Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım aynen bende nerdeyse bir seneden beri bekliyorum hormonların düzelmesini..her ay doktor kontrolü ve aşılamalar ama her geçen gün hormonlar tavan yapmaya başladı...Allah yardımcımız olsun caanım..Allahım önümüzdeki engeleri biran önce kaldırsın bizde kavuşalım meleklerimize..Allah yar ve yardımcın olsun...

gittiğim doktor iyi bi doktor canım araştırdım baya bu 2. doktorum, AMH 0,2 olması rezervimin azaldığını gösteriyormuş ama yaşım 29 olduğu için hemen pat diyede bitmez dedi acele etmem gerekiyormuş tabi. cumartesi doktora gidicem tekrar yumurtalara bakılıcak eğer oluştuysa çatlatma iğnesi yapılacak sonrada eşimin yanına gidicem hayırlısı artık ama çok stresliyim bunları tek başıma öğrendim etrafımda beni anlıyacak insanların olmaması, yalnızlık hepsi üst üste geldi stresliyken hamile kalınmaz diyorlar ama artık hayrlısı

Günaydın canım :) bu sayfadaki herkes tanısamda tanımasamda kendime çok yakın hissediyorum

GÜNAYDIN CANIM BEN ESKİ AMA ESKİSİ KADAR AKTİF OLMAYAN BİR ÜYEYİM ARTIK YAŞADIKLARIMDAN YORULDUM BU SEBEPLE ÇOK FAZLA YORUM YAPMIYORUM:26::26::26::26::26: AMA DOSTLARIMADA BAKMADAN EDEMİYORUM :18::18::18::18: EVET BİRBİRMİZE YAKINIZ ÇÜNKİ AYNI YOLUN YOLCUSUYUZ YOL ARKADAŞIYIZ YÜZDEN İNŞŞŞ EN KISA ZAMANDA BURADAN SORUNLARIMIZI DEĞİLDE BEBEKLERİMİZ KONUŞMAK NASİP OLUR

canım nerelerdesin yine kayıplardasın...yaptınmı kan testini varmı bebiş yokmu hebrsiz bırakma bizleride..bende doktorumu aradım dün canım bana tarlusal verdi söktürücü..günde 3 kere kullanıyorum ama gelen giden yok hala...geçen ay kist görmüştü doktorum acaba kistmi geciktiriyor adeti...

gittim cnm bugün gidebildik ve eve şimdi döndük hemen size haber verim dedim..bugün çok komik bişi geldi başımıza testi yaptırdık sonra sonuç almaya eşim gitti ben arabada bekledim beni tanıyolar artık görmesinler die sanki ismimden hatırlamayacaklarda neyse eşim geldi arabaya testi verdi bana oda ne sonuç 0.75 sonra ben kağıdı elime alıp alıp tekrar okudum dedimki hep 0 çıkıo hiç daha 1 i bile görmedim die şakalaştık hiç üzülmedim sonra kağıdı tekrar aldım elime ve sonuç tarihi benim aşılamadan sonra yaptırdığım ayın tarihi sonuç kağıtlarını karıştırmışlar ve eskiyi taaa ağustostaki sonuç kağıdını vermişler yola çıkmıştıkki tekrar döndük hastaneye karışıklık için özür falan dilediler hep aynı hastanede yaptırdığım için eskilerde çıkıo neyse gelelim gerçek sonuca sonuç 3 çıktı adetime daha 8 9 gün var doktora gösterdik ve gebelik yok diyemem varda diyemem tam ortadasın dedi adet tarihimi sordu sonra ooooo ozaman adetten 8 gün öncesine göre iyi bi değer artabilirr bu dedi negatif olan hastalarımın adetgecikmesinde bile 0 çıkıo senin adete daha günler var ve iyi bi değer dedi çok çılgın bi doktorum var hayal dünyası çok geniş yani arkidişlerim doktoruma göre değerin artma ihtimali çok yüksekmiş ve bikaç gün sonra yada adet günüm geçerse tekrar test yapmamı söledi...doktora şaşkın gözlerle baktım ve bana dioki bana ne hastalar gelio bi görsen adet günü 2 çıkan hastam bi 10 gün sonra gebe olduğunu öğrenio ki senin adete 8 gün varmışşş artacak dio çılgın doktor

canım çok güzel bir haber..ama senin öncede gebe kalmış olsan idrarda çıkan silik çizgi gebelik testine göre üstüne görsen değerin daha çok yüksek çıkması gerekti..neyse canım değerin yükselme ihitmali çook yüksek gerçekten..adetin bir hafta olduğuna göre yüzde yüz gebesin canım..adetin geçmesini bekleme canım..3 gün sonra tekrar git kan tahliline senin önce gebelik oluşuyo sonrada düşüyo olabilir bu ay doktor kontrolünde ol bence benim fikrim..çünkü biliyosun idrarda ikinci çizgi boşuna çıkmaz..hadi bakalım önümüzü aç polyanacığım inş sırayla hmiş kalırız..bende daha adet olmadım söktürcü kullanıyorum ama gelen giden yok daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…