Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet canım üzdük üzdük sonuna geldik çok şükür...ben şu aşamalara bile gelemem derdim 2 ay önceki değerlerim göre..ama bu ay bir değişiklik yaptım kafama takmadım büyümesede rabimin vardır bir bildiği dedim herzaman canım..cylo prognova kullanmıştım ben 4 ay.. adetlerim düzene girsede yumoşları baskıladı benim diye düşünüyorum canım..cylo bıraktım çıktı yumoşlar geçen ayda iki yumurtam varmış 22mm 17mm kist olmuşlar çatlamamışlar..iki yumurtalığımda yumoş çıkmaya başladı çok şükür..ben klomeni adetin 4 günü başladım aslında aret bey 3 günü başla demişti ben adetin 4günü başladım....canım küçükülen yumoş bayağ küçüldü 8mm geriledi maalesef...dolu çıkarmıki küçülen yumoş..canım dualarına çok ihtiyacım var...arın herşey yolunda gitsin inş tek taşımda dolu çıkıp dölensin inş...

selam kızlar,
son durumu bildiriyorum.
ptesi doktora gittim, maalesef e2 çok düşük çıktı.... fsh zaten yüksek.. benim tedavide fsh çok önemsenmiyor ama e2 düşük olunca tedaviye başlanmıyor... 21 gün cylo prognova içeceğim ve biesteron. adette tekrar gideceğim.

lafın özü; bu ay kısmet değilmiş, zaten yumi yoksa yapmamayı planlamıştım , bir daha plan yapmayacağım, bir de kan testinden önce e2 iyi gelir gibi bir kehanette bulunmuştum, bundan böyle kehanette bulunmayacağım, sanki kötüyü çağırınca , düşününce oluveriyor . çok kızdım kendime...... napıyoruz demekki , her daim iyiyi çağırıyor ve düşünüyoruz. tamammı çıtırlar........

canım vakti değilmiş demekki, Rabbim zamanını uzatmadan nasip etsin sana miniğini

bahar35baha nerelerdesin.başladınmı tedaviye.

canım ya şu sıralar pek giremiyorum gelen giden birde ders çalışıyorum aöf sınavları az kaldı..sonra örgüye başladım çok iyi geldi bana kafamı dağıtıyo zevkli oluyo..tedaviye daha başlamadım 2 tane doğum kontrol hapım kaldı o bitince adet olurum heralde bikaçgüne başlarız bi sorun çıkmazsa..

canım çok güzel sonuna gelmişsin.. inş herşey güzel olcak tek taşın sana bebek olsun inş..

selam arkadaşlar benim gibi olupda hamile kalan var mı
bu şubatta tedaviye tekrar başlayacam ilki negatifti

maşallah hamişleriniz çoğalmış arada topiğinizi takip ediyorum

bende rahim duvarı kalınlamasıyla baladım bir laparoskopi
tek tüp tıkalı sağ tüp biraz açık ve ucunda iltihap var
rezervim düşük AMH 0.6 geçen sene ölçtürmüştüm
belkide dahada düşmüştür
inşallah bana umut olacak benim gibi olup da bebeğine kavuşmuş arkadaşlarınız vardır:26:

canım allahım bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin pıt pıtlarıda duymuşsun çok sevindim..bak hiç umudun yoktu çaresiz kalıyodun hep.. allahım sana tedavi gerektirmeden nasip etti bebeğini inş bizlerde bigün o güzel duyguları yaşarız allahım bizlerinde yüzüne güler inş..

senin yumoşun hayırlısı ile bir de embriyo olsun ve bize de umut olsun inş.

evet elimden geleni yapacağım-yapmaya çalışacağım... iki günüm kaldı çok ümitsiz vaka değilimdir umarım bakalım neler diyecek dr....

