Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayırlı olsun embriyon canım..sana bebiş olsun..

pollyana senin gebelik öncesinde ne gibi sorunun vardı?

alisim çok tşk ederim...sanada hayırlı olsun embriyon ve inş. çifter çifter bebek olsun...ne güzel annesini bekleyen 2 bebişin var inş..bu defa olucak inanıyorum sen çok yaklaştın alisim tüm kalbimle diyorumki bu defa olucak..benim şakam demekki tamda dua vaktine gelmiş şükürler olsun hayalim gerçekleşti darısı sana ve dier kader arkadaşlarıma hepiniz dualarımdasınız cnm..sende çok tatlı bi anne olacaksın ikizlerine alisim
pollyana senin gebelik öncesinde ne gibi sorunun vardı?
benim yüksek fsh sorunu ( ilk fsh ile tanıştığımda fsh 40 ları geçiodu) yumurta azalması ( tek yumurtam kalmıştı başka yoktu )
rahim inceliği aşırı incelik ( dr rahmimin aşırı harap olduğunu ve kürtajla temizlenmesi gerektiğini sölemişti ama ben yaptırmadım kürtajı) yumurtamda aşırı tembellik vardı hapla iğneyle bile büyümüodu gelişmiodu ve tabiki nurtopu gibi kistlerim vardı adet düzensizliği ve az adet olma sorunum vardı ve kahverengi geliodu hep bunlardı sorunum...yıllardır doktorlardaydım gitmediğim dr kalmadı...fsh yüzünden tüp bebek bile yapmadılar hastanenin başarısını düşürmek istememişler çünkü tüp te şansıma yüzde 5 yüzde 10 dediler...1 negatif aşılama geçirdim..tüp bebeği beklerken rabbim şükürler olsun nasip etti...

Son düzenleme:

nasılsın canım kalp atışalrını ne zaman duymaya gideceksin

nasılsın canım kalp atışalrını ne zaman duymaya gideceksin

iyiyim şükür cnm sen nasılsın neler yapıyosun....cnm dr 1 hafta sonra gel demişti işte bi kaç güne kadar gidicem inş. duyabiliriz kalp atışlarını çok korkuyorum..bana kalsa ben birazdaha bekleyelim diyorum eşim dr un sölediği güne hemen gidelim dio bende ne kadar geç gidersek okadar iyi die düşünüyorum çünkü kalp atışı herkese göre haftasına göre farklılık gösteriomuş 6. haftada duyanda varmış 8.hafta sonunda duyabilende varmış cnm bilmiyorumki inşaallah herşey yolundadır...eşimde hemen gitmek istio doktora bebek gelince adamın aklı başına geldi
topiği her açışımda inş. hamile haberi vardır die dua ediyorum...ayda 2 kişiden hamiş haberi gelio önce kelebekle cansu.....sonraki bi aydada benle asya hamiş kaldı aynı anda duyuluo iki kişinin hamiş haberi inşş. bu ay sayı artar kimbilir bu ay hamiş kalanlardan biri sensindir cnm ya dualarım sizlerle kuzum arada girip haber veririm....

inşş sıkıtı olmayacak canım kalına kötü şeyler getirme aaaaaaaaaa dur sen enişte bebişi kucağına alasın sen o zaman göreceksin adamı ,inşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş bir sürü hamiş çıksın

inşaallah cnm herşey yolunda gider hepimiz için.. ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş...sen neler yapıosun cnm

canım inş kalp atışlarınıda duyucan Allahın izniyle...doktorun gel dediği zaman git bance canım...canım doğal yollla bizim bebişler gelmez..Allahım büyük yinede ümit kesilmez..sen çok şanslısın doğal yoldan hamiş kaldın..

gülneva çok güzel bi haber canım bak yumin olmuş..klomene devam ediyormusun..işallah olacak seninde meleğin yakında..allahım isteyen herkese hepimize versin..

evet canım birtane tek taşım varr.çok küçükmüş büyümeyebilirmiş hakımızda hayırlısı canım nasibizse büyür dölenir gelip konar annesinin karnına meleğim canım...sen nasılsın neler yapıyosun tekrar gitinmi yumoşlar için adet oldunmu canım..

canım bende adet olmak üzereyim vucudum gergin uyku tutmadı bugün beni..:) aslında yarın akşama olsam çok iyi olur cumartesi gitmek isiyorum tatil ya o gün..ama olursam cumartesi geç olur dimi genelde 2. gün gidiliyor doktora..sen kaçıncı gün başladın canım klomene..devam ediyomusun içmeye..veya herhangi bi iğne ilaç varmı..işallah canım polyanna nın dediği gibi çifter çifter hamileler çıkıyor bakalım sırada hangi çifler var..:))

kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı

pollyanacım çok geçmiş olsun canım inşaallah birdaha kanaman filan olmaz. Kız azıcıkla bişeycik olmaz. Biz bu bebekleri zor bulduğumuz için e haliyle korkuyoruz. Doktorlara gelince allah onları bildiği gibi yapsın. Tabi hepsi aynı değil. Allah kalbi imanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. Sen bol bol dinlen. Bebeğin seni ömür boyu bırakmaz inşaallah. Allahım hepimize en kısa zamanda anneliği tattırsın inşaallah.

canım çok geçmiş olsun korkma çok yoğun olmadığın sürece canım..bak herşey güzel çıkmış..ilk üç ay çok önemli asyada söylemişti doktoru hatta rapor vermiş..sene kendini yorma sürekli yat dinlen fazla banyoda yapma canım..allaha emanetsiniz..bak sana içime doğmuş gibi yazmıştım gece allaha emanetsiniz diye..o doktorunuda hiç kafana takma canım..hepsi allahtan sabır dua..

canım geçmiş olsun dr yaptığına diyecek bir şey ama var işte bölleri kanmaya gelince ilk aylarda olabilir düzenli takibini yaptır ve dinlen bol bol işleri vs düşünme sen ve bebebğin çok önemli

evet ummucuğum ben söylemiştim ilk üç ay çok önemli diye.
ben progestoron iğne ve jel kullanıyorum üç günde bir iğne her gün ejl kullanıyorum.Dün akşam jel koyken bende çok açık belli belirsiz kan gördüm sanki ya jel kalıntısını çok ucuk pembe gördüm hemen doktorumu aradım progestorun iğneni yaptır dedi korkulcak bir şey yok dedi bu sabah bizde doktora gittik baktı doktor bebek iyiyi dedi.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

canım geçmiş olsun yerleşme kanamasıdır az bi leke olması normal dikkat et kendine allahım bebeğini sana bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…