Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar merhaba..hepinize hayırlı tedaviler ve sonucunda hayırlı evlatlar dilerim..

benim de yumurta rezervim az..amh 1,3...ilk tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür..şuanda 4 haftalığım..sizlere de nasip olsun inşallah,Allah en kısa zamanda nasip etsin,tavsiyem umutsuz olmayın sakın

canım üzülme bitanede olsa yumoş varmış bak hiç olmamasından iyidir..pozitif düşün canım o sağlıklı bir yumoşsa büyücek büyümesede herşeyde vardır bir hayır...canım ben bu tedavimde hiç düşünmüyorum Allahım hakımda hayırlısı neyse o olsun diyorum...sakın umudunu yitirme canım bri ay ara ver ama sakın pes etme canım mini tüp bebek için konuş doktorunla bizim gibi hastalarda az ilaç daha kaliteli yumoşlarmış biliyosun..klomenlede büyümüştü yumoşların senin..bana çok yüksek doz ilaç iyi gelmedi fsh daha çok çıkartı..aret bey iyi bir doktor aslında bana dediki benim hastalarımın 3 biri rezerv azlığı var demişti...10 sene bekleyip hamiş kalanlar varmışş..her kadında çook yumurta olucak diye bişey yok üzülme kendini..bitanede olsa bulucaz bebeişi dedi..canım bizim umutsuzluğa yer yok biliyosun canım...yumoşlar tükenene kadar devam bebiş yolunda...

inş başlıcam canım bi sorun çıkmazsa bende korkuyorum yine gelişmezse olumsuz sonuçlanırsa diye ama yapcak bişey yok hayırlısı artık sonu güzel olsun inş tedavilerimizin..

canım hiçbişey olumsuz sonuçlanmıycak...iyi düşün iyi olsun bbebeye bir adım daha yakınlaşıyoruz sadece...ben beynimde bitirdim bebek fikrini düşünmüyorum büyücekmi büyümiycekmi...hayat güzel çok şükür sağlıklıyız nasibimzde varsa bebişler onlarda gelecek zamanı gelince...nice hayırsız evlatlar var büyüt o kadar emek ver annesi soka atanlarmı istemezsin yada arayıp sormayanlarmı..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin her şerde vardır bir hayır...ama biz asla umudumuzu hiç yitirmiycez mücadele edicez üsütmüze düşen görevlerimizi yapıcaz...sen birkere hamiş kalmıştın canım demeki rahmin bebek için elverişli...canım bide elma rahim için iyi geliyomuş..bitane kadın bol bol elma yemiş hamiş kalmış bilgine canım..ben başladım yemeye her gün bitane elma şuan ama günde ikiye çıkırcam...

canım yumi görülüyorda işte önemli olan büyümesi kalitesi ..tabi herşeyin allahın ol demesine bakıyr..ya ben bu ay çok stres oldum .aslında moralimi bomak istemiyorum hayırlısı diyorum...ama içim sıkılmaya devam ediyor anlamadım bu durumumu..

kızlar bugün kontrolüm vardı ve sağda bir yumoşum vardı 5mm di büyümüş 10mm olmuş vee solda bitane daha yumoş büyümüş oda 10mm olmuş... 4 gün önce solda ikinci büyüyen 10 mm yumoş yoktu Allahım ol büyü deyince oluyomuş çok şükür..ve şimdilik toplam iki yumoşum olduu..perşembe yine kontrolüm var... rahim bayağ ince 3mm ama doktorum yumoşlar büyüsün dölensin o aşamalara gelelim gerekirse dondurulur dedi..ben bu ay kafamı rahatlatım çok şükür işe yaradı...herkeze tavsiye ederim...ben yine ısrarla nasibimizse Alahımında izniyle yumoşlar büyücek dölenecek inş.. nasibimiz değilsede büyümüycek yumoşlar yada dölenmiycek...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canlar...ama umudumu hiç yitirmeyelim ve fsh takılmayalım fsh yüksek olsada Allahım ol desin yeterki...ben biesteronun çok işe yaradığını düşünüyorum kızlarr..ve bu ay değişik olarak bal, propolis, arı sütü, polen kullanmıştım...