hepimizin sorunları ayrı ayrı önemli ama inş. sonuçlarımız iyi olur canım,, kesinlikle olmaz denilip doğal hamileleri okuyunca olmaz diyemiyor insan Allah bilir ama biz hasretle bekliyoruz yavrularımızı,,,

gülneva bugün opun vardı.nasıl geçti canım bizi habersiz bırakma hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım vakti değilmiş demekki, Rabbim zamanını uzatmadan nasip etsin sana miniğini

sağol canım, biz seninle aynı zamanda transfer olmuştuk, maşalllah senin doğum da yaklaşmış, kısmet olsa idi aynı zamanda da doğum yapacaktık..... Allah kurtarsın..... darısı başımıza , dualarına bizleri de eklersin inşallah maşallahhhhhh

hepimizin sorunları ayrı ayrı önemli ama inş. sonuçlarımız iyi olur canım,, kesinlikle olmaz denilip doğal hamileleri okuyunca olmaz diyemiyor insan Allah bilir ama biz hasretle bekliyoruz yavrularımızı,,,

haklısın canım inşallah hiçbirimiz çok beklemeyiz artık
hayırlısı diyelim
inşallah özledim bebeklerimi ( valla ne hikmet bebeklerimi yazdım)
hayırlısı

kızlar opu oldum geldim... Allahım istanbulda yaşayanlara sabır versin ne trafikte o öyle 1 saatlik yolu 3 buçuk saate gittik bütün günümüz yollarda geçti...ama sonu güzeldi bütün zorluklara ramen....aret bey çok yoğundu ve emre karatekiloğlu ilk kontrolümü yaptı çok kibar ve tatlı sözlü bir doktor acayip rahatlatı beni ultrasonda 3 yumoş var herşey yolunda dedi..sonra tabiki opu işlemine alındım...herkez çok kibar ve güleryüzlüydü tabi uyutuldum işlem bitti sonra yatağıma geldim ve güzel haberi aldım iki yumoşum toplandı işleme alındı kızlar..birtane yumoş beklerken iki yumoşum oldu çook şükür...şimdi inş Allahım izniyle zorunsuz dölenip bölünürlerse banada sağlıklı evlatçık olsunlar inş...yarın haber vericekler dölenip kalitesi hakında yumoşların..dualarınıza ihitiyacım var kızlar..bana dualarınızı eksik etmeyin..

inşallah ikiside birinci kalite olup sana sımsıkı tutunurlar canım
tek olacak derken iki tane oldu demişsin neler yaptın
kür uyguladınmı
peki daha önce yumurtan kaç tane oluyordu
benimki hep bir oluyorda bunada şükür gerçi

canımb en hiç kür uyglamadım...ben cylo prognova kullandım 4 ay kullandım aylarda yumoşum hiç yoktu son 3 ay..geçen ay ve bu ay çıktı yumoşlar...bu ay tedaviye başladım klomen kullandım bana düşük doz ilaç iyi geldi çıktı yumoşalar ortaya çok şükür..biesteron ve agnucaston kullandım 4 ay..fsh çok yüksekti en son 60 görmüştüm canım.. Allahım ol deyince oluyo canım kafayı biraz rahatlamak çook önemli..ben bu ay öyle yaptım sonunda yumşlar büyüdü opu işlemine kadar geldim..benim için mucize canım..Allahımın mucizesi..inş dölenip annesine sıkı sıksı tutunurlar..

Gulvena insallah yarin guzel haberler alirsin. Sonrasinda da Allah kucagini doldursun. Emre Bey cok seker bir insan, bayiliyorum ona. Nasip olursa martta ben de onda tedavi olmayi dsunuyorum

haklısın canım inşallah hiçbirimiz çok beklemeyiz artık
hayırlısı diyelim
inşallah özledim bebeklerimi ( valla ne hikmet bebeklerimi yazdım)
hayırlısı

gönlünden geçtiği gibi sağlıklı-hayırlı evlatların olsun :)) çoğu kişi iki bebekten korkarken çok zor olacağını bildiğim halde olsun da üç bile olur diyorum bende :))

dualarımız seninle,, hrşey güzel gitsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…