Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşlar ben gittim geldim allhın izniyle..bir yumi görüldü doktor femara verdi 3 günden sonrada merional iğne..bakalım yumi büyücekmi..yumi büyümemeside baya zor bi durum..ya bu yumilerde ne ilginç.ya büyümüyor ya büyür boş çıkıyor ya oluyor ama kalitesiz çıkıyor..hadi bakıyosun her şey dört dörtlük kalite iyi yine olmayınca olmuyor..ne aşamalardan geçiyoruz kızlar..kimi için kolay olan kimisi için zor..yine büyümesse bi ara vermeyi düşünüyorum..

yani sabır gerektiren süreçlerden geçiyoruz yapabileceğimiz herşeyi yapıyoruz, hayırlısı demekten başka bir seçeneğimizden olmuyor olumsuz sonuçlarda,,, ( yine de emek verdiğimiz için çok kıymetli bebişlerimiz bize gelecekler ,, bakalım kaliteli bir şekilde gelişir yumin umarım, birde doktorun belki ara vermek istemez hazır yumurtalar uyarılıyorken canım ,, sen moralini yüksek tut,,

Son düzenleme:

inş canm kaliteli bi şeklde büyür gelişir sana bebek olur bu aşamalrdan bidaha geçmessin..

işallah büyür hayırlısı canım geçen tedavi olumsuzdur buda öyle olursa en az bir adet beklemek isterim ..şöyle bi kendime gelmek için..seninde az kaldı sanırım görüşmene.işallah uğurlu gelir..

21indeydi görüşmem ama arayıp eğer randevular dolmadıysa 14ünde gitmeyi istiyorum (cumartesiler şehir dışından geldiğimiz için bize uygun oluyor) yarın arayacağım inş. olur

cansu canım ne güzel hamilesin işallah kucağınada alacaksın ..yaşadıkların tatlı şeyler..işallah bizlerde hamiş kalırızda bunlardan konuşuruz..allaha emanetsiniz..
polyanna canım nasıl oldun..

Cnmm benimde iki tane kaliteli embrio olustu ve suan hamileyim cokk sukurr;-)
Bana dgerinden farkli olarak 2.denemede neupojen ignesi uygulandi ve transfer onceside bu igne ile rahim yikandi anlatiyorumki bunlar sana yapildimii...yapilmafiysa merkexin adini vereyim gorus

21indeydi görüşmem ama arayıp eğer randevular dolmadıysa 14ünde gitmeyi istiyorum (cumartesiler şehir dışından geldiğimiz için bize uygun oluyor) yarın arayacağım inş. olur

canım öne alman iyi olur doktor ay sonuna izne ayrılcakmış..ama hangi tarih bilmiyorum canım..aynen banada cumartesi iyi oluyor..adetim neyseki bu ay cumartesiye denk geldi iyi oldu..kontrolede burda adanada olucam..allah nasip ederse.

cansu canım ne güzel hamilesin işallah kucağınada alacaksın ..yaşadıkların tatlı şeyler..işallah bizlerde hamiş kalırızda bunlardan konuşuruz..allaha emanetsiniz..
polyanna canım nasıl oldun..

İnsallahh umulsemeee insallahhhh hamilee kalindaa ogurunn durunnn;-) her ogurmede akliniza geleyimm amon amin aminn haaa
sizlerii cokkk seviyorummmmm gormesemde bi parcam oldunuzzz guzell hberlerini alirizxx senindee

bu yapılan iğne ne iğnesi canım..gebelik aşısı değil sanırım.

inş başlıcam canım bi sorun çıkmazsa bende korkuyorum yine gelişmezse olumsuz sonuçlanırsa diye ama yapcak bişey yok hayırlısı artık sonu güzel olsun inş tedavilerimizin..

şu an seni o kadar iyi anlıyorumki..işallah canım başarılı geçer bebeğine kavuşursun..belkide sıra sendedir..hadi işallah..:))

Cnmm duyulmazzkii bu haftadaa benimki 7.haftada duyulduu..kese gozukurr kotuu dusunmeee..insallahh duyarsinn cnmm bende 4gozle hberini bekliyom telas etmee

şu an seni o kadar iyi anlıyorumki..işallah canım başarılı geçer bebeğine kavuşursun..belkide sıra sendedir..hadi işallah..:))

aminnn inş canm hepimizin güzel geçsin tedavileri sonunda kavuşalım inş bebeklerimize..ablamın bebeğinin ultrason görüntüsünü kameraya çekmişler banada msjla yolladılar..canım kaldı hem çok sevindim hemde içim burkuldu ağladım dünden beri bi tuhafım kendimi kötü hissetmeye başladım..bigün kendi bebeğimin görüntüsünü izleyebilcekmiyim acaba diyorum..

Hayırlı olsun Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin. Bana bunlar yapılmadı. Merkezin adını verirsen çok memnun olurum.. Sağol.

işallah canım o günlerde gelir..işallah tedavin başarılı olsun .ben inanıyorum kavuşacaksın meleğine..kavuşmayan kalmasın..isteyen herkse versin bol bol rabbim..hamile kalmıştın daha önceki transferinde bu sefer işallah tamamına erdirsin allahım..isteyen herkse hepimize nasip etsin..

Cnmm guzell dusun guzell olsunn olacakta hepimiz yasaduk bu cikmazlari sonu gelmeyecekmis gibi gorunen karanlik doktor gorusmelerini sonucsuz kalan tedaviler biten umutlar.ama sonunda seni bekleyen beebegin var ve sana durmadan anne burdayim yakinda gelecegim umudunu yitirme diyor ama sen duymuyosunn bosuna uxuyosunnnn kendinii..keske ultrosan gorutusu gondermeseydii
ablan coj sevindin biliyorum ama suan bu gibi seyler motivasyonunu bozarr ..bakk ne diycemm bebeginin kalp atisini duyunca varyaaaa iste ora baska bi dunyaa hersey siliniyoio uzuntuler gozyaslari cocuk yokmu diye soran bakislar hepsi anlamini yitiriyooo..olacakkkkk hberrini alcazzx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…