ümmü, gülneva, polyanna, kelebek, asya, brezey, bahar35, cansu ........ vs vs veeeeee yeni gelen arkadaşlar
herkese selam olsun,
yavaş yavaş geçmişi okuyacağım, ve yazacağım sizlere. bende ki son durum şudur bilginize.
heyecannnnnn yapmayın henüz bişey yok ama olacak hepberaber........
şöyle şekerler:
iki üç aydır dinlenmedeydim, yine ben bu ay birşey yapmayacağım diyordum, brezzey ısrar edince gittim, tek yumi vardı, adetin 3.günü 8 mm idi, hatta bir de 11 mm lik kist vardı, neyse tedaviye başladık, kist olsa da tedavi olabiliyormuş onu öğrenmiş oldum, yumi ve kist ayrı ayrı büyüdüler, cuma günü de opu oldum, inanırmısınız kistten de yumi çıktı, (geçen ayın çatlamayan yumisi yani) sanırım biesteronun faydası),, neyse 2 yumoş çıktı ama ptesi aradılar 1 tane döllenmiş ve 3 gün embriyosu 8 hücreli olarak donduruldu. benim daha önceki dondurulmuşlardan 1 tane kalmıştı, şimdi bu da eklenince 2 tane oluyor, yani öyle fazla birşey birikmedi henüz.. öncekilerden 3 tane ve 1 tane olmak üzere transfer olmuştum hatırlarsanız, bir yıldan fazladır uğraşıyorum ya toplamda 6 tane birikmişken, ilk transferde 3 ünü ikinci transferde birini kullanınca 2 tane kalıyor, bu ayrıntıyı mini tüp merak edenler için yazıyorum şekerler...., gerçi ilk transferde endo çok ince olduğundan boşu boşuna 3 embriyoyu kaybetmiş olduk, ama o zaman ki şartlar onu gerektiyordu, çünkü endonun normale dönme ihtimali hiç yok gibiydi..... şükürki şu an iyi ....neyse canlar hepinizi öpüyorum....... fazla anlatacak duurum olmayınca pek yazmıyorum, ama takipteyim, hepinize sevgiler..
allahıma şükürler olsun minik kesemizi gördük bugün rabbimin izniyle hamileyim inşaallah kalp atışınıda duymak nasip olur inşaallah..rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin kızlar darısı başınıza rabbim tez zamanda sizede böle sürpriz yaşatsın asla umudunuzu kesmeyin rabbim duyuyor dualarımızı.... çok mutluyum sağlıklı bi şekilde devam eder ve sağlıkla doğar inş.allahım tamamına erdirir inşaallah kızlar ya şoktayım daha adete bikaç gün kala negatifi görmüştüm ben rabbimin merhameti bol ona imkansız die bişi yok bi kez daha anladım şükürler olsun rabbime
ağlamak istiyorum ama budefa mutluluktan hepiniz dualarımdasınız arkadaşlarım......
alisim çok tşk ederim...sanada hayırlı olsun embriyon ve inş. çifter çifter bebek olsun...ne güzel annesini bekleyen 2 bebişin var inş..bu defa olucak inanıyorum sen çok yaklaştın alisim tüm kalbimle diyorumki bu defa olucak..benim şakam demekki tamda dua vaktine gelmiş şükürler olsun hayalim gerçekleşti darısı sana ve dier kader arkadaşlarıma hepiniz dualarımdasınız cnm..sende çok tatlı bi anne olacaksın ikizlerine alisimeeeeee polyannacık, ne diyeyim ben sana şimdi............
en son burda (yukarıdaki mesajımda ) kalmıştık, bana şaka yapıyordunuz,,,,, şimdi hamişmissin........ aferin sana, bak bu da sana totem oldu.... şekerim sabahlara kadar yazışırdık ve ben sana siz çok gençsiniz olacak dedim dedim durdum, parçalandın canım ya, bak Allaha şükür kendiliğinden hamile kaldın....... çokkkkkk çokkkkk sevindim, mutlu oldum, şaşırdım, heyecanlandım. Yüce Rabbimize şükürler olsun... inşallah sonuna kadar gidecek ve sağlıkla kucağına alacaksın. Dualarımız seninle... senin de bizimle biliyorum.
Darısı diğer topicdaşlarımızın başına..... kendine ve bebegine iyi bak......
sana dansözlerimizi oynatayım dedim, ama bulamadım yahu.....
benim yüksek fsh sorunu ( ilk fsh ile tanıştığımda fsh 40 ları geçiodu) yumurta azalması ( tek yumurtam kalmıştı başka yoktu )pollyana senin gebelik öncesinde ne gibi sorunun vardı?
