gulnevacimm ic sesini dinle bencee. oyle karar verr boesteron cogu yasi yuksek olan sifir yumurta olan inssanda yaradi sendede yarayabilir ha simdi dgl ama sana etkisini belki bi uc ay sonra gostercekkk..ben.su doktorlarin bu kadar cabuk kestirip atmasina hic kulak asmadim..suan bu ilac rezerv az olan kadinlar icin buyuk bi nimet birakma bu zamana kadae kullandin bundan sonra kendine biraz da zaman ver derim kendi fikrimm.
.
canım hayırlı olsun işallah klomen iyi gelir..günde kaç tane içiyosun..ben biliyosun öyle bi kadın doğumcuya gitmiştim hormonlara baktırmak için klomen vermişti..bende günde 3 defa 3. gün başladım içtim adetin 10. günü smaer vermek için gittiğimde doktor yumi yok dedi..bu konuda tüp bebek doktorlarının daha iyi anladığı ı düşünüyorum..2 gün sonrada güvenç beyle randevum vardı..gittiğimde 3 yumi var dedi..hemen değerlendirdik canım..ama bu ay ki tedavimde doktor çok yüksek doz verdi toplam 450 ama bana hiç iyi gelmedi..3 yumi vardı hiç biri büyümedi..bende şimdi tekrar erken adet olmak üzereyim heralde yumurtlama olmadığı için bu ay daha 18. gündeyim ama adet olmak üzereyim başlayıp başlamakta kararsız kaldım..bu ayı es geçsemmi acaba..seninde işallah büyücek yumiler allah yüzünü güldürsün en kısa zamanda canım..biosteronu yazmışsın fsh ye faydası var diye düşünüyorum kendi vucudumdan yola çıkarak içmediğim aylar yükselti içtiğim aylar düştü..
cnm allah razı olsun hepimiz kaderdaşız burda inş. sizinde mutlu haberlerinizi alırız cnm amin inş.mutluluğun daim olsun, tanışmıyoruz ama içim mutlulukla doldu nasıl bi sevinçtir kim bilir Allah'ım bize de yaşatsın, inş. akan mutluluk gözyaşlarımız olsun bu sefer,,,
amin cnm çok saolKac gündür bu haberi bekliyoruz yahusaglikla kucagina almani diliyorum canim, darisida topikteki tüm arkadaslara ve isteyenlere olsun.
hani benim dans eden iskeletlerimGÖZÜN AYDIN CANIMÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA SIHATLE KUCAĞINA ALIRSIN İNŞŞ
amin cnm inşaallah sağ sağlim kucağımıza alırız darısı sizlere inş..cnm ben maddi yetersizlikten dolayı tüp bebeği bi türlü yaptıramıyordum..çok ağlıyodum hergün..üni hastanelerinde uygun fiyat die araştırdım bi hastaneyi aradım onlarda bikaç ay sonrasına randevu vermişti bende oturdum kara kara düşünüp ağlarken meleğim kendiliğinden doğal yolla gelmiş bile maşaallah süphanallahMaşallah! Allah nazardan saklasın ! Bebeğinizle sağ selamek kavuşmeye nesip etsin! Hangi hastanede yapmıştınız?
amin cnm benim dualarım hepinize inan taa yüreğimden istiyorum bunu artık hepimiz mutlu annişler olalım birsürü evlatlarımız olsunçok güzel bi haber canım allah mutluluğunu daim etsin..dua et bizlerede canım..allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin.. darısı bizlere tüm istiyenlerin başına..
hatırladım cnm çok tşk ederim....amin inşaaalh...ilaçları satmadınmı cnm kendine kullandın sanırım tüpü ertelemişştini,z yanlış hatırlamıyosam ama bak sonu güzel olmuş bende seni tebrik ederim cnm ne mutlu pozitifi görmüşsün..sende sağsağlim al kucağına cnm...benim adetim 3 4 gün geçti cnm çok minik olarak görüldü maşaallah süphanallah...cnm ultrason cihazı iyiyse doktorunun sende gittiğinde görürsün inş. cnm..polyanacım seninle daha önce tüp bebek ilaçları için konuşmuştuk hatırladıysan. Canım bu güzel haberine çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasib etsin inşaallah. Adetin kaç gün geçmişti keseyi gördüğünde. Bende tüp bebekten pozitif sonuç aldım ama daha keseyi görmeye gitmedim 10 gün sonra gidecem inşaallah. Rabbim bütün olmayanların yüzünü güldürsün tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizi(amiiin)
amin cnmmmm hepimizin bebeğini evlatlarını rabbim korusun inş.. sen nasılsın nasıl gidio hamişlik nekadarlık oldunuzkizz gunlerdir catladik burdaa:)) canim gozun aydinn hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin walla cok mutlu oldukk allahim korusun bebegini
saol cnm...benim fsh durumları çok karışıktı cnm ilk fsh ile tanışmam 40 ları geçiodu.sonra şükür yavaş yavaş düştü..sonra başka başka sorunlarım çıktı rahim inceliği kistler..tek yumimin kalması negatif aşılama acılı rahim filmleri yumi tembelliği vs derken rabbime sonsuz şükürler olsun meleğim geldi...canim gözün aydin fsh kaçti senin inan çok mutlu oldum rabbim herkese nasip etsin inş
canım sen testlerde hep pozitif görmüştün hatırladığım kadarıyla...kan tetsine kaç çıktı ne ara kese gördün ayy şok şook diyorum yani...kaç haftalık gebeymişsin..adet zamnın daha yeni geçmedimi..senin bebiş fazla çabuk gelişiyo galiba..çook sevindim inş kucağına almayıda nasip etsin inş..uramadın bizleri çatlatın buralarda aşk olsun polyanacıkk...neyse sonu mutlu bitmişş..
