Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ŞU MÜBAREK GÜNN HÜRMETİNE RABBİM EN GÜZELİNİ EN HAYIRLISINI GÖNLÜNDEN EN ÇOK GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ

ALLAHIM Kaldıramayacağım yükü taşıyamayacağım derdi çekemeyeceğim çileyi gidemeyeceğim yolu aşmayacağım engeli veremeyeceğim cevabı yiyemeyeceğimiz lokmayı konuşamayacağım sözü duyamayacağım sesi gidemeyeceğim mekanı giremeyeceğim gönlü kavuşamayacağım aşkı verme bize ey RABBİM HAYIRLI CUMALAR

Seni takipteyim canim, buraya cok yazamiyorum ama mutlaka okuyorum ve senden güzel haberi bekliyorum. dilerim hersey gönlünce olur ve bebeklerine kavusursun.

ŞU MÜBAREK GÜNN HÜRMETİNE RABBİM EN GÜZELİNİ EN HAYIRLISINI GÖNLÜNDEN EN ÇOK GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ

Allah razı olsun canım..Allahım şu cuma saati hürmetine hepimizin meleklerimizi tez zamanda göndersin inş canım...canım sen ne zaman başlıyosun tekrar tedavine...canım dualar ve tevekülle inş senindeAllahımında izniyle yumoşlar kalitelli çıkacak dölencekler...hiç umudunu yitirme canım sendende güzel haberler bekliyoruz en kısa zamanda canım...

Allah razı olsun canım çok iyisin..Allahım cuma saati hürmetine bebiş isteyen herkezin meleklerini göndersin tez zamanda..dua ve teveküle seninde yumoşlar Allahımında izniyle kalitelli ve dölencekler inş...sende inş en kısa zamanda sende başlarsın tekrar tedavine...Allah büyük canım ol deyip oldurmıycağı hiçbişey yok şu evrende..ben hep inandım olucak diye bu aşamay geldim..bu aşamaya gelmek bile benim için mücizeydi canım..

Seni takipteyim canim, buraya cok yazamiyorum ama mutlaka okuyorum ve senden güzel haberi bekliyorum. dilerim hersey gönlünce olur ve bebeklerine kavusursun.

canım bende sizin sayfayı takipteyim herzaman..inş canım güzel haberler veririm sizlerede umut olurum..

Gulvena insallah yarin guzel haberler alirsin. Sonrasinda da Allah kucagini doldursun. Emre Bey cok seker bir insan, bayiliyorum ona. Nasip olursa martta ben de onda tedavi olmayi dsunuyorum

amin canım inş güzel haberler alırım... yarın haber vericez dediler ama arayan yok daha...kötüyü düşünmek istemiyorum ama heycan stres oldum çoook...sen tüp bebek yaptırdınmı daha önce canım İstanbul tüp bebek merkezine..evet canım emre bey çok şeker çok tatlı dilli rahatlıyo insanı ses tonu..benim doktorum aret kamer ilk görüşmeyi onla yaptım opuda yüzünü göremedik aret beyin hiç...çıkmadan önce doktorumla görüşücekmiyim dedim şuan gerek yok dedi kızlar..

Gulnevacimm guzell hberlerle donmussunnn cokk sewindimmm yeter arkadasimizz cokk guzell dualarr etmisss aminnnnn diyorummm koca yurektenn yarin guzell hberinii alirizz insallahhh bayagaa yoll katettin farkindamisinnn biraz gez toz istanbuluu nerdesin simdi stress attt gerci cok rahatsin masallahhhhhh hep oyle olll

canım iyi haberlerini okudum inan çok ama çok sevindim inşallah rabbim devamını getirir. İki yumurta olmuş ya ikiz olur ya inşallah canım:))

sağol canım..dün yapıldı opu işlemim bugün habe vercekler canım ..bu aşamaya gelmek bile güzel benim için... heycandan bayılcam valla güçlü olmaya çalışıyorum canım..beklemekten başka çaremiz yok maalesef..

kızlar biraz önce aradılar tek yumim gelişme göstermiş diğer yumim gelişmemiş yarın tekrar bilgilendiricez dediler dölendi mi diye..daha önce tüp bebek yaptıranlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir sorum olucak bilgisi olan varsa cvp çok sevininrim...benim anlamadığım bugün dölenip dölenmediğini söylemeleri gerekmiyomuydu...benin tek taşım neden bugün dölenmemiş..aradıkları zaman o kada heycanlandımki fazla soru soramadım..tüp bebek yaptıranların opu sonrasında kaç gün sonra dölendi yumoşları...

