GULNEVA cnm tedaviyemi başladın hayırlı olsun ne ilaç verdi doktor..
ÜMMÜ cnm senin adet nezman...sen nezman başlıcaksın tedaviye...bu seferkiyle beraber transfer olacak dimi cnm inşş.. meleklerine kavuşursun...
YETERRR kuzum dans eden iskeletler için tşk ederim inşş.. senin içinde oynatmak nasip olsun bebişin hemen gelsin...
ASYADANDA güzel haber gelmiş oh negüzel o kalp atışınıda duymuş inş. bende duyarın sorunsuzca...
KIZLARR ben çok uyuyorum ya gece gündüz bıraksalar hep uyucam...kapıyı bile duymuyomuşum o dereceyim yani..telefonlarıda duymuyorum eşim aramış ben saat alarmı die meşgule atmışım kaç defaama çok şükür allahıma bunlar tatlı sebebten rabbim hepinize nasip etsin...kızlar biliosunuz ben kuruluk problemi için bikaç ay önce preseed jel almıştım...şimdi farkettim hamile kaldığım zamanda da kullanmıştım o jeli
hamişlerimizi çoğalsın inş... topikte hamile olmayan kalmasın herkes bebişlerine kavuşsun inş..
hayırlısı canım ..bende adanadan gidip geliyorum ve çalışıyorum..müdürümde hiç insiyatif kullanmıyor..benden belge istiyor. aylıktan kesme cezsıyla korkutoyor ..düşün yanii..sen daha yakındasın..gidip gelmen daha kolaydır..
cnm hayırlısı olsun hakkında inşallah allahım bi yol gössterir cnm müdürünün yüreğine inş.insaf versin rabbim...gün doğmadan neler doğar kuzum ya inş. sende bu çektiğin sıkıntıların mükafatını elbet alacaksın inan dualarımdasın..çok tşk ederim cnm amin inş.. sağsağlim alırız kucağımıza...sizinde en yakın zamanda hamile haberlerinizi duyarız inş...canım ben bu defa erken hastalancam gibi ..tekrar başlıycam.. doktorum gel bi bakalım diye mail atmış..ben bu ayı aslında es geçmek istiyorum ..bilemdim..sağolsun doktorum gel demiş ama ben çalışıyorum hemde pazartesi gitmeme imkan yok..benden belge istiycek müdür istanbul oluncada sen il dışına çıkmışsın hadiii aylıktan kesme cezası..gerçi umrunda değil istersede kessin..napim artık zaten elimizdeki tüm bu yolda harcıyoruz..
allahım sağlıkla doğurmanı nasip etsin canım..ne güzel geldi meleğin seni hiç bırakmasın..
canım ben başladım tedvime fsh bakılmıyor artık doktorum ona hiç takılma yumurtalar alarm vermiş artık fsh tahlilini istemedi..klomen başlatı bakalım hayırlısı neyse o olsun ...sende unutkanlıkta mevcut galiba canım kullandığın şeyleri sonradan hatırlıyosun..hamilelikten galiba..kan sonucun kaç çıktı canım ya hiç paylaşmıyosun kaç kere sordum aşk olsun..neler yaşadın hiç girmedin son zamanlarda..burda bişeyler paylaşıcani bizlere umut olucan canım..
cnm hayırlısı olsun hakkında inşallah allahım bi yol gössterir cnm müdürünün yüreğine inş.insaf versin rabbim...gün doğmadan neler doğar kuzum ya inş. sende bu çektiğin sıkıntıların mükafatını elbet alacaksın inan dualarımdasın..çok tşk ederim cnm amin inş.. sağsağlim alırız kucağımıza...sizinde en yakın zamanda hamile haberlerinizi duyarız inş...
