Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

allah kucağına almayda nasip etsin canım. darısı tüm istiyenlerin başına.

canım panik yapma gülneva arkadaşımızın fsh si daha yüksekti ve bu tedavisinde 2 yumisi büyüdü.tüp bebek tedavisne başlarken hormonlara bakmıyorlar direk ilaca başlıyorsun ilaca verdiği tepkiye göre e2 ye bakılıyor canım.hem belki doktor sana yapamayız diyceni hiç sanmıyorum canım.doktorumuz öyle değil .belki sana adet öncesi ilaçlar verecektir bi görüş bakalım hemen karamsarlığa kaplma.biz ne kadar acele etsekte her şey olacağına varıyr.bak benim iki aydır yumilerim büyümüyor.ve fsh emde yüksek değil.her şey kısmet canım.elimizden geleni yapalım taktir allahın.en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip etsin mevlam.

biliyorum canım herşey olacağına varır ama böyle kötü sonuçlar aldığımda sindirene kadar çok kötü moralim bozuluyor elimde olmaksızın bu yaşadıklarımı biliyorum ki tek ben yaşamıyorum Allah hepimize sabır versin,,, sonuçta emeklerimizin karşılığını alıp yüzümüz gülsün inş.

canım çok iyi anlıyorum yaşadığın duyguları aynen yaşıyoruz.burda birbirimize moral verip güç topluyoruz canım.

kızlar ben geldim dün yoğun birgündü giremedim habersiz bıraktım sizleri...benden güzel haberler varr canlar..pazartesi kontrolüm vardı ya tek yumoşum yavaş ve inatla büyümüş.. pazatresi 16 mm di salı günü 17mm oldu çok şükür...perşembe günü saat 2 yumoş toplancak inş Allahımın izniyle..bugün sabah 6 çatlatma inemi yaptım...diğer ikinci yumoşum küçlmüş maalesef kızlar...olsun tek taşım varya bunada şükür..dün e2 ve progestana bakıldı e2 175 çıktı progestan 0.70 çıktı e2 biraz düşükmüş en az 250 bekliyodum progestan iyi dedi doktorum ve aret beye telf açtı aret bu değerler bizim için yeterli dedi..çok heycanlı ve korku içindeyim...Allahım bu aşamlara geldik çok şükür inş tek taşım dolu çıkar dölenir kızlar...dualarınıza çok ihtiyacım var canlar..Allahım hakımızda hayırlısı neyse o olsun inş..tez zamanda bebeklerimizi alalım kucağımıza inş..

canım sakın stres yapma..stres bizim en büyük düşmanımız..canım sende miyom mu vardı yalnışmı hatırlıyorum..canım fsh çokta yüksek değil üzülme miyomdan kaynaklanan bir fsh çıkışdaı olabilir ..bende çok üzülüyodum fsh yüksek diye stres yapıyodum..ama kafaya taktıkça şu fsh denen ilet dahada çıkıyo...canım kaderimize razı olmaktan başka çaremiz yokk..bizim yumoşlar alarm veriyo azalmaya başladığına dağir.benim doktorum aret bey canım çokta memnun kaldım hiç ortaya çıkmayan yumoşlar verdiği ilaçla ortaya çıktı ve büyüdüler...adetimin 3 günü görüşmeye gitiğim de ultrasonda hiç yumoş görmedi aret bey ama herşeye ramen yinede klomen verdi ve o görünmeyen küçük yumoşlarım büyüdü canım...Allahım ol desin yeterki canım fsh bahane...hiç umudunu kaybetme canım öyle hemen yumoşlarda bitmiyor tükenmiyor..ama bizim yapmamaız gereken yumoşun varsa tedavilerimizi aksatmadan deva etmemiz canım..inş birgün kavuşcaz bebişlerimize zamanı gelince rabim göndercek meleklerimizi...sabır sabır canım...Allahım sabır versin hepimize..

