o şekil adet sence ne anlama geliyor... mesela ben geçen ay opu oldum ya, ondan kalan kalıntılar vs diye düşündüm.....
canım benim yumurtlaman iyi demişsin ama, o kadar da değil, bak bu ay yoktu... gerçi ilaçla devam edince çıkarmıydı bilmiyorum, yaştan dolayı bence artık pek iyi değil , rezerv az olunca gelen de benim her ay gelmesi geereken yumi geliyor, eskisi gibi yanına ilave pek çıkmıyor.... ama dediğin gibi birkaç tane daha olsun biz de transfer olalım ... şu an yazlıktayım ve nar ağacı var, nar dolu inip toplayıp sıkayım haklı olalirsin... ama ben çok sıkıldım bunları yapmaktan... artık sallıyorum açıkçası. sadece omega3,previte positive vitamin, dong goi, ruşeym kapsül, biesteron,aspirin ve folic düzenli alıyorum, arada ada çayı, arada hayıt karışık çayı o kadar, daha ne yapayım de mi.
kızlar fsh çook yüksek olduğu zamanlarda benim adete 3 günü biterdi..ben agnucaston kullandım 3 ay kadar biğesteronda kullanmıştım 4 ay ve iki aydan beri adetlerim çok güzel yoğun ve 5 gününe adar sürdü..ve benim yumoşlar çıktı ortaya..bence agnucastonda çok işe yaradı..tabi besteronun biliyosunuz gençlik iksiri zaten tartışılmaz bir hap..
gülneva ağnuston ne iyi yarıyor, bahar da kullanıyordu sanırım. benim adetim gününde geliyor ama az sürüyor, ilk günü işaret, 2.günü güzel, 3.gün az veya bitiyor.....
canım bu agnucaston hayıt sanırım.ama bana hayıtta iyi gelmiyor.ama kullanıpta fayda görenler çok.bana en iyi biosteron geliyo.birde nar suyu.cildim parıl parıl parlıyor.
kızlar artık ne yapacağımı şaşırdım inanın,,
şimdi hayıt karışımlı çayım var, arada tek hayıtta içiyorum.. bu ağnustonu içsem mi , adet çoğalsın diye.. ay eskiden adet çok gelince sinir olurdum, heryerlere çıkardı. şimdi hasret kaldık bakarmısınız ne hallere düştük... Allahım lütfen bize acısın güç versin yardım etsin...
benim tek yumoşla e2 (östrojen 1035 lere ulaşırken) ben şimdi niye östrojensiz kaldım yaaaaaaaaaa
canım birtane yumoşla ne güzel bir deyermiş..benim e2 düşüktü çatlatma inesi öncesi ölçüldüğünde.,,e2 176 ve rahim kalınlığı 8mm..o yüzden pek kaliteli bir yumoş olmycak galiba benim nazlı yumoşum...
canım sakın rakamları karşılaştırma bence. öyle olsa yumoş boş çıkardı.. senin dolu çıktı.. bundan sonra ki kalite yumoş ve sperme bağlı.. artık tek sen belirlemiyorsun bunu.... ikisi bir araya gelince belli olacak..... hem illaki 8 hücreli olacak diye bir kural yok.. 6 hücreli olanlar dahi ttutabiliyor. artı endo kalınlığını iyi, içine gömülüverecek inşallah..... benim 3 tane embryom 5,7 mm endo da tutanamadı biliyorsun, ama bak senin 8 mm....
benim tek yumoşla e2 (östrojen 1035 lere ulaşırken) ben şimdi niye östrojensiz kaldım yaaaaaaaaaa
canım agnucaston eczanelerde var fiyata uygun 10tl...canım arayan soran yok eşim işten gelsin bide ona aratıcam...bilmem canım ya yumurta dolumuki ben dolumu diye sorduğumda opudan çıkınca...boş olanları zaten alamıyoruz dendi bana..canım benim kocişin sprem sayısı çokta güzel ve ilk evliliğinden bir kızı var..benim yumurtalarım kalitesiz maalesef..canım benim adetim 24 günü bugün yani ben geç yumurtladım yumoş geç büyüdü nedense..inş sağlıklı emriyo olsun sonrada annesinin göbüşüne gömülsün inş Alllahında izniyle..
canım birtane yumoşla ne güzel bir deyermiş..benim e2 düşüktü çatlatma inesi öncesi ölçüldüğünde.,,e2 176 ve rahim kalınlığı 8mm..o yüzden pek kaliteli bir yumoş olmycak galiba benim nazlı yumoşum...
