Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ben başladım tedvime fsh bakılmıyor artık doktorum ona hiç takılma yumurtalar alarm vermiş artık fsh tahlilini istemedi..klomen başlatı bakalım hayırlısı neyse o olsun ...sende unutkanlıkta mevcut galiba canım kullandığın şeyleri sonradan hatırlıyosun..hamilelikten galiba..kan sonucun kaç çıktı canım ya hiç paylaşmıyosun kaç kere sordum aşk olsun..neler yaşadın hiç girmedin son zamanlarda..burda bişeyler paylaşıcani bizlere umut olucan canım..

canım ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyo madi yönden çok sıkışığız hep açık veriyoruz her ay..yakında batmasak iyidir...bizim istanbula git gel inanırmısın görüşme ücreti dahil 500 tl ..bu şekilde tedavi olmaktan başka şansım yok..çalışırsam imkanlarım daha iyi olucak..çalışamıyorumda çalışsam canım böyle git gel işveren izin ne kadar verir..Allahım bir kapı açar inş..duadan başka elimden gelen bu..

cnm hayırlısı olsun hakkında inşallah allahım bi yol gössterir cnm müdürünün yüreğine inş.insaf versin rabbim...gün doğmadan neler doğar kuzum ya inş. sende bu çektiğin sıkıntıların mükafatını elbet alacaksın inan dualarımdasın..çok tşk ederim cnm amin inş.. sağsağlim alırız kucağımıza...sizinde en yakın zamanda hamile haberlerinizi duyarız inş...

hayırlı olsun cnm fsh ya takma zaten hiç rabbim ol dedimi engeller kalkar hep bunu sölemiştim...çikolata kistimi yoksa yumurtalık kistimi anlayamadım ikisi farklıymış çünkü.. inş.sende bu tedavinde başarıyı yakalarsın cnm...bacım bende gastrit vardıya zaten benim bulantılar erken başladı inan bilg. ekranına bakarken yazıları okurken baş dönmesiyle beraber afedersin çıkarmaya koşuyorum ondan fazla uğrayamıyorum ve bazı yazıları gözden kaçırmış olabilirim cnm benim yoksa neden paylaşmayayım inan okadar çok istiyorumki tıpiğimizdeki herkes hamile kalsın die hep dua ediyorum...cnm benim şöle oldu içeri girdik dr önce muayene edelim sonra kana yolllayayım sağlıklımı değerin dedi..önce muayene etti minik kesemizi gördü maşaallah şükür rabbime ben zaten o an ayaklarım yerden kesildi resmen sonra kan verdik sonuçlar doktor ekranına geliomuş dr çağırdı tbrkler değerin iyi dedi referans aralığı içinde haftanla uyumlu dedi şükür ben zaten o an şoka girdim inan değer kaç die soramadım çünkü önemli olan sağlıklı hamile olduğumu duymaktı zaten başka kan testi istemedi..bu kese kalp atışı erken geç duyulması erken döllenme geç döllenmeyle vede doktorun ultrason cihazıyla alakalıymış...eğer cihaz gelişmiş bi cihazsa erken dönemde farkediliomuş herşey bol dua edin canlarım rabbim duyuyor zaten ediyosunuzdurda rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...cnm bu arada preseed jeli önceden sölemiştim ben size hatta fiyatı sana biraz pahalı geldiğini sölemiştin kuzum ama ben bebek için deilde kuruluk problemi için kullanmıştım belkide bi vesile

Son düzenleme:

Allah ALLAH KAN DEĞERİNE BAKMADAN nasıl hamişsin dedikki doktorun çok ilginç geldi şimdi...neyse sağlıklı hamişsin ya..kistim varmş ama zarasız kistler herhalde bilmiyorum canım...hayırlısı bakalım klomen salı biticek perşembe gidcem kontrole...

