Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama yazdıklarınızı okudum. Çok heyecanlandım gulneva, lnşallah hamilesindllr inşallah ümmügulsum canım seninde inşallah hayırlı olur transfer bebeğine kavuşursun,kelebek canım inşallah tek de olsa bebeğini kucağına alırsın, morelini yüksek tut canım.

gülneva cnm nerdesin yaptırdınmı test gelmedin topiğe umarım güzel haberi almış ve kutlama yaptığınız için gelmemişsindir güzel haberler bekliyorum senden cnm..

ümmü cnm sen naptın gittinmi istanbula yumiler nasıl sendende güzel haberler bekliyorum cnm hadi bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı kızlar

Son düzenleme:
BAHAR cnm senide göremiyorum topikte memleketine gittin heralde...memleket havası sana çok iyi gelsin cnm ve o moralle ikiz ikiz bebişlerin olsun inş.

YETERRRR kuzu sen nerlerdesin topiğe çok az uğruyosun nasılsın neler yapıyosun

canım ben bugün yine gitmedim akşam gidicektim bir ara karnım ağırdı sanki gelcek kırmızılar gibi ama yine gelen giden yok bu saate kadar..ben kendime bile şaşırıyorum canım başka zaman olsa hiç kaçırmazdım bu fırsatı hazır eşimde hiç sorun çukarmadan gidelim dedi bu gece kan tahlili için ..ama benim içinden hiç gitmek gelmiyor nedense...oraya gidip koca 0 görmek için gücüm kalmadı hiç..

malesef yumiler tepki vermemiş canlarım..gelişme göstermemişler..doktorla bir ara ne yapacağımıza karar veremedik..devammı iptalmi..ben dedim femara kullanıyımmı kullan ama iğneleri kes dedi..sonra klomene karar verdi 5 gün boyunca klomen kullancam çarşamba kontrol bilmiyorum artık iptalde olabilir devam da edebilir..çok zor bi gündü bi takım aksilikler oldu..daha yeni geldim eve gelir gelmez telefon veliden çocuğunun yüzünü bir arkadaşı çizmiş..yağdı gürledi..
zeytun sen sakin sin ne güzel demkki vakti geldi olacak işallah seninkiler..banada gelin şu sakinlik istiyorum..herşey allahtan..kısmetten öteye gidilmiyor
gülneva polyanna hayırlı haberler bekliyoruz..
serozi sen nasılsın..

cnm keşke gitseydin ona göre söktürücü kullanırdın belki bu adet gibi ağrıların iyiye işarettir kimbilir ya demiyim demiyim diyorum ama sanki sendede olumlu sonuç doğuyor içime belkide gerçekten olumlu belkide çok istediğim için hamile kalmanı ondan öle doğuyor ama bence bi kana git olmadı söktürücü alırsın...

cnm femara ne için.. bu arada herşeyin hayırlısını istemiyormuyuz belki bölesi daha hayırlı ve belkide o dondurulmuş yumine can verecek rabbim kimbilir inş. yakın zamanda kavuşacaksın cnm meleğine....

fhs kaç bu niye yükseliyor benim alti ay önce düşük yaptim 3 dü şimdi ise 17 kafam karişti bu yumurtalar alti aydami gitti

canım miyomunu aldır bidaki tedavine başlamadan..geçen tv programına çıkmıştı bir tüp bebek merkezi doktoru ismini hatırlamıyorum..ama miyom için gebe kalınca erken doğum yol açabiliyomuş..bence sen önce miyomundan kurtul doktorunla konuş tutmamasının sebebi miyomda olabilir canım..senin fsh çok yüksek değil ama sınırın üstünde tabi..ama 6 ayda yumurtalar tükenmez devamlı fsh ölçtür her ay bakalım canım hep yüksekmi çıkıcak belki düşebilir..yüksek çıkarsada yumurtalar alarm veriyo demektir canım ama öyle 6 ayda hemen tükenmez korkma canım..

