Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

:)) evet canım o doktora gidicem kısmetse yarın.geçen ayki farklı doktora gittim doçent hatta pek beğenmedim yok dedi hemen başından gönderdi.bu doktor en azından ilgileniyor..o zaman gittiğimde büyüen yumurta yok hafif uyarılmış demişti..en azından hafif bi uyarılma varsa belki görür ne bileyim.pek umudum yok bu aydan tabi hayırlısı canım zaten yarınki duruma göre bi mola vereyim diyorum zaten doktorda aralık sonunda yokmuş saraçoğlunun kürü yarım kalmıştı anh artırıcı kür gönderecekti ben tedaviye başlayınca getirtmemiştim.şimdi onları getirteyim diyorum canım..kür felan yapayım biraz vucut dilensin..şu 21. gün başlama olayı bana hiç iyi gelmedi tabi kısmet canım
seninde işallah yumiler güzel güzel büyüyordur.haberlerini bekliyorum canım

işallah canım vesile olsun bebğine kavuşmanda.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

sorma canım bugün fulyayı aradım ve randevuyu ayın 7sine aldırdım utanarak dalga mı geçiyorsun bi 21i, bi 14ü, bi 7si diyecekler diye,, eşim ayın sonu istiyordu onu ikna ettim, gerçi ona kalsa en erken ocaktan sonra istiyor hatta yaza doğru hala kendiliğinden olacağına inanıyor ben stres yaparken gayet relax benim aşkım ,,

canım iyi düşün iyi olsun inş büyücek yumoşun..belkide sürpriz yapar ikinci yumoşunda..bu ay ilaç verdimi canım yumoşlar uyarmaya...ben büyüdüğünü hissediyorum canım...her iki taraftada büyüyo bence...sağ tarafımdaki yumoş kasık ağrısı şeklinde büyüdüğünü hisetim...ikinci kontrolüme gitiğimde sordum sağ tarafta kasık ağrım var ordada yumoşmu var diye vee sürpriz yumoş büyüyomuş meğerse ve sol tarafta hep seyirme oluyo...yumoşların büyüdüğünü hissedebiliyorum canım...inş seninde büyücek umudumuzu hiç yitirmeyelim canım...

Gulneva unutmuyorum inan; ama haberim yok diye pek yamiyorum. Bak benim tedavi sana da iyi gelecek . Hayirlisi olsun tatlim. Bu tedavide sabir cok onemli.
Ummucum seni biraz moralsiz goruyorum bu ara yapma boyle. Arada vucutlar sapitiyo. Ben de bir ata hic ostrojen kalmamisti. Hatirlarsin. Menapoz diye cok uzuluyordum ve sen bana olmaz oyle pat diye deyip kuvvet vermistin. Sira sen de . Guclu ol birakma kendini.
Nazarlar degmesin yumoslarina.

Yarin agir misafir geliyor bana. Alya bebek ve pufy68. Sizin icin de opecegim

Son düzenleme:

Selam canim, bende yaramaz durum yok dinleniyorum genelde, enfeksiyon kapmamaya dikkat ediyorum. bu nedenle cok kalabalik ortamlara gitmiyorum.yumurtalarin büyüsün gelissin bebek olarak kucagina gelsinler insallah.

Slm kızlar biz bugün 51 günlük olduk hala bebişimin düzenini oturtamadım çok huysuz ama olsun çok güzel bazen ağzını yamultup gülüveriyo o an dünyalar benim oluyo geçen gün merkezimize ziyarete gittik çok sevdiler fotosunu çektiler sonra dosyamı inceleyip beni aradılar yüksek fsh la 1 tanecik yumurtayla hamile kaldığımı sayfalarında paylaşmak istediklerini söylediler bende kabul ettim herkese umut olsun diye isterseniz sayfaya girip bakabilirsiniz başarı öyküsü adı altında smyrna merkezimin adı izmirde inşallah sizlerinde tez vakitde kucakları dolar öpüyorum hepinizi

canım stres yapma stres kötü etkiliyor acelede etme canım.bende yaş sorunuda var o yüzden böyle aceleci davranıyorum.ama ne yaparsak yapalım o gelecekse vaktide varsa bize böylr uğrsşlsr düşüyor.genelde erkekler rahat oluyor benim eşimde rahat hiç bozma morolini diyip teselli etmeye çalışıyor.keşke bizlerde onlar gibi olabilsek.seninde güzel hayırlı haberlerini beliyoruz ..

