Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gülneva, depresif ya heyecandan ölüyordum, nasıl mutlu oldum anlatamam , ama şaka yapıyormuşsunuz,,,, çılgın kızlar, inşallah hayırlısıyla müjdenizi verin,,,, öpüyorum sizi
ALISALIS cnm hoşgeldin nerelerdesin uzun süredir yoktun sanırım aklımdaydın hep inşallah güzel haberlerin vardır bize....cnm bizde bide bu yöntemi deneyelim dedik hep olumsuz düşünerek negatifi çağırıyoruz yakında kafayı yiyecez allah korusun

al bendende o kadar süreçteki stres sıkıntı sonucununda negatif olacağı ihtimali benide korkuttuğu için bendede bi güçsüzlük korku ve isteksizlik mevcut.. ama allah büyüktür neden olmasın ummadığın anda geliverir bebiş...bu arada banada gittiğimhiçbi dr tüpü tavsiye etmemişti tüp merkezleri hariç

GULNEVA naptın cnm iyi haberlerle gel meraktayım bugün yaptır artık...

ÜMMÜ cnm sende inşallah çarşamba günü çokk güzel haberlerle gelirsin yumilerin büyüsün gelişsin sana ikiz ikiz bebişler olsun cnm yılmak yok allah nasip etmeyeceği bişeyin peşinden koşturmazmış cnm ben inanıyorum bu topikteki herkes ( sen ben bahar gulneva yeterrr serozi alıs ve aklıma isimleri şuan gelmeyen bu yolda uğraş emek veren insanlar birgün emeklerimizin karşılığını bebişlerle alıcaz cnm inanıyorum...sakın moralini bozma üzülme desemde insanoğluyuz elbet üzülüyoruz ama üzül hemen saniyeler içinde toparlan arkadaşım senin bu dondurulmuş yumin bi mucizeydi cnm yani şöle sende dr o ay yumi görememişti ama yinede klomen vermişti sen sen öylesine kontrolde yuminin büyüdüğünü öğrendin ve şükürki döllenip donduruldu yani diyeceğim o ki o önce görülmeyen sonradan mucize şekilde oluşan yumin bence sana mucize bebek olacak cnm içini ferah tut hepiniz dualarımdasınız inan....

yok be güzelim, ben en sonki transferden sonra dinlenmedeyim, ha kendiliğinden olursa bilemem.. ayrıca araya bayram girdi , adet denk gelmedi, 1 ayı da ben es geçtim.. sınav stresi vardı, şimdi tedaviye bu adetle başlarım . güzel olan tek şey, artık endo kendilğinden kalınlaşıyor, nazar değmesin...

taktiğiniz hoşuma gitti, inşallah topiğe de uğur getirir... hadi hayırlı haberler verin bize.....

bu habere çokkkkkkk ama çoooookkkkk sevindim anlatamam alıs çünkü biliosunuz bende endo dan çok çekmiştim her ay çok ince olduğunu öğrenince gözyaşlarıyla eve geliyordum şükürki seninde normale dönmüş cnm çok sevindim...ben soğan kürüyle başarmıştım bunu sen özel olarak bişi yapmışmıydın....

inş.. cnm şakamız gerçeğe dönüverir inşallah gulneva bugün kan testi yaptıracaktı daha gelmedi bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum ben gerçi adet oldum geçen ay ama ısrarla hamile olduğumu iddia edio beynim bana beynimden öncede şu göğüslerim psikolojik hamile oldum galiba ...rabbim hepimizin kucağını doldursun cnm bellimi olur belki senin minik kelebekte sürpriz yapıverir size inş en doğalından ...

saol canim düşüne düşüne kapayi kircaktim doktor sol yumurtaligimi görmedi zaten yumurta varmi yokmu göremiyorum dedi..

işallah canım işallah..hepimizin güzel haberlerini duyalım..anne olmak isteyen tabi baba da onları mahrum bırakmayalım..:)) bu yolda uğraşan herkese allahım çifter çifter versin..işallah hayellerin gerçek olsun kucağına gelsin canım..hiç belli olmaz ..bi bakmışsın gebesin..ya benim düşük yaptığım hamileliğimi hep anlatıyorum doktor düşün 19. güne kadar yumi göremedi adet olunca gel iğneye başlayalım dedi ve ben adet olmadım..allah ol deyince oluyor..

gülneva test yaptınmı canım..işallah pozitiftir..merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini..

