evet canım düşük doz en iyisi..ben geçen tedavimde yüksek verdi tam ters etkiledi..yada diyorumki 21.günü iğne ve bant kullandım ya onları yapınca vucudumda değişiklik oldu sanki östrojenim düştü zaten hemen adet oldum.ve o durumu hala üzerimden atamıyorum gibi.bakalım perşembe yumi gelişecekmi..duruma göre kendime mola verip dinlendircem canım hormonlar normale dönsün.
evet canım sonradan yumi büyüyebiliyor.benim düşük yaptığım hamilelikte 18.güne kadar yumi yoktu..2 3 günde büyüvermiş..tabi allahın ol demesiyle..
canım hiçbişey olumsuz sonuçlanmıycak...iyi düşün iyi olsun bbebeye bir adım daha yakınlaşıyoruz sadece...ben beynimde bitirdim bebek fikrini düşünmüyorum büyücekmi büyümiycekmi...hayat güzel çok şükür sağlıklıyız nasibimzde varsa bebişler onlarda gelecek zamanı gelince...nice hayırsız evlatlar var büyüt o kadar emek ver annesi soka atanlarmı istemezsin yada arayıp sormayanlarmı..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin her şerde vardır bir hayır...ama biz asla umudumuzu hiç yitirmiycez mücadele edicez üsütmüze düşen görevlerimizi yapıcaz...sen birkere hamiş kalmıştın canım demeki rahmin bebek için elverişli...canım bide elma rahim için iyi geliyomuş..bitane kadın bol bol elma yemiş hamiş kalmış bilgine canım..ben başladım yemeye her gün bitane elma şuan ama günde ikiye çıkırcam...
Cnmm guzell dusun guzell olsunn olacakta hepimiz yasaduk bu cikmazlari sonu gelmeyecekmis gibi gorunen karanlik doktor gorusmelerini sonucsuz kalan tedaviler biten umutlar.ama sonunda seni bekleyen beebegin var ve sana durmadan anne burdayim yakinda gelecegim umudunu yitirme diyor ama sen duymuyosunn bosuna uxuyosunnnn kendinii..keske ultrosan gorutusu gondermeseydii
ablan coj sevindin biliyorum ama suan bu gibi seyler motivasyonunu bozarr ..bakk ne diycemm bebeginin kalp atisini duyunca varyaaaa iste ora baska bi dunyaa hersey siliniyoio uzuntuler gozyaslari cocuk yokmu diye soran bakislar hepsi anlamini yitiriyooo..olacakkkkk hberrini alcazzx
kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir. Ben de iyi olmaya çalışıyorum size bir şey danışacağım ben dün en geç bugün adet olmam lazımdı ama gelen giden yok belirtide yok 2 3 gün önce gögüslerde acı vardı ama o da kalmadı biliyorsunuz geçen ay düşük yapmıştım bir umut test yaptırdım cumartesi ama negatif adetten kesilmem birden değil mi
gulneva çok sevindim gözn aydın gelsin bebişler çifter çifter
inş. hayırlısıyla duyulur cnm...yazdığıın içimi ferahlattı tşk ederim
cnm seni okadarrrrr çok iyi anlıyorum ki bilemezsin...inş. cnm bulantılar geçer rahat bi hamilelik geçiririz sağsağlim alırız kucağımıza evlatlarımızı..cnm dr la konuştunmu bulantıyı bunun için ilaç veriolarmı bende artık dayanamayacak durumdayım karnımda zorlanıo zaten düşük tehlikem var korkuyorum kasılıo karnım acıo afedersin alt tarafımda acıo istifra ederken çok zorlanıyorum doktorla konuşayım diyorum gebelerin kullandığı bulantı ilaçları varmıdırki :26::26:
ümmü cnm inş...yumilerin büyür gelişir sana bebişler olsur cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
saol cnm şükür kanama yok ama yatıyorum hep kaynanam bugün binio otobüse yarın burda olacak cnm...rabbim sana ikiz ikiz bebişler versin ümmü hep senle ilgili içimden ikiz geçio inş.
