Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;baktığın her bebekte yüreginin kalması demek.....geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek...hiç sebep yokken iki de bir'belki hamileyimdir' deyip gidip test yaptırmak demek...her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek....gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek...çocuk tedavisi görürken 'ben kısır mıyım, neden ben burda tedavi görüyorum 'diye göz yaşı dökmek demek...etrafındaki yakınlarının, komşullarının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek...türbelere gidip ''rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et ''diye göz yaşlarıyla dua etmek demek...doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak,' hadi gel tükeniyorum' diye yalvarmak demek...anne olmak isteyipte anne anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek...anne olmamak demek hiç bir zamançekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek...hiç bir zaman aile gibi olamamak, eksik hissetmek demek...arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...anne olamamak artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olmayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsa da, sadece bir iki saniyeliğine kafadan ata bilmek demek....anne olamamak hayata tutunma dalının olmaması demek...anne olamamak yanlız öleceğini düşünmek demek...anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek.

kizlar ben araştirma hastanesine gittim fsh 4 çikti ya bu benim gelişmeyen yumurtalarim 15 m olan bu sefer 19 m ya varmi böyle sey aptal doktor benim dunyami karartmişti 17 fsh nasil anlamadim özel hastaneye güvenmiyorum ya açik ameliyat diyolar napcam bilmiyom ya

hem tebrik ederim hem de geçmiş olsun.Şu an iyisindir umarım kanama bazı hamileliklerde olabiliyormuş rahime yerleşirken sanırım. kendine dikkat et

Canimmm gecmis olsunn bu doktorlar dayagin hasini hakediyoo diye bosa demiyomm..ALLAH BEYİN VRRMİSTE VİCDAN VERMEMİSS:-(
CNM BENCE BU KANAMA NORMALDİ TELAS ETME BENDEDE OLDU UC DOKTORDA BU NORMALDEDİ BEBEK YERLESİRKEN DAMAR USTUNE GELEBİLİYOMUS .SANA TAVSİYEM PROGESTERON İGNE VURUN HERGUN BİDE FİTİL KULLAN BU HER HASTA UYGULANAN VE OLUSACAK KANAMAYİ ENGELLEYEN SEYLER TABİ BİDE 10.HAFTADAN SONRA PROLUT DEPOT VURUN BUDA SENİ İLK UC AY DUSUGE KARSİ KORUYUP RAHİMDEKİ KANAMA ALANİNİ YOK EDİP DİSARİ KAN CİKMAZKİ SEN İLCEDESİN BUNLARİ MUTLAKA YAPTİR HER DKK HASTANE GİDEMEZSİN BU DEDİKLERİM HİC ZARARİ YOK FAYDASİ VAR BU DEDİKLERİMİ Bİ TON PARA VERİNCE OGRENİYOSUN;-) BEN SANA SİMDİDEN SOYLİYİM.BİDE YATTTTTTTT..OSİ BOSVER UC AYİ ATLATT UC AY GECTİMİ Bİ OH DE BASKA TELASLARA BASLAAA..;-);-)

Bida bole suratina kapatan olursa ara deki o paralar hharamm olsun bu telefon oyle dgl bole kapatilir de cat kapa..doktorsa doktorr ya napalim banami kazaniyo parayiii pislikkk heriff

Kizlarr ya benim hamilelik cok zor geciyoo:-(
bulantim bas agrim eksik olmuyo testler i cijiyo kanim falan i ama bazilari bole oluyo normal diyo doktorlar.kizlarr banada dua edin eski hayatima donmek istiyorum.sanirim vucudum uzun tedaviler sonrasi yenik dustu.kendinizi yormayin ve hamile olcaniz gunler yaklasiyoo bunu dusunun.

canım bebişin için katlanıcan Anne olmak kolay değil aynı zamanda anne olabilmek için çok uraşlar verdik vermeye devam ediyoruz..cennet annelerin ayaklarının altındaymış çok kutsal annelik..Allahım kolaylık versin inş bebeklerin doğduktan sonra bu yaşadıklarına deyecek meleklerin annesine unuturcak herşeyi...bizler için dua et canım..