Biesterpnu birakcajtin devammi ettinn cnmm;-);-);-)

GİOZUNN AYDİNNN BU COKK GUZELL Bİ GELİSMEE TATLİMMMM ALLAHİN İZNİYLEE BEBİSLERİNE KAVUSCAKSİNN;-)
Bugun saat 12 gibi aklima geldinn dua ettimm burdaki kizlaradaa hep bole pozitiff ol kazanan sen olucaksinn insallahhhhh

canım stres yokk..bizim en büyük düşmanınız stres...benim çok şükür tek taş yumoş büyümüş ve ikinci sürpriz yumoş büyümüş Sübhanallah maşallah diyeyim..şimdide rahim ince kafama takmıyorum kalınlaşmasa dondururum...benim durumumu biliyosun canım 2 ay hiç yumoş yoktu...zamanı gelince hepimiz birgün anne olucaz ...sadece sabır canım...

canım biesteron kullanan arkadaşlar çok memnun.. sende bende devamlı kullandım demiştin ve hamişsin.. bende bırakmamaya karar verdim kullanıyorum devam...4 kutu biticek biesteron canım...bence çook işe yarıyo...2 ay görünmeyen yumoşlar tekrar ortaya çıktı çook şükür...Allah razı olsun canım ya duaların için Allahım inş seninde bulantıların geçer rahat bir hamileleik geçirirsin ve sağlıklı bir bebeişin olur...inş Annesine ve babasına hayırlı evlat olsun...

canım senin iki meleğin vardı pardon unutmuşum Allahım inş iki meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..annesine ve babbasına vatanına hayırlı evlatlar olsunlar..

canım senin iki meleğin vardı pardon unutmuşum Allahım inş iki meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..annesine ve babbasına vatanına hayırlı evlatlar olsunlar..

Aminnnn canimmm dualarin guc verdiu sagolasinn.seninde iki taneymis.benim gibi;-) bakarsin ikiz oluverirlerrrrrrr

Aminnnn canimmm dualarin guc verdiu sagolasinn.seninde iki taneymis.benim gibi;-) bakarsin ikiz oluverirlerrrrrrr

senin duanda bana güç verdi canım...hamişlerin duası kabul olurmuş canım inş sizlerin duası sayesinde bizde bebeişlerimize kavuşcaz..inş canım ya büyümüş olmaları bile bana umut oldu bu günleride gördüm çok şükür..inş canım ikiz bebiş bende çok istiyorum..benim eşimin ilk evliliğinden kızı var..ikizde olursa çok kalabalık bir aile olucaz inş..

önceeeİKİZ OLSUN İNŞŞŞŞ

ayy canım maşalllah çok güzel iki yumin büyümüş..demekki sana düşük doz iyi geliyor..allahım işallah sana bebiş olsunlar..

ayy canım maşalllah çok güzel iki yumin büyümüş..demekki sana düşük doz iyi geliyor..allahım işallah sana bebiş olsunlar..

sağol canım yumurta rezervi az olanlara düşük doz ilaçlar veriliyomuş zaten canım aret beyin tedavi şekli buymuş...klomeni ilk defa kullandım işe yaradı galiba daha önce serpone kullanmıştım o zaman fazla gelişmemeişlerdi...canım bugün benim adetin 13 günü aslında ilk 3 günü yumoş yoktu ultrasonda aslında şu dönemde benim yumoşlarım ortalama en az 14 mm olması gerekmiş benim sonradan büyüdü yumoşlar yani bir normalik var yinede..her gün 1mm büyümesi gerekmiş ve geçen perşembe sağdaki yumoş 5 mm di yani günde 1mm büyümüş ve solda sonradan çıkan yumoşum 4 günde birden 10mm oluvermiş Allahımın mucizesi işte canım..doktorlarında yanılma payları oluyo bence sonradanda büyüyebiliyomuş.doktorum çok şaşırdı bu duruma..

