gülneva cım, dolu canım, işleme alındı çünkü.. ama şunu anlamadım ben, senin 2 yümoştan biri küçülmüştü ya, sonradan nasıl büyüdü... belki de doktorun görmediği bir tane daha vardı ve o büyüdü... yani canım daha sen de çok iş var , moralini yüksek tut...
ümmücüm, şimdi bir elma yedim... sonra da nar yiyecem... senin 3.günü gittiğinde 2 aydır yumi varsa durum iyi canım, ama sana iyi gelen ilacı tutturamıyorlar bence. bana serophone iyi geliyor, yumi mu büyütüyor.... arada boş çıkan yumilerde oldu biliyorsun, o boş olanlar belki de antral olmayan ilaçla büyüyen folikillerdir.. o boş çıkanlara da üzülmüyor değilim yani, o yüzden az ilaçla az yumi olsun ve içerdekiler şişirme ilaçla bitmesin diyorum ama, herşeyi doktora söyleyemiyorsun ki, ve herşeyi çözemiyorsun ki.... şu doktorları çözdükçe belki de kendi tedavimizi kendimiz planlasak daha iyi olcak.... hepsi otomatiğe başlayınca artık ne düşüneceğimizi şaşırdık vallahi.. selcan da hamile ne güzel , bize de öyle bir mücize oluverse ne şahane olacak...inşallah .
bazı dualardan bahsetmiş selcancım... ben pek okumuyorum napsak öyle dua işlerine mi ağırlık versek... sistemli ve düzenli bir şeyler mi yapsak......
evet canım çok şükür yumi görülüyor ama iki aydır büyümüyor genelde tekde olsa büyürdü.bencede doğaru ilacı ve dozunu tutturamıyorlar gibi geldi canım son tedavimdede kaş yapayım derken göz çıkardım femara vermişti doktor ben yanında klomen içtim birde merional yani kendi ellerimle vucut dengemi bozdum belkide büyücekti.kısmet diyelim artık.
dular çok önemli canım ben kendimde kayınvalidede 41 meryem suresi okuduk.500 de yasin okundu benim için.ama bence herşeyin vakti var.dua edelim ama kuranı allah için okyalım derim.sözlü dua allahla konuşmak en güzeli.
uğur getirsin inşallah. herkesi hamilelik takvimi totemine bekliyorum..
canım ya, doktorun ilacına ne cesaret ilaç ekliyorsun, yapma öyle... kesin ağır geldi onu içmen... yoksa büyürdü yümin... ama dediğin gibi kısmet değilmiş, kısmetini kendi elinde engelledin ama bunu da Yüce Rabbim istemiştir, üzülme yani... dua işine gelince , ben de sözlü duamı konuşmamı yaparım hep, o sebep paniğe mahal vermeyim o zaman... sanki ben herkes gbi çok okumayınca eksiklik bundan mı dır diyorum... herşeyden her yerden medet umar olduk vallahi.
ümmü lütfen bu ay ve sonrasinda kafana göre ilave ilaç içme canım..... sen anne oldun, rahmin hafızası var, inan seninki de hatırlayacaktır....
bende yapıcam hamileleik takvimini hepimize uğur getirsin inş..ben çıkıyorum kızlar biraz sonra eşim gelcek inş ararlarsa son habeleri vericem sizlere gece girebilirim artık..kocişi yatırıp burdayım inş gece kuşlarını beklerim...
dün opu öncesi bakıldı ultrasonla 3 yumoş dedi emre bey her şey yolunda diye teseli verdi bana...pou dan çıkınca sadece 2 yumoş işleme alındı dendi..yumşları takip eden .doktorum bir yumoş 17 mm demişti diğeride küçülmüş demişti..Allahım ol deyince oluyo canım doktorlar bile görmüyor...çok huzursuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etme benden canım...inş sorunsuz kaliteli emriyo olur yumoşum canım..sizinle konuşmak iyi geldi bana Allah razı olsun umuselmen ve alisçiğim iyiyki varsınız...Allahım ne muradınız varsa versin..herkeze versin özelikle hamiş kalmak isteyenlere çifter çifter sağlıklı evlatçık versin aminnnnn...
