ALISALIS cnm hoşgeldin nerelerdesin uzun süredir yoktun sanırım aklımdaydın hep inşallah güzel haberlerin vardır bize....cnm bizde bide bu yöntemi deneyelim dedik hep olumsuz düşünerek negatifi çağırıyoruz yakında kafayı yiyecez allah korusungülneva, depresif ya heyecandan ölüyordum, nasıl mutlu oldum anlatamam , ama şaka yapıyormuşsunuz,,,, çılgın kızlar, inşallah hayırlısıyla müjdenizi verin,,,, öpüyorum sizi
Cvp lariniz icin tsk ler kizlar.
Anlamadigim bu kan sonuclarimla bana deneyin normal ola bilirsiniz olmasa asilama yapariz olmasa tüp yaapriz dedi , tüp bebek merkezi.
Bu hafta aklima geldi dedim alayim sonuclarima bi bakayim, arastiriken ne durumda oldgumu anladim.
sok tayim 2-3 gündür.
Tüp bebekden korktugum da o asiri istek , o asiri stress bekleme vs...
sonu negatif derken , tekrar bir bekelyis...
Bunlara hazir hissetmiyorum kendimi ve bir sekilde gelecekse öylede gelir , yanliz dogru bir tedavi gerekir diye düsünüyorum.
AmH düsük , Fsh normal.
LH da normal.
Ama lh ve fsh da birbirinle baglaniyormus bir sekilde, birinden biri digerinden yüksek ise orda da problem oluyormus...
Ay cooook zor.
ALISALIS cnm hoşgeldin nerelerdesin uzun süredir yoktun sanırım aklımdaydın hep inşallah güzel haberlerin vardır bize....cnm bizde bide bu yöntemi deneyelim dedik hep olumsuz düşünerek negatifi çağırıyoruz yakında kafayı yiyecez allah korusun
al bendende o kadar süreçteki stres sıkıntı sonucununda negatif olacağı ihtimali benide korkuttuğu için bendede bi güçsüzlük korku ve isteksizlik mevcut.. ama allah büyüktür neden olmasın ummadığın anda geliverir bebiş...bu arada banada gittiğimhiçbi dr tüpü tavsiye etmemiştitüp merkezleri hariç
GULNEVA naptın cnm iyi haberlerle gel meraktayım bugün yaptır artık...
yok be güzelim, ben en sonki transferden sonra dinlenmedeyim, ha kendiliğinden olursa bilemem.. ayrıca araya bayram girdi , adet denk gelmedi, 1 ayı da ben es geçtim.. sınav stresi vardı, şimdi tedaviye bu adetle başlarım . güzel olan tek şey, artık endo kendilğinden kalınlaşıyor, nazar değmesin...
taktiğiniz hoşuma gitti, inşallah topiğe de uğur getirir... hadi hayırlı haberler verin bize.....
canım miyomunu aldır bidaki tedavine başlamadan..geçen tv programına çıkmıştı bir tüp bebek merkezi doktoru ismini hatırlamıyorum..ama miyom için gebe kalınca erken doğum yol açabiliyomuş..bence sen önce miyomundan kurtul doktorunla konuş tutmamasının sebebi miyomda olabilir canım..senin fsh çok yüksek değil ama sınırın üstünde tabi..ama 6 ayda yumurtalar tükenmez devamlı fsh ölçtür her ay bakalım canım hep yüksekmi çıkıcak belki düşebilir..yüksek çıkarsada yumurtalar alarm veriyo demektir canım ama öyle 6 ayda hemen tükenmez korkma canım..
ÜMMÜ cnm sende inşallah çarşamba günü çokk güzel haberlerle gelirsin yumilerin büyüsün gelişsin sana ikiz ikiz bebişler olsun cnm yılmak yok allah nasip etmeyeceği bişeyin peşinden koşturmazmış cnm ben inanıyorum bu topikteki herkes ( sen ben bahar gulneva yeterrr serozi alıs ve aklıma isimleri şuan gelmeyen bu yolda uğraş emek veren insanlar birgün emeklerimizin karşılığını bebişlerle alıcaz cnm inanıyorum...sakın moralini bozma üzülme desemde insanoğluyuz elbet üzülüyoruz ama üzül hemen saniyeler içinde toparlan arkadaşım senin bu dondurulmuş yumin bi mucizeydi cnm yani şöle sende dr o ay yumi görememişti ama yinede klomen vermişti sen sen öylesine kontrolde yuminin büyüdüğünü öğrendin ve şükürki döllenip dondurulduyani diyeceğim o ki o önce görülmeyen sonradan mucize şekilde oluşan yumin bence sana mucize bebek olacak cnm içini ferah tut hepiniz dualarımdasınız inan....
gülneva test yaptınmı canım..işallah pozitiftir..merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini..