selam arkadaşlar benim büyüyen yumi yokmuş malesef canlarım.mola veriyorum işallah hormonlarım bir an önce kendine gelir.
gülneva canım gittinmi doktora senin miniklerden ne haber canım.işallah yaklaşıyorsun bebeğine..
alısalıs çok haklısın aynen moral bozuldu bende 2 adettir yyumrta büyümüyor.o yüzdende vucut dengem bozuldu.soğan küründen başlayım işallah ..sen ne yaptın canım nar suyuna devam ediyomusun.

Cnmm bozma moralini vardirr bundada bi hayirrrr ..mevlamm ne eylersee guzell eylerr bende cokk yasadimm bunlarii sabrett gececekk .cnmm bu aradaaa gulnevaa naptikiii kontroluu vardii

canım bir tane yumoş nolmuş hiç büyümemişmi...canım ara vermek yook yola devam..benim durmumu biliyosun hiç mücadelemi bırakmadım 3 ay hiç yumoş görünmemişti ama her ay kontrolümü hiç aksatmadım hep inandım bir gün büyücek çıkıcak bu yumoşlar diye...veee sabrımın müfakatını verdi rabim çok şükür canım benim yumoş 12 mm ve 14mm olmuş ve doktor yumurta yapısını çokk beyendi şekli güzelmiş tam yuvarlak olması gerekmiş ve benim yumoşların yuvarlaklığı güzelmiş..bak bu yuvarlak olayını bilmiyodum...iki iğne vardi doktorum canım bugün bitane yapıldı yarın yine bir iğnem var cumartesi gidicem tekrar kontrole..inş yumoşlar güzel büyürse hormon testleri yapılcak... e2 ve progestan ...hakımızda hayırlısı neyse o olsun caanım..

teşekkür ederim canım inş nazar deymesin yumoşlarıma büyüsünler meleğim olsunlar inş...evet senin tedavin iyi geldi bana ilk defa klomen kullandım canım iyide geldi çok şükür daha önce serphone kullanmıştım onla büyümemişti yumoşlar...Allahım sabrımızın müfakatını versin tez zamanda hepimize canım..

Cnmm bozma moralini vardirr bundada bi hayirrrr ..mevlamm ne eylersee guzell eylerr bende cokk yasadimm bunlarii sabrett gececekk .cnmm bu aradaaa gulnevaa naptikiii kontroluu vardii

cansucum iyi haberlerle geldim inş herşey yolunda giderde bu ay bebişime bir adım daha yaklaşırım..canım senin tedavine başlarken kaç yumoşun vardı..adetin kaçıncı günü yumoşlar toplanmıştı... benim adetimin 15 günü bugün yumoşlar geriden geliyor biraz...yumoşlar güzel büyümüş şekileride güzelmiş maşallah diyelim..iki iğne vardi iğne bitince cumartesi kontrolüm var hormonlara bakılcak canım..benim için dua et canım herşey yolunda gitsin inş..

çok güzel canım işallah ikizlerin gelsin konsun göbüşüne.. dualrımız seninle..
geçen ay 3 taneydi büyümedi canım bu ay da birdi yine aynı..ben yanlış tedavi uygulandığına inanıyorum.ve yumi büyümeyince vucutta bi şekil oluyorşimdiye kadar yarım kalan tedavilerim var ama onlarda bir tane büyüyor diye doktor erteliyodu.. .canım aralık ayında soğan kürü deneyim diyorum saraçoğlunun kürüne devam edetim..2014 işallah uğur getirsin..belkide aralıkta kendiliğinden gelir..:)) ocak adetimle başlıycam işallah..napalım umut dünyası..

