlu haberi almak istiyorum..zaten hep benim yönlendirmemle oluo herşey...kredi çekemeyiz cnm bi ara detaylı anlatırım nedenini....işte bi özel merkez daha varmış oraylada konuşucam bakalım belki taksit falan yaparlarsa kimi merkezler yapıyomuş artık bu işin peşini bırakmıcam kararlıyım allahın izniyle kavuşucam bebişlere ...cnm o umutsuzluk bendede var umutsuzluktan ziyade dediğin gibi öyle alışmışımki negaitflere hatta 1 bile olamayn 0 lı rakamlara heralde banada hamilesin deseler düşüp bayılırım kesin başkasıyla karıştırdılar derim ama yinede rabbimin merhameti mucizesi bol bakarsın yarın sana pazarteside bana hamilesiniz tebrikler derler

amin cnm ağzından bal damlamış tekrar yapmadım idrar testi cnm almaya utanır olduk zaten burda 1 2 tane eczane var artık tanıyolar bizi diyolardır bunlar hergün 5 6 gebelik testi alıo napıyolar okadar testi bi tutturamadılar bebeği yazık diolardır kimbilir pazartesi kesin çözüm kana gidiyorum inşallah pozitiftir

hadi hayırlısı cnmya bende heycanlandım şimdi senin adına inşallah sendende güzel haberler alıcaz ben inanıyorum cnm buraya sende müjde yazacaksın inş. gerginlik ilaçlardanda oluyodur cnm kolay değil bünyemiz ilaç depoluo sürekli bide stresdende olabilir cnm gönlünü ferah tut hayırlı haberlerini bekliyorum....

Son düzenleme:

ben söktürücü kullanıcam o yüzden mecburen kan testimi yaptırıcam yoksa hiç niyetli değilim..bizide hastane ve eczaneler tanır oldu hiç sorma canım ya..bende çekiniyorum aslında ama kan tahlili yapmadan söktürcü kullanmakta istemiyorum..

aynen cnm bende mecburiyetten yaptırıcam kan testini..şu göğüs acıması geçmediya önce kan testi yaptırıcam gebelik yoksa genel cerraha muayene olucam göğüs için malum gebelikte ilaç kullanmak sakıncalı ama gebelik varsada mutluluktan uça uça gelirim eve inş. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun senin bugün adetin kaçıncı günü 35 günü geçtimi döngün

ben kesin olmadığını biliyorum canım...hiç ihtimallere bile yer yok bende bugün 37 günüm canım...alıcam negatif testimi paşa paşa gelicem canım..

ben kesin olmadığını biliyorum canım...hiç ihtimallere bile yer yok bende bugün 37 günüm canım...alıcam negatif testimi paşa paşa gelicem canım..

yapma cnmya her ay böle diyoruz böle olumsuz düşünerek gidiyoruz negatifi alıp geliyoruz..bende öyleyim cnm her kan vermeye gidişimde daha evden çıkmadan başlıyorum ''zaten ben eminim negatif olucak sonuç bence gebelik yok '' diyerek evden çıkıyorum sonuçta tabi hüsran oluo...ama bak ne demişler kötü kötüyü çağırır..olumlu düşünelimki olumlu olsun iyi düşünce iyiyi çağırır..yani olumlu düşünerek belki sonucu değiştiremeyiz ama sağlığımızı koruyabiliriz zaten negatifse sonuçtan sonra büyük bi yıkım oluo ruh halimiz çöküo bari sonucu alana kadar umut edelim mutlu olalım..ben şimdiden zehir etmeyeyim günlerimi die en azından anımı mutlu yaşayayım kendimi hamiş gibi hissedeyim azcık mutlu olayım die budefa kan testinin sonucunu pozitif olarak hissetmeye çalışıcam hatta hamileyim ben karnımı okşayıp sevicem bebeğim benlesin die...bence allahın izniyle pozitif kan testim evet evet ben kesin hamileyim allahım sonunda aklımızı korusun

negatifsede zaten alıştık üzülsekte elden bişi gelmicek üzülmek sonucu değiştirmicek önümüzdeki maçlara bakarız artık

her gecikmeden sonra iki kere çöküş yaşıyorum canım..bir fsh hormonlar hep yüksek çıkıyo adet gecikince...iki hamiş gibi hisetmeye çalışıp hüsranla eve dönmek..neye yansam bilemiyorum artık..Allahım akıl salığı ve sabır versin hepimize..ben her kan testime gitiğimde ilaki bir umut olurdu içimde şimdi hiç yok nedense canım..ilk defa adet gecikip umutlanmıyorum nedense canım..