Canim ben Emre Bey ile ongorusme yapmistim. Ozamnalar ivi deydi.uzak diye ve fiyattan dolayi medicine asya da yaptirmistim. Maalesef negatif ldu. Aklm Emre Bey in pozitifliginde ve basarisinda kaldi. Aradim koustum , bana umut oldu . Nasip olursa mart gibi gidecem.

Bu arada hadi artik guzel haberler ver bize

gulvena , İnsallah altin ymurtan sana bebis olur. Tek olsn senin ,olsun.3. Gune kadar saglikli geliscekmi diye bakiyolar ,bolunuyolar mi diye. Ucuncu gne saglikla gelirse ozaman transfer ediliyo canim.
Biliyorum bu sureyi beklemek zor ama sonu iyi olsun hayirli olsn insallah

canım ben heycandan bişey soramadım bana dediği yumurtanın biri istedikleri gelişimi göstermiş yarın dölenirlerse arıycaklarmış...dölenme bugün olması gerekmiyomuydu canım ya...çok tedirginim acaba kalitesimi kötü bugün dölenmedi..kötü şeyler düşünmek istemiyorum senin ne zaman dölenmişti opudan sonra...

gülneva tebrik ederim, yumin döllenmiş canım , onun gelişmesi takip edilecek. doktorun takip edeceğiz dediği embriyo tatlım... hadi inşallah transfer de olacaksın....

gülneva tebrik ederim, yumin döllenmiş canım , onun gelişmesi takip edilecek. doktorun takip edeceğiz dediği embriyo tatlım... hadi inşallah transfer de olacaksın....

inş canım ya..sen çok araştırıyosun bilirsin canım opu işleminden hemen sonramı dölendiriliyo yumoşlar bana emriyo denmedi ama yarın sabah dölencekmi haber vericez denildi....erkekten alınan spermler hemenmi uymoşlarla buluşuyo..çook bilgisizim bu konularda canım ya...

ben şimdiye kadar sanırım 10 kez opu oldum, ve bugüne kadar 6 tane embriyom donduruldu. ilkinde 3 , diğerinde 1 tane transfer oldum ve şu an 2 tane buzlukta canım

şöyle oluyor; yumurta alındıktan sonra soyma işlemi yapılıyor ve sperm içine enjekte ediliyor, bu işlem opudan hemen sonra yapılıyor , 24 saat sonra döllenme oluyor, sonra 3 gün bölünmesi takip ediliyor, ve donduruluyor veya transfer oluyor...

bence sen heyecandan anlamadın, çünkü bugün döllenmiştir, ya da gün içinde döllenecektir. gelişme takip edeceklerine göre döllendi..
beni tam 24 saaat sonra ararlar. sen opuyu kaçta oldun, ve seni kaçta aradılar, oranın yoğunluğu da önemlidir belki....

evet anlamamış olabilir canım ama kesin anladığım şey dölenmedi daha..dün saat 2 oldum opu ve beni bugün öğlen 12aradılar...yumurtanın biri gelişim göstermedi diğeri istenen büyüklüye geldi yarın sabah tekrar dölendiği için arıycakları canım...o zaman benim nazlı yumoş daha dölenmedi...ben tekrar aradım emriyologlar beni tekara arıycaklarmış...

canım seni Allahmı çıkardı karşıma verdiğin bilgilerden sonra rahatladım...dölensede dölenmesede şu aşamaya gelmek bile çook güzeldi benim için ..mevlam ne eylerse güzel eyler..benim kısmetimse o bebiş nasibi varsa bu dünyada gelicek koncak annesinin göbüşe..

canikom seni aradıklarında daha 24 saat olmamış zaten, yani herşey yolunda merak etme... şu andan sonra döllenecek demektir. bir de merkezin adeti günde 1 kez aramak ise, seni aradıkları saate göre bilgi vermişler demekki.

tatlım benim, inan topiği açarken dua ettim ikisi de döllensin diye, niye biliyormusun, ben o 2.ci yuminin olmayacağını tahmin etmiştim, çünkü yoktu ve birden büyüdü diye. ama yine de dua ettim döllensin ki hepimize umut olsun, bak bu da oluyormuş diye... neyse ki diğeri iyi çıktı..... evet dediğin doğru , bu fsh lere göre buralara gelmemiz bile mücize sanki... bazen bebek olmuş kadar seviniyor insan. hala ümit var diye..... Yüce Rabbim bize bunları yaşattığına göre elbettte sonunda mutlu olmamızı bahşedeecek inşallah... her ne olursa olsun seve seve kabullen canım... şükret canım.... bizim de sıramız gelecek birgün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…