kızlar eskiler buraya hiç uramaz oldunuzarad bir girverin barii birkaç kelime edin beaaa..neler yapıyosunuz gerçi sayfamızda hamile kalmayan çook azz herkez hamiş kaldı çok şükür...umuselmen nerelerdesin alisalis hiç uramıyosun artık..baharcığın inş sıra bizlere geldi canım..sayfamızın süper hamişleri yeni hamiş polyana ve asya nasıl gidiyo hamilelik son kontroleriniz ne zaman..kelebek cansu güzel anne adayları..arada gelin sayfamıza unutmayın bizleri..bebeişlerin hareketlerini hisetmeye başlamışsınızdır artık ne güzell..
bahar hoşgeldin cnm çok tşk ederim amin inş.. darısı sizlere cnm...mrb arkadaşlar ben dün geldim memleketten..nasılsınız görüşmeyeli..sizlerden güzel haberler aldım çok sevindim polyanacım asyacım çok sevindim allahım sağlıklı bi şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inş bebişlerinizi darısı bizlere inş..benden haberler memleket havası ailemle vakit geçirmek çok iyi geldi kafam çok rahat bugün adetimin 2.günüydü doktora gittim tedavi için ama kist çıktı doğum kontrl hapı verdi doktor bidahaki aya ertelendi tedavi inş bi sorun çıkmazsa başlayabiliriz..gülnevacım sende tedaviye başlamıssın hayırlı olsun inş güzel sonuçlanır..
sevindim cnm iyi olduğunuza....evet cansucum rabbime şükürler olsun tüp bebeği beklerken kendiliğinden geldi minikAminn herkess hamile kalsin hamile olanlarda bebeciklerini sagsalim alsin ellerineee...
bebisler cokkk sukurr iyii...13 haftaliz dun ense ve burun bakildi cok sukur iyi cikti iki tarama testi icin kan verdim.kultur verdim akintim vardi..suan iyiz bakalim insallah sonuclarda iyii cikarrr....kendilindenmi oldu polyanaa????
çok şükür iyi gidiyor cnm dr haftaya gel demişti bana...inşaallah bi sorun çıkmaz...ben hep dinleniyorum yatıyorum oturursam yada ayaktaysam midem feci bulanıyor afedersin çıkarıyorum zaten sürekli bi uyku halindeyim o yüzden sık sık gelemiyorum buraya arada sırada gelip haber veririm cnm ilk 3 ay zorlu geçecek sanırımkızlar eskiler buraya hiç uramaz oldunuzarad bir girverin barii birkaç kelime edin beaaa..neler yapıyosunuz gerçi sayfamızda hamile kalmayan çook azz herkez hamiş kaldı çok şükür...umuselmen nerelerdesin alisalis hiç uramıyosun artık..baharcığın inş sıra bizlere geldi canım..sayfamızın süper hamişleri yeni hamiş polyana ve asya nasıl gidiyo hamilelik son kontroleriniz ne zaman..kelebek cansu güzel anne adayları..arada gelin sayfamıza unutmayın bizleri..bebeişlerin hareketlerini hisetmeye başlamışsınızdır artık ne güzell..
cnm çok tşk ederim amin inş..isteyen herkese nasip eder rabbim..Canım nasıl sevindim, anlatamam. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.Bizleri habersiz bırakma...
amin cnm çok saol..serozi cnm moral çok önemli ve olumsuz düşünmek yok cnm belkide sen adetini beklerken belkide hamielliğini öğreneceksin ve bu defa sağlıklı olacak cnm kötü düşünmeki herşey güzel iyi olsun cnm dualarım sizlerlekızlar gözünüz aydın rabbim tamamına erdirir inşallah, çok mutlu oldum adınıza rabbim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.tüm yazılanları okuyorum ama bugünlerde morelim çok bozuk canım hiçbir şey yapmak istemiyor adet günüm yaklaştı sanıırım ondan. İçimde bir korku var acaba yine çok az adet olacağım diye
bu habere çokkkkkkk ama çoooookkkkk sevindim anlatamam alıs çünkü biliosunuz bende endo dan çok çekmiştim her ay çok ince olduğunu öğrenince gözyaşlarıyla eve geliyordum şükürki seninde normale dönmüş cnm çok sevindim...ben soğan kürüyle başarmıştım bunu sen özel olarak bişi yapmışmıydın....
inş.. cnm şakamız gerçeğe dönüverir inşallah gulneva bugün kan testi yaptıracaktı daha gelmedi bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum ben gerçi adet oldum geçen ay ama ısrarla hamile olduğumu iddia edio beynim bana beynimden öncede şu göğüslerimpsikolojik hamile oldum galiba ...rabbim hepimizin kucağını doldursun cnm bellimi olur belki senin minik kelebekte sürpriz yapıverir size inş en doğalından ...
kızlar gözünüz aydın rabbim tamamına erdirir inşallah, çok mutlu oldum adınıza rabbim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.tüm yazılanları okuyorum ama bugünlerde morelim çok bozuk canım hiçbir şey yapmak istemiyor adet günüm yaklaştı sanıırım ondan. İçimde bir korku var acaba yine çok az adet olacağım diye
canım hayırlısı olsun sen de başaraksın eminim bu bebeişler bir şekilde gelcek ama tüple ama normal gelecek çünkü bizler savaşan kadınlarız ve sonunda galip gelecegiz inşallah.ümmü, gülneva, polyanna, kelebek, asya, brezey, bahar35, cansu ........ vs vs veeeeee yeni gelen arkadaşlar
herkese selam olsun,
yavaş yavaş geçmişi okuyacağım, ve yazacağım sizlere. bende ki son durum şudur bilginize.
heyecannnnnn yapmayın henüz bişey yok ama olacak hepberaber........