belkide bu defa oldu sürpriz yaptı bebişin hep ummadığı anda hamiş kalanları çok duydum yumi göremio doktor sende ama ümmüyü hatırla onunda yumi görülmemişti ama rabbimin mucizesi kontrolde yumiler olgunlaştı donduruldu bile ne olacağı belli olmaz yeterki yaradan ol desin..benimde her kana gidişimde hep umut vardı ama biyanımda negatif diodu ve hep negatif çıktı bu ay bilmiyorumda içimde tamamen olumlu bi his var tabi kan alınınca fikrim değişirmi bilmem ama yinede olumlu düşünelimki olumlu olsun hem sen ovu testi yapmamışmıydın bu ay çift çizgiyi yaalmıştın değerlendirmiştiniz neden olmasın cnm ya yüksek fshyla hamiş kalanlarla dolu kk geçen okudum 46 fsh ile doğal hamiş kalmış hemde umudunun bittiği anda..ovu testin varsa cnm şimdi bi yap bakalım oda gebelik varsa çift çıkarıomuş az önce birini okudum gebeliğini ovu testiyle öğrenmiş ben umutluyum sendende...

aynen canım bebişler hep umadığı anda gelirmiş..hamişsem çok sevinirim hamiş değilsem mücadeleye devam..amman herzamnki şeyler umut ve hayal kırıklığı..sonrada yine mücadeleye devam..evet çok var fsh yüksken hamile kalan çok ama ben iki seneden beri tık yokk..düzenli çalışmamaıza ramen..ben çift çizgiyi bir gün arayla iki kere gördüm ovilasyon testinde ve düzenli çalıştık önmeli günlerde beyramda memleketeydik canım sonra eşim dönmek zorunda kaldı bayramın 3 günü ben kaldım memlekete 1 hafta daha öyle yani canım... testim yok maalesef canım...ben senden ümitliyim bak canım sen gördün gebelik idrar testinde ikinci çizgiyi bu çizgiler boşuna çıkmaz hamiş olma ihtimalin çok yüksek..

evet cnm mücadeleye dvm sonundada meyvasını alıcaz inş...hayırlısı gülümya ovu testinde koyu çizgiyi görmekte bi umut bacım bakarsın tutuverir...ahh keşke cnm hamile olsam ama ben idrarla gebelik testlerine hiç güvenmiyorum aşılamadan sonra hep ikinci çizgiyi gördüm ben ama bak sonuç hep adet oldum buharlaşma çizgisi hep bana denk geldi sanırım yada bozuktu testler :26:....ama dur yaa ben zaten hamileyim cnm pazartesi artık kalp atışıda duyulur malum üstüne gördümya ben geçen ay..şimdi 7 haftalık falan olması lazım benim bebiş keseyle kalp atışı müjdesini veririm pazartesi
ahh allahım kendimle başedemiyorum artık şüphe etmeye başladım her dakika farklı bi ruh hali içindeyim pazarteside buraya mutsuz ve ağlayarak gelirsem şaşmayın allahım aklımızı korusun inş.

canım kendini çok inandırma sonraki çöküş daha yıkımlı oluyo..umutlarını çok yüksek tutma...canım çatlatma ineyi olduktan sonra aşılamada bir hafta zaten idrarda hep çift çizgi görüyosun ilacın etkisi hata ben grip olmuştum aşılamada..doktor ilaç kullan demişti bana bende aşılamanın 7 günü gidip kan testi yaptırdım ve değerim 5 çıkmıştı..sonra yine hüsran tabi..canım her ayda yanıltıcı olamazya senin testlerin..ben hiç ikinci çizgiyi göremedim daha sadece aşılamada 7 günü gördüm..