canım bizim durumuzda olan hastalarına aret bey az doz ilaç kullanıyor diye söylemiştim..yüksek doz bizim gib rezrev alığı olanlarda yumutalara ters tepki ediyo bence ..çünkü bende aynı şeyleri yaşamıştım..canım her adete doktor kontrolü altında ol mutlaka ..tekrar klomenle büyür yumoşlar inş ara verme canım ya... ben bu ay tedavime başlayınca hiç yumoş görmemişti doktorum ilaç bitince 5mm yumoş vardı sonra büyüdü sonra sürpriz yumurta büyüdü... kaç mm tek yumoşun söylemedimi doktorun canım...bu arada rahim kalınlığımda 6 mm olmuş benim canım...

tamam canım devam edicem diğer adetimle burdaki doktora giderim işallah hormonlara falan baktırırım..o doktor bana infolik vermişti bugün aldım onuda kullanmaya başlıycam canım..
gülneva çok güzel 6 mm olmuş kalınlık 7 olsa yeter .senin şu embriyolar bi olsun estrofemlerle desteklerler.veya dondurulup diğer aya transfer olursun canım..diğer gelişen yuminde maşallah canım çok güzel büyüyor..allah tamamına erdirsin ..

ya bide gülneva polyanna nın dediği aklıma geldi hani gebelik testi için sürekli test alıyor gidip yaptıryordu ya ya bu insanlarda bak nasıl uğraşıyorar bir türlü tutturamadılar demişlerdir demişti.bugünde benim aklıma geldi..doktor hemşire sanki ah öyle uğraşıyorlar böyle insan kendini bi tuhaf hissediyor.

canım kim ne derse desin bizi bizden başkası anlayamazn derler ya çeken bilir...canım kimsenin hayatı dötr dörtlük değil çok şükür sağlıklıyız annemiz babamız sağ kardaşlerim sağ eşimiz sağ dostlarımız var seviyoruz seviliyoruz başımızı sokacak evimizde var çok şükür tek eksiğimiz bebiş olsun...Allahım inş boynumuzu bükük bırakmıycak dualarımızı kabul edicek..evlat sahibi olucaz..olmasakta vardır bir hayır diycez kaderimize razı olucaz..ama son yumoşa kadarda şansımızı deniycez umudumuzu kaybetmiycez..mücaele edicez kim ne düşünürse düşünsün hiç kimse umrumda değil canım..kimseyi kafana takma...

Gulnevaaaa neguzellll hberlerlee donmusunnnnn canimmmmm.....yavas buyusunn birak kaliteli olsun benimkilerr buyudu birden cok guzel diyodu doktor ama o buyuyen iyi boyuttakiler hep bos cikti 7yumos oldu sana uc yumoss Anasteziden cikar cikmaz esime ilk kac yumurta demisim dusunebiliyomusun
esim uc diyince agladimi biliyorum ama bi boslukta gibiydi kendimi bilmeden dokturum geldi teselli et metii o buyuyenlermeger ilk asamadakiler bosmus sonrakiler isimize yaradi canim aglama olursa bitane ilede olur sen guclusunn bunada sukur dedi toparlandimm tekrar ve ertesi gun telfonda o uc yumurta ninda birinin gittini ikisini isleme aldiklarini solediler ama birden umut landim moralim bozulmadi aksine rahattim bu sefer olucak diyordum o gun rahat uyudum ertesi arayisimda yumoslar cok guzel bolunuyolar transfer dediler ikinci kalite diye beklerken doktorum nur topu gibi iki tane embrion var senin durumunda cok az hasta transfer ettim birinci kalite yumos dedi...yanii olucaksaa her turlu oluyoo olmuycaksa ne yaparsam bosss.. beni cnmmm herseyy cok guzelll morelli oll tamammi beni aglattin bu aradaaa yaa cok sulugozummm cokkk sewindimm..dua ettim yinee bu topk ve gulnevaya olmazlari oldur rabbim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…