şöyle şekerler:
iki üç aydır dinlenmedeydim, yine ben bu ay birşey yapmayacağım diyordum, brezzey ısrar edince gittim, tek yumi vardı, adetin 3.günü 8 mm idi, hatta bir de 11 mm lik kist vardı, neyse tedaviye başladık, kist olsa da tedavi olabiliyormuş onu öğrenmiş oldum, yumi ve kist ayrı ayrı büyüdüler, cuma günü de opu oldum, inanırmısınız kistten de yumi çıktı, (geçen ayın çatlamayan yumisi yani) sanırım biesteronun faydası),, neyse 2 yumoş çıktı ama ptesi aradılar 1 tane döllenmiş ve 3 gün embriyosu 8 hücreli olarak donduruldu. benim daha önceki dondurulmuşlardan 1 tane kalmıştı, şimdi bu da eklenince 2 tane oluyor, yani öyle fazla birşey birikmedi henüz.. öncekilerden 3 tane ve 1 tane olmak üzere transfer olmuştum hatırlarsanız, bir yıldan fazladır uğraşıyorum ya toplamda 6 tane birikmişken, ilk transferde 3 ünü ikinci transferde birini kullanınca 2 tane kalıyor, bu ayrıntıyı mini tüp merak edenler için yazıyorum şekerler...., gerçi ilk transferde endo çok ince olduğundan boşu boşuna 3 embriyoyu kaybetmiş olduk, ama o zaman ki şartlar onu gerektiyordu, çünkü endonun normale dönme ihtimali hiç yok gibiydi..... şükürki şu an iyi ....neyse canlar hepinizi öpüyorum....... fazla anlatacak duurum olmayınca pek yazmıyorum, ama takipteyim, hepinize sevgiler..
canım hayırlısı olsun sen de başaraksın eminim bu bebeişler bir şekilde gelcek ama tüple ama normal gelecek çünkü bizler savaşan kadınlarız ve sonunda galip gelecegiz inşallah.
canım hayırlısı olsun sen de başaraksın eminim bu bebeişler bir şekilde gelcek ama tüple ama normal gelecek çünkü bizler savaşan kadınlarız ve sonunda galip gelecegiz inşallah.
Gulnevacimmmm hep takipteyimmmm....
Okuyorumm gerekli yerde yaziuorummm....
Dualarim sizinlee hep yaninizdayim 13.hafta girdikkcokk sukurr
Tabiki diyceksinizz canimm rabbim herkesi bi hal yola koydu..hic tasalanma..benim doktorumda hemen umutlanmaaa bikac deneme olabilir dedi.belkide buyuzden rahattim nasil olsa da cok.ve deniycekmisiz diye o beni pozitif etkiledi.rabbim olmazi oldurdu birinci kalite iki yumurta ile hamile kaldim.doktorum bile inanamiyi.birinci kalite olduklarina tuttuna umut her zaman var her sey kitaplarda yazdigi gibi ilerlemiyo.ben 3.5yilimi verdim..sabredin olucakkkkkjjjjjbebişler büyümüş ne güzel maşallah diyelim nazar deymesin..arad yazın canım topiğimiz canlansın bizede moral olsun...sizler bizim umut kaynaklarımızsınız...doktorlara inat bak oluyomuş oldu diycez inş bizde hamiş kalınca..
Alisalisd canimm insallahhh yakin bi zamanda gelirr bebislerin 8hucreli cok guzelll masallahh insallahh bebisimiz dir o...pozitif ol takma rahat ol sen rahat olki bebegin o sakin ve rahat rahmine siki siki sarilsinasyacım, ağzın bal yesin,,,,,,, inşalllahhhhh
Canım hepinize duacıyım Allah'ıma her gün şükür edip sizler için dua ediyorum ben bu biz bu bebeğe bebeklere çok zorluklarla kavuştuk ve kavuşuyoruz bunlar kıymetli bebekler ben hepinizi çok iyi anlıyorum ve sizin yaşadığınız her şeyi birebir bende yaşadım hepiniz dualarımızdasın.canım yaşadıkların şeyler kolay şeyler değilmiş..çook mücadele etmişsin hiç yılmamışsın hep savaşmışsın..sabrına hayran kaldım..Allahım bizede sabır verisn canım..isyana uratmasın..ve sabrının karşılığını vermiş mevlam...ne mutlu sana bebişin normal yolla gelmiş annesini karnına konmuş meleğin..bizlerede dua et canım..yarın benimde kontrolüm var inş yarın size güzel haberlerle gelirim buraya..
günaydın kızlar nasılsınızz
kocaman günaydın yeterciğim.
Kızlar aslında bunla ilgili topik var ama biz yinede burada tedavide olanlara ve hamile olanlara dualar okusak hem toplu dualar kabul olurmuş düşünün toplu duayla yağmur yağıyor.
kızlar klomen bitti akşam bugünde kontrolüm vardı ve iki adet kisttim varmış 17 mm ve 22mm geçen aydan çatlamadan kalan..fsh yüksekliğine ramen yinede yumoşlarım oluyo kist haberine çokta üzülmedim kızlar..bitanede büyüyen yumoş var..çook küçükmüş
5mm ve bugün adetimin 8 günü sizce büyürmü yumoşum kızlar..doktorum pazartesi tekrar gel bakalım ultrasonla dedi..büyümesede bana moral oldu bitanede olsa vaar annesinin umutlanması ve yolla devam etmesi için bitanede yeterlidir zaten...benim çook yumoşta gözüm yook bitane olsun beni olsun...kızlar gerçekten kafayı rahatlatınca bu yumoşlar çıkıcak inş tekrar ortaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?