canım testimi yaptım negatif sonuç biliyodum zaten sadec kafamı rahatlamak için yaptırdım...canım benim dururmum hiç iyiye gitmiyor hiç bu şekilde adetlerim düzensiz değildi son üç aydan beri fsh çok yüksek olduğu için adetlerde düzensiz oldu yumurta görmüyor artık doktorum ben menopoza girdim galiba doktorumun dediği bir bir çıkıyo..bir ay cyclo kullanmadım adet olmadım..hap kullanmadan adet olamıycam galiba artık...fazla zamanım kalmadı artık bebek için son demlerimi son umutları yaşıyorum galiba...

günaydınnnn kızlarrrrrrrCOLOR="#FF0000"][/COLOR]

gulneva cnm doktorunla bu konuyu ayrıntılı şekilde görüş bence yumiler neden görülmüomuş ve bu menapoza girildiği tamamen kesin olarak nasıl anlaşılırmış ve daha farklı ne yapılabilir diye ...cyclo sana iyi geldiyse dvm et cnm ben bana iyi gelmediği için bıraktım birine iyi gelen dierine gelmeyebilio bünyeden bünyeye fark edio eğer sen memnunsan ilaçtan dvm et...inş. menapoz değildir cnm cyclo yumileri baskılıomuş o yüzden sende yumi görmemiştir cycloyu nezman bırakmıştın sen belki yumiler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır kötü düşünme hemen...birde başka doktorlarada görünsen diyorum biliyorum doktorundan memnunsun ve anlattığına göre iyi biri..ama cnm bakalım farklı doktorlar ne diyecek sonuçta fikirleri bile birbirini tutmuyor bu doktorların hepsi farklı bi yol izlio tedavilerinde belki bi yol gösterici olur sana ve faydalı olur tabi memnun kalmazsan eski doktorunla dvm edersin doktorunu tamamen bırakmazsın cnm mesela ben gittiğim doktorrların kimisi cycloyu tavsiye etmişti kimiside o ilacı hemen bırak çok zararlı demişti ve onun işlevini gören duphaston vermişti..bu duphaston ayrıca kullanırken hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını düşmemesini sağlıomuş ve ayrıcada hormon düzenlio mesela bana o iyi gelmişti biraz ama cycloyu elime bile almak istemiyorum....bizim gibilerin durumu belli bitanem yumilerimiz az heray bitio ve manapoz bizler için kaçınılmaz

çok heycanlı acaba kimler hangi enlerden olacak...

çok heycanlı acaba kimler hangi enlerden olacak...

evet canım çok heyecanlı ve keyifli olcak...
bende daha adaylarımı yollamadım düşünüyorum
sen ve herkes kategorilerde kimi ya da neyi aday görmek istiyorsa yazıp topik sahibine özel mesajla yollayabilirsiniz...
yani yazdığınız aday aday gösterilebilir...

KİMLERİN ADAY(aday adayı) OLACAĞININA BİZLER KARAR VERECEĞİZ

sen doktorunu boşver canım..allahın dediği olur..onlar nerden bilecekler sadece prosüdürlere uygun konuşuyorlar..menopoza girmiyosun bunu kadandan çıkar canım adet olacaksın hemde ilaçsız..güçlü olmalısın ve bir plan yapmalısın akapunktura gidicem diyodun mesela..gençken böyle durumlarad geçici menopoza giriyor gibi olabilirsin ama düzelecek..önce inan ve yoluna devam et canım..çok zorlu bir süreçteyiz allah yardım etsin..önümüzü açsın işallah..

duyuru yapıyom bi kere alan ihlali oluversin bi kez nolcakki
Haraçmı alıyon kız sen topiklerden tek tek dolanıp

bak topukların tehlikede senden haraç istesem içli köfte verirsin bana

bak topukların tehlikede senden haraç istesem içli köfte verirsin bana

sen polata bağladın fena halde topuklarımdan vurulmadan topuklayım hemen
çok korkak gördüm kendimi
topiğe yeterince renk kattık daha fazla konu dışı renklendirme yaparsak kızlar kovayacak bizi

sen polata bağladın fena halde topuklarımdan vurulmadan topuklayım hemen
çok korkak gördüm kendimi
Topiğe yeterince renk kattık daha fazla konu dışı renklendirme yaparsak kızlar kovayacak bizi

evet yaaaa konuyu darmadağın ettik toparlayalım biraz en iyisi diğer topikde devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…