gülneva e2 değerlerinin artışlarını da takip et canım, bu değerler folikül hakkında bilgi veriyor
canım gerçektenmi diğeri dolu çıkmıştı...biraz umutlandım şimdi sağolasın canım içime su serptin..birde perşembe bana doktor iğne vardi yavaş büyüyo yumoşlar diye gonol f 150mm vuruyorum göbekten..o ineden sonra diğeri küçüldü ama diğeri büyümeye devam etmiş 12 mm di perşembe bugün 15 mm olmuş...perşembe 14 mm olan yok onun yerinde 8 mm var nasıl küçülürkü ya..pazartesi 17 veya 18 mm olursa tek yumoş e2 ve progestana bakılcak canım..doktorum e2 en az 300 olması gerekmiş ..senin kaç çıkmıştı e2 canım toplama yapıldığı zaman..
tabi canım dolu çıkar merak etme, yani biri küçüldü diye moralini bozma benimde oldu... benim yumoşlar günde 2 mm, bazen 1 mm büyüyor.. genelde 13.gün veya 15 .gün toplanıyor.... en son tedavimi hatırlıyorum, başlangıçta 8 mm idi, günaşırı ölçüldü, 2 mm büyüyor ve en sona doğru gün aşırı 1 er merional (toplamda 2 tane) vuruldum, en son 16 mm olan 2,3 gün içinde 22 mm olmuştu, diğer kistim vardı ya o da 20 mm olmuştu.... her tedavi de büyümeleri ve mm leri farklı olur, kişiden kişiye değişir baz alma beni, veya başkasını...
e2 ye gelince,,, önemli olan benim öğrendiğim e2 nin düşmemesi.... folikül başına 200 olmalı ve her sonraki 2 gün içinde 100 birim artmalı gibi bir formül çözdüm ben... benim tedavilerin ilkinde o kadar yüksek değildi, onlar da iptaller,boşlar yaşadım , ama sonralarında opudan önce 800, 900, 1050 gibi değerlerim oldu... bilmem sana ışık olurmu ama, yine de fazla karşılaştırma , bunlar bizi aşıyor, kafana rakamları takma....
Gulnevacimm insallahhh bu yumurtann altinnnn yumoss olurr anlamadim yumurta nere gitcekk catlamistirrr biyuk ihtimalll
derinciğim Anallı babalı büyüsün, sağlklı ve hayırlı bir evlat olsun size.
ümmücüm , bugün alyayı görseydin inan moralin tavan yapardı. hadi görmüş gibi ol teyzesi kalk ayağa, her ay yine fölikül baktır lütfen......... klomene devam canım. benim de öyle 2,3 ay oldu , sonra dengeye geldi...... nar suyu içmiyorum , çünkü en son 8,2 mm olmuştu endo..... klonmen inceltiği zamanda 7 mm idi..... yani sanırım ve inşallah öyledir, klomensiz kalınlaşma gayet iyi. nar suyunu da içecegim zamanı karıştırdım bir ara , korkudan içmeidim , ama zamanını öğrenip yine içerim canım.
gülnevacğm, hadi bakalım transfere inşallah maşalhh az kaldı.
gülneva canım işallah yarın herşey güzel geçsin..tedavini allahım başarılı eylesin.bak ne güzel büyüdü yumilerin biri küçülsede önemli değil olacak işallah az kaldı..bende soğan kürü yapmak istiyorum bakalım..
gülneva yumi toplamadan sonra nar ve nar suyu yok. kalın endoyu da inceltmeye başlıyor çünkü.... ben böyle okumuştum...rahim inceliği olanlar topiğinde de yazıyordu.inş canım güzel geçer kontrolüm..aslında biraz umudum kırıldı diğer yumoş küçülünce..iyiye kötüyede hazırladım kendimi..hakımızda hayırlısı neyse o olsun...canım biz ara veremeyiz biliyosun her ay bir tanede yumurta olsa şansımızı değerlendirmeliyiz herşeye ramen toparlanıp yola devam canım..rahim kalınlığına gelince canım benim adetin 8 günü rahim kalınlığı 3 mm cumartesi son kontrolümde doktor rahim kalınlığı iyi dedi 8mm olmuş çok şükür..gitmeden önceki gece kocaman bitane nar yedim canım şimdi nar zmanı biliyosun..meyvenin tazesi var canım bol bol nar ye suyunu boşver meyvanın kendisini ye..bende bir tanesibile işe yaradı galiba...
alısalıs sağol canım gülneva da sende devam dediniz bundada var bi hayır canım işallah devam .nar suyunu ben hiç bırakmadım hep içiyorum ilk doktora muayenemde 12. gündü 6,7 di ve doktor iyi dedi.naar içn zamanını karıştırdım demişsin ne demek istediğini anlamadım canım .kusura bakma.tekrar yazabilirmisin.alyayı görmüşsün okurken gözlerim doldu..allahım isteyen herkese o duyguyu tatdırsın canım en kısa zamanda.
gülneva yumi toplamadan sonra nar ve nar suyu yok. kalın endoyu da inceltmeye başlıyor çünkü.... ben böyle okumuştum...rahim inceliği olanlar topiğinde de yazıyordu.
caınm, nar suyunun yumurta toplama zamanı bırakılması gerekiyor, tedavide değilsek de yumurtlamadan sonra bırakmalı, çünkü bu tarihten sonra da nar suyunun inceltme özelliği oluyormuş... ben bunu söylemek istedim.. normal zamanda yumurtlamayı tespit edememek korkusuyla içmedim.... zamanı karıştırdım dediğim buydu.
inş canım güzel geçer kontrolüm..aslında biraz umudum kırıldı diğer yumoş küçülünce..iyiye kötüyede hazırladım kendimi..hakımızda hayırlısı neyse o olsun...canım biz ara veremeyiz biliyosun her ay bir tanede yumurta olsa şansımızı değerlendirmeliyiz herşeye ramen toparlanıp yola devam canım..rahim kalınlığına gelince canım benim adetin 8 günü rahim kalınlığı 3 mm cumartesi son kontrolümde doktor rahim kalınlığı iyi dedi 8mm olmuş çok şükür..gitmeden önceki gece kocaman bitane nar yedim canım şimdi nar zmanı biliyosun..meyvenin tazesi var canım bol bol nar ye suyunu boşver meyvanın kendisini ye..bende bir tanesibile işe yaradı galiba...
teyzeleri biz geldik rabbime şükürler olsun herşey yolunda geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir kayınvalide var bide bulantılardan hiç giremiyorum kk ya sizleri çok merak ettim inş sizdede herşey yolundadır bol bebişli günler dilerim hepinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?