inş. duyulur cnm endişeliyim ama yapacak bişi yok rabbimin dediği olur hayırlısı ne ise o olsun kuzum ya beni aramışın uyuyodum sonra gördüm geri dönecektimki kendimi lavobaya zor attım afedersin sürekli kusma halindeyim rabbim beterinden korusun sağlık versin en yakın zamandada sana tattırsın kuzum anneliği dualarımdasın
inş. cnm hayırlısı artık bende 8.haftada bile duyanlar var die okudum ama doktor beni biraz telaşlandırdı gerçi adam kötü bişi demedi ama işte nebilim hayırlısı olsun cnm....baharcım sen neler yapıosun tedavi başladınmı güzel haberlerini bekliyoruz cnm
canım arkadaşlarım yukardada dediğim gibi bulantılardan dünyayla bağlantımı kesmiş durumdayım gözüm bişi görmüo yemek yiyemiyorum en kötüsüde çıkarırken karnım acıo korkuyorum zorlarken kanama gelecek die allah korusun doktor dikkat et zorlama dedi zaten buna bi çare bulmam lazım başımı yastıktan kaldıramıyorum baş dönmesiyle beraber kusma bulantı rabbim şifamızı versin yani öle böle deil günün belli saatinde deil sürekli her dkk bi öğürme halindeyim allahım korusun bebeğimi...herşey denedim hiçbişi rahatlatmıo hele çubuk krakerdende tiksindim... allahım sağlık sıhhat versin sağsağlim kucağıma almak nasip etsin
canım seni fazla etkilemek istemem ama merkezden memnun kalmadıysan...aret beyede bir gitsen diyorum İstanbula gidip geliyosunuz..ama bu ay bekle canım bir yumoş büyücek inş Allahın izniyle...belkide iki yumoş olucak benim gibi...senin tek taşın vardı bitene canım dölenmiş emriyon...canım bizim her ay kaliteli yumoşlarımız olmuyo biliyosun olsa hamiş kalırdık..ama bu ay olucak seninde içime doğuyo bitenen büyücek görceksin bakk..
gulneva çok sevindim gözn aydın gelsin bebişler çifter çifter
inş. hayırlısıyla duyulur cnm...yazdığıın içimi ferahlattı tşk ederim
cnm seni okadarrrrr çok iyi anlıyorum ki bilemezsin...inş. cnm bulantılar geçer rahat bi hamilelik geçiririz sağsağlim alırız kucağımıza evlatlarımızı..cnm dr la konuştunmu bulantıyı bunun için ilaç veriolarmı bende artık dayanamayacak durumdayım karnımda zorlanıo zaten düşük tehlikem var korkuyorum kasılıo karnım acıo afedersin alt tarafımda acıo istifra ederken çok zorlanıyorum doktorla konuşayım diyorum gebelerin kullandığı bulantı ilaçları varmıdırki :26::26:
ümmü cnm inş...yumilerin büyür gelişir sana bebişler olsur cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
saol cnm şükür kanama yok ama yatıyorum hep kaynanam bugün binio otobüse yarın burda olacak cnm...rabbim sana ikiz ikiz bebişler versin ümmü hep senle ilgili içimden ikiz geçio inş.
inş. duyulur cnm endişeliyim ama yapacak bişi yok rabbimin dediği olur hayırlısı ne ise o olsun kuzum ya beni aramışın uyuyodum sonra gördüm geri dönecektimki kendimi lavobaya zor attım afedersin sürekli kusma halindeyim rabbim beterinden korusun sağlık versin en yakın zamandada sana tattırsın kuzum anneliği dualarımdasın
inş. cnm hayırlısı artık bende 8.haftada bile duyanlar var die okudum ama doktor beni biraz telaşlandırdı gerçi adam kötü bişi demedi ama işte nebilim hayırlısı olsun cnm....baharcım sen neler yapıosun tedavi başladınmı güzel haberlerini bekliyoruz cnm
canım arkadaşlarım yukardada dediğim gibi bulantılardan dünyayla bağlantımı kesmiş durumdayım gözüm bişi görmüo yemek yiyemiyorum en kötüsüde çıkarırken karnım acıo korkuyorum zorlarken kanama gelecek die allah korusun doktor dikkat et zorlama dedi zaten buna bi çare bulmam lazım başımı yastıktan kaldıramıyorum baş dönmesiyle beraber kusma bulantı rabbim şifamızı versin yani öle böle deil günün belli saatinde deil sürekli her dkk bi öğürme halindeyim allahım korusun bebeğimi...herşey denedim hiçbişi rahatlatmıo hele çubuk krakerdende tiksindim... allahım sağlık sıhhat versin sağsağlim kucağıma almak nasip etsin
kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir. Ben de iyi olmaya çalışıyorum size bir şey danışacağım ben dün en geç bugün adet olmam lazımdı ama gelen giden yok belirtide yok 2 3 gün önce gögüslerde acı vardı ama o da kalmadı biliyorsunuz geçen ay düşük yapmıştım bir umut test yaptırdım cumartesi ama negatif adetten kesilmem birden değil mi
canım öne alman iyi olur doktor ay sonuna izne ayrılcakmış..ama hangi tarih bilmiyorum canım..aynen banada cumartesi iyi oluyor..adetim neyseki bu ay cumartesiye denk geldi iyi oldu..kontrolede burda adanada olucam..allah nasip ederse.