aetin zamanı başlıyosun canım..her gün bir tane alıyosun..en az 3 ay sonra etkisini gösteriyo..ben kullandığım 2 ayında etkisini gösterdi yoğun adet olmuştum..dene canm bitkisel bişey sonuçta ..ben doktorum kullan sen bilirsin bitkisel yan etkisi yok dedi bana..acaba bendemi içsem gülneva canım.adetin kaçıncı günü başlanıyor.nasıl olsa herşeyi deniyoruz..
canım agnucaston eczanelerde var fiyata uygun 10tl...canım arayan soran yok eşim işten gelsin bide ona aratıcam...bilmem canım ya yumurta dolumuki ben dolumu diye sorduğumda opudan çıkınca...boş olanları zaten alamıyoruz dendi bana..canım benim kocişin sprem sayısı çokta güzel ve ilk evliliğinden bir kızı var..benim yumurtalarım kalitesiz maalesef..canım benim adetim 24 günü bugün yani ben geç yumurtladım yumoş geç büyüdü nedense..inş sağlıklı emriyo olsun sonrada annesinin göbüşüne gömülsün inş Alllahında izniyle..
ümmücüm, şimdi bir elma yedim... sonra da nar yiyecem... senin 3.günü gittiğinde 2 aydır yumi varsa durum iyi canım, ama sana iyi gelen ilacı tutturamıyorlar bence. bana serophone iyi geliyor, yumi oldumu büyütüyor.... arada boş çıkan yumilerde oldu biliyorsun, o boş olanlar belki de antral olmayan ilaçla büyüyen folikillerdir.. o boş çıkanlara da üzülmüyor değilim yani, o yüzden az ilaçla az yumi olsun ve içerdekiler şişirme ilaçla bitmesin diyorum ama, herşeyi doktora söyleyemiyorsun ki, ve herşeyi çözemiyorsun ki.... şu doktorları çözdükçe belki de kendi tedavimizi kendimiz planlasak daha iyi olcak.... hepsi otomatiğe başlayınca artık ne düşüneceğimizi şaşırdık vallahi.. selcan da hamile ne güzel , bize de öyle bir mücize oluverse ne şahane olacak...inşallah .canım ona kalırsa benimde iki aydır yumim büyümüyor.öylece duruyorlar durduğu yerde.demekki bu ay kımet değilmiş arkadaşım.bir dahaki aya işallah.sen şimdi narınada başla .allahım işimizi rast getirsin işallah. hem doktorlar adet miktarı önemli değil düzenli olmak önemliymiş.nasıl olsa daha menopoza girmedik yola devam.
öyle deme gülneva.sen bu ay yumiden bile umudun yokdu bak büyüdü çok şükür şimdi işallah allahım ol dein olsun işallah.
gülneva cım, dolu canım, işleme alındı çünkü.. ama şunu anlamadım ben, senin 2 yümoştan biri küçülmüştü ya, sonradan nasıl büyüdü... belki de doktorun görmediği bir tane daha vardı ve o büyüdü... yani canım daha sen de çok iş var , moralini yüksek tut...
ümmücüm, şimdi bir elma yedim... sonra da nar yiyecem... senin 3.günü gittiğinde 2 aydır yumi varsa durum iyi canım, ama sana iyi gelen ilacı tutturamıyorlar bence. bana serophone iyi geliyor, yumi oldumu büyütüyor.... arada boş çıkan yumilerde oldu biliyorsun, o boş olanlar belki de antral olmayan ilaçla büyüyen folikillerdir.. o boş çıkanlara da üzülmüyor değilim yani, o yüzden az ilaçla az yumi olsun ve içerdekiler şişirme ilaçla bitmesin diyorum ama, herşeyi doktora söyleyemiyorsun ki, ve herşeyi çözemiyorsun ki.... şu doktorları çözdükçe belki de kendi tedavimizi kendimiz planlasak daha iyi olcak.... hepsi otomatiğe başlayınca artık ne düşüneceğimizi şaşırdık vallahi.. selcan da hamile ne güzel , bize de öyle bir mücize oluverse ne şahane olacak...inşallah .
bazı dualardan bahsetmiş selcancım... ben pek okumuyorum napsak öyle dua işlerine mi ağırlık versek... sistemli ve düzenli bir şeyler mi yapsak......
evet canım hiç sorma adetin 3 günü gidince hiç yumoş yok denmişti bana sonra hap bitince 5mm oldu sonra arkasından onu hızla geçen bir yumoşum birden 10mm oldu.. nazlı büyüen yumoşum çok yavaş büyüdü ama yinede büyüdü..ama sonradan hızla gelen yumoş küçülüverdi nedense..şimdi ise hangisi bana bebiş olcak bilmem..ama yumoşumu orda bırakmak beni çok etkiledi..sanki bir parçam kaldı oralarda benden uzak..annelik böyle bişey herhalde canım..parçamı bıraktım sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?