iyi ki sen de varsın... tedavide, opudan sonra, kan testi beklerken en güzel moral kaynağı kk topicleri canım... bana da iyi gelmişti.dün opu öncesi bakıldı ultrasonla 3 yumoş dedi emre bey her şey yolunda diye teseli verdi bana...pou dan çıkınca sadece 2 yumoş işleme alındı dendi..yumşları takip eden .doktorum bir yumoş 17 mm demişti diğeride küçülmüş demişti..Allahım ol deyince oluyo canım doktorlar bile görmüyor...çok huzursuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etme benden canım...inş sorunsuz kaliteli emriyo olur yumoşum canım..sizinle konuşmak iyi geldi bana Allah razı olsun umuselmen ve alisçiğim iyiyki varsınız...Allahım ne muradınız varsa versin..herkeze versin özelikle hamiş kalmak isteyenlere çifter çifter sağlıklı evlatçık versin aminnnnn...
hayırlı olsun canım gerçek olsun.bende yapıcam ama nasıl yapılcanı bilmiyorum.birde tedaviye başlayımda öyle yapayım diyorum.selcan yaptı gerçek oldu yaa..darsı bizlere en kısa zamanda.bakalım 6. bebeğimiz kim olacak. bu topikdede sayalım cansu kelebek polyanna asya var işallah 5. bebek gülnevanın olabilir .sonra işallah bizlere gelsin allahın izniyle.
iyi ki sen de varsın... tedavide, opudan sonra, kan testi beklerken en güzel moral kaynağı kk topicleri canım... bana da iyi gelmişti.
ümmücüm hemen yap takvimi tatlım... ben de tedavide değilim ama yaptım... profiline gir, orada çocuğunuzun muhtemel doğum tarihine tarih yaz. kendiliğnden çıkıyor.. ben izmirin kurtuluşuna denk getirdim. oldu.. çok ileri tarih yazarsan sadece hamilelik takvimi yazısı çıkıyor topicte. böyle çıkarsa profiline geri dön ve tarihi mantıklı bir tarih olarak değiştir... 5.ci gülneva , 6.cı ümmü, 7.alis vs vs diye devam etsin hamileliklerimiz..... hadi bekliyorum yap bakimmm
tamam canım gece görüşürüzayy yapamadım canım.önce yemeğimi yapayımda sonra uğraşayım canım.işallah başarabilirim.
canım aramadılarmı merkezden daha
tamam canım gece görüşürüz
yetercim cuma duanı çok sevdim..... Hadi toteme gel sen de... Hamilelik takvimi totemi...
hepimiz için yapılmış duadır nereye geliyorum :26::26::26::26::26:
dün opu öncesi bakıldı ultrasonla 3 yumoş dedi emre bey her şey yolunda diye teseli verdi bana...pou dan çıkınca sadece 2 yumoş işleme alındı dendi..yumşları takip eden .doktorum bir yumoş 17 mm demişti diğeride küçülmüş demişti..Allahım ol deyince oluyo canım doktorlar bile görmüyor...çok huzursuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etme benden canım...inş sorunsuz kaliteli emriyo olur yumoşum canım..sizinle konuşmak iyi geldi bana Allah razı olsun umuselmen ve alisçiğim iyiyki varsınız...Allahım ne muradınız varsa versin..herkeze versin özelikle hamiş kalmak isteyenlere çifter çifter sağlıklı evlatçık versin aminnnnn...
hamilelik takvimi yapacağız hepimiz, ve uğurlu gelecek hamile kalacağız.. Polyanna gülneva hayali hamilelik sohbeti yaptı, biri hamile kaldı, inşallah sıra gülnevada, diğer 40 topiğinde de hayali takvim yaptı selcan, şimdi hamile...
Bize de uğur getirir inşallah..... Sen de yap canım belki olur diyoruz.....
bahar35baha yeteeerr hadi kızlar sizlerde yapın takvimden.belki vucdumuza olumlu enerji verir.tabi olduracak olan allah ama bizde olumlu düşünmüş olucaz bu aşamada..
olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?