cnm allah razı olsun hepimiz kaderdaşız burda inş. sizinde mutlu haberlerinizi alırız cnm amin inş.
amin cnm çok saol
hani benim dans eden iskeletlerimcnm arkadaşımm ya rabbim inş. en yakın zamanda sanada bi mucize yaşatır...sen bana çok uğurlu geldin hep dualarımdasın
amin cnm inşaallah sağ sağlim kucağımıza alırız darısı sizlere inş..cnm ben maddi yetersizlikten dolayı tüp bebeği bi türlü yaptıramıyordum..çok ağlıyodum hergün..üni hastanelerinde uygun fiyat die araştırdım bi hastaneyi aradım onlarda bikaç ay sonrasına randevu vermişti bende oturdum kara kara düşünüp ağlarken meleğim kendiliğinden doğal yolla gelmiş bile maşaallah süphanallah
amin cnm benim dualarım hepinize inan taa yüreğimden istiyorum bunu artık hepimiz mutlu annişler olalım birsürü evlatlarımız olsun
hatırladım cnm çok tşk ederim....amin inşaaalh...ilaçları satmadınmı cnm kendine kullandın sanırım tüpü ertelemişştini,z yanlış hatırlamıyosam ama bak sonu güzel olmuş bende seni tebrik ederim cnm ne mutlu pozitifi görmüşsün..sende sağsağlim al kucağına cnm...benim adetim 3 4 gün geçti cnm çok minik olarak görüldü maşaallah süphanallah...cnm ultrason cihazı iyiyse doktorunun sende gittiğinde görürsün inş. cnm..
amin cnmmmm hepimizin bebeğini evlatlarını rabbim korusun inş.. sen nasılsın nasıl gidio hamişlik nekadarlık oldunuz
saol cnm...benim fsh durumları çok karışıktı cnm ilk fsh ile tanışmam 40 ları geçiodu.sonra şükür yavaş yavaş düştü..sonra başka başka sorunlarım çıktı rahim inceliği kistler..tek yumimin kalması negatif aşılama acılı rahim filmleri yumi tembelliği vs derken rabbime sonsuz şükürler olsun meleğim geldi...
asıl bendeki şoku bi görsen
cnm adetten 1 hafta kadar önce kan testi yaptrımıştımya 5 in altında çıktı demiştim doktor artabilir demişti...hatta bugün o kağıt geçti elime ben 3 lü bişi die hatırlıodum meğer benim değer 2.47 imişrabbime şükür düzenli artmış doktor şuan sağlıklı dedi...5.haftamın içindeymişim cnm...yani arkidişlerim kanda negatif çıksa bile hisleriniz hamile olduğunuzu sölüosa hamilesinizdir.. beni hatırlayın burda deliler gibi, hamileyim ben hamileyim ben die dolaşıodum rabbimin mucizeleri çok...umudunuzu hiç yitirmeyin allah büyüktür....rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş..
cnm allah razı olsun hepimiz kaderdaşız burda inş. Sizinde mutlu haberlerinizi alırız cnm amin inş.
Amin cnm çok saol
Hani benim dans eden iskeletlerimCnm arkadaşımm ya rabbim inş. En yakın zamanda sanada bi mucize yaşatır...sen bana çok uğurlu geldin hep dualarımdasın
Amin cnm inşaallah sağ sağlim kucağımıza alırız darısı sizlere inş..cnm ben maddi yetersizlikten dolayı tüp bebeği bi türlü yaptıramıyordum..çok ağlıyodum hergün..üni hastanelerinde uygun fiyat die araştırdım bi hastaneyi aradım onlarda bikaç ay sonrasına randevu vermişti bende oturdum kara kara düşünüp ağlarken meleğim kendiliğinden doğal yolla gelmiş bile maşaallah süphanallah
Amin cnm benim dualarım hepinize inan taa yüreğimden istiyorum bunu artık hepimiz mutlu annişler olalım birsürü evlatlarımız olsun
Hatırladım cnm çok tşk ederim....amin inşaaalh...ilaçları satmadınmı cnm kendine kullandın sanırım tüpü ertelemişştini,z yanlış hatırlamıyosam ama bak sonu güzel olmuş bende seni tebrik ederim cnm ne mutlu pozitifi görmüşsün..sende sağsağlim al kucağına cnm...benim adetim 3 4 gün geçti cnm çok minik olarak görüldü maşaallah süphanallah...cnm ultrason cihazı iyiyse doktorunun sende gittiğinde görürsün inş. Cnm..
