alisim çok tşk ederim...sanada hayırlı olsun embriyon ve inş. çifter çifter bebek olsun...ne güzel annesini bekleyen 2 bebişin var inş..bu defa olucak inanıyorum sen çok yaklaştın alisim tüm kalbimle diyorumki bu defa olucak..benim şakam demekki tamda dua vaktine gelmiş şükürler olsun hayalim gerçekleşti darısı sana ve dier kader arkadaşlarıma hepiniz dualarımdasınız cnm..sende çok tatlı bi anne olacaksın ikizlerine alisim
benim yüksek fsh sorunu ( ilk fsh ile tanıştığımda fsh 40 ları geçiodu) yumurta azalması ( tek yumurtam kalmıştı başka yoktu )
rahim inceliği aşırı incelik ( dr rahmimin aşırı harap olduğunu ve kürtajla temizlenmesi gerektiğini sölemişti ama ben yaptırmadım kürtajı) yumurtamda aşırı tembellik vardı hapla iğneyle bile büyümüodu gelişmiodu ve tabiki nurtopu gibi kistlerim vardı adet düzensizliği ve az adet olma sorunum vardı ve kahverengi geliodu hep bunlardı sorunum...yıllardır doktorlardaydım gitmediğim dr kalmadı...fsh yüzünden tüp bebek bile yapmadılar hastanenin başarısını düşürmek istememişler çünkü tüp te şansıma yüzde 5 yüzde 10 dediler...1 negatif aşılama geçirdim..tüp bebeği beklerken rabbim şükürler olsun nasip etti...
kızlar çok kötü bi gece geçirdim dün akşam 11 gibi lekelenme tarzında biraz kanama oldu...biliyosunuz ilçedeyiz ve burda doktor yok...kendi doktorumun teli yoktu bende...önceden bikaç defa gittiğim başka hastanede bi dr daha vardı o nosunu vermişti..eşim arayalım bizi yönlendirsin dedi neyse ben ben konuşayım derdimi anlatırım dedim aramaz olaydım adam teli açtı ben kanamam var diyorum bu saatte aranılırmı ya die bağırıp yüzüme teli kapattı ki hamile kalmadan önce tedavi için bikaç defa gittiğim bi doktordu verdiğim paralar haram olsun nasıl dr yemini edio bunlar acil durumlarda ölmeye kalksak nefesin kesilince gel diyecekler yani iş işten geçtikten sonra ne fayda cansucum sanada böle vicdansız bi dr denk gelmişti dimi böle doktorları varya neyse ağzıma çok laf gelioda şimdi ban yemeyeyim başhekime yarın şikayet edecem gerkirse sağlık bakanlığına...sonra kendi doktorumun bulunduğu hastaneyi aradım ebeler çıktı dr tabi o saatte yok akşam 11 çünkü...gelin drunuzu ararız kanamaya bakalım dediler..neyse hemen çıktık yola gittik..doktorumu aramadılar kanın rengine bakıp aaa bu hafif bi kanama bişi olmaz nöb.dr yok ultrasonla bakacak kimse yok şuan dediler muayene bile etmediler açıklığıda bakmadılar drumu arayın diyorum kanaman şiddetli deil gerek yok diolar yarın falan doktoruma gidince ona anlatacam ebelerin dediklerini...neyse sonra eşim sinirlendi üni hastanesine gittik..hemen kan idrar aldılar hemen ultrasonla baktılar muayene etmeye tam 4 kişi girdiler yanıma biri doçentmiş...tahliller iyi çıktı şükür..şuan kanamam yok allaha şükür inş. bidaha olmaz ultrasondada ters bişi görünmedi şükürler olsun rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin...sürekli yatak istiharati verdi...evdeki işleri kim yapacak bilmem eşim saolsun zaten elinden geldiğince yapıodu ama onunda yapamayacağı şeler oluo... annemi çağıralım dedi bakalım artık ne olacak hayırlısı
Kizlarr ya benim hamilelik cok zor geciyoo:-(
bulantim bas agrim eksik olmuyo testler i cijiyo kanim falan i ama bazilari bole oluyo normal diyo doktorlar.kizlarr banada dua edin eski hayatima donmek istiyorum.sanirim vucudum uzun tedaviler sonrasi yenik dustu.kendinizi yormayin ve hamile olcaniz gunler yaklasiyoo bunu dusunun.
nasılsın canım neler yapıyosun...
iyiyim canım ya bi değişiklik yok bende..şu sıralar pek giremiyorum..hem fırsatım olmuyo..hem eşimde kızıyo çok etkileniyosun girme diye biraz uzak tutmaya çalışıyorum kendimi kk dan..sen naslısın nasıl gidiyo tedavi..
aynen canım benim eşimde bana kızıyo..ama artık öyle bir piskoloji içine girdimki herşeyi boşveriyorum..Allahım ol derse olucak doktorlar fsh bahane canım..iyi gidiyo tedavi canım 1 yumoş büyümüş adetin 8 günü 5mm yarın yine konrtolüm var adetler düzensiz benim sonradan büyüyo yumoşlar galiba..geçen ayda 17mm ve 22mm kist oluşmuş çatlamamış yumoşlar..bu ayda geç büyüyebilir diye takip edilicek bakalım baakalım nasibimizse büyümeye devam eder yumoş..senin geçen tedavinde ne kadar büyümüştü yumoş canım seninde bitane vardı tedavin iptal yarım kalmışştı galiba..
