Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inş gelmez belki bebiş gelir canım..belli olmaz bu durumlar biliyosun bak benimde geçen ay hiç yumoş yok demişti doktor iki tane büyümüş çatlamamış kist olmuş...hem polyanada adet öncesi hamile kalmıştı bildiğim kadarıyla..Allahım ol desin yeterki..ben bir kutu klomen kullandım canım...herhangi bir ilaç verilmedi başka..coraspirin biesteron folidoce(folik asit) kullandığım haplara devam..çokta büyücek gözüyle bakmadığı için başka takviye ilaç verilmedi herhalde canım...ben sırada değilim canım bitenem sanki fazla büyümüycek bu ay..inş sırada sen varsındır..ah ah keşke sırayla olsa bu işler...

Canim gecmis olsun. Lutfen diikkatt

canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve bebişe...

ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar

Gecmis olsun canim, bir süre dinlenmelisin evde isti falan bosver oldugu kadar esin yapsin iyi bak kendine.

duova canım opreasyon olmuşsun çok geçmiş olsun canım...sende çook dikat et kendine..

duova canım opreasyon olmuşsun çok geçmiş olsun canım...sende çook dikat et kendine..

Sagolasin canim, bugün 3.gün oluyor caresiz dert olmasin herseye care var biz umutlarimizi beslemeye devam edelim. bir bakacaksin hepimiz bebeklerimiz kucagimizda bir arayada gelecegiz.

cuma günleri, duanın kabul olucağı bir an vardır cumanın gündüzü,gecesinden daha kıymetlidir Allah cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inş..Hayırlı cumalar arkadaşlar.. Allahım cuma hürmetine tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize...

Sagolasin canim, bugün 3.gün oluyor caresiz dert olmasin herseye care var biz umutlarimizi beslemeye devam edelim. bir bakacaksin hepimiz bebeklerimiz kucagimizda bir arayada gelecegiz.

İNŞ CANIM Allahım dermansız dert vermesin hepimize..canım sen anjiyomu olmuştun...şikayetlerin neydi bendede bazen kalp çarpıntısı oluyo nefes adarlığı oluyo eşimde kızıyo bana her hastalığı kendinde arar oldun diye..benimde şikayetlerim var aslına ama doktora gitmeye korkuyorum..

canım geçmiş olsun dr yaptığına diyecek bir şey ama var işte bölleri kanmaya gelince ilk aylarda olabilir düzenli takibini yaptır ve dinlen bol bol işleri vs düşünme sen ve bebebğin çok önemli

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

canım geçmiş olsun yerleşme kanamasıdır az bi leke olması normal dikkat et kendine allahım bebeğini sana bağışlasın..

Canim gecmis olsun. Lutfen diikkatt

canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve bebişe...

Gecmis olsun canim, bir süre dinlenmelisin evde isti falan bosver oldugu kadar esin yapsin iyi bak kendine.

KIZLAR hepinize çok tşk ederim...inş.. rabbim sizlerede sağlıklı sorunsuz hayırlı gebelikler nasip etsin...sağsağlim alalım evlatlarımızı kucağımıza....pazartesi kayın valide gelecek biraz yardımcı olur inş....dr mutlak yatak istiharati dedi wc dışında kalkmak yasak bide iğne verdi üni hastanesi ama ben yarın kendi doktoruma gidicem iğne olamıyorum progestan hap yada fitilde veriliomuş bi konuşucam...

DUOVA cnm sanada çokk geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle......

Son düzenleme:

canım geçtimi lekelenmelerin..doktoruna gitmeyi ihmal etme canım ya başka takviye ilaç verir belki ine yapıyolar hafifte kanama olsada hep doktor kontrolü altında ol canım..çok bekledin bu bebişi biliyosun canım ihmal etme bol bol yat hiç kalkma iş yapma..

şimdilik geçti çok şükür cnm ama çok korkuttu beni...yarın kontrol var kendi doktorumla konuşucam üni hast iğne vermişti ama ben iğne olamıyorum istemsiz bacağım atıo kendini iğne kırılcak die korkuom..pazarteside kayınvalide gelecek...inşş. yardımcı olur..

canım bebişinin salığı için o ineyi olman lazım biraz sabredicez alışman lazım ineler canım..yolun başındasın daha ilk 3 ay önemli bebeiş için herşeye deyer..

canım bebişinin salığı için o ineyi olman lazım biraz sabredicez alışman lazım ineler canım..yolun başındasın daha ilk 3 ay önemli bebeiş için herşeye deyer..

cnm iğneden korkmakla yada acımasıyla alakalı deil istemsiz olarak iğne vurulurken bacağım havaya kalkıo yani tamamen istem dışı ama yarın doktorum ne derse onu yapıcam mecburen bebişler için herşeye değer mesela bak afedersin benim evi ........ götürüyor ama umrumda deil bebişim için eşim saolsun elinden geldiğince yapıor ev süpürme bulaşıkları makineye dizme falan ama napsın adamcağızım benim istediğim yemekleri yapmayı bilmiyor ...şimdilik sadece temizlik konusunda uzmanlaştı kv gelincede oda yemekleri yapar artık zaten bulantılarım tavan yapmış durumda mutfağın kapısının önünden bile geçemiyorum dişlerimide fırçalayamıyorum banyo wc yi hiç sorma şükür her halimize bunlar güzel sebbebten dolayı...inş.. sizlerinde o minicik kalp midenizi bulandırır

canım istem dışıysa bacağını eşin tutsun bari ...birço yolu varr yöntemlerin...kalp atışlarını duyuncada yaz bize canım.. inş bütün sohbetlerimiz böyle güzel olsun inş...

Sana mesaj gönderdim canim.

Slm kizlar yeni uye oldm.cok sikinti yasadgm icn yasadklarmi paylasmak umitszlige kapilmayn diye uye olup yazyormsize.size.fsh I yeneblirz basligyla nasl dusrdgmu yazdm uznca.dilersenz bi bakin umarm faydam olur...

geldi canım kırmızılar..:) tekrar kontrolün ne zaman canım..işallah güzel güzel büyüyordur..
bende yarın kontrole gidiyorum allah yolumuzu açık etsin hepimizin kolaylık versin.bebişler gelsin..:)) hayırlısı allahtan

Canim daha fazlasi sana olsun. Sen ne kadar biriktirip transfer olacaksin

canım bi tane dondurulmuşum var..öylesine klomen içmiştim bir embriyom olmuştu..ama geçen adetimle olan tedavimde malesef yumiler büyümedi..yüksek doz iğne kullanmıştım pek bana gelmedi..yarın kontrolüm var..işalllah herşey yolunda gider canım..artık sayıya hiç takmıyorum..hayırlsı bakalım..ama olursa allahın izniyle bunuda dondurcam..bu sefer dondurulmuş denemek istiyorum.tabi verecek olan allah..öyle veya böyle her şey kısmet canım..sen ne yapacaksın önümüzdeki süreçte transfer düşünüyormusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…