Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Az ilac kaliteli yumoss bizim gibilerde iyiymis canimmm dedin cok dogruuu bendede oyle uygulandii..hadi tutsunnnnnnnnnnn bebislerrrrrrr ne olurr ALLLAHİMMMMMM

canım ya çok iyisin duaların için sağolasın canım Allah razı olsun ...dualar değilmidir canım olmayanı olduran...sen birde hamişsin anne adayısın ne dua etsen kabul olurmuş...sende beni ağlatın canım ya ben hiç inancımı yitirmedim yitirmiycem canım Allahım güç verdiği sürece mücadeleme devam...benim yumoşlar biraz nazlı galiba canım sonradan gelişiyolar...bulantılar geçtimi biraz canım tahlil sonuçların çıktımı inş herşey yolundadır...bebişlerin cinsiyetleri belimi canım...sende ve burdki arkadaşlar hep dualarımdasınız canım..kendine bebişlere çok dikkat et canım...

Az ilac kaliteli yumoss bizim gibilerde iyiymis canimmm dedin cok dogruuu bendede oyle uygulandii..hadi tutsunnnnnnnnnnn bebislerrrrrrr ne olurr ALLLAHİMMMMMM

aminnnnnnnnnnn canımmmmm ...bu topikte inş hamiş kalmayan kalmasın inş canım..hamile kalanlarıda Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş canım...

canım hafta sonu memlekete gidiyorum bi hava değişimi yaıcam işallah..güzel güzel büüsün yumilerin döllenip bebiş olsunlar allahın izniyle.

aminnnnnnnnnnn canımmmmm ...bu topikte inş hamiş kalmayan kalmasın inş canım..hamile kalanlarıda Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş canım...

Aminnnnn canimmmmmmm insallahhhhh....endokrin uzmani ilac yazmamiss bi ay sonra tekrar gelsin demis annem sonuclari gosterdide ben gitmedum..dger sonuclar iymis sukur o yuzden yazmamis.

Selam canim. Evet bizlerde az ilac ve kaliteli ymi en iyisi. Hayirli olsn bebisin. Tedavini nerde oldn acaba

canım hafta sonu memlekete gidiyorum bi hava değişimi yaıcam işallah..güzel güzel büüsün yumilerin döllenip bebiş olsunlar allahın izniyle.

çok iyi canım git memeleket havası al gel moral depola gell..sağol canım güzel dileklerin için..nasibimse Allahımında izniyle inş büyücek yumoşlar canım..

Aminnnnn canimmmmmmm insallahhhhh....endokrin uzmani ilac yazmamiss bi ay sonra tekrar gelsin demis annem sonuclari gosterdide ben gitmedum..dger sonuclar iymis sukur o yuzden yazmamis.

çook sevindim aman kötü bişey çıkmamış canım..1 ay sonra daha rahatlıycan canım bulantıların geçicek inş...

selam hepinize,
havadis zamanııııııııııı

kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüştük, ; hemen anlatayım size.

bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel .................................................. ................................

yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn

hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği.....

fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......

derinciğim Anallı babalı büyüsün, sağlklı ve hayırlı bir evlat olsun size.

ümmücüm , bugün alyayı görseydin inan moralin tavan yapardı. hadi görmüş gibi ol teyzesi kalk ayağa, her ay yine fölikül baktır lütfen......... klomene devam canım. benim de öyle 2,3 ay oldu , sonra dengeye geldi...... nar suyu içmiyorum , çünkü en son 8,2 mm olmuştu endo..... klonmen inceltiği zamanda 7 mm idi..... yani sanırım ve inşallah öyledir, klomensiz kalınlaşma gayet iyi. nar suyunu da içecegim zamanı karıştırdım bir ara , korkudan içmeidim , ama zamanını öğrenip yine içerim canım.

gülnevacğm, hadi bakalım transfere inşallah maşalhh az kaldı.

