çok güzel bi haber canım işallah perşembe dolu çıkar ve döllenir sonrada annesine bebiiş olur inşallah canım. çok merak ettik seni canım çok şükür herşey iyi.canım sen klomene 3.günmü başladın.allah ol dedimi akan sular duruyıor bak yumilerini ortaya çıkardı canım.küçülen yuminde döllenme şansı var.olabilir yani canım.
canım vakti değilmiş demekki, Rabbim zamanını uzatmadan nasip etsin sana miniğiniselam kızlar,
son durumu bildiriyorum.
ptesi doktora gittim, maalesef e2 çok düşük çıktı.... fsh zaten yüksek.. benim tedavide fsh çok önemsenmiyor ama e2 düşük olunca tedaviye başlanmıyor... 21 gün cylo prognova içeceğim ve biesteron. adette tekrar gideceğim.
lafın özü; bu ay kısmet değilmiş, zaten yumi yoksa yapmamayı planlamıştım , bir daha plan yapmayacağım, bir de kan testinden önce e2 iyi gelir gibi bir kehanette bulunmuştum, bundan böyle kehanette bulunmayacağım, sanki kötüyü çağırınca , düşününce oluveriyor . çok kızdım kendime...... napıyoruz demekki , her daim iyiyi çağırıyor ve düşünüyoruz. tamammı çıtırlar........
bahar35baha nerelerdesin.başladınmı tedaviye.
evet canım üzdük üzdük sonuna geldik çok şükür...ben şu aşamalara bile gelemem derdim 2 ay önceki değerlerim göre..ama bu ay bir değişiklik yaptım kafama takmadım büyümesede rabimin vardır bir bildiği dedim herzaman canım..cylo prognova kullanmıştım ben 4 ay.. adetlerim düzene girsede yumoşları baskıladı benim diye düşünüyorum canım..cylo bıraktım çıktı yumoşlar geçen ayda iki yumurtam varmış 22mm 17mm kist olmuşlar çatlamamışlar..iki yumurtalığımda yumoş çıkmaya başladı çok şükür..ben klomeni adetin 4 günü başladım aslında aret bey 3 günü başla demişti ben adetin 4günü başladım....canım küçükülen yumoş bayağ küçüldü 8mm geriledi maalesef...dolu çıkarmıki küçülen yumoş..canım dualarına çok ihtiyacım var...arın herşey yolunda gitsin inş tek taşımda dolu çıkıp dölensin inş...
teyzeleri biz geldik rabbime şükürler olsun herşey yolunda geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir kayınvalide var bide bulantılardan hiç giremiyorum kk ya sizleri çok merak ettim inş sizdede herşey yolundadır bol bebişli günler dilerim hepinize....
canım şuan öyle bir durumdayımki sadece bebek için sabırla bekliyorum..başka konulara hiç sabrım yok inan bende çok sabırsız biriyim.Allahım sabrı öğretiyo belkide bize..canım herşeye ramen tedavine devam et canım..benim fsh 2 ay önce 45 deydi düşün..ve şuan herşeye ramen tek taşım yumoşum büyüdü canım..mevlam ol desin yeterki fsh bahane canım..