evet canım düşük doz en iyisi..ben geçen tedavimde yüksek verdi tam ters etkiledi..yada diyorumki 21.günü iğne ve bant kullandım ya onları yapınca vucudumda değişiklik oldu sanki östrojenim düştü zaten hemen adet oldum.ve o durumu hala üzerimden atamıyorum gibi.bakalım perşembe yumi gelişecekmi..duruma göre kendime mola verip dinlendircem canım hormonlar normale dönsün.
evet canım sonradan yumi büyüyebiliyor.benim düşük yaptığım hamilelikte 18.güne kadar yumi yoktu..2 3 günde büyüvermiş..tabi allahın ol demesiyle..

inş her şey güzel olcak canım

gulneva çok sevindim gözn aydın gelsin bebişler çifter çifter
Cnmm duyulmazzkii bu haftadaa benimki 7.haftada duyulduu..kese gozukurr kotuu dusunmeee..insallahh duyarsinn cnmm bende 4gozle hberini bekliyom telas etmee
inş. hayırlısıyla duyulur cnm...yazdığıın içimi ferahlattı tşk ederim
Bulantisi 9 ay surende varmis 4ay diyince gecmeyedebilirmis cok korkuyorumm yaa gecmexsee
cnm seni okadarrrrr çok iyi anlıyorum ki bilemezsin...inş. cnm bulantılar geçer rahat bi hamilelik geçiririz sağsağlim alırız kucağımıza evlatlarımızı..cnm dr la konuştunmu bulantıyı bunun için ilaç veriolarmı bende artık dayanamayacak durumdayım karnımda zorlanıo zaten düşük tehlikem var korkuyorum kasılıo karnım acıo afedersin alt tarafımda acıo istifra ederken çok zorlanıyorum doktorla konuşayım diyorum gebelerin kullandığı bulantı ilaçları varmıdırki :26::26:
ümmü cnm inş...yumilerin büyür gelişir sana bebişler olsur cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
cansu canım ne güzel hamilesin işallah kucağınada alacaksın ..yaşadıkların tatlı şeyler..işallah bizlerde hamiş kalırızda bunlardan konuşuruz..allaha emanetsiniz..
polyanna canım nasıl oldun..
saol cnm şükür kanama yok ama yatıyorum hep kaynanam bugün binio otobüse yarın burda olacak cnm...rabbim sana ikiz ikiz bebişler versin ümmü hep senle ilgili içimden ikiz geçio inş.
canım kötü düşünme inş hiç bir şey olmayacak duyacaksın kalp atışını benim bildiğim 7. haftaya kadar duyulmayanlar var
inş. duyulur cnm endişeliyim ama yapacak bişi yok rabbimin dediği olur hayırlısı ne ise o olsun kuzum ya beni aramışın uyuyodum sonra gördüm geri dönecektimki kendimi lavobaya zor attım afedersin sürekli kusma halindeyim rabbim beterinden korusun sağlık versin en yakın zamandada sana tattırsın kuzum anneliği dualarımdasın

inş. cnm hayırlısı artık bende 8.haftada bile duyanlar var die okudum ama doktor beni biraz telaşlandırdı gerçi adam kötü bişi demedi ama işte nebilim hayırlısı olsun cnm....baharcım sen neler yapıosun tedavi başladınmı güzel haberlerini bekliyoruz cnm

canım arkadaşlarım yukardada dediğim gibi bulantılardan dünyayla bağlantımı kesmiş durumdayım gözüm bişi görmüo yemek yiyemiyorum en kötüsüde çıkarırken karnım acıo korkuyorum zorlarken kanama gelecek die allah korusun doktor dikkat et zorlama dedi zaten buna bi çare bulmam lazım başımı yastıktan kaldıramıyorum baş dönmesiyle beraber kusma bulantı rabbim şifamızı versin yani öle böle deil günün belli saatinde deil sürekli her dkk bi öğürme halindeyim allahım korusun bebeğimi...herşey denedim hiçbişi rahatlatmıo hele çubuk krakerdende tiksindim... allahım sağlık sıhhat versin sağsağlim kucağıma almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…