Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım seni fazla etkilemek istemem ama merkezden memnun kalmadıysan...aret beyede bir gitsen diyorum İstanbula gidip geliyosunuz..ama bu ay bekle canım bir yumoş büyücek inş Allahın izniyle...belkide iki yumoş olucak benim gibi...senin tek taşın vardı bitene canım dölenmiş emriyon...canım bizim her ay kaliteli yumoşlarımız olmuyo biliyosun olsa hamiş kalırdık..ama bu ay olucak seninde içime doğuyo bitenen büyücek görceksin bakk..

tabi canım önemli olan hayırlı sağlıklı evlatlar olması allahım inş bizlerede nasip eder..elma yiyorum canm faydası olması ne güzel inş bizede faydası olur..

seninde gözünaydın canım 2 yumoşun gelişiyo çok güzel bi gelişme bu inş sana evlat olur 2side..

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir. Ben de iyi olmaya çalışıyorum size bir şey danışacağım ben dün en geç bugün adet olmam lazımdı ama gelen giden yok belirtide yok 2 3 gün önce gögüslerde acı vardı ama o da kalmadı biliyorsunuz geçen ay düşük yapmıştım bir umut test yaptırdım cumartesi ama negatif adetten kesilmem birden değil mi

evet canım gerçekten bu günler hiç bitmicek gibi geliyo inş sonunda bizde bebeğimize kavuşuruz dediğin gibi hayal kurmaya çalışıyorum hayalimde konuşuyorum bebeğimle hatta ikiz hayali kuruyorum mutlu oluyorum onları düşündükçe inş bigün görücez o günleri..

saol canım ben iyiyim allaha şükür..hemen kesilmezsin belki geç yumurtlama olmuş olabilir bu ay geç olcaksındır adet bikaçgündaha bekle yada doktora git belki kistde olabilir ozamanda geç geliyo adet rahat ol takma kafana kendini kastıkcada geç gelir belkide bebek vardır inş..

canım daha çok erken zaten ablamın 6+5 haftalıkken bile duyulmamıştı korkuyoduk ama duyuldu şükür tam 8 haftalıktı duyulduğunda..inş sende duycaksın..bende aralık adetiyle tedaviye başlıcam bi sorun çıkmazsa inş bu sefer bende kavuşabilirim bebeğime..canım mide bulantısı çok zordur ama güzel şey için bulanıyo bu günlerde geçicek inş

canım benim çok sağol morale çok ihtiyacım var..aslında merkezden memnunum doktordanda..daha iyisini yapmaya çalışıyor.ama bu işler kısmet.ben geçen tedavimde çok panikledim herşey çok iyi olsun görülen bütün yumiler gelişsin istedim..allahda bana en iyi hastaneyede gitsen en iyi doktorada ben kısmet etmessem sen hiç bişey yapamassını gösterdi..burdan dersimi çok iyi aldım.tekde olsa çifte olsa versede vermesede hayırlısı diyorum..allah hepimizin yolunu açık etsin.sizlerde çok inançlı insanlarsınız ne güzel tevekkül ediorunuz..allah hakkımızda hayırlı olanın en güzelini versin..
gülneva canım sen ilaca devam ediyormusun veya doktor geliştiğini görünce takviye verdimi yoksa doğal gelişimlerimi takip ediliyor..allahım sağlıklı bebişler olsunlar inşallah..

ah çiçeği burnunda hamilemiz bulantılarmı çekiyor.canım doktor bulantı için ilaç verdimi.çok dikkat et kendine..ne iyi gelirki acaba.bulantı ceken hamişler neler yapıyormuş bi araştır canım.şu iki ayıda geçirirsen sonra rahatlıycaksındır..allahım korusun sizi..

canım düşük yaptığın için rahim kendini toparlamaya çalışıyordur hemen panik yapma canım.en az 3 ay geçmesi gerekiyor.rahat ol inşallah.

bugün aradım hastaneyi ve ayın 14üne aldım randevuyu,, şimdiden heyecanlandım ama ya moralim bozulursa diye düşünmeden edemiyorum,, canım İstanbul'a 3 saatlik mesafedeyiz araçla, eşim Adana'lı olduğu için sık sıkta Adana'ya geliyoruz ama uçak daha zor geliyor bana her seferinde özellikle İstanbul'dan gidişler,, kolay gelsin valla bu süreçte hepimize maddi-manevi ,,,

canım Allaha inancımız çok kuvetli çok şükür Allahım sayesinde ayakta durabiliyoruz...yaşadığımız şeyler kolay değil..bizi bizden başkası anlamıyo eşinde dahil bunlara..burda birbirimize destek oluyoruz..canım başka hiçbir ilaç kullanmıyorum bir kereye mahsus klomen kullandım sadece rahim bayağ bir inceymiş ilaç kullansam dedim doktoruma şu aşamada artık hap olmaz dedi..folidoce biesteron coraaspirin kullanıyorum sadece elevit yazmıştı aret bey şu aşamada kullanmana gerek yok dedi burdaki doktorum..çok iştahımı açmıştı elevit..zaten balık etliyi tombikim dahada kilo almak istemiyorum....

