Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

benimde 0,2 çıktı ben kanı öze muayehanede verdim onlar burda başka yere gönderdi ben izmirdeyim onlarda ankaraya gönderdi burda bakılamıyor dedler kafam karıştı benimde

bekleme süresi ve kanın nakil şekli değerin belirlenmesinde önemliymiş.. Dr um da bu şekilde söyledi. Ben ikisini de ankarada aynı lab.da yaptırdım. birini hastane aracılığıyla, birini de direk verdim. 10 gün arayla yapılan testler farklı çıktı. Ben bugün kesin sonucu alıcam ama ona da güvenemiyorum..

canım hoş geldin sayfamıza amh testine çok fazla takılma 0 değerler bile bu rapor için yeterli yumurta rezervin azalmış canım seninde..biran önce bebek düşünüyosundur herhalde canım.. tedavine başla canım..bizim gibi rezerv azlığı olanlarda tüp bebekte hamile kalan çook.. normal yolada kalan var canım..ümitsizliğie kapılmak yok benimde 0.16 çıktı amh ve fsh tavan yapmış durumda bu aralar..ultrasonda yumurta gördümü doktorun canım..birde fsh kaç senin..

inş canım büyür allah nasip edecekse herşekilde olcak biraz sıkıntı çekicez ama sonunda muradımıza ericez inş..

bu ay çok rahatım be nedense canım..olumlu yada olumsuz olursa tedavim bu ay nasibimiz değilmiş diycez..çok şükür başka hastalıklarımız yok..gayet sağlıklıyız..bebeişte gelicek birgün elbet..süpriz yapıcaklar annelerini çok mutlu edicekler..

Hoşbulduk canım, benim fsh 6,5 civarı, antral folikül olarak 5 tane gördü ama reglden bi iki gün önceydi. yaş 32, bi düşük yaptım 6 ay önce. Şuan kürtaja bağlı yapışıklıkla uğraşıyorum canım. İlk gebeliğim spontandı. yani bi sıkıntı yaşamadım korunmayaı bırakıp 2. ayda hamile kalmıştım. Dr rezervlerden şüphelendi. Sonuç çıkınca tabi direk tüp bebek ama pek şansımız yok gibi dedi.

canım fsh çoook güzel...yumurta sayında güzelll..rezrev azlığı olanlarda genelde 3 yada 4 geçmez..senin yumoş sayın güzell..bence fazla normal yolla gebeliğini bekleme...yumoş sayın güzel ve fsh normal..şansın çook büyük tüp bebekte hemen tüp yaptır derim ben..hangi merkeze gidiyosun canm..

kızlar eskiler buraya hiç uramaz oldunuzarad bir girverin barii birkaç kelime edin beaaa..neler yapıyosunuz gerçi sayfamızda hamile kalmayan çook azz herkez hamiş kaldı çok şükür...umuselmen nerelerdesin alisalis hiç uramıyosun artık..baharcığın inş sıra bizlere geldi canım..sayfamızın süper hamişleri yeni hamiş polyana ve asya nasıl gidiyo hamilelik son kontroleriniz ne zaman..kelebek cansu güzel anne adayları..arada gelin sayfamıza unutmayın bizleri..bebeişlerin hareketlerini hisetmeye başlamışsınızdır artık ne güzell..

canım ben çarşamba günü histeroskopi olucam. Yapışıklık var o açılacak. sonra endometriumu kalınlaşmasını beklicez. İnşallah kalınlaşır hemen. Henüz tüp bebek için araştırma yapmadım. Hemen tedavi istiyorum ama dr um yönlendirebilir. ankaradayım varsa bildiğin bir yer orayı düşünebilirim tatlım.

burda arkadaşlar vardı canım ankaradan çok iyi dedikleri merkezler vardı..eminim o arkadaşlar sana yardımcı olur merkez konusunda..cansu arkadaşımız ankarılıydı galiba şimdi hamile oda tüp bebek yaptırdı ve hamile kaldı..yalnş hatırlamıyosam tabi..başka doktora gittinmi canım yapışıklık için başka doktorlar onayladımı yapışıklığı hayırlısıyla histerskopini atlat canım..sonrasında fazla bekleme rahimdeki yapışıklık rahim inceliğimi yapıyomuş belki o yüzden hamile kalamıyosun belkihisteroskopiden sonra doğal geli bebeişin inş..Allahım yar ve yardımcın olsun canım..