canım benim çok sağol morale çok ihtiyacım var..aslında merkezden memnunum doktordanda..daha iyisini yapmaya çalışıyor.ama bu işler kısmet.ben geçen tedavimde çok panikledim herşey çok iyi olsun görülen bütün yumiler gelişsin istedim..allahda bana en iyi hastaneyede gitsen en iyi doktorada ben kısmet etmessem sen hiç bişey yapamassını gösterdi..burdan dersimi çok iyi aldım.tekde olsa çifte olsa versede vermesede hayırlısı diyorum..allah hepimizin yolunu açık etsin.sizlerde çok inançlı insanlarsınız ne güzel tevekkül ediorunuz..allah hakkımızda hayırlı olanın en güzelini versin..
gülneva canım sen ilaca devam ediyormusun veya doktor geliştiğini görünce takviye verdimi yoksa doğal gelişimlerimi takip ediliyor..allahım sağlıklı bebişler olsunlar inşallah..
evet canım gerçekten bu günler hiç bitmicek gibi geliyo inş sonunda bizde bebeğimize kavuşuruz dediğin gibi hayal kurmaya çalışıyorum hayalimde konuşuyorum bebeğimle hatta ikiz hayali kuruyorum mutlu oluyorum onları düşündükçe inş bigün görücez o günleri..
Cnmm ikiz olsun diyorum sizin icin ama hayirlisi olsun diyorum kizlar ikiz riskli cok hemde calusan calismuycak istiharet etcek bebekler bi ay once dogarmis arti benim kusmalarim ellerimm titremesi saclarim cok dokuldu bunlar hep hamilelik ten diyodum ama tsh hormonum cok dusuk geldi bugun tanidik buldukta hoca bakti endokrin uzmani ultrosan ve kan verdim insallahhhhhhhh iyi cikarr kizlarr duanizi eksik etmeyin..kadin dogumcu ikiz gebelikte olur ama bi endokrrinuzmanina gozukun de..di..annemm sagolsun bakiyoo yoksa mutfaga girip yemek yapcak psikolojim yokk..
bugün aradım hastaneyi ve ayın 14üne aldım randevuyu,, şimdiden heyecanlandım ama ya moralim bozulursa diye düşünmeden edemiyorum,, canım İstanbul'a 3 saatlik mesafedeyiz araçla, eşim Adana'lı olduğu için sık sıkta Adana'ya geliyoruz ama uçak daha zor geliyor bana her seferinde özellikle İstanbul'dan gidişler,, kolay gelsin valla bu süreçte hepimize maddi-manevi ,,,
hayırlı olsun canım.yok moralini bozma sakin ol işallah.zaaten doktorda öyle moral bozan biri değil.olumsuz yorum hiç yapmadı.
evet canım çok zor uzaktan gitmek.ve aynı zamanda maddiyat.aslında adanada turan çetin var en son orda tedavi olmuştum çokda memnun kalmıştım.bu seferde istanbula gidelim dedik.bu kadar zor olacağını tahmin edemedim.allah kolaylık versin hepimize.
seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz işallah
bana Erbil beyi önermişlerdi ama Güvenç Beyin daha önce memorial geçmişi olduğu ve bende memorial düşünürken bahçeciye geçtiğim için,, bir de eşime de dediğim gibi adı Güvenç bize güven verir belki diye,, bakalım yaşayıp göreceğiz yoksa varsayımlardan öteye geçemiyoruz
cansu geçmiş olsun troid için ilaç verdimi..bendede var hafif derecede ilaç kullanıyorum ..
gülneva nasıl gidiyor doktor kontrolün varmıydı canım
polyanna nasıl oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?