Amin cnmmmm hepimizin bebeğini evlatlarını rabbim korusun inş.. Sen nasılsın nasıl gidio hamişlik nekadarlık oldunuz
Saol cnm...benim fsh durumları çok karışıktı cnm ilk fsh ile tanışmam 40 ları geçiodu.sonra şükür yavaş yavaş düştü..sonra başka başka sorunlarım çıktı rahim inceliği kistler..tek yumimin kalması negatif aşılama acılı rahim filmleri yumi tembelliği vs derken rabbime sonsuz şükürler olsun meleğim geldi...
Asıl bendeki şoku bi görsen
Cnm adetten 1 hafta kadar önce kan testi yaptrımıştımya 5 in altında çıktı demiştim doktor artabilir demişti...hatta bugün o kağıt geçti elime ben 3 lü bişi die hatırlıodum meğer benim değer 2.47 imişRabbime şükür düzenli artmış doktor şuan sağlıklı dedi...5.haftamın içindeymişim cnm...yani arkidişlerim kanda negatif çıksa bile hisleriniz hamile olduğunuzu sölüosa hamilesinizdir.. Beni hatırlayın burda deliler gibi, hamileyim ben hamileyim ben die dolaşıodum Rabbimin mucizeleri çok...umudunuzu hiç yitirmeyin allah büyüktür....rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş..
slm arkadaşlar dün bende cuma sohmeti vardi salak bir arkadaş bana ne yaptin hiç duruyom ya evlatlik alsana allah belki öyle verir ulan bu salaklar allahin işinede karişacaklar ve ben beş yillik evliyim bu ne acimasizlik ya gece boyuna agladim cevap vermedim benim acimla dalga geçiyor gibi topluma girmek istemiyorum artik ben eksikmişim gibi hissediyorum allaha havale ediyorum beni gören onu görmüyormu.((((((((((((
Bir bebek haberi de benden ben 8 haftalık olmuşum bu perşembe dr.a gittik keseyi be kalp atışını gördük doktor herşey şu an iyi dedi ve ilk üç ay çok önemliymiş doktor rapor verdi evde dinleniyorum.
Arkadaşlar umudunuzu kesmeyin Yarabbim çok büyük yeterki o ol desin kün fe yekün. Hepiniz dualarımdasınız sizde bana dua edin bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah.
sağol canım ya ultrasonla baktı iki tane sağ ve solda çikolata kisti varmış ama hsg filmimi inceledi bunlar bizim tedavimize başlamamıza engel değil tüpler açık kanama yoluyla atarsın dedi..her bayanda olan zararsız kistlermiş..ama kist varkende tedaviye başlamak ne kadar doğru bilemiyorum..şuan görünürde yumoş yokmuş zaten ama sonradan büyebilirlermiş canım..çok umutlu değilim yani bu ayki tedavimden..klomen 50mg günde iki kere alıyorum canım...haftaya cuma git dedi kontrole yumoş varmı yokmu diye..hapım salı günü biticek...sen hapın bitincemi gitmiştin canım kontrole...sen tedavi aşamasında klomen içerken içmişmiydin biesteronu canım
Bir bebek haberi de benden ben 8 haftalık olmuşum bu perşembe dr.a gittik keseyi be kalp atışını gördük doktor herşey şu an iyi dedi ve ilk üç ay çok önemliymiş doktor rapor verdi evde dinleniyorum.
Arkadaşlar umudunuzu kesmeyin Yarabbim çok büyük yeterki o ol desin kün fe yekün. Hepiniz dualarımdasınız sizde bana dua edin bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah.
canım kist varken neden başladıki tedaviye..benim adanada tüp denediğimde kist vardı doktor doğum kontrol hapı vermişti..neyse bir bildiği vardır herhalde..klomende günde 2 çok az gibi geldi ama belli olmaz belkide yumurtalıklar tepki verir..birde femara diye bir hap var bizim gibi yumurta rezervi az olanlarda kullanılıyor..ben içtiğimde daha önceki tedavimde sol yumurtalığım pek çaılşmaz genelde sağdan yumi veriyorum femarayla o sol yumurtalık çalışmıştı 2 tane yumi görülmüştü..istersen tüp bebek doktoruna sor canım..ben smaer vermek için adetin 10. günü gitmiştim evet bitmişti ilacım..ben 3 tane içtim dhea yıda kullanmıştım..bu dafki tedavimde doktor kullanma dedi kullanmadım..ama kullancam artık bırakmıycam...
