Gulnevaaaa neguzellll hberlerlee donmusunnnnn canimmmmm.....yavas buyusunn birak kaliteli olsun benimkilerr buyudu birden cok guzel diyodu doktor ama o buyuyen iyi boyuttakiler hep bos cikti 7yumos oldu sana uc yumoss Anasteziden cikar cikmaz esime ilk kac yumurta demisim dusunebiliyomusun
esim uc diyince agladimi biliyorum ama bi boslukta gibiydi kendimi bilmeden dokturum geldi teselli et metii o buyuyenlermeger ilk asamadakiler bosmus sonrakiler isimize yaradi canim aglama olursa bitane ilede olur sen guclusunn bunada sukur dedi toparlandimm tekrar ve ertesi gun telfonda o uc yumurta ninda birinin gittini ikisini isleme aldiklarini solediler ama birden umut landim moralim bozulmadi aksine rahattim bu sefer olucak diyordum o gun rahat uyudum ertesi arayisimda yumoslar cok guzel bolunuyolar transfer dediler ikinci kalite diye beklerken doktorum nur topu gibi iki tane embrion var senin durumunda cok az hasta transfer ettim birinci kalite yumos dedi...yanii olucaksaa her turlu oluyoo olmuycaksa ne yaparsam bosss.. beni cnmmm herseyy cok guzelll morelli oll tamammi beni aglattin bu aradaaa yaa cok sulugozummm cokkk sewindimm..dua ettim yinee bu topk ve gulnevaya olmazlari oldur rabbim dedim
Az ilac kaliteli yumoss bizim gibilerde iyiymis canimmm dedin cok dogruuu bendede oyle uygulandii..hadi tutsunnnnnnnnnnn bebislerrrrrrr ne olurr ALLLAHİMMMMMM
canım kim ne derse desin bizi bizden başkası anlayamazn derler ya çeken bilir...canım kimsenin hayatı dötr dörtlük değil çok şükür sağlıklıyız annemiz babamız sağ kardaşlerim sağ eşimiz sağ dostlarımız var seviyoruz seviliyoruz başımızı sokacak evimizde var çok şükür tek eksiğimiz bebiş olsun...Allahım inş boynumuzu bükük bırakmıycak dualarımızı kabul edicek..evlat sahibi olucaz..olmasakta vardır bir hayır diycez kaderimize razı olucaz..ama son yumoşa kadarda şansımızı deniycez umudumuzu kaybetmiycez..mücaele edicez kim ne düşünürse düşünsün hiç kimse umrumda değil canım..kimseyi kafana takma...
aminnnnnnnnnnn canımmmmm ...bu topikte inş hamiş kalmayan kalmasın inş canım..hamile kalanlarıda Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş canım...
Az ilac kaliteli yumoss bizim gibilerde iyiymis canimmm dedin cok dogruuu bendede oyle uygulandii..hadi tutsunnnnnnnnnnn bebislerrrrrrr ne olurr ALLLAHİMMMMMM
canım hafta sonu memlekete gidiyorumbi hava değişimi yaıcam işallah..güzel güzel büüsün yumilerin döllenip bebiş olsunlar allahın izniyle.
Aminnnnn canimmmmmmm insallahhhhh....endokrin uzmani ilac yazmamiss bi ay sonra tekrar gelsin demis annem sonuclari gosterdide ben gitmedum..dger sonuclar iymis sukur o yuzden yazmamis.
Slm kızlar biz bugün 51 günlük olduk hala bebişimin düzenini oturtamadım çok huysuz ama olsun çok güzel bazen ağzını yamultup gülüveriyo o an dünyalar benim oluyo geçen gün merkezimize ziyarete gittik çok sevdiler fotosunu çektiler sonra dosyamı inceleyip beni aradılar yüksek fsh la 1 tanecik yumurtayla hamile kaldığımı sayfalarında paylaşmak istediklerini söylediler bende kabul ettim herkese umut olsun diye isterseniz sayfaya girip bakabilirsiniz başarı öyküsü adı altında smyrna merkezimin adı izmirde inşallah sizlerinde tez vakitde kucakları dolar öpüyorum hepinizi
ümmücüm , bugün alyayı görseydin inan moralin tavan yapardı. hadi görmüş gibi ol teyzesi kalk ayağa, her ay yine fölikül baktır lütfen......... klomene devam canım. benim de öyle 2,3 ay oldu , sonra dengeye geldi...... nar suyu içmiyorum , çünkü en son 8,2 mm olmuştu endo..... klonmen inceltiği zamanda 7 mm idi..... yani sanırım ve inşallah öyledir, klomensiz kalınlaşma gayet iyi. nar suyunu da içecegim zamanı karıştırdım bir ara , korkudan içmeidim , ama zamanını öğrenip yine içerim canım.selam arkadaşlar benim büyüyen yumi yokmuş malesef canlarım.mola veriyorum işallah hormonlarım bir an önce kendine gelir.
gülneva canım gittinmi doktora senin miniklerden ne haber canım.işallah yaklaşıyorsun bebeğine..
alısalıs çok haklısın aynen moral bozuldu bende 2 adettir yyumrta büyümüyor.o yüzdende vucut dengem bozuldu.soğan küründen başlayım işallah ..sen ne yaptın canım nar suyuna devam ediyomusun.
