cnm sen bi dr git keseyi görürsün artık ama kalp atışını daha duymazsınız biz pazartesi duycaz kalp atışını şekerimmm
anam böle şaka yaparken hakikaten gerçek oluomuş şokk sürpriz... bişeyi 40 defa sölersen olurmuşya bacım... bulantıların başladımı
yok canım malesef büyümemişler..çok ilginç değilmi..insan o an üzülüyor..ama durdukça düşündükce normaleşiyosun ..kabulleniyosun durumu yapacak bişey yok..kısmet nasip..
işallah canım sendede güzel haberler alıcaz..allahın izniyle..
yok bacım bulantılarım başlamadı daha hah ha hay .. benimde bu aralar iştahım çok açık eşim çok yiyiosun şiştin diyo bende ben acıkmıyorum bebeişim açıkıyo diyorum çok güzel duygular canım inş şakamız gerçek olur...kendimi bir garip hisetim canım..
canım nerlerdesin neler yapıyosun..memleket gitinmi canım..
ye cnm ye bebişe vitamin olsun..benim bulantılar çok fena cnmeşimede böle demeye başladım kaç gündür bana kafayı yemişim gibi bakıyor
inş cnm bigün gerçek olacak o mutlu haberi öğrenmemizin vakti senin için yarın benim için pazartesidir inş....ahh ahhh hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız kuzum şaka maka gerçek bi soru sorayım sende göğüs acısı hassasiyet dolgunluk falan varmı... yada adet dönemlerinde genelde olurmu yoksa rahatmı geçirirsin şuanda varmı
ye cnm ye bebişe vitamin olsun..benim bulantılar çok fena cnmeşimede böle demeye başladım kaç gündür bana kafayı yemişim gibi bakıyor
inş cnm bigün gerçek olacak o mutlu haberi öğrenmemizin vakti senin için yarın benim için pazartesidir inş....ahh ahhh hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız kuzum şaka maka gerçek bi soru sorayım sende göğüs acısı hassasiyet dolgunluk falan varmı... yada adet dönemlerinde genelde olurmu yoksa rahatmı geçirirsin şuanda varmı
ne yaparsak yapalım kısmetten ötye gidilmiyor bugün iyce anladım..o kadar iğneye illaki bir tanede olsa büyümesi lazımdı dimi ama işte taktir allahın..geçen ay kolemnle yumi olmuştu bir embriyom var çok şükür..allah hepimizin yüzünü tez vakitte güldürün canım..
yok canım daha gitmedim yarın sabah gidicem hazırlık falan yaptım şimdide sizlere bakayım gideceğimi haber vereyim diye girdim..ben çalışmalarıda yaptım elimde 2 tane ovu testi vardı kaç aydır yapmıyodum 13.ve 14.günde yaptım pozitif çıktı değerlendirdik inş bu ay doğal gelir bebişim..inş sende kan testinde pozitif alırsın ben memlekette giremem nete ablam takip ediyo sizleri ondan güzel haberlerinizi alırım inş..
az once dr dan geldim bebeklerimden birinin gelisimi durmus((( cokk kotuuyum kizlar haftalardir icim cok sikiliyordu hep bundan korkutodum maalesef korktugum oldu:-(( rabbim ins digerini bana bagislar :-(
hadi ozaman inş. cnm hassasiyet var ama adet yok ayy bunlar ikimizede pozitifi gösterir inş...evet cnm belirtiler farklı oluomuş belirti yaşamayanda var ama hayırlısı artık napalım...var canım göğüslerde dolgunluk birazda ağrı ama çok değil...herkezin belirtileri farklı olurmuş canım bazıları hiç belirti yaşamazmış..
inş canım ben sonucumu biliyorum ama sadece içimi rahatlatmak için gidiyorum..hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..
canım inş sendende güzel haberler alırız senden umutluyum belirtilerin hep gebeliğe işaret ediyo..
selam kizlar,
gecen sene düsükden sonra, hamile kalamiyorum.
Amh degerim 0,33 yani cok az yumurta var.
Adetim hemen hemen düzenli, son iki aydir 2-3 gün önce silik lekelenme oluyorum sonra adet.
Dr um bu degere göre tüp bebek diyor.
Tüp istemiyorum daha ...
sizce sansim ne ?
selam kizlar,
Adetim hemen hemen düzenli, son iki aydir 2-3 gün önce silik lekelenme oluyorum sonra adet.
Tüp istemiyorum daha ...
sizce sansim ne ?
selam kizlar,
Tüp istemiyorum daha ...
sizce sansim ne ?
hadi ozaman inş. cnm hassasiyet var ama adet yok ayy bunlar ikimizede pozitifi gösterir inş...evet cnm belirtiler farklı oluomuş belirti yaşamayanda var ama hayırlısı artık napalım...
ayy inş. cnmya burda hepimiz müjdeleri verelim artık topik tıkandı gene hamiş haberleri gelmio hamilerde artık buraya pek fazla uğramıyo sınıf atladılar unuttular bizi
cnm seninde hayırlı olur inş. negüzel ovuda pozitifi görmüşsün rabbim bu ay senide doğal yolla müjdeler inş...
amin canım inş..olsun uğramasınlar bebeklerine kavuşsunlarda ..allahım isteyen herkese nasip etsin..ben çıkıyorum kızlar sabah erken kalkıcam kendinize çok iyi bakın görüşürüz iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?