hayırlı olsun cnm fsh ya takma zaten hiç rabbim ol dedimi engeller kalkar hep bunu sölemiştim...çikolata kistimi yoksa yumurtalık kistimi anlayamadım ikisi farklıymış çünkü.. inş.sende bu tedavinde başarıyı yakalarsın cnm...bacım bende gastrit vardıya zaten benim bulantılar erken başladı inan bilg. ekranına bakarken yazıları okurken baş dönmesiyle beraber afedersin çıkarmaya koşuyorum ondan fazla uğrayamıyorum ve bazı yazıları gözden kaçırmış olabilirim cnm benim yoksa neden paylaşmayayım inan okadar çok istiyorumki tıpiğimizdeki herkes hamile kalsın die hep dua ediyorum...cnm benim şöle oldu içeri girdik dr önce muayene edelim sonra kana yolllayayım sağlıklımı değerin dedi..önce muayene etti minik kesemizi gördü maşaallah şükür rabbime ben zaten o an ayaklarım yerden kesildi resmen sonra kan verdik sonuçlar doktor ekranına geliomuş dr çağırdı tbrkler değerin iyi dedi referans aralığı içinde haftanla uyumlu dedi şükür ben zaten o an şoka girdim inan değer kaç die soramadım çünkü önemli olan sağlıklı hamile olduğumu duymaktı zaten başka kan testi istemedi..bu kese kalp atışı erken geç duyulması erken döllenme geç döllenmeyle vede doktorun ultrason cihazıyla alakalıymış...eğer cihaz gelişmiş bi cihazsa erken dönemde farkediliomuş herşey bol dua edin canlarım rabbim duyuyor zaten ediyosunuzdurda rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
bende kendime kiziyorum beddua etmekte isyemiyorum o kadar zorki ya inan eziliyorum bu yükün altinda rabbim snavimi kolaylaştir diyorum ameliyat olmam lazim korkuyorum ...eşim saydiraydin diyo bende evim ne diyim ilk tuttugum yerde bogcam salakgiÖNCE SANA KIZIYORUM NEDEN SANANE DEMEDİN Kİİİ SONRA YİNE SANA KIZIYORUM NEDEN AĞLIYORSUN KENDİNİ ÜZÜYORSUN SEN ELİNDEN GELENİ YAPMADINMI İMKANLARIN ÇERÇEVESİNDE HER ŞEYİ DENEMEDİNMİİİ DENEDİN YAPTIN KALANI TAKDİRİ İLAHİ İDİ VE RABBİM BÖYLE TAKDİR ETTİ VE SENİ TAKDİR EDİYORUM ALLAHA HAVALEETMİŞSİN ELBETTE SENİ GÖREN ONUDA GÖRÜYOR SEN BUNUN FARKINDASIN FAKINDA OLMAYAN O (her kimse artık) AMA ŞUNUDA UNUTMA BÖYLELERİ İLE HEP KARŞILAŞACAKSIN HEP YARANA TUZ BASACAKLAR ONLAR BU İŞTEN KEYİF ALANA CAHİL İNSANLAR SEN YARANI KORUYACAKSIN SAKINACAKSIN GEREKTİĞİNDE CEVEP VERECEKSİN SENİ İNCİTMELERİNE İZİN VERMEYECEKSİN VE ÖLE İNSANALRI TAKMAYACAKSIN SENİN BENİM BİZİM YAŞADIKALRIMIZI YAŞASALARDI EĞER KENDİLERİ YERLERİNDEN KALAKAMAZLARDI NEFES ALAMAZLARDI BİZLER ALLAHIN BİZE VERDİĞİ GÜZÇLE YENİDEN KALAKIP HEM HAYATA HEM UMUTLARIMIZA YENİDEN TUTUNUP YOLUMUZA DEVAM EDEN İNSANALRIZ VE DİYORUM ÖLE İNSANLARA BİZİM YAŞADIKALRIMIZI ALLLAHIM SİZE YAŞATMASIN
Allah ALLAH KAN DEĞERİNE BAKMADAN nasıl hamişsin dedikki doktorun çok ilginç geldi şimdi...neyse sağlıklı hamişsin ya..kistim varmş ama zarasız kistler herhalde bilmiyorum canım...hayırlısı bakalım klomen salı biticek perşembe gidcem kontrole...