teşekkür ederim canım inş nazar deymesin yumoşlarıma büyüsünler meleğim olsunlar inş...evet senin tedavin iyi geldi bana ilk defa klomen kullandım canım iyide geldi çok şükür daha önce serphone kullanmıştım onla büyümemişti yumoşlar...Allahım sabrımızın müfakatını versin tez zamanda hepimize canım..
cansucum iyi haberlerle geldim inş herşey yolunda giderde bu ay bebişime bir adım daha yaklaşırım..canım senin tedavine başlarken kaç yumoşun vardı..adetin kaçıncı günü yumoşlar toplanmıştı... benim adetimin 15 günü bugün yumoşlar geriden geliyor biraz...yumoşlar güzel büyümüş şekileride güzelmiş maşallah diyelim..iki iğne vardi iğne bitince cumartesi kontrolüm var hormonlara bakılcak canım..benim için dua et canım herşey yolunda gitsin inş..
Selam canim. Evet bizlerde az ilac ve kaliteli ymi en iyisi. Hayirli olsn bebisin. Tedavini nerde oldn acaba
selam hepinize,
havadis zamanııııııııııı
kızlar bugün alya bebek ve pufy ile görüştük, ; hemen anlatayım size.
bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel bir güzel .................................................. ................................
yani tek kelime ile böyle...... nazarım değecek diye korkuyorum milyonlarca kez maşallah diyelim hep birlikte lütfeeeennnnnnnn
hepimiz için sevdim kokladım öptüm , bütün gün kucağımdaydı.... Allah en kısa zamanda hepimize tattırsın bu güzelliği.....
fazla bir şey anlatmak istemiyorum, dedim ya nazardan korkuyorum....... ama muhteşem bir şey...... müthiş bir mucize, Yüce Rabbim özene bezene yaratmış, ayyyyyyyyyyyyy anladınız işte.................. Sıra bizlerde ona göre,,, bundan sonra karamsarlık yok , bol bol çalışma, bol bol tedavi..... artık Allah ne verdiyse ona göre ...... umudu kaybetmek yok........ Sırası gelen bu güzelliği bizlere yaşatacak bilmem artık............. moralinizi bozmak yok.......... daima ileri bakalım şekerler, daima umutlu olalım........... Allah hepimizin yüzünü güldürecek , bizleri üzmeyecektir , kulları üzülsün ister mi, o sebeple koşarak yola devam........
hepinizi öpüyorummmmm,,, alyanın da selamlarını gönderiyorum.......
Alsalissss neguzell bigumn gecirdin desenee kizlarr cokk tatli oluyolarr dimiii
Evet canim ya cok tatli. Darisi basimiza
canlar ben kontrolümden geldim iyi haberlerle gelemedim maalesef...sağ tarafta çok güzel sonradan büyüyen 14 mm yumoşum maalesef yok çatlamışmı küçülmüşmü anlam veremedi doktorum...yerinde farklı çapıda 8mm yumoş var...o yumoş sonradanmı gelmiş yada büyüyen yumoşmu küçülmüş karasız kaldı doktorum...çatlamış olabilirmi dedik olabilme ihtimali var ama daha önce böyle iki günde çatlayan yumoşa rastlamadı dedi..bilmiyorum canlar ya neyse bizde çatlama ihtimali var diye bugün çook çalıştık kocişle.. çatlayan yumurta 24 saat sonra dölenirmiş ya..vee ikinci yavaş büyüyen yumoş 16 mm olmuş yani büyümeye devam ediyo bugünde ineye devam dedi doktorum pazartesi günü 17 veya 18 mm olursa e2 ve progestan iyi çıkarsa İstanbul tüp bebek merkezine yolculuk gözükücek inş bize..olsun tek bu yumoşunda büyümesi iyimiş tek yumoşla deva dedi canlar..benden haberler bu kadar..hakımızda hayırlısı canlar..herşeyde vardır bir hayır çook yaklaşmıştık inş sonu güzel bitsin..yumoşum kaliteliyse inş büyümeye devam etsin kaliteli değilse hiç büyümesin..
alisçiğim canım kırmızılar gellmiş galiba kontrolün varmış ..canım inş birsürü yumoşunun çıksın...
canım aynı şeyi bende yaşamıştım... o bir tane küçülmüştür büyük ihtimalle... ama umarım çatlamış ve bugün size embriyo olmuştur. peki doktor ilişki önerdi mi, bunu bilmiyorum gerçekten, çünkü diğer büyüyen folikülü alırken , bu içindeki döllenirse nasıl olacak , zararı olmuyormuymuş....
yok be tatlım bir tane olsun benim olsun, artık iyice azaldı sanırım, ilk zamanlar 3-4 olurdu, şu an 1 , 2 oluyor, o da bir tane dolu çıkıyor ama buna da şükür......
evet canım bunada şükür bitane olsun bizim olsun...doktorumuz bişey demedi ilişki için zararı olsa derdi herhalde..bizde hazır yakadık böyle bişey değerlendirelim dedik.14 mm çatlama ihtimali vermiyor aslında bu zamana kadar çatlayan görmedim dedi.rahim kalınlığıda iyimiş 8mm olmuş..senin nasıl olmuştu canım kaç mm di kaç mm küçüldü.. kalan yumoşlar dolumu çıkmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?