selam arkadaşlar benim gibi olupda hamile kalan var mı
bu şubatta tedaviye tekrar başlayacam ilki negatifti
maşallah hamişleriniz çoğalmış arada topiğinizi takip ediyorum
bende rahim duvarı kalınlamasıyla baladım bir laparoskopi
tek tüp tıkalı sağ tüp biraz açık ve ucunda iltihap var
rezervim düşük AMH 0.6 geçen sene ölçtürmüştüm
belkide dahada düşmüştür
inşallah bana umut olacak benim gibi olup da bebeğine kavuşmuş arkadaşlarınız vardır:26:
evet canım üzdük üzdük sonuna geldik çok şükür...ben şu aşamalara bile gelemem derdim 2 ay önceki değerlerim göre..ama bu ay bir değişiklik yaptım kafama takmadım büyümesede rabimin vardır bir bildiği dedim herzaman canım..cylo prognova kullanmıştım ben 4 ay.. adetlerim düzene girsede yumoşları baskıladı benim diye düşünüyorum canım..cylo bıraktım çıktı yumoşlar geçen ayda iki yumurtam varmış 22mm 17mm kist olmuşlar çatlamamışlar..iki yumurtalığımda yumoş çıkmaya başladı çok şükür..ben klomeni adetin 4 günü başladım aslında aret bey 3 günü başla demişti ben adetin 4günü başladım....canım küçükülen yumoş bayağ küçüldü 8mm geriledi maalesef...dolu çıkarmıki küçülen yumoş..canım dualarına çok ihtiyacım var...arın herşey yolunda gitsin inş tek taşımda dolu çıkıp dölensin inş...
canım vakti değilmiş demekki, Rabbim zamanını uzatmadan nasip etsin sana miniğini
hepimizin sorunları ayrı ayrı önemli ama inş. sonuçlarımız iyi olur canım,, kesinlikle olmaz denilip doğal hamileleri okuyunca olmaz diyemiyor insan Allah bilir ama biz hasretle bekliyoruz yavrularımızı,,,
kızlar opu oldum geldim... Allahım istanbulda yaşayanlara sabır versin ne trafikte o öyle 1 saatlik yolu 3 buçuk saate gittik bütün günümüz yollarda geçti...ama sonu güzeldi bütün zorluklara ramen....aret bey çok yoğundu ve emre karatekiloğlu ilk kontrolümü yaptı çok kibar ve tatlı sözlü bir doktor acayip rahatlatı beni ultrasonda 3 yumoş var herşey yolunda dedi..sonra tabiki opu işlemine alındım...herkez çok kibar ve güleryüzlüydü tabi uyutuldum işlem bitti sonra yatağıma geldim ve güzel haberi aldım iki yumoşum toplandı işleme alındı kızlar..birtane yumoş beklerken iki yumoşum oldu çook şükür...şimdi inş Allahım izniyle zorunsuz dölenip bölünürlerse banada sağlıklı evlatçık olsunlar inş...yarın haber vericekler dölenip kalitesi hakında yumoşların..dualarınıza ihitiyacım var kızlar..bana dualarınızı eksik etmeyin..
inşallah ikiside birinci kalite olup sana sımsıkı tutunurlar canım
tek olacak derken iki tane oldu demişsin neler yaptın
kür uyguladınmı
peki daha önce yumurtan kaç tane oluyordu
benimki hep bir oluyorda bunada şükür gerçi
kızlar opu oldum geldim... Allahım istanbulda yaşayanlara sabır versin ne trafikte o öyle 1 saatlik yolu 3 buçuk saate gittik bütün günümüz yollarda geçti...ama sonu güzeldi bütün zorluklara ramen....aret bey çok yoğundu ve emre karatekiloğlu ilk kontrolümü yaptı çok kibar ve tatlı sözlü bir doktor acayip rahatlatı beni ultrasonda 3 yumoş var herşey yolunda dedi..sonra tabiki opu işlemine alındım...herkez çok kibar ve güleryüzlüydü tabi uyutuldum işlem bitti sonra yatağıma geldim ve güzel haberi aldım iki yumoşum toplandı işleme alındı kızlar..birtane yumoş beklerken iki yumoşum oldu çook şükür...şimdi inş Allahım izniyle zorunsuz dölenip bölünürlerse banada sağlıklı evlatçık olsunlar inş...yarın haber vericekler dölenip kalitesi hakında yumoşların..dualarınıza ihitiyacım var kızlar..bana dualarınızı eksik etmeyin..
haklısın canım inşallah hiçbirimiz çok beklemeyiz artık
hayırlısı diyelim
inşallah özledim bebeklerimi ( valla ne hikmet bebeklerimi yazdım)
hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?