Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

polyanaaaa canimmmmm tebriklerrrrr cokkkk sewindimmmm...rabbim dualarimizi duyuyorrrrr elbettee sukurki sende hamilesin kizlqr size dualarimmm dewam ediyoi hepinizz hamile kalcaksinizzz

Arkadasim haber verdii telefondan zor olsada girdim siteye ziplamakk ciglik atmak istiyorummm depresifimmm bu ne guzel bi haber masallah
Asyacim semide tebrik ederimm allahim saglikli gebelikler nasib etsin kizlarrr
balımmya çok çok tşk ederim çifter çifterleride size olsun inş. en yakın zamanda kuzum hepiniz dualarımdasınız
millstoneden haber aldım bende
hamileymişsin çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aminnn cnmmmm darısı inş sizlere olsun rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın çifter çifter evlatlar versin sizlerede cnmmm hepinizi çok seviyorum üzüldüğüm zamanlarda kötü anlarımda hep destek oldunuz bu mutluluğumdada yalnız bırakmadınız inşaallah bende hepinizin hamile haberlerini alırım en yakın zamanda kutlarız inş.

polyanaaaa canimmmmm tebriklerrrrr cokkkk sewindimmmm...rabbim dualarimizi duyuyorrrrr elbettee sukurki sende hamilesin kizlqr size dualarimmm dewam ediyoi hepinizz hamile kalcaksinizzz

cnm allah razı olsun....çok şükür rabbime.....inş.topiğimizdeki herkes vakti gelince hamile kalacak inanıyorum ben...sen nasılsın bebişler nasıl.... kaç haftalık oldunuz.... cinsiyetleri bellimi...ayyy çok heycanlı süreç bunlar allahım hamile olan herkes bebeklerini sağsağlim kucağına alır inşaallah..bebek isteyenlerde en yakın zamanda hamile olur inşş.. ve sağlıkla doğsun bebişler inş.

mrb arkadaşlar ben dün geldim memleketten..nasılsınız görüşmeyeli..sizlerden güzel haberler aldım çok sevindim polyanacım asyacım çok sevindim allahım sağlıklı bi şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inş bebişlerinizi darısı bizlere inş..benden haberler memleket havası ailemle vakit geçirmek çok iyi geldi kafam çok rahat bugün adetimin 2.günüydü doktora gittim tedavi için ama kist çıktı doğum kontrl hapı verdi doktor bidahaki aya ertelendi tedavi inş bi sorun çıkmazsa başlayabiliriz..gülnevacım sende tedaviye başlamıssın hayırlı olsun inş güzel sonuçlanır..

hayırlısı cnmya rabbim bilir umudunu kesme ummadığın anda oluverir...geçen ayki yumoşlar çatlamamış kistleşmişse demekki geçen ay sende yumi varmış cnm doktorunmu görmedi acaba yok demiştiya..

evet canım doktorum geçen ay görmemişti yok yumoş demişti...olabilir canım demeki varmış çatlamamış nasibiz değilmiş..ben Allahtan diliyorum canım doktorum benim vesilem olucak inş...şuan doktorumun dediklerine inanmaktan başka çarem yok...

hoş geldin baharım keyifler yerinde ne güzel..bende başladım tedavime İstanbul tüp bebek aret kamer doktorum..bendede kistler vardı ama yinede klomen verdi doktorum bakalım hakımızda hayırlısı canım..bitanede olsa bulucaz o yumurtayı diyo doktorum..

canımmm bende eşingibi düşünüyorum içine atma gerekiyorsa saydır ama bende inanıyorum senin anne olacağına hiç umadığn bir anda çalacak kapını mucizen

inşallah burdaki bütün arkadaşlar kalir ol dedimi olur inşallah

hoşbulduk canım vardır doktorun bi bildiği inş herşey yolunda gider yumoşun bulunur sana bebek olur inş..sıra bize geliyo artık arkadaşlardan sırayla güzel haberler alıyoruz az kaldı bizde burdan hamileyiz dicez yakın zamanda inş..

inş canım sıra bizdedir...Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..benim tahminimce yumoş büyümesemi vericek artık doğum kontrol hapını..çarşamba kontrolüm var bakalım canım..büyümüşmü o yaramaz yumoşlar..annesini çok üzüyolar...kendi kendime konuşmaya başladım onlarla büyüyün diye...