tabi canım nasibimizde varsa olcak vakti geldiğinde bende rahatım eskisi gibi değilim..demekki yumoşların varmış yok görünmüyo diye üzülüyodun sonradan gelişiyomuş demekki..inş oluşan yumoşun sana evlat olur..benimde adetin 7.günüydü yanlış hatırlamıyosam 13mm sonraki gittiyimizde 10. günde e2 düşmeye başlamıştı..tedavim iptal oldu öle olunca hayrlısı böleymiş diyoruz artık inş bundan sonraki tedavimde bebeğime kavuşurum..
evet inş canım sonraki tedavinde kavuşursun meleğine topik çok sesiz zaten canım nerdeyse eskilerden herkez hamiş kaldı burda..ama arada yaz canım ya özletme kendini hamiş kalamayan az kaldı bu topikte inş sıra bizdedir canım..benim bayağ küçükmüş yumoş içimden bir ses bu yumoş büyüsede kalitesiz olabilir diyo..inş hakımda hayırlısı neyse o olsun...dölenmiycekse bu bitene yumoşum büyümesin...şu aşamada tedavin yarım kalması daha iyidir toplama işelim olup boş çıkması daha büyük hayal kırıklığı olu bizim için..ama pozitif enerji gönderiyorum yumoşuma büyüde gell bebeğim..
evet canım çok sessiz eski hareketlilik yok çoğu arkadaşımız muradına erdi kaç ay hiç hamilemiz çıkmadı sonra arka arkaya bebiş haberleri geldi inş sıra bizdedir allahım isteyen herkese nasip etsin..ben tamamen uzaklaşmam canım burda acılarımızı sevinölerimizi hepberaber yaşadık terkedip gitmek olmaz..yumoşun büyüklüğüne takılma geç gelişcek olabilir inş sonuna kadar gidebilirsin bebeğine kavuşabilirsin sonu bebeksiz olcaksa tedavin baştan iptal olsun daha az üzülürsün..
canım bu topik çok uğurlu bence çünkü eskilerden giren yok nerdeyse bence hepsi hamiş.. inş burayı terketme nedenimiz hamilelik olsun burda iyiyi ve kötüyü paylaştık beraber üzüldük beraber sevindik..hamiş kalsmada arada burdakilere girip yaşadıklarımı anlatıcam ve umut olucam herkeze yaşadıklarımla..hamiş kalıpta girmeyen arkadaşlara kızmıyorum ama arada yazmaları umut olurlarsa çok sevap işliycekler çünkü yaşadıklarımız hiç kolay değil..bazen eşinin bile senin anlamadığını düşündüğün an bile burdaki arkadaşlarım beni anladı..herkezi çook seviyorum hiç tanımasamda dert ortağımdınız herzaman...
cnm çok saol tşk ederim düşük tehlikem varmış...mutlak yatak istiharati verdi..sürekli yatmak zorundayım..hem tebrik ederim hem de geçmiş olsun.Şu an iyisindir umarım kanama bazı hamileliklerde olabiliyormuş rahime yerleşirken sanırım. kendine dikkat et
Canimmm gecmis olsunn bu doktorlar dayagin hasini hakediyoo diye bosa demiyomm..ALLAH BEYİN VRRMİSTE VİCDAN VERMEMİSS:-(
CNM BENCE BU KANAMA NORMALDİ TELAS ETME BENDEDE OLDU UC DOKTORDA BU NORMALDEDİ BEBEK YERLESİRKEN DAMAR USTUNE GELEBİLİYOMUS .SANA TAVSİYEM PROGESTERON İGNE VURUN HERGUN BİDE FİTİL KULLAN BU HER HASTA UYGULANAN VE OLUSACAK KANAMAYİ ENGELLEYEN SEYLER TABİ BİDE 10.HAFTADAN SONRA PROLUT DEPOT VURUN BUDA SENİ İLK UC AY DUSUGE KARSİ KORUYUP RAHİMDEKİ KANAMA ALANİNİ YOK EDİP DİSARİ KAN CİKMAZKİ SEN İLCEDESİN BUNLARİ MUTLAKA YAPTİR HER DKK HASTANE GİDEMEZSİN BU DEDİKLERİM HİC ZARARİ YOK FAYDASİ VAR BU DEDİKLERİMİ Bİ TON PARA VERİNCE OGRENİYOSUN;-) BEN SANA SİMDİDEN SOYLİYİM.BİDE YATTTTTTTT..OSİ BOSVER UC AYİ ATLATT UC AY GECTİMİ Bİ OH DE BASKA TELASLARA BASLAAA..;-);-)
cnm çok haklısın allah önce vicdan versin onlara sayemizde para kazanıyolar ama nankörler yani okadar kızdımki karşımda olsa adama saldırıcam resmen..tam hissettiğpim düşünceleri yazmışın cnm çok iyi anlamışsın beni.çok hakediyolar dayağı bazı doktorlar ve dayak yiyincede mağduruz diolarBida bole suratina kapatan olursa ara deki o paralar hharamm olsun bu telefon oyle dgl bole kapatilir de cat kapa..doktorsa doktorr ya napalim banami kazaniyo parayiii pislikkk heriff
cansum cnm bendede bulantılar doruk safhasında...halsizlikle beraber elimi kaldırasım gelmio wc ye bile zor gidiom cnm allah yardımcımız olsun sağsağlim kucağımıza almak nasip olsun..bunlar güzel sebebten şükür her halimize cnm senin az kaldı 4.aya geçer diolar..Kizlarr ya benim hamilelik cok zor geciyoo:-(
bulantim bas agrim eksik olmuyo testler i cijiyo kanim falan i ama bazilari bole oluyo normal diyo doktorlar.kizlarr banada dua edin eski hayatima donmek istiyorum.sanirim vucudum uzun tedaviler sonrasi yenik dustu.kendinizi yormayin ve hamile olcaniz gunler yaklasiyoo bunu dusunun.