bende kendime kiziyorum beddua etmekte isyemiyorum o kadar zorki ya inan eziliyorum bu yükün altinda rabbim snavimi kolaylaştir diyorum ameliyat olmam lazim korkuyorum ...eşim saydiraydin diyo bende evim ne diyim ilk tuttugum yerde bogcam salakgi
bende kendime kiziyorum beddua etmekte isyemiyorum o kadar zorki ya inan eziliyorum bu yükün altinda rabbim snavimi kolaylaştir diyorum ameliyat olmam lazim korkuyorum ...eşim saydiraydin diyo bende evim ne diyim ilk tuttugum yerde bogcam salakgi
kız allah iyiliğini versin kan değerime baktı önce muayene etti sonra kana yolladı..sonuç çıkınca referans değeri içinde normal deddi. benmi anlatamadım acep :26::26::26::26: uyku bi yandan bulantı bi yandan anacım ne dediğimide bilmiomkistler adetle atılır ama neden doğ.kont hapı vermediki..ya klomen kisti dahada büyütürse...bendede vardıya tüp merkezine başvurduğumuz zaman doğ.kont hapı vermişti adetle atıldı ama vardır doktorunun bi bildiği
yok anladım canım önce muane etmişya ondan dedim kan değerine bakmadan nasıl hamişsin demiş..bide kanda çıkmasaydı hayal kırıklığı olmazmıydı..neyse canım sonu tatlı bitmiş...gitiğim doktor aret kamer İstanbul tüp bebek doktoru bildiğim bişeyler vardır mutlaka..kistler büyümez herhalde canım ya onlar geçen aydan çatlamayan yumoşlar..
cnm ultrasonda kese görülünce kanda çıkmazmı kız...zaten doktorlar hep dio kanda pozitif gebeliğin kesin göstergesi deildir..kesin olarak ultrasonda görülünce saptanır kesinleşir gebelik diolar...hayırlısı cnmya hepimiz için...ama çok mantıksız geldi bana kist varken başlaması inş... güzel sonuçlanırda kutlarız
zaten yumoş görmedi kistleri görünce çokta inclemedi ultrasonda..ben bu ay çok umutlu değilim...hayılısı canım...
GULNEVA cnm tedaviyemi başladın hayırlı olsun ne ilaç verdi doktor..
ÜMMÜ cnm senin adet nezman...sen nezman başlıcaksın tedaviye...bu seferkiyle beraber transfer olacak dimi cnm inşş.. meleklerine kavuşursun...
YETERRR kuzum dans eden iskeletler için tşk ederim inşş.. senin içinde oynatmak nasip olsun bebişin hemen gelsin...
ASYADANDA güzel haber gelmiş oh negüzel o kalp atışınıda duymuş inş. bende duyarın sorunsuzca...
KIZLARR ben çok uyuyorum ya gece gündüz bıraksalar hep uyucam...kapıyı bile duymuyomuşum o dereceyim yani..telefonlarıda duymuyorum eşim aramış ben saat alarmı die meşgule atmışım kaç defaama çok şükür allahıma bunlar tatlı sebebten rabbim hepinize nasip etsin...kızlar biliosunuz ben kuruluk problemi için bikaç ay önce preseed jel almıştım...şimdi farkettim hamile kaldığım zamanda da kullanmıştım o jeli
hamişlerimizi çoğalsın inş... topikte hamile olmayan kalmasın herkes bebişlerine kavuşsun inş..
Bir bebek haberi de benden ben 8 haftalık olmuşum bu perşembe dr.a gittik keseyi be kalp atışını gördük doktor herşey şu an iyi dedi ve ilk üç ay çok önemliymiş doktor rapor verdi evde dinleniyorum.
Arkadaşlar umudunuzu kesmeyin Yarabbim çok büyük yeterki o ol desin kün fe yekün. Hepiniz dualarımdasınız sizde bana dua edin bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah.
gözün aydın canım sağlıkla inşşş Eki Görüntüle 862912 Eki Görüntüle 862913 Eki Görüntüle 862914
canım resimleri çok beğendim hep özlediğimiz tablo allah herkese yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?