canım nasıl geçti kontrolün duydun bebeişin pıt pıt ları...inş güzel haberlerle gel..bizlere yazmayada unutma canım...

nasılsın canım neler yapıyosun...

iyiyim canım ya bi değişiklik yok bende..şu sıralar pek giremiyorum..hem fırsatım olmuyo..hem eşimde kızıyo çok etkileniyosun girme diye biraz uzak tutmaya çalışıyorum kendimi kk dan..sen naslısın nasıl gidiyo tedavi..

aynen canım benim eşimde bana kızıyo..ama artık öyle bir piskoloji içine girdimki herşeyi boşveriyorum..Allahım ol derse olucak doktorlar fsh bahane canım..iyi gidiyo tedavi canım 1 yumoş büyümüş adetin 8 günü 5mm yarın yine konrtolüm var adetler düzensiz benim sonradan büyüyo yumoşlar galiba..geçen ayda 17mm ve 22mm kist oluşmuş çatlamamış yumoşlar..bu ayda geç büyüyebilir diye takip edilicek bakalım baakalım nasibimizse büyümeye devam eder yumoş..senin geçen tedavinde ne kadar büyümüştü yumoş canım seninde bitane vardı tedavin iptal yarım kalmışştı galiba..

tabi canım nasibimizde varsa olcak vakti geldiğinde bende rahatım eskisi gibi değilim..demekki yumoşların varmış yok görünmüyo diye üzülüyodun sonradan gelişiyomuş demekki..inş oluşan yumoşun sana evlat olur..benimde adetin 7.günüydü yanlış hatırlamıyosam 13mm sonraki gittiyimizde 10. günde e2 düşmeye başlamıştı..tedavim iptal oldu öle olunca hayrlısı böleymiş diyoruz artık inş bundan sonraki tedavimde bebeğime kavuşurum..

evet inş canım sonraki tedavinde kavuşursun meleğine topik çok sesiz zaten canım nerdeyse eskilerden herkez hamiş kaldı burda..ama arada yaz canım ya özletme kendini hamiş kalamayan az kaldı bu topikte inş sıra bizdedir canım..benim bayağ küçükmüş yumoş içimden bir ses bu yumoş büyüsede kalitesiz olabilir diyo..inş hakımda hayırlısı neyse o olsun...dölenmiycekse bu bitene yumoşum büyümesin...şu aşamada tedavin yarım kalması daha iyidir toplama işelim olup boş çıkması daha büyük hayal kırıklığı olu bizim için..ama pozitif enerji gönderiyorum yumoşuma büyüde gell bebeğim..

evet canım çok sessiz eski hareketlilik yok çoğu arkadaşımız muradına erdi kaç ay hiç hamilemiz çıkmadı sonra arka arkaya bebiş haberleri geldi inş sıra bizdedir allahım isteyen herkese nasip etsin..ben tamamen uzaklaşmam canım burda acılarımızı sevinölerimizi hepberaber yaşadık terkedip gitmek olmaz..yumoşun büyüklüğüne takılma geç gelişcek olabilir inş sonuna kadar gidebilirsin bebeğine kavuşabilirsin sonu bebeksiz olcaksa tedavin baştan iptal olsun daha az üzülürsün..

canım bu topik çok uğurlu bence çünkü eskilerden giren yok nerdeyse bence hepsi hamiş.. inş burayı terketme nedenimiz hamilelik olsun burda iyiyi ve kötüyü paylaştık beraber üzüldük beraber sevindik..hamiş kalsmada arada burdakilere girip yaşadıklarımı anlatıcam ve umut olucam herkeze yaşadıklarımla..hamiş kalıpta girmeyen arkadaşlara kızmıyorum ama arada yazmaları umut olurlarsa çok sevap işliycekler çünkü yaşadıklarımız hiç kolay değil..bazen eşinin bile senin anlamadığını düşündüğün an bile burdaki arkadaşlarım beni anladı..herkezi çook seviyorum hiç tanımasamda dert ortağımdınız herzaman...

inş canım hamiştirler muradlarına ermişlerdir..hamiş olan arkadaşlar bize umut oluyo tekrar mücadele etmek için gücümüz oluyo bizimde olcak sonunda diye inş bigün bizde umut oluruz bu sorunu yaşayan arkadaşlara..ben çıkıyorum canım görüşürüz iyi geceler..