çatlatma iğneyi biliodum cnm oda adetime 2 gün kala çift çıkmıştı ve 2 gün sonra kan testi yaptırdığım gün adet olmuştum kimyasal gebelik falan oldu sanırım kanamayla gitti tutunamadı zaten adetimden parçalar gelmişti sonra aşılamadaki adetten sonra yaptıklarımda çift çıkıodu ama böle silik hayalet çizgi gibi geçen gün araştırdım buharlaşma çizgisi oluomuş herkeste çıkıomuş ama ben yıllardır gebelik testi yapıyorum bana ilk defa 2 aydır görünüolar
amannnnnn hayırlısı bacımya üzülsek sanki sonuç değişiomu napalım rabbim yardımcımız olsun...zaten negatifse ve zaten negatif olduğunu düşünüosak şimdiden stres üzüntü yaşıyoruz üzüntümüz sonucu aldıktan sonrada dvm edio yani üzüntümüzün vaktini uzatmış oluyoruz daha test yapmadan üzülmeye başladığımız için umutsuzluktan dolayı stres için... ee napim bende bari sonucu alana kadar kendimi hamiş sanayım mutlu olayım biraz
bak cansu transferden sonra hep karnını sevmiş bu defa oldu demiş bebekleriyle konuşmuş sonuç evrene olumlu msjlar gönderelimki olumlu düşünelim olumlu olsun hep belki günün birinde olumlu düşüne düşüne gerçekten iyi olur sonuç umut güzel bişi:13::13::13:
yarın sende güzel haber alıcan cnm kaçta gidicen hastaneye

Son düzenleme:

duygularım çok karmaşık nedense ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum...sadece fsh düşürmek istiyorum şuan fsh düşsün zaten şansımız yüksek olucak evel ALLAHINDA ziniyle tabi...fsh düşüken tedavilerimizde yarım kalmıycak...ama bizim geriye dönüşümüz yok artık.. çünkü olan yumurtadan başka yumurta olma olasılığı yok kadınlarda.. o yüzden böyle her ay beklemek yerine tüp bebek tedavilerine devam normal yolla bu hormonlarla zor canım..inş Allahım sanada doğru yolu gösterir madi yönden bir kapı açar sanada tüp bebek tedavisine başlarsın canım..yarın kaçta gidicem bilmiyorum canım..akşam 6 sonra giderim büyük bir ihtimale..

evet malesef öyle kalan yumilerle idare edicez ve inş. kalan yumilerimiz bize bebiş olacak....umutsuzluk yok cnm ben inanıyorum rabbim bigün nasip edecek allahtan ümit kesilmez dualarımız bigün kabul olucak sadece vakti zamanı gelince allahında izniyle olacak inş.....neyse cnm ben çıkıyorum inş. hepimiz burda güzel haberi veririz

Son düzenleme:

amin inş canım...bende çıkıyorum iyi geceler canım..konuşmak iyi geldi teşekkür ederim canım..

nerde yaptiriyosun canim inşallah döllenir benimde iki yumurtam oldu biri saglikli ve beşe bölündü çoook saglikli dedi fakat tutmadi rabbim ol dedimi akan sular durur .. hersey gönlünce olsun.

canım memorial şişli de yaptırıyorum. dun aradım tüm yumurtalar döllenmiş. Ama gelişim durumlarına göre yarın embriyo hakkında net birşey söylicekler.
Kesinlikle haklısın olgun olmayan yumurtalar bile şu an döllenmiş gözüküyor. Rabbim ol desin yeterki

Son düzenleme:

rabbim cuma hürmetine tutmasina musade eder hayirlisiyla inşallah ben yaşadim ya herkesin tutsun istiyorum. benimki tutmadi ama

Tevekküldeyim Rabbim... Sabirla bekliyorum. Indirecegin hayra öylesine muhtacim ki... Elimden geleni yaptim, elimden gelmeyenler icin de sana el actim. Hayirli cumalar...

fhs kaç bu niye yükseliyor benim alti ay önce düşük yaptim 3 dü şimdi ise 17 kafam karişti bu yumurtalar alti aydami gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…