canım kist varken neden başladıki tedaviye..benim adanada tüp denediğimde kist vardı doktor doğum kontrol hapı vermişti..neyse bir bildiği vardır herhalde..klomende günde 2 çok az gibi geldi ama belli olmaz belkide yumurtalıklar tepki verir..birde femara diye bir hap var bizim gibi yumurta rezervi az olanlarda kullanılıyor..ben içtiğimde daha önceki tedavimde sol yumurtalığım pek çaılşmaz genelde sağdan yumi veriyorum femarayla o sol yumurtalık çalışmıştı 2 tane yumi görülmüştü..istersen tüp bebek doktoruna sor canım..ben smaer vermek için adetin 10. günü gitmiştim evet bitmişti ilacım..ben 3 tane içtim dhea yıda kullanmıştım..bu dafki tedavimde doktor kullanma dedi kullanmadım..ama kullancam artık bırakmıycam...
canım kist varken neden tedaviye başlatı bilemiyorum ama tüpler açık zarasız kistlermiş..bitane kistim vardı geçen adetimde şimdi iki kistim olmuşş...biri sağ biri sol..çok soru sorulmuyoki canım ya aret beye ne sorsam strese gerke yok bitanede olsa yumurta bulucaz dedi..yani herşeyi ben biliyorum bana bırak gibi haleri vardı...çokta hoşuma gitmedi davranışları ilgisiz gibi geldi bana nedense..ben dedimki şimdi yumoş yoksa sonra olurmu klomenle diye neden olmasın büyyebilir diyo..
canım sen kullan bakalım işallah büyür yumilerin belli olmaz büyüyebilir..birde bahçeciye mustafa hocaya gitmeni tavsiye ederim canım..ben çok yoğun diye gitmemiştim ama gidenler çok memnun..klomen yumileri ortaya çıkarabilir..o konuda endişe etme..işallah büyür..femara yı ben tek kullanmıştım aslında yanında diğer iğneleride vermesi gerekiyordu doktorun ama bazı doktorlar sadece femara veriyorlar ..femara benim yumileri çalıştırdı ama büyümesi konusunda tek içtiğim için yetersiz gelmişti..bana güvenç bey femara vermedi ama bakıyorum rezerv az olanlara hep veriliyor o hastanede..demekki dozu yüksek tutunca gerekli görmedi..bu defa kullanmayı düşünüyorum tabi doktor ne derse belkide sadece klomenle yola devam ederiz..alah yardımcımız olsun..
bizim gibi rezerv azlığı olanlarda çok yüksek dozda iğne ve ilaçlarla yumurta büyütme işlemi yapılmamması gerekmiş canım..ben artık çok kafa yormak istemiyorum canım ya..biz böyle çok kkafa yordukça tedavilerimiz hep ters tepiyo..canım doktoruma güvenmekten başka şansım yok maalesef..çünkü bizim ulaşımımız çok zor oluyo istanbula git gel canım..çoka masraflı oluyo tedavimi aret bey yapıyo yumurta takibimide burdaki doktorum...yumurta takip meselesinide konuştuk aref beyle burdaki gitiğim doktoru çok meteti alanında çok iyi bir doktor şüpheniz olmasın yumurta takibi konusunda dedi..bakalım hakımızda hayırlsı canım...
GULNEVA cnm tedaviyemi başladın hayırlı olsun ne ilaç verdi doktor..
ÜMMÜ cnm senin adet nezman...sen nezman başlıcaksın tedaviye...bu seferkiyle beraber transfer olacak dimi cnm inşş.. meleklerine kavuşursun...
YETERRR kuzum dans eden iskeletler için tşk ederim inşş.. senin içinde oynatmak nasip olsun bebişin hemen gelsin...
ASYADANDA güzel haber gelmiş oh negüzel o kalp atışınıda duymuş inş. bende duyarın sorunsuzca...
KIZLARR ben çok uyuyorum ya gece gündüz bıraksalar hep uyucam...kapıyı bile duymuyomuşum o dereceyim yani..telefonlarıda duymuyorum eşim aramış ben saat alarmı die meşgule atmışım kaç defaama çok şükür allahıma bunlar tatlı sebebten rabbim hepinize nasip etsin...kızlar biliosunuz ben kuruluk problemi için bikaç ay önce preseed jel almıştım...şimdi farkettim hamile kaldığım zamanda da kullanmıştım o jeli
hamişlerimizi çoğalsın inş... topikte hamile olmayan kalmasın herkes bebişlerine kavuşsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?