günaydınnnn kızlarrrrrrrCOLOR="#FF0000"][/COLOR]
gulneva cnm doktorunla bu konuyu ayrıntılı şekilde görüş bence yumiler neden görülmüomuş ve bu menapoza girildiği tamamen kesin olarak nasıl anlaşılırmış ve daha farklı ne yapılabilir diye ...cyclo sana iyi geldiyse dvm et cnm ben bana iyi gelmediği için bıraktım birine iyi gelen dierine gelmeyebilio bünyeden bünyeye fark edio eğer sen memnunsan ilaçtan dvm et...inş. menapoz değildir cnm cyclo yumileri baskılıomuş o yüzden sende yumi görmemiştir cycloyu nezman bırakmıştın sen belki yumiler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır kötü düşünme hemen...birde başka doktorlarada görünsen diyorum biliyorum doktorundan memnunsun ve anlattığına göre iyi biri..ama cnm bakalım farklı doktorlar ne diyecek sonuçta fikirleri bile birbirini tutmuyor bu doktorların hepsi farklı bi yol izlio tedavilerinde belki bi yol gösterici olur sana ve faydalı olur tabi memnun kalmazsan eski doktorunla dvm edersin doktorunu tamamen bırakmazsın cnm mesela ben gittiğim doktorrların kimisi cycloyu tavsiye etmişti kimiside o ilacı hemen bırak çok zararlı demişti ve onun işlevini gören duphaston vermişti..bu duphaston ayrıca kullanırken hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını düşmemesini sağlıomuş ve ayrıcada hormon düzenlio mesela bana o iyi gelmişti biraz ama cycloyu elime bile almak istemiyorum....bizim gibilerin durumu belli bitanem yumilerimiz az heray bitio ve manapoz bizler için kaçınılmazcanım testimi yaptım negatif sonuç biliyodum zaten sadec kafamı rahatlamak için yaptırdım...canım benim dururmum hiç iyiye gitmiyor hiç bu şekilde adetlerim düzensiz değildi son üç aydan beri fsh çok yüksek olduğu için adetlerde düzensiz oldu yumurta görmüyor artık doktorum ben menopoza girdim galiba doktorumun dediği bir bir çıkıyo..bir ay cyclo kullanmadım adet olmadım..hap kullanmadan adet olamıycam galiba artık...fazla zamanım kalmadı artık bebek için son demlerimi son umutları yaşıyorum galiba...
Kızlar kk nın EN' lerini seçiyoruz ve kk üyeleri yarışıyor aşağıdaki linkten bu seneki adayları belirleyebilir adaylar belli olduktan sonra oylamaya katılabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/662728-geleneksel-quot2013-yili-kadinlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
çok heycanlıacaba kimler hangi enlerden olacak...
Kızlar kk nın EN' lerini seçiyoruz ve kk üyeleri yarışıyor aşağıdaki linkten bu seneki adayları belirleyebilir adaylar belli olduktan sonra oylamaya katılabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/662728-geleneksel-quot2013-yili-kadinlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
KİMLERİN ADAY(aday adayı) OLACAĞININA BİZLER KARAR VERECEĞİZgulneva cnm doktorunla bu konuyu ayrıntılı şekilde görüş bence yumiler neden görülmüomuş ve bu menapoza girildiği tamamen kesin olarak nasıl anlaşılırmış ve daha farklı ne yapılabilir diye ...cyclo sana iyi geldiyse dvm et cnm ben bana iyi gelmediği için bıraktım birine iyi gelen dierine gelmeyebilio bünyeden bünyeye fark edio eğer sen memnunsan ilaçtan dvm et...inş. menapoz değildir cnm cyclo yumileri baskılıomuş o yüzden sende yumi görmemiştir cycloyu nezman bırakmıştın sen belki yumiler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır kötü düşünme hemen...birde başka doktorlarada görünsen diyorum biliyorum doktorundan memnunsun ve anlattığına göre iyi biri..ama cnm bakalım farklı doktorlar ne diyecek sonuçta fikirleri bile birbirini tutmuyor bu doktorların hepsi farklı bi yol izlio tedavilerinde belki bi yol gösterici olur sana ve faydalı olur tabi memnun kalmazsan eski doktorunla dvm edersin doktorunu tamamen bırakmazsın cnm mesela ben gittiğim doktorrların kimisi cycloyu tavsiye etmişti kimiside o ilacı hemen bırak çok zararlı demişti ve onun işlevini gören duphaston vermişti..bu duphaston ayrıca kullanırken hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını düşmemesini sağlıomuş ve ayrıcada hormon düzenlio mesela bana o iyi gelmişti biraz ama cycloyu elime bile almak istemiyorum....bizim gibilerin durumu belli bitanem yumilerimiz az heray bitio ve manapoz bizler için kaçınılmaz
çok heycanlıacaba kimler hangi enlerden olacak...
canım testimi yaptım negatif sonuç biliyodum zaten sadec kafamı rahatlamak için yaptırdım...canım benim dururmum hiç iyiye gitmiyor hiç bu şekilde adetlerim düzensiz değildi son üç aydan beri fsh çok yüksek olduğu için adetlerde düzensiz oldu yumurta görmüyor artık doktorum ben menopoza girdim galiba doktorumun dediği bir bir çıkıyo..bir ay cyclo kullanmadım adet olmadım..hap kullanmadan adet olamıycam galiba artık...fazla zamanım kalmadı artık bebek için son demlerimi son umutları yaşıyorum galiba...
ya bu KADAR OLMAZ TIZIM BURASI BENİM ALALNIMM BU GÜN 2. DEFA İHLAL ETTİN BAK Eki Görüntüle 847924
duyuru yapıyom bi kere alan ihlali oluversin bi kez nolcakki
Haraçmı alıyon kız sen topiklerden tek tek dolanıp
bak topukların tehlikedesenden haraç istesem içli köfte verirsin bana
sen polata bağladın fena halde topuklarımdan vurulmadan topuklayım hemen
çok korkak gördüm kendimi
Topiğe yeterince renk kattık daha fazla konu dışı renklendirme yaparsak kızlar kovayacak bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?