inş yumoşların vardır büyür gelişirler..konuşmak olumlu düşünmek tedaviyide olumlu etkiler.. ben şu sıralar rahatım o kistler çatlamamış yumoşlarsa 2 tane yumoşum olmuş geçen ay biri 24 biri 17mm birde çatlasaymış çalışmıtık o sıralar..demekki daha zamanı gelmemiş nasip olsaydı çatlardı bebek olurdu bize..ama bana dahada umut oldu bebeğimiz olcak inş zamanı geldiğinde hepimizinde..ben geçen ay sadece hayıt kullandım bikaç aydırda biosteronu düzenli kullanıyorum onlarında faydası olduğunu düşünüyorum..

canım aret beyle görüşmemizde bende ultrasonda hiç yumoş görmedi..klomen kullan sonradanda yumurta büyüyebilir dedi görünmeyen küçükler sonradan büyüyebilirmiş bana çok ilginç geldi..Allahım büyü dedikten sonra olmıycak bişey varmı bu evrende...bekliycez nasibimizi canım...bazen hayal kırıklığınıda urasakta Allahında izniyle yolumuza yine devam canım..bu bebişler ya gelicek ya gelicek...rahat yok onlara...

Aminn herkess hamile kalsin hamile olanlarda bebeciklerini sagsalim alsin ellerineee...
bebisler cokkk sukurr iyii...13 haftaliz dun ense ve burun bakildi cok sukur iyi cikti iki tarama testi icin kan verdim.kultur verdim akintim vardi..suan iyiz bakalim insallah sonuclarda iyii cikarrr....kendilindenmi oldu polyanaa????

4ay ara kullandimm bi ay ara verdim iki ay yine kullandimmm

canım sen kaç senelik evlisin sendede rezerv azlığımı var..ne ameliyatı olucaksın...

beş senelik evliyim miyom ameliyati kapali olmak istiyorum izmirdeki doktorlari araştiriyorum 27 yaşindayim 5 fsh arti ay önce düşük yaptim şimdi tüp yaptirdik 17 çikti ne oldu bilmiyom 5 santim miyom 7 santim olmuş olmuşta olmuş yani allahim hepimizize şafi ismiyle teccelli etsin

canım öncelikle geçmiş olsun canım miyom ameliyatından korkma bence canım..tekrar hamiş kalırsan bebeğin sağlıklı gelişimi için bu ameliyatı olman şart bence Allahım şifasınıda verir sabrınıda ...fsh çok takılma canım ya Allahım ol desin yeterki... izmir büyük bir yer mutlaka başrılı doktorlar vardır..canım doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok..

4ay ara kullandimm bi ay ara verdim iki ay yine kullandimmm

bende başladım canım tekrar kullanmaya biesteronu..şuan klomen kullanıyorum ama biesteronuda kullanmaya karar verdim doktorum istersen kullan ama hiçbir yararı yok demişti..ben yinede kullancam..bidaki aya cinsiyetleriniz belli olur bebeişlerin canım..3 ayınız bitmiş ne güzel sağlıklı olmalarına çok sevindim..inş sağlıklı ve hayırlısıylada kucağına almayıda nasip etsin mevlam...bizim için dua et canım inş benim yumoşlarımda büyür tüp bebek tedavime devam ederim...

inş canım büyür allah nasip edecekse herşekilde olcak biraz sıkıntı çekicez ama sonunda muradımıza ericez inş..

merhaba;
kızlar ben 15 gün önce amh testi yaptırdım 0,2 çıktı. dünyam karardı ama aklıma testin laboratuvara gidene kadar geçirdiği süre aklıma takıldı. Çünkü ben kliniğe vermiştim, klinik özel bir hastaneye gönderdi, o da labaratuvara. Emin olamadım. bu defa direk lab. a verdim kan testini. 2. testim 0,7 çıktı. Lab. dr bu durumu garip buldu ki tekrar çalışmak istediğini söyledi. Bi yerde okumuştum eğer uygun koşullarda nakli sağlanamazsa testin çok yanıltıcı olabileceğini. Bende 2. test de düşük ama en azından ilkine göre daha umut verici. Sizinle paylaşmak istedim. Eğer aklınızda soru işareti varsa bu testi uygun koşullarda etkrar yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Testin saklama koşullarından tutun da nakil şekline kadar bir çok etken test sonucunu etkiliyor.

benimde 0,2 çıktı ben kanı öze muayehanede verdim onlar burda başka yere gönderdi ben izmirdeyim onlarda ankaraya gönderdi burda bakılamıyor dedler kafam karıştı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…