canikom seni aradıklarında daha 24 saat olmamış zaten, yani herşey yolunda merak etme... şu andan sonra döllenecek demektir. bir de merkezin adeti günde 1 kez aramak ise, seni aradıkları saate göre bilgi vermişler demekki.
tatlım benim, inan topiği açarken dua ettim ikisi de döllensin diye, niye biliyormusun, ben o 2.ci yuminin olmayacağını tahmin etmiştim, çünkü yoktu ve birden büyüdü diye. ama yine de dua ettim döllensin ki hepimize umut olsun, bak bu da oluyormuş diye... neyse ki diğeri iyi çıktı..... evet dediğin doğru , bu fsh lere göre buralara gelmemiz bile mücize sanki... bazen bebek olmuş kadar seviniyor insan. hala ümit var diye..... Yüce Rabbim bize bunları yaşattığına göre elbettte sonunda mutlu olmamızı bahşedeecek inşallah... her ne olursa olsun seve seve kabullen canım... şükret canım.... bizim de sıramız gelecek birgün..
kızlar biraz önce aradılar tek yumim gelişme göstermiş diğer yumim gelişmemiş yarın tekrar bilgilendiricez dediler dölendi mi diye..daha önce tüp bebek yaptıranlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir sorum olucak bilgisi olan varsa cvp çok sevininrim...benim anlamadığım bugün dölenip dölenmediğini söylemeleri gerekmiyomuydu...benin tek taşım neden bugün dölenmemiş..aradıkları zaman o kada heycanlandımki fazla soru soramadım..tüp bebek yaptıranların opu sonrasında kaç gün sonra dölendi yumoşları...
ümmüüü sana da canlı selam, ne haber
tebrikler canım işallah güzelce gelişsin göbüşüne konsun canım.panik yapma döllenmiş yumin gelişmesine bakıyorlar.transferin ne zaman canım yarınmı.muhtemelen yarın transferin olacaktır..ayy hadfi hayırlısı.. geliyor bebiş işallah
sağol canım...darısı başına inş...canım hemen transfer ederlermiki bilmem..yarın sabah tekrar arıycaklar bir gün önce haber vermiyorlarmı ki...
selam canım okuldan geldim sizleri okuyorum canım.soğan kürüne başlamayı düşünüyormusun bu ay canım.
canım bence kür mür yapma... senin hormonları dahada etkilemesin bu ay sakin bekle pozitif düşün yumoşlar güzel güzel büyüsün...önemli olan vitamin ve biesteron omega kullan canım...arı sütü bal polen propolis bana iyi geldi bu ay..
sana söylemedilermi duruma göre transfere çağıracaz diye canım.yoksa dondurup sonramı transfer edilecek.bazı doktorlar öyle yapıyor.
canım sağan kürüne başladım ve gögüsler ağrımaya başşladı bile.ya bana neden iyi gelmiyor bu kürler anlamıyorum.biosteron arı sütü omega folik alıyorum canım.
canım sağan kürüne başladım ve gögüsler ağrımaya başşladı bile.ya bana neden iyi gelmiyor bu kürler anlamıyorum.biosteron arı sütü omega folik alıyorum canım.
ben de başlayayım diyorum, afedersin bu ay adetim ilk günü çok koyu renk geldi. 2.gün kıpkırmızı ve 3.gün bitti zaten... o yüzden bir temizlik operasyonu babında yapayım diyorum
sana gerçekten niye ağır geliyor... bana hiç etki etmiyor .. benim 1 yıldır içtiğim şu takviyeler yüzünden mi acaba.... ümmü e2 bencede önemli, kadınlık hormonu bu... benim , zaman içinde 22,40,50,59 larda idi... bu ay ilk defa 6,27 çıktı ve tedaviye ilk defa başlayamadım... niye öyle oldu bilmem, böyle aksilik çıkınca sona geldim diyorum korkuyorum, inşallah öyle değildir. bu ay yumi de yoktu zaten.... öfffffff
canım her kür herkeze iyi gelmiyor...ben hiç kür yapmadım...aret beye soğan suyu kiste iyi gelir mi diye sordum..bana gülerek kist her kadında olur iki ayda yada bidaki adetle vicut onları atar..soğan kulananda soğan kistleri yok eti der diyo...ben kürlere fazla inanmıyorum artık..çünkü birini iyi ederken diğer hormonları bozuyo..sadec kafayı boşalt biraz canım rahat ol...başka şeylere ilgini yönlendir..
ben de başlayayım diyorum, afedersin bu ay adetim ilk günü çok koyu renk geldi. 2.gün kıpkırmızı ve 3.gün bitti zaten... o yüzden bir temizlik operasyonu babında yapayım diyorum
sana gerçekten niye ağır geliyor... bana hiç etki etmiyor .. benim 1 yıldır içtiğim şu takviyeler yüzünden mi acaba.... ümmü e2 bencede önemli, kadınlık hormonu bu... benim , zaman içinde 22,40,50,59 larda idi... bu ay ilk defa 6,27 çıktı ve tedaviye ilk defa başlayamadım... niye öyle oldu bilmem, böyle aksilik çıkınca sona geldim diyorum korkuyorum, inşallah öyle değildir. bu ay yumi de yoktu zaten.... öfffffff
o dediğin adet şekli bende geçen ay olmuştu canım ve kısa sürmüştü.ama bu seferki iyiydi.önemli olan düzenli olabilmek.bence senin yumurtlama durumun çok iyi maşallah.bana göre çok daha iyisin.e2 düşmüş.nar suyu içmiyorum demişsin acaba o etki etmiş olabilirmi canım.ben hiç bırakmadın narı her gün sıkıp içiyorum yanlız iki defa sıkmaya üşeniyorum.olacak işallah.umudumuzu kaybetmek yok.buz bebişlerimiz bizi bekliyor işallah.işallah bende yanına bir daha ekleyebilirsem transfer olucam canım.
çok haklısın canım aynen bırakıyorum soanı artık yapmıycam.olacaksa rabbim verecekse verecektir zaten.vitaminlere devam doğal beslenmeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?