Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım yazdıkların çok duygulandırdı beni gözlerim doldu gerçekten...bende çok umutlu değildim ikinci yumoşatan canım..çokta üzülmedim diğeri büyümedi diye..canım ben 3 ay önce umutsuz vakaydım hiç yumoş yoktu biliyosun..şimdi şua şamalara gelmek bile rüyada gibiyim..canım zamanı gelince hepimiz anne olucaz..sadece bebişler zamanını bekliyo...diğeri dölenmese üzülürüm ama yıkılmadı ayaktayım derim herzaman..herşeyde vardır bir hayır...

tebrikler canım işallah güzelce gelişsin göbüşüne konsun canım.panik yapma döllenmiş yumin gelişmesine bakıyorlar.transferin ne zaman canım yarınmı.muhtemelen yarın transferin olacaktır..ayy hadfi hayırlısı.. geliyor bebiş işallah

sağol canım...darısı başına inş...canım hemen transfer ederlermiki bilmem..yarın sabah tekrar arıycaklar bir gün önce haber vermiyorlarmı ki...

kızlar saraçoğlu fsh çokda önemli değil en önemlisi e2 ve amh diyor.e2 yüksek olmalıymışki hamilelik şansı artmasın için.

sağol canım...darısı başına inş...canım hemen transfer ederlermiki bilmem..yarın sabah tekrar arıycaklar bir gün önce haber vermiyorlarmı ki...

sana söylemedilermi duruma göre transfere çağıracaz diye canım.yoksa dondurup sonramı transfer edilecek.bazı doktorlar öyle yapıyor.

selam canım okuldan geldim sizleri okuyorum canım.soğan kürüne başlamayı düşünüyormusun bu ay canım.

canım bence kür mür yapma... senin hormonları dahada etkilemesin bu ay sakin bekle pozitif düşün yumoşlar güzel güzel büyüsün...önemli olan vitamin ve biesteron omega kullan canım...arı sütü bal polen propolis bana iyi geldi bu ay..

canım sağan kürüne başladım ve gögüsler ağrımaya başşladı bile.ya bana neden iyi gelmiyor bu kürler anlamıyorum.biosteron arı sütü omega folik alıyorum canım.

sana söylemedilermi duruma göre transfere çağıracaz diye canım.yoksa dondurup sonramı transfer edilecek.bazı doktorlar öyle yapıyor.

bizi opu günü aret kamerı hiç görmedik emre karateklioğlu sadece opu öncesi baktı ultrasonla yumoşlara..biz doktorla görüşmiycezmi dedik hayır gerek yok biz sizi duruma bağlı bilgilendiricez dediler...bant ve progestan iğne birsürü hap verdiler ...trnsfere kadar kullan dediler canım..çok ilgili gelmedi bana aret bey çok yoğun sadece ilk görüşmeyi yapıyo sonra diğer doktorlara yönlendiriyor..

canım sağan kürüne başladım ve gögüsler ağrımaya başşladı bile.ya bana neden iyi gelmiyor bu kürler anlamıyorum.biosteron arı sütü omega folik alıyorum canım.

ben de başlayayım diyorum, afedersin bu ay adetim ilk günü çok koyu renk geldi. 2.gün kıpkırmızı ve 3.gün bitti zaten... o yüzden bir temizlik operasyonu babında yapayım diyorum

sana gerçekten niye ağır geliyor... bana hiç etki etmiyor .. benim 1 yıldır içtiğim şu takviyeler yüzünden mi acaba.... ümmü e2 bencede önemli, kadınlık hormonu bu... benim , zaman içinde 22,40,50,59 larda idi... bu ay ilk defa 6,27 çıktı ve tedaviye ilk defa başlayamadım... niye öyle oldu bilmem, böyle aksilik çıkınca sona geldim diyorum korkuyorum, inşallah öyle değildir. bu ay yumi de yoktu zaten.... öfffffff

gülneva doktoru kafaya takma, hepsi çok yoğun, bu işte iyi olan doktorlar maalesef çok yoğunlar... işler otomatiğe bağlanmış belli bir sistem dahilinde işliyor maalesef....

canım her kür herkeze iyi gelmiyor...ben hiç kür yapmadım...aret beye soğan suyu kiste iyi gelir mi diye sordum..bana gülerek kist her kadında olur iki ayda yada bidaki adetle vicut onları atar..soğan kulananda soğan kistleri yok eti der diyo...ben kürlere fazla inanmıyorum artık..çünkü birini iyi ederken diğer hormonları bozuyo..sadec kafayı boşalt biraz canım rahat ol...başka şeylere ilgini yönlendir..

o dediğin adet şekli bende geçen ay olmuştu canım ve kısa sürmüştü.ama bu seferki iyiydi.önemli olan düzenli olabilmek.bence senin yumurtlama durumun çok iyi maşallah.bana göre çok daha iyisin.e2 düşmüş.nar suyu içmiyorum demişsin acaba o etki etmiş olabilirmi canım.ben hiç bırakmadın narı her gün sıkıp içiyorum yanlız iki defa sıkmaya üşeniyorum.olacak işallah.umudumuzu kaybetmek yok.buz bebişlerimiz bizi bekliyor işallah.işallah bende yanına bir daha ekleyebilirsem transfer olucam canım.

çok haklısın canım aynen bırakıyorum soanı artık yapmıycam.olacaksa rabbim verecekse verecektir zaten.vitaminlere devam doğal beslenmeye devam.

kızlar fsh çook yüksek olduğu zamanlarda benim adete 3 günü biterdi..ben agnucaston kullandım 3 ay kadar biğesteronda kullanmıştım 4 ay ve iki aydan beri adetlerim çok güzel yoğun ve 5 gününe adar sürdü..ve benim yumoşlar çıktı ortaya..bence agnucastonda çok işe yaradı..tabi besteronun biliyosunuz gençlik iksiri zaten tartışılmaz bir hap..

o şekil adet sence ne anlama geliyor... mesela ben geçen ay opu oldum ya, ondan kalan kalıntılar vs diye düşündüm.....

canım benim yumurtlaman iyi demişsin ama, o kadar da değil, bak bu ay yoktu... gerçi ilaçla devam edince çıkarmıydı bilmiyorum, yaştan dolayı bence artık pek iyi değil , rezerv az olunca gelen de benim her ay gelmesi geereken yumi geliyor, eskisi gibi yanına ilave pek çıkmıyor.... ama dediğin gibi birkaç tane daha olsun biz de transfer olalım ... şu an yazlıktayım ve nar ağacı var, nar dolu inip toplayıp sıkayım haklı olalirsin... ama ben çok sıkıldım bunları yapmaktan... artık sallıyorum açıkçası. sadece omega3,previte positive vitamin, dong goi, ruşeym kapsül, biesteron,aspirin ve folic düzenli alıyorum, arada ada çayı, arada hayıt karışık çayı o kadar, daha ne yapayım de mi.

çok haklısın canım aynen bırakıyorum soanı artık yapmıycam.olacaksa rabbim verecekse verecektir zaten.vitaminlere devam doğal beslenmeye devam.

evet canım Allah verirse olur..canım adet olunca bazen yumoşlar büyüsün diye bal çörek otu alıyorum yumurtalar büyüme evresinde...

gülneva ağnuston ne iyi yarıyor, bahar da kullanıyordu sanırım. benim adetim gününde geliyor ama az sürüyor, ilk günü işaret, 2.günü güzel, 3.gün az veya bitiyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…