Arkadaşlar merhaba,
Allah hepinize yardımcı olsun, inşallah tedavileriniz sonucu yüzleriniz güler, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

Ben bu ay ikinci tüp bebek denememden de negatif sonuç aldım. Kısmet diyorum. Ama tedavi süreci oldukça iyi gitti. İkisinde de iki tane iyi kalite embriyo elde edildi ama olmadı.

Benim için çok önemli lütfen benimle benzer durumda olanlar var mı. Yani sorun rezerv azlığı ama tedavi sürecinde iyi yumurta toplanıyor vs. derken olmuyor. Acaba benim başka sorunlarım mı var. Ne yapmalıyım.

Bu aşamadan sonra sizler ne tür işlemler yaptırdınız. Nelere baktırmam lazım

hem tebrik ederim hem de geçmiş olsun.Şu an iyisindir umarım kanama bazı hamileliklerde olabiliyormuş rahime yerleşirken sanırım. kendine dikkat et
cnm çok saol tşk ederim düşük tehlikem varmış...mutlak yatak istiharati verdi..sürekli yatmak zorundayım..

Bida bole suratina kapatan olursa ara deki o paralar hharamm olsun bu telefon oyle dgl bole kapatilir de cat kapa..doktorsa doktorr ya napalim banami kazaniyo parayiii pislikkk heriff
cnm çok haklısın allah önce vicdan versin onlara sayemizde para kazanıyolar ama nankörler yani okadar kızdımki karşımda olsa adama saldırıcam resmen..tam hissettiğpim düşünceleri yazmışın cnm çok iyi anlamışsın beni.çok hakediyolar dayağı bazı doktorlar ve dayak yiyincede mağduruz diolar allah vicdan versin onlara..bizi anlayamazlar hayatlarında hiç bebek düşürdülermi evlat kaybettilermi yada evlat sahibi olabilmek için yıllarca uğraştılarmı anlayamazlar bizi hafife alıyolar insan hayatını cnm ya..tekrar aradık ama teli kapatmış..şikayet ettik dün...cnm çok tşk ederim tavsiyelerini uygulucam cnm...
cansum cnm bendede bulantılar doruk safhasında...halsizlikle beraber elimi kaldırasım gelmio wc ye bile zor gidiom cnm allah yardımcımız olsun sağsağlim kucağımıza almak nasip olsun..bunlar güzel sebebten şükür her halimize cnm senin az kaldı 4.aya geçer diolar..
canım nasıl geçti kontrolün duydun bebeişin pıt pıt ları...inş güzel haberlerle gel..bizlere yazmayada unutma canım...

cnm dün gittim ama kalp atışını duyamadı doktor...dün 5 hafta 4 günlük olduk bebek keseye yerleşmiş bebeği gördü ama kalp atışını alamıyorum dedi kötü düşünme ama herşeyede hazırlıklı ol dedi.. allahtan hayırlısı sağlıklı versin rabbim 1 hafta sonra yine gel bakalım kalp atışına dedi..

KIZLAR CANSU KELEBEK ve diğer hamile olan arkadaşlar siz bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz..acaba dün benim kesin duyulmasımı gerekiodu..yoksa daha duylurmu....

canım kötü düşünme inş hiç bir şey olmayacak duyacaksın kalp atışını benim bildiğim 7. haftaya kadar duyulmayanlar var

canım benim ablamın 8.haftasında duyuldu geç döllenme olmuş..daha duyulur canım senin tedaviyle olsaydı duyulabilirdi ama doğal yoldan olduğu için geç duyulabilir takma rahat ol bebeğin rahat gelişsin inş duycaksın pıt pıtları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…