Alsalissss neguzell bigumn gecirdin desenee kizlarr cokk tatli oluyolarr dimiii

KIZLAR MRHB NASILSINIZ EŞİMİN KONTROLERİ VARDI YORUCU BİR GÜN OLDU BENİM İÇİN polyanaya baktım gelmemiş aradım konuştuk KONTROLE GİDEMEMİŞLER KV VARMIŞ SLM SÖYLEDİ KIZLARR YUMOŞLARDAN GÜZEL HABERLER ALMIŞSINIZ RABBİM YUMOŞLARINIZI BEBİŞ YAPSIN İNŞ

canlar ben kontrolümden geldim iyi haberlerle gelemedim maalesef...sağ tarafta çok güzel sonradan büyüyen 14 mm yumoşum maalesef yok çatlamışmı küçülmüşmü anlam veremedi doktorum...yerinde farklı çapıda 8mm yumoş var...o yumoş sonradanmı gelmiş yada büyüyen yumoşmu küçülmüş karasız kaldı doktorum...çatlamış olabilirmi dedik olabilme ihtimali var ama daha önce böyle iki günde çatlayan yumoşa rastlamadı dedi..bilmiyorum canlar ya neyse bizde çatlama ihtimali var diye bugün çook çalıştık kocişle.. çatlayan yumurta 24 saat sonra dölenirmiş ya..vee ikinci yavaş büyüyen yumoş 16 mm olmuş yani büyümeye devam ediyo bugünde ineye devam dedi doktorum pazartesi günü 17 veya 18 mm olursa e2 ve progestan iyi çıkarsa İstanbul tüp bebek merkezine yolculuk gözükücek inş bize..olsun tek bu yumoşunda büyümesi iyimiş tek yumoşla deva dedi canlar..benden haberler bu kadar..hakımızda hayırlısı canlar..herşeyde vardır bir hayır çook yaklaşmıştık inş sonu güzel bitsin..yumoşum kaliteliyse inş büyümeye devam etsin kaliteli değilse hiç büyümesin..

canım aynı şeyi bende yaşamıştım... o bir tane küçülmüştür büyük ihtimalle... ama umarım çatlamış ve bugün size embriyo olmuştur. peki doktor ilişki önerdi mi, bunu bilmiyorum gerçekten, çünkü diğer büyüyen folikülü alırken , bu içindeki döllenirse nasıl olacak , zararı olmuyormuymuş....

alisçiğim canım kırmızılar gellmiş galiba kontrolün varmış ..canım inş birsürü yumoşunun çıksın...

yok be tatlım bir tane olsun benim olsun, artık iyice azaldı sanırım, ilk zamanlar 3-4 olurdu, şu an 1 , 2 oluyor, o da bir tane dolu çıkıyor ama buna da şükür......

evet canım bunada şükür bitane olsun bizim olsun...doktorumuz bişey demedi ilişki için zararı olsa derdi herhalde..bizde hazır yakadık böyle bişey değerlendirelim dedik.14 mm çatlama ihtimali vermiyor aslında bu zamana kadar çatlayan görmedim dedi.rahim kalınlığıda iyimiş 8mm olmuş..senin nasıl olmuştu canım kaç mm di kaç mm küçüldü.. kalan yumoşlar dolumu çıkmıştı..

catlamadıysa nereye gitti bu folikul acaba... yeni çıkan odur belki... küçülmüştür.

benim de aynısı olmuştu, sonraki randevuda küçülmüştü bir tanesi, diğeri dolu çıkıp döllenmişti.... bunlar normal şeyler canım. biliyorsun aslında kadınlar her ay bir tane yumurtluyor, ve diğerleri ilaçla buyüdüğünden bazen ki çoğunlukla dolu çıkıyor , ama bazende küçülüyor veya boş çıkıyor.... yani normal bunlar...

gülneva e2 değerlerinin artışlarını da takip et canım, bu değerler folikül hakkında bilgi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…