tatlım çok sağol.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben kürtajdan sonra 5 aydır bu yapışıklık ve az adet sorunuyla uğraştım. Hamile kalmayı denemedim. HSG çekildi, tam 4 dr değiştirdim. Şuan bi profa gidiyorum. Hepsi yapışıklık olduğunu ve histeroskpoi ile açılması gerektiğini söyledi.
Yapışıklık rahim duvarnı inceltir bu yüzden önce rahmin toparlanması lazım ki tüp bebeğe başlayalım. ama inan hiç bi bilgim yok tüp bebekle ilgili, nerde yapılır nasıl olur hiç bilmiyorum. Önce şu operasyonu hayırlısıyla atlatayım artık araştırmaya başlıcam. Allah'ın izniyle olacak hepimizin bebişi. İnanıyorum ben..

inş hayırlısıyla atlatırsın canım..Allahım ol derse olucak inş bebişler..

rahat olman güzel canım.. inş tedavinde olumlu güzel sonuçlanır sıradaki hamilemizde sen olursun inş...

öncellikle merhaba aranıza yeni katıldım fsh:36 30 yaşındayım amh testi istedi doktorum muhtemelen oda düşük çıkacak

hayıt otu kullanıyorum sizinde önereceğiniz bitki veya karışımlar varmı

Gülnevecığım iyim canım evdeyim dinleniyorum bazen mide bulantılarım tutuyor yiyeceklerden tiksinir oldum.Zeytin peynir ekmek yiyorum ha bir de bol bol çubuk kraker.Sizler için sürekki dua ediyorum rabbim herkese versin.Ayrıca ümitsizlik yok ben neler yaşadım neler hepsini anlatacam.

anlat canım anlat bende bide çikolata kisti var ((

ay ne büyük mutluluk bir taneye hasretkrn dörtane birden ay rabbim bize tattirsin o mutlulugu az yumurtayla ikiz kalan varmi kizlar

canım öncelikle aramıza hoş geldin..bizde aynı dertlerden muzdaripiz...Allaım derdini versede dermanınıda sabrınıda veriyo...hayıt kullan canım hayıt kullanıp fsh düşüren çok bayan var hata normal yolla bile hamile kalabildiler..ama elin çabuk tutup fsh düştüğü anda tüp bebek yaptır canım..

canım merakla bekliyoruz yaşadıklarını...inş sağlıklı bir şekilde alırsın meleğini kucağına..

Canım nasıl sevindim, anlatamam. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Bizleri habersiz bırakma...

2009 ün temmuz ayında evlendik evlendikten sonra kasımda hamile kaldım ancak bebeğin kalp atışı olmayınca kürtaj oldum.Eşimde de tahlil yapıldı lökosit bundu diye klomen tedavisi uygun-landı ve eşimin sperm sayısı vs hep düştü tüp bebek merkezine gittik erkek faktörlü tüp bebek dendi megersem benim fsh 13 çıkmış haberim yok neyse eşim benim sperm sayımı klomen etkiledi dedi ve ben bitkisel uygulayıp yükseltecem dedi neyse böylece geçti 5-6 ay iki üç ay dendik olmadı doktora gidip yumurta takibi yaptıralım dedik ve fsh 20 çıktı apar topar tüp bebek merkezine gittik sonuç bir embriyo transfer ve sonuç negatif bu olay 2011 haziranda oldu ve 2 yıllık evliydim eşim donsayona sıcak baktı ama ben bir türlü kabullenmedim burada bir tüp bebek uzmanına gittim başımdan geçenleri anlttım normal adat olduğumu söyledim fsh 20 cıvarı olduğunu filan anlattım.Hemen tüp yapalım dedi ve 5 antarl folkülüm varı ancak hiç biri gelişmedi 2012 ocak ayında tekrar denedik bu kez 2 yumurta toplandı ancak döllenmedi. Tekrar denedik bu kez yumurta yine gelişmedi 2 ay sonra tekrar dendik bu kez yumurta boş çıktı en son bu profta 2012 eylül ayında dendik.Eşim başka bir doktora gidedlim dedi burda başka bir tüp bebek merkezine gittik 6-7 ay içinde üç tüp bebek denedik ama ya boş çıktı ya döllenmedi.Baktım olmuyor kafamdan attım ocak ayına kadar ytedaviye ara verdim kafayı boşalttım ve bayramda adat olmam gerekirken olmadım sonra idrar testi sonuç pozitif ve geçen hafta perşembe günü kalp atımı bebeği gördük.Çok çektim inanaın kızlar. buradaki herkes de aynı şekilde çekti ve çekiyor ama umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük mutlaka karşılığını verektir. Ayrıca üstü üste tedaviler yumurtlamayı tetikliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…