CANIM ŞU YAŞADIĞIN DUYGUYU (Tedavinin ne olacağını bilememek)KADAR İYİ BİLİYORUM VE O DUYGUDAN NE KADAR NEFRET EDİYORUMM İNŞŞŞŞŞ KLOMENE CEVAP VERİR DEVAM EDER TEDVAİN SONRASIDA GÜZEL OLUR ALLAHIM NE OLUR GÜLDÜRÜSÜN YÜZÜMÜZÜ

depresifpolyana, ne yaptin canim bugün kan testine gitmedin sanirim artik pazartesi gidersin. gögüs agrin hala devam ediyormu?

ev temizliyorum yemek yapıyorum canım evde biraz bakım yaptık onlarla uğraşıyorumm

hiçmi büyümemiş yumiler canım..belki sonradan büyürler bu işler beli olmuyo biliyosun..keşke tahlilerini yapsaydı başlamadan tedavine e2 bakılmışmıydı tedaviye başlarken canım..herşeyde vardır bir hayır canım hiç üzülme belki büyücek dölenmiycekti o zaman daha çok üzülürdün bilemiyoruz..her şerde vardır bir hayır..moralini yüksek tut unutma bitane dölenmiş yumurtan var..kötünü kötüsü var biliyosun bir tane yumoşa razıyız bizler..bende kan testine gidicem gelmedi daha kırmızılar ama hiç cesaretim gücüm yok maalesef...

ne yaparsak yapalım kısmetten ötye gidilmiyor bugün iyce anladım..o kadar iğneye illaki bir tanede olsa büyümesi lazımdı dimi ama işte taktir allahın..geçen ay kolemnle yumi olmuştu bir embriyom var çok şükür..allah hepimizin yüzünü tez vakitte güldürün canım..

inş canım vardır ama yarın gidicem kesin kan testine...artık adet olup bende tedavime başlamak istiyorum..gel git ruh halerimden bende çok sıkılmaya başladım artık..

kuzum yumi oluşunca iş bitmiyorki bizim gibi insanlarda sıkıntılararka arkaya allah büyük hep diyorum ondan gelen için ona sığınıyoruz hakımızda hayırlı olan nasip etsin inşşş ne yapalımmm rabbim bu sınavdan başarıyla çıkmayı nasip etsin sanada güzel haberler almayı nasip etsin canım

depresifpolyana, ne yaptin canim bugün kan testine gitmedin sanirim artik pazartesi gidersin. gögüs agrin hala devam ediyormu?
cnm pazartesi gidicem eşim genel cerraha pazartesi almış randevu ikisini bir aradan çıkartayım dedim...önce beta testi yaptırıcam pazartesi eğer bebiş yoksa (inşaallah vardır hayırlısıyla) sonrada genel cerraha görünücem cnm geçmedi dahada şiddetlendi afedersin taşıyamıyorum dokunamıyorum hayırlısı inş..bide üşütmüşüm midem fena bulanıyor sigaradan tiksindim resmen
ev temizliyorum yemek yapıyorum canım evde biraz bakım yaptık onlarla uğraşıyorumm
ooo bacım kolay gelsin mis gibi mutlu messut oturmak nasip etsin evinizde inş...
inş canım vardır ama yarın gidicem kesin kan testine...artık adet olup bende tedavime başlamak istiyorum..gel git ruh halerimden bende çok sıkılmaya başladım artık..

git cnm git bencede çünkü ona göre söktürücü kullanırsın napalım herşeyin hayırlısı...

ümmü cnm ayrıca o veliye acaip sinir oldum yolasım geldi kadını...

ya çok duygusal oldum ben bu aralar ama bi okadarda bide aşırı sinir başladı bende filmlere bakıp ağlıyorum reklamlara bile ağlıyorum hormonlar beni mahvetti kızlar hamilelik zor vesselam ee kolay değil 7 haftalık oldum artık

sağol canımmmmmmmmmmm

evet polyanacığım doğru diyosun ben 5 haftalık oldum sende 7 haftandaydın dimi..kalp atışlarını duydunmu bacım...inş bizde haftaya duyucaz kalp atışlarımızı darısı başımıza..

yok canım malesef büyümemişler..çok ilginç değilmi..insan o an üzülüyor..ama durdukça düşündükce normaleşiyosun ..kabulleniyosun durumu yapacak bişey yok..kısmet nasip..
işallah canım sendede güzel haberler alıcaz..allahın izniyle..

evet polyanacığım doğru diyosun ben 5 haftalık oldum sende 7 haftandaydın dimi..kalp atışlarını duydunmu bacım...inş bizde haftaya duyucaz kalp atışlarımızı darısı başımıza..

cnm sen bi dr git keseyi görürsün artık ama kalp atışını daha duymazsınız biz pazartesi duycaz kalp atışını şekerimmm

anam böle şaka yaparken hakikaten gerçek oluomuş şokk sürpriz... bişeyi 40 defa sölersen olurmuşya bacım... bulantıların başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…