canım bende adet olmak üzereyim vucudum gergin uyku tutmadı bugün beni..:) aslında yarın akşama olsam çok iyi olur cumartesi gitmek isiyorum tatil ya o gün..ama olursam cumartesi geç olur dimi genelde 2. gün gidiliyor doktora..sen kaçıncı gün başladın canım klomene..devam ediyomusun içmeye..veya herhangi bi iğne ilaç varmı..işallah canım polyanna nın dediği gibi çifter çifter hamileler çıkıyor bakalım sırada hangi çifler var..:))
kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
hayırlı olsun embriyon canım..sana bebiş olsun..
kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
duova canım opreasyon olmuşsun çok geçmiş olsun canım...sende çook dikat et kendine..
Sagolasin canim, bugün 3.gün oluyor caresiz dert olmasin herseye care var biz umutlarimizi beslemeye devam edelim. bir bakacaksin hepimiz bebeklerimiz kucagimizda bir arayada gelecegiz.
pollyanacım çok geçmiş olsun canım inşaallah birdaha kanaman filan olmaz. Kız azıcıkla bişeycik olmaz. Biz bu bebekleri zor bulduğumuz için e haliyle korkuyoruz. Doktorlara gelince allah onları bildiği gibi yapsın. Tabi hepsi aynı değil. Allah kalbi imanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. Sen bol bol dinlen. Bebeğin seni ömür boyu bırakmaz inşaallah. Allahım hepimize en kısa zamanda anneliği tattırsın inşaallah.
canım çok geçmiş olsun korkma çok yoğun olmadığın sürece canım..bak herşey güzel çıkmış..ilk üç ay çok önemli asyada söylemişti doktoru hatta rapor vermiş..sene kendini yorma sürekli yat dinlen fazla banyoda yapma canım..allaha emanetsiniz..bak sana içime doğmuş gibi yazmıştım gece allaha emanetsiniz diye..o doktorunuda hiç kafana takma canım..hepsi allahtan sabır dua..
canım geçmiş olsun dr yaptığına diyecek bir şey ama var işte bölleri kanmaya gelince ilk aylarda olabilir düzenli takibini yaptır ve dinlen bol bol işleri vs düşünme sen ve bebebğin çok önemli
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
canım geçmiş olsun yerleşme kanamasıdır az bi leke olması normal dikkat et kendine allahım bebeğini sana bağışlasın..
Canim gecmis olsun. Lutfen diikkatt
canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve bebişe...
Gecmis olsun canim, bir süre dinlenmelisin evde isti falan bosver oldugu kadar esin yapsin iyi bak kendine.
KIZLAR hepinize çok tşk ederim...inş.. rabbim sizlerede sağlıklı sorunsuz hayırlı gebelikler nasip etsin...sağsağlim alalım evlatlarımızı kucağımıza....
DUOVA cnm sanada çokk geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle......
canım geçtimi lekelenmelerin..doktoruna gitmeyi ihmal etme canım ya başka takviye ilaç verir belki ine yapıyolar hafifte kanama olsada hep doktor kontrolü altında ol canım..çok bekledin bu bebişi biliyosun canım ihmal etme bol bol yat hiç kalkma iş yapma..
şimdilik geçti çok şükür cnm ama çok korkuttu beni...yarın kontrol var kendi doktorumla konuşucam üni hast iğne vermişti ama ben iğne olamıyorum istemsiz bacağım atıo kendini iğne kırılcak die korkuom..pazarteside kayınvalide gelecek...inşş. yardımcı olur..
canım bebişinin salığı için o ineyi olman lazım biraz sabredicez alışman lazım ineler canım..yolun başındasın daha ilk 3 ay önemli bebeiş için herşeye deyer..
cnm iğneden korkmakla yada acımasıyla alakalı deil istemsiz olarak iğne vurulurken bacağım havaya kalkıoyani tamamen istem dışı ama yarın doktorum ne derse onu yapıcam mecburen bebişler için herşeye değer mesela bak afedersin benim evi ........ götürüyor ama umrumda deil bebişim için eşim saolsun elinden geldiğince yapıor ev süpürme bulaşıkları makineye dizme falan ama napsın adamcağızım benim istediğim yemekleri yapmayı bilmiyor ...şimdilik sadece temizlik konusunda uzmanlaştı kv gelincede oda yemekleri yapar artık zaten bulantılarım tavan yapmış durumda mutfağın kapısının önünden bile geçemiyorum dişlerimide fırçalayamıyorum banyo wc yi hiç sorma şükür her halimize bunlar güzel sebbebten dolayı...inş.. sizlerinde o minicik kalp midenizi bulandırır
İNŞ CANIM Allahım dermansız dert vermesin hepimize..canım sen anjiyomu olmuştun...şikayetlerin neydi bendede bazen kalp çarpıntısı oluyo nefes adarlığı oluyo eşimde kızıyo bana her hastalığı kendinde arar oldun diye..benimde şikayetlerim var aslına ama doktora gitmeye korkuyorum..
inş gelmez belki bebiş gelir canım..belli olmaz bu durumlar biliyosun bak benimde geçen ay hiç yumoş yok demişti doktor iki tane büyümüş çatlamamış kist olmuş...hem polyanada adet öncesi hamile kalmıştı bildiğim kadarıyla..Allahım ol desin yeterki..ben bir kutu klomen kullandım canım...herhangi bir ilaç verilmedi başka..coraspirin biesteron folidoce(folik asit) kullandığım haplara devam..çokta büyücek gözüyle bakmadığı için başka takviye ilaç verilmedi herhalde canım...ben sırada değilim canım bitenem sanki fazla büyümüycek bu ay..inş sırada sen varsındır..ah ah keşke sırayla olsa bu işler...
Canim daha fazlasi sana olsun. Sen ne kadar biriktirip transfer olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?