Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yok bacım bulantılarım başlamadı daha hah ha hay .. benimde bu aralar iştahım çok açık eşim çok yiyiosun şiştin diyo bende ben acıkmıyorum bebeişim açıkıyo diyorum çok güzel duygular canım inş şakamız gerçek olur...kendimi bir garip hisetim canım..

hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım...sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin mevlam..isteyenlere çifter çifter versin Allahım...

canım nerlerdesin neler yapıyosun..memleket gitinmi canım..

ye cnm ye bebişe vitamin olsun..benim bulantılar çok fena cnm eşimede böle demeye başladım kaç gündür bana kafayı yemişim gibi bakıyor
inş cnm bigün gerçek olacak o mutlu haberi öğrenmemizin vakti senin için yarın benim için pazartesidir inş....ahh ahhh hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız kuzum şaka maka gerçek bi soru sorayım sende göğüs acısı hassasiyet dolgunluk falan varmı... yada adet dönemlerinde genelde olurmu yoksa rahatmı geçirirsin şuanda varmı

canım nerlerdesin neler yapıyosun..memleket gitinmi canım..

yok canım daha gitmedim yarın sabah gidicem hazırlık falan yaptım şimdide sizlere bakayım gideceğimi haber vereyim diye girdim..ben çalışmalarıda yaptım elimde 2 tane ovu testi vardı kaç aydır yapmıyodum 13.ve 14.günde yaptım pozitif çıktı değerlendirdik inş bu ay doğal gelir bebişim..inş sende kan testinde pozitif alırsın ben memlekette giremem nete ablam takip ediyo sizleri ondan güzel haberlerinizi alırım inş..

var canım göğüslerde dolgunluk birazda ağrı ama çok değil...herkezin belirtileri farklı olurmuş canım bazıları hiç belirti yaşamazmış..
inş canım ben sonucumu biliyorum ama sadece içimi rahatlatmak için gidiyorum..hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

canım inş sendende güzel haberler alırız senden umutluyum belirtilerin hep gebeliğe işaret ediyo..

canım inş klomene yanıt verir yumoşların büyür gelişir allah yardımcın olsun..ben sırf bu stres yüzünden tedaviye başlamaya cesaret edemedim..inş o bi embiriyon sana evlat olur biter bu sıkıntılar..

hadi bakalım canım bende çalışıp gitmiştim memlekete..memleket havası al gel canım moral depola çook..güle güle git gülel güle gel inş canım...inş hepimiz bu ay güzel haberler yazarız artık bu sayfaya...

az once dr dan geldim bebeklerimden birinin gelisimi durmus((( cokk kotuuyum kizlar haftalardir icim cok sikiliyordu hep bundan korkutodum maalesef korktugum oldu:-(( rabbim ins digerini bana bagislar :-(

canım çok üzüldüm allahım diğer bebeğine sağlıklı ömür versin...

hadi ozaman inş. cnm hassasiyet var ama adet yok ayy bunlar ikimizede pozitifi gösterir inş...evet cnm belirtiler farklı oluomuş belirti yaşamayanda var ama hayırlısı artık napalım...
canım inş sendende güzel haberler alırız senden umutluyum belirtilerin hep gebeliğe işaret ediyo..

ayy inş. cnmya burda hepimiz müjdeleri verelim artık topik tıkandı gene hamiş haberleri gelmio hamilerde artık buraya pek fazla uğramıyo sınıf atladılar unuttular bizi
cnm seninde hayırlı olur inş. negüzel ovuda pozitifi görmüşsün rabbim bu ay senide doğal yolla müjdeler inş...

selam kizlar,
gecen sene düsükden sonra, hamile kalamiyorum.
Amh degerim 0,33 yani cok az yumurta var.
Adetim hemen hemen düzenli, son iki aydir 2-3 gün önce silik lekelenme oluyorum sonra adet.
Dr um bu degere göre tüp bebek diyor.

Tüp istemiyorum daha ...
sizce sansim ne ?

slm rabbim büyüktür cnm ummadığın anda sürpriz yapıverir bebiş.amh de rezervin azalmış görünüo benimde öyle 0 lı rakamlarda banada tüp bebekte şansımın %5 yada en fazla 10 olduğunu sölediler boşa para harcamayın dediler bide doğal yolu söleyemiyorum bile çok zormuş hamiş kalmam ama allahtan ümit kesilmez ol der ve olur inş...bence imkanın varsa hemen tüpe başla derim ben yumiler gitgide azalıo

canım rezrev azlığı olanların normal yola gebeliği şansı çok az canım ya..fsh normalse hiç bekleme tüp bebek tedavine başla canım...rezerv azlığı yumurtalar alarm vvermişse hiç bekleme canım...

canım bu durumda bebek istiyosan tüp yaptırmalısın doğal yoldan şansımız çok az tüpte bile çok az..ama olmıcak diye bişey yok allahım nasip edecekse doğal yada tüp herşekilde olur vakti zamanı geldiğinde..umudunu kaybetme sabır ve mücadele gerekiyo bizim durumumuzda sonundada inş bebişlerimize kavuşuruz..benimde adetlerim düzenli her ay oluyorum sadece azalmıştı hayıt kullanıyorum tekrar normal gelmeye başladı benim amh de 0.01 burda hiçbirimiz senden farklı değil bende tüp istemiyodum ama bebek için evliliğimin 9. ayında tüp yaptırdık tuttu ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum..2.tedavide 8 gün iğne vurundum 1 yumoşum vardı gelişmedi..şimdi 3.ye hazırlanıyorum..allahım emeklerimizi boşa gidermesin inş bigün hepimiz anne olucaz..

amin canım inş..olsun uğramasınlar bebeklerine kavuşsunlarda ..allahım isteyen herkese nasip etsin..ben çıkıyorum kızlar sabah erken kalkıcam kendinize çok iyi bakın görüşürüz iyi geceler..

amin canım inş..olsun uğramasınlar bebeklerine kavuşsunlarda ..allahım isteyen herkese nasip etsin..ben çıkıyorum kızlar sabah erken kalkıcam kendinize çok iyi bakın görüşürüz iyi geceler..

öyle cnm ben takılıyorum şaka yapıyorum sağlıkla alsınlar kucaklarına bizde vakti zamanı gelince sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza hepimiz mutlu olalım artık yaaa
hayırlı yolculuk cnm iyi geceler...

gülneva, depresif ya heyecandan ölüyordum, nasıl mutlu oldum anlatamam , ama şaka yapıyormuşsunuz,,,, çılgın kızlar, inşallah hayırlısıyla müjdenizi verin,,,, öpüyorum sizi

Cvp lariniz icin tsk ler kizlar.
Anlamadigim bu kan sonuclarimla bana deneyin normal ola bilirsiniz olmasa asilama yapariz olmasa tüp yaapriz dedi , tüp bebek merkezi.
Bu hafta aklima geldi dedim alayim sonuclarima bi bakayim, arastiriken ne durumda oldgumu anladim.
sok tayim 2-3 gündür.

Tüp bebekden korktugum da o asiri istek , o asiri stress bekleme vs...
sonu negatif derken , tekrar bir bekelyis...
Bunlara hazir hissetmiyorum kendimi ve bir sekilde gelecekse öylede gelir , yanliz dogru bir tedavi gerekir diye düsünüyorum.

AmH düsük , Fsh normal.
LH da normal.

Ama lh ve fsh da birbirinle baglaniyormus bir sekilde, birinden biri digerinden yüksek ise orda da problem oluyormus...
Ay cooook zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…