Cnmm progesteron degerin de guzel e2de kotu dgl okadarr..progesteron i olmasi yumosunun kaliteli olduna isaret ediyoo canimmmmmmmmm dunnn meraktann catladikkkkk yaaaaaa cokkk sukurrrr hadiii embrio olurrr hadi bebis olsunnn ayetel kursi oku ve karnina surr ...aynen morele devam hic bozma cok guclu bi kadinsin gerci bu topikte olupta guclu olmayan tanimiyorummmmmmm........
Cokkk mutluuu ettin beniii kizz sennnn

canım ben bu değerlerden fazla fikrmi yok araştırma yapamadım burdan.canım senin değerler nasıldı toplanmadan önce..e2 ve progestan..canım benim cici kızımın okul gösterisi vardı çook koşturdum iki günden beri provalar kıyafet araştırması yani düşünmeye ve yazmaya hiç vaktim olmadı vee eşimde izne çıktı evde kociş evde olunca fazla net giremiyorum...canım çok heycanlıyım şimdi dolu çıkıp dölenssin diye dua ediyorum inş..güçlü olmak zorundayız canım...ama dokunsalar ağlıycak durumdayım..çok sulu gözlü oldum..

çok güzel bi haber canım işallah perşembe dolu çıkar ve döllenir sonrada annesine bebiiş olur inşallah canım. çok merak ettik seni canım çok şükür herşey iyi.canım sen klomene 3.günmü başladın.allah ol dedimi akan sular duruyıor bak yumilerini ortaya çıkardı canım.küçülen yuminde döllenme şansı var.olabilir yani canım.

İnan hatirlamiyorumm degerlerii..sende bosver bol bol dua ett ...ilaclar bole sulu goz yapiyo maleseff.benimkilerin da cinsiyet belli dgll..kiz gibi dedi ama net bisi yokkk..saglikli olsunda hic sorunn dgll

ne güzel yazmışsın canım sabır diye ki ben çok sabırsızımdır ama elden bişi gelmiyor, hayırlısı,,

sendeki güzel habere sevindim daha da güzel haberlerini bekliyoruz artık :))

tebrik ederim Allah doğumunu da nasip etsin inşallah.siz klomen iğnesini ne zaman vurunmuştunuz benim doktorum sadece 3 kutu dhea iç ocakta gel dedi tüp bebek için, ama klomen vermedi.bi fikriniz var mı?

ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN DARISI KUCAĞINDA GÖRMEYE OLSUN İNŞŞŞ

allah kucağına almayda nasip etsin canım. darısı tüm istiyenlerin başına.

Canimmmm hayirlii olsunnn pit pitlarinnn Alllahhh elinee almayidaa nasip etsin

tebrik ederim Allah doğumunu da nasip etsin inşallah.siz klomen iğnesini ne zaman vurunmuştunuz benim doktorum sadece 3 kutu dhea iç ocakta gel dedi tüp bebek için, ama klomen vermedi.bi fikriniz var mı?

kızlar hepinize çok tşkler darısı inş. tüm isteyenlerin başına..
SERNES cnm ben hamile kaldığım ay iğne yada ilaç kullanmadım cnm rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın cnm inş.anne olmak isteyen herkes en yakın zamanda olur

polyanna küçük polayanna nasıl

canım duydunmu pı pıtları herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..Allahım inş sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..bana dua et canım yarın toplama işlemi yapılcak herşey yolunda gitsin inş yumoşum dolu çıksın..hamişlerin duası kabul olurmuş canım..

ne güzel yazmışsın canım sabır diye ki ben çok sabırsızımdır ama elden bişi gelmiyor, hayırlısı,,

sendeki güzel habere sevindim daha da güzel haberlerini bekliyoruz artık :))

canım şuan öyle bir durumdayımki sadece bebek için sabırla bekliyorum..başka konulara hiç sabrım yok inan bende çok sabırsız biriyim.Allahım sabrı öğretiyo belkide bize..canım herşeye ramen tedavine devam et canım..benim fsh 2 ay önce 45 deydi düşün..ve şuan herşeye ramen tek taşım yumoşum büyüdü canım..mevlam ol desin yeterki fsh bahane canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…