bende kendime kiziyorum beddua etmekte isyemiyorum o kadar zorki ya inan eziliyorum bu yükün altinda rabbim snavimi kolaylaştir diyorum ameliyat olmam lazim korkuyorum ...eşim saydiraydin diyo bende evim ne diyim ilk tuttugum yerde bogcam salakgi

kız allah iyiliğini versin kan değerime baktı önce muayene etti sonra kana yolladı..sonuç çıkınca referans değeri içinde normal deddi. benmi anlatamadım acep :26::26::26::26: uyku bi yandan bulantı bi yandan anacım ne dediğimide bilmiom kistler adetle atılır ama neden doğ.kont hapı vermediki..ya klomen kisti dahada büyütürse...bendede vardıya tüp merkezine başvurduğumuz zaman doğ.kont hapı vermişti adetle atıldı ama vardır doktorunun bi bildiği

canım ya ezilip bükülme rabim derdini verdiyse dermanında verecek..birgün bizimde yüzümüz gülecek..sadec zaman canım ve sabır..ne maeliyatı olucaksın canım..Allaha havale et canım..bizi bizden başkası anlamaz...hiçte yüzme öyle insanlarla kendini hata muhatabın bile olmasınlar..

cnm seni çok iyi anlıyorum ama bak göreceksin elbet bi gün sende anneliği tadacaksın sadece vakti zamanı var..doktorum bana dediki boşuna üzüldün bebek nasibini bekliyomuşşş.. nekadar doğru cnm senin bebişte vaktini beklio gelecek inş. sana

yok anladım canım önce muane etmişya ondan dedim kan değerine bakmadan nasıl hamişsin demiş..bide kanda çıkmasaydı hayal kırıklığı olmazmıydı..neyse canım sonu tatlı bitmiş...gitiğim doktor aret kamer İstanbul tüp bebek doktoru bildiğim bişeyler vardır mutlaka..kistler büyümez herhalde canım ya onlar geçen aydan çatlamayan yumoşlar..

cnm ultrasonda kese görülünce kanda çıkmazmı kız zaten ekranda gördüya gebeliği keseyi görünce hamilelik var dedi...kan değerinede bakalım referans aralığındamı dedi...zaten doktorlar hep dio kanda pozitif gebeliğin kesin göstergesi deildir..kesin olarak ultrasonda görülünce saptanır kesinleşir gebelik diolar.inşallah kalp atışınıda duyarım...hayırlısı cnmya hepimiz için...ama çok mantıksız geldi bana kist varken başlaması inş... güzel sonuçlanırda kutlarız

Son düzenleme:

zaten yumoş görmedi kistleri görünce çokta inclemedi ultrasonda..ben bu ay çok umutlu değilim...hayılısı canım...

canımmm bende eşingibi düşünüyorum içine atma gerekiyorsa saydır ama bende inanıyorum senin anne olacağına hiç umadığn bir anda çalacak kapını mucizen

zaten yumoş görmedi kistleri görünce çokta inclemedi ultrasonda..ben bu ay çok umutlu değilim...hayılısı canım...

hayırlısı cnmya rabbim bilir umudunu kesme ummadığın anda oluverir...geçen ayki yumoşlar çatlamamış kistleşmişse demekki geçen ay sende yumi varmış cnm doktorunmu görmedi acaba yok demiştiya..

Eki Görüntüle 862909 Eki Görüntüle 862909 Eki Görüntüle 862909 Eki Görüntüle 862909 Eki Görüntüle 862909 Eki Görüntüle 862909

gözün aydın canım sağlıkla inşşş Eki Görüntüle 862913 Eki Görüntüle 862914

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Her daim dularımdasınız Allah herkese versin.Ben çok zor zamanlar geçirdim ilk fırsatta sizinle paylaşacam.Polyana ve benim durumum hepinize umut olsun asla pes etmek yok herşey Allahtan o dilerse neler olmazki

Arkadasim haber verdii telefondan zor olsada girdim siteye ziplamakk ciglik atmak istiyorummm depresifimmm bu ne guzel bi haber masallah
Asyacim semide tebrik ederimm allahim saglikli gebelikler nasib etsin kizlarrr

millstoneden haber aldım bende
hamileymişsin çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…