alisim çok tşk ederim...sanada hayırlı olsun embriyon ve inş. çifter çifter bebek olsun...ne güzel annesini bekleyen 2 bebişin var inş..bu defa olucak inanıyorum sen çok yaklaştın alisim tüm kalbimle diyorumki bu defa olucak..benim şakam demekki tamda dua vaktine gelmiş şükürler olsun hayalim gerçekleşti darısı sana ve dier kader arkadaşlarıma hepiniz dualarımdasınız cnm..sende çok tatlı bi anne olacaksın ikizlerine alisim
Benim yüksek fsh sorunu ( ilk fsh ile tanıştığımda fsh 40 ları geçiodu) yumurta azalması ( tek yumurtam kalmıştı başka yoktu )
rahim inceliği aşırı incelik ( dr rahmimin aşırı harap olduğunu ve kürtajla temizlenmesi gerektiğini sölemişti ama ben yaptırmadım kürtajı) yumurtamda aşırı tembellik vardı hapla iğneyle bile büyümüodu gelişmiodu ve tabiki nurtopu gibi kistlerim vardı adet düzensizliği ve az adet olma sorunum vardı ve kahverengi geliodu hep bunlardı sorunum...yıllardır doktorlardaydım gitmediğim dr kalmadı...fsh yüzünden tüp bebek bile yapmadılar hastanenin başarısını düşürmek istememişler çünkü tüp te şansıma yüzde 5 yüzde 10 dediler...1 negatif aşılama geçirdim..tüp bebeği beklerken rabbim şükürler olsun nasip etti...
nasılsın canım kalp atışalrını ne zaman duymaya gideceksin
iyiyim şükür cnm sen nasılsın neler yapıyosun....cnm dr 1 hafta sonra gel demişti işte bi kaç güne kadar gidicem inş. Duyabiliriz kalp atışlarını çok korkuyorum..bana kalsa ben birazdaha bekleyelim diyorum eşim dr un sölediği güne hemen gidelim dio bende ne kadar geç gidersek okadar iyi die düşünüyorum çünkü kalp atışı herkese göre haftasına göre farklılık gösteriomuş 6. Haftada duyanda varmış 8.hafta sonunda duyabilende varmış cnm bilmiyorumki inşaallah herşey yolundadır...eşimde hemen gitmek istio doktora bebek gelince adamın aklı başına geldi
Topiği her açışımda inş. Hamile haberi vardır die dua ediyorum...ayda 2 kişiden hamiş haberi gelioönce kelebekle cansu.....sonraki bi aydada benle asya hamiş kaldı aynı anda duyuluo iki kişinin hamiş haberi inşş. Bu ay sayı artar kimbilir bu ay hamiş kalanlardan biri sensindir cnm ya dualarım sizlerle kuzum arada girip haber veririm....
inşş sıkıtı olmayacak canım kalına kötü şeyler getirme aaaaaaaaaa dur sen enişte bebişi kucağına alasın sen o zaman göreceksin adamı ,inşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş bir sürü hamiş çıksın
iyiyim şükür cnm sen nasılsın neler yapıyosun....cnm dr 1 hafta sonra gel demişti işte bi kaç güne kadar gidicem inş. duyabiliriz kalp atışlarını çok korkuyorum..bana kalsa ben birazdaha bekleyelim diyorum eşim dr un sölediği güne hemen gidelim dio bende ne kadar geç gidersek okadar iyi die düşünüyorum çünkü kalp atışı herkese göre haftasına göre farklılık gösteriomuş 6. haftada duyanda varmış 8.hafta sonunda duyabilende varmış cnm bilmiyorumki inşaallah herşey yolundadır...eşimde hemen gitmek istio doktora bebek gelince adamın aklı başına geldi
topiği her açışımda inş. hamile haberi vardır die dua ediyorum...ayda 2 kişiden hamiş haberi gelioönce kelebekle cansu.....sonraki bi aydada benle asya hamiş kaldı aynı anda duyuluo iki kişinin hamiş haberi inşş. bu ay sayı artar kimbilir bu ay hamiş kalanlardan biri sensindir cnm ya dualarım sizlerle kuzum arada girip haber veririm....
gülneva çok güzel bi haber canım bak yumin olmuş..klomene devam ediyormusun..işallah olacak seninde meleğin yakında..allahım isteyen herkese hepimize versin..
İyi akşamlarr canım senin dr Aret bey'emi gidiyordun ?
evet canım birtane tek taşım varr.çok küçükmüş büyümeyebilirmiş hakımızda hayırlısı canım nasibizse büyür dölenir gelip konar annesinin karnına meleğim canım...sen nasılsın neler yapıyosun tekrar gitinmi yumoşlar için adet oldunmu canım..
kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. Bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... Annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
canım çok geçmiş olsun korkma çok yoğun olmadığın sürece canım..bak herşey güzel çıkmış..ilk üç ay çok önemli asyada söylemişti doktoru hatta rapor vermiş..sene kendini yorma sürekli yat dinlen fazla banyoda yapma canım..allaha emanetsiniz..bak sana içime doğmuş gibi yazmıştım gece allaha emanetsiniz diye..o doktorunuda hiç kafana takma canım..hepsi allahtan sabır dua..
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
canım geçmiş olsun yerleşme kanamasıdır az bi leke olması normal dikkat et kendine allahım bebeğini sana bağışlasın..kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?