Cnmm ikiz olsun diyorum sizin icin ama hayirlisi olsun diyorum kizlar ikiz riskli cok hemde calusan calismuycak istiharet etcek bebekler bi ay once dogarmis arti benim kusmalarim ellerimm titremesi saclarim cok dokuldu bunlar hep hamilelik ten diyodum ama tsh hormonum cok dusuk geldi bugun tanidik buldukta hoca bakti endokrin uzmani ultrosan ve kan verdim insallahhhhhhhh iyi cikarr kizlarr duanizi eksik etmeyin..kadin dogumcu ikiz gebelikte olur ama bi endokrrinuzmanina gozukun de..di..annemm sagolsun bakiyoo yoksa mutfaga girip yemek yapcak psikolojim yokk..

canım mide bulantın olması gayet doğal caım her hamileleilkte oluyo..4 ayına girince rahatlıycan inş...ellerde uyuşmalarda olabiliyomuş canım...tansiyon düştüğü içinde elerde titreme olabilir canım...hiç kötü düşünme canım bunların belirtisi bebeklarınin gelişimlerinin gayet iyi ve sağlıklı olmaları canım..dualarımız seninle canım..herşey daha iyi olucak...bebişlerini kucağına alınca her şeyi unutcan canım..bütün tahliler iyi çıkacak Allahın izniyle...

hayırlı olsun canım.yok moralini bozma sakin ol işallah.zaaten doktorda öyle moral bozan biri değil.olumsuz yorum hiç yapmadı.
evet canım çok zor uzaktan gitmek.ve aynı zamanda maddiyat.aslında adanada turan çetin var en son orda tedavi olmuştum çokda memnun kalmıştım.bu seferde istanbula gidelim dedik.bu kadar zor olacağını tahmin edemedim.allah kolaylık versin hepimize.
seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz işallah

bana Erbil beyi önermişlerdi ama Güvenç Beyin daha önce memorial geçmişi olduğu ve bende memorial düşünürken bahçeciye geçtiğim için,, bir de eşime de dediğim gibi adı Güvenç bize güven verir belki diye,, bakalım yaşayıp göreceğiz yoksa varsayımlardan öteye geçemiyoruz

cansu geçmiş olsun troid için ilaç verdimi..bendede var hafif derecede ilaç kullanıyorum ..
gülneva nasıl gidiyor doktor kontrolün varmıydı canım
polyanna nasıl oldun.

işallah canım vesile olsun bebğine kavuşmanda.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar topiğimiz çok sesiz yine bugün...arada giriverin yazıverin barii olmuyor böyle..
alis neler yapıyosun canım unutma bizleride..

duova nasıl oldun canım diğer topikten takipteyim seni...

umuselmen canm yarın kontrolünde inş sürpriz yumoşlar çıkar..benimde yarın kontrolüm canım bakalım büyüdümü yaramaz yumoşlar...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..bizleri habersiz bırakma canım...

polyana nasılsın canım gitinmi kontrole..inş hayırlı haberler verirsin bize canım..

cansucum nasılsın canım tahlil sonuçları çıktımı canım...inş hepsi iyyi çıkmıştır...

kelebek nasılsın canım bebişin ve sen iyisindir inş..fırsat buldukça arada yaz canım...

bahar canım haplara devamı adet tarihin ne zaman inş sabrının müfakatını karşılığını alıcan canım..bidaki tedavinde inş bol bol yumoşların olur..

cansu geçmiş olsun troid için ilaç verdimi..bendede var hafif derecede ilaç kullanıyorum ..
gülneva nasıl gidiyor doktor kontrolün varmıydı canım
polyanna nasıl oldun.

canım benim kontrolüm yarın yeni gördüm yazdıklarını site gidip geliyor bazen...seninde yarın galiba kontrolün..canım senin gitiğin doktorun yumoşları görmüyor galiba ya.. sana yumi yok demişti 3 tane yumoşun vardı..aynı doktoramı gidicen yumoş kontrolüne yine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…