canım nasıl geçti kontrolün duydun bebeişin pıt pıt ları...inş güzel haberlerle gel..bizlere yazmayada unutma canım...
cnm çok saol tşk ederim düşük tehlikem varmış...mutlak yatak istiharati verdi..sürekli yatmak zorundayım..
cnm çok haklısın allah önce vicdan versin onlara sayemizde para kazanıyolar ama nankörler yani okadar kızdımki karşımda olsa adama saldırıcam resmen..tam hissettiğpim düşünceleri yazmışın cnm çok iyi anlamışsın beni.çok hakediyolar dayağı bazı doktorlar ve dayak yiyincede mağduruz diolarallah vicdan versin onlara..bizi anlayamazlar hayatlarında hiç bebek düşürdülermi evlat kaybettilermi yada evlat sahibi olabilmek için yıllarca uğraştılarmı anlayamazlar bizi hafife alıyolar insan hayatını cnm ya..tekrar aradık ama teli kapatmış..şikayet ettik dün...cnm çok tşk ederim tavsiyelerini uygulucam cnm...
cansum cnm bendede bulantılar doruk safhasında...halsizlikle beraber elimi kaldırasım gelmio wc ye bile zor gidiom cnm allah yardımcımız olsun sağsağlim kucağımıza almak nasip olsun..bunlar güzel sebebten şükür her halimize cnm senin az kaldı 4.aya geçer diolar..
cnm dün gittim ama kalp atışını duyamadı doktor...dün 5 hafta 4 günlük olduk bebek keseye yerleşmiş bebeği gördü ama kalp atışını alamıyorum dedi kötü düşünme ama herşeyede hazırlıklı ol dedi.. allahtan hayırlısı sağlıklı versin rabbim 1 hafta sonra yine gel bakalım kalp atışına dedi..
KIZLAR CANSU KELEBEK ve diğer hamile olan arkadaşlar siz bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz..acaba dün benim kesin duyulmasımı gerekiodu..yoksa daha duylurmu....
cnm çok saol tşk ederim düşük tehlikem varmış...mutlak yatak istiharati verdi..sürekli yatmak zorundayım..
cnm çok haklısın allah önce vicdan versin onlara sayemizde para kazanıyolar ama nankörler yani okadar kızdımki karşımda olsa adama saldırıcam resmen..tam hissettiğpim düşünceleri yazmışın cnm çok iyi anlamışsın beni.çok hakediyolar dayağı bazı doktorlar ve dayak yiyincede mağduruz diolarallah vicdan versin onlara..bizi anlayamazlar hayatlarında hiç bebek düşürdülermi evlat kaybettilermi yada evlat sahibi olabilmek için yıllarca uğraştılarmı anlayamazlar bizi hafife alıyolar insan hayatını cnm ya..tekrar aradık ama teli kapatmış..şikayet ettik dün...cnm çok tşk ederim tavsiyelerini uygulucam cnm...
cansum cnm bendede bulantılar doruk safhasında...halsizlikle beraber elimi kaldırasım gelmio wc ye bile zor gidiom cnm allah yardımcımız olsun sağsağlim kucağımıza almak nasip olsun..bunlar güzel sebebten şükür her halimize cnm senin az kaldı 4.aya geçer diolar..
cnm dün gittim ama kalp atışını duyamadı doktor...dün 5 hafta 4 günlük olduk bebek keseye yerleşmiş bebeği gördü ama kalp atışını alamıyorum dedi kötü düşünme ama herşeyede hazırlıklı ol dedi.. allahtan hayırlısı sağlıklı versin rabbim 1 hafta sonra yine gel bakalım kalp atışına dedi..
KIZLAR CANSU KELEBEK ve diğer hamile olan arkadaşlar siz bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz..acaba dün benim kesin duyulmasımı gerekiodu..yoksa daha duylurmu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?