Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

dün opu öncesi bakıldı ultrasonla 3 yumoş dedi emre bey her şey yolunda diye teseli verdi bana...pou dan çıkınca sadece 2 yumoş işleme alındı dendi..yumşları takip eden .doktorum bir yumoş 17 mm demişti diğeride küçülmüş demişti..Allahım ol deyince oluyo canım doktorlar bile görmüyor...çok huzursuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etme benden canım...inş sorunsuz kaliteli emriyo olur yumoşum canım..sizinle konuşmak iyi geldi bana Allah razı olsun umuselmen ve alisçiğim iyiyki varsınız...Allahım ne muradınız varsa versin..herkeze versin özelikle hamiş kalmak isteyenlere çifter çifter sağlıklı evlatçık versin aminnnnn...

canım ya, doktorun ilacına ne cesaret ilaç ekliyorsun, yapma öyle... kesin ağır geldi onu içmen... yoksa büyürdü yümin... ama dediğin gibi kısmet değilmiş, kısmetini kendi elinde engelledin ama bunu da Yüce Rabbim istemiştir, üzülme yani... dua işine gelince , ben de sözlü duamı konuşmamı yaparım hep, o sebep paniğe mahal vermeyim o zaman... sanki ben herkes gbi çok okumayınca eksiklik bundan mı dır diyorum... herşeyden her yerden medet umar olduk vallahi.

ümmü lütfen bu ay ve sonrasinda kafana göre ilave ilaç içme canım..... sen anne oldun, rahmin hafızası var, inan seninki de hatırlayacaktır....

uğur getirsin inşallah. herkesi hamilelik takvimi totemine bekliyorum..

hayırlı olsun canım gerçek olsun.bende yapıcam ama nasıl yapılcanı bilmiyorum.birde tedaviye başlayımda öyle yapayım diyorum.selcan yaptı gerçek oldu yaa.. darsı bizlere en kısa zamanda.bakalım 6. bebeğimiz kim olacak. bu topikdede sayalım cansu kelebek polyanna asya var işallah 5. bebek gülnevanın olabilir .sonra işallah bizlere gelsin allahın izniyle.

bende yapıcam hamileleik takvimini hepimize uğur getirsin inş..ben çıkıyorum kızlar biraz sonra eşim gelcek inş ararlarsa son habeleri vericem sizlere gece girebilirim artık..kocişi yatırıp burdayım inş gece kuşlarını beklerim...

evet canım ders oldu zaten bi daha
en güzeli canım sözlü allahla konuşmak.nazmazı kranı allah için yapmak.allahım kabul etsin.zaten bu sıkıntılar hep allaha yakınlaşmak için başımıza geliyor canım .sıkıldığımızda bunaldığımızda napıyoruz allah diyoruz.sabredcez dua edicez.

bay bay canım.yarın iyi haberler vermeni dliliyorum.

canım benim doktorlar bütün yumileri göremeyebiliyorlar canım benim ikinci transferimde 3 yumi dedi opuda 4 toplanmıştı.bu son klomenli tedavimde 3 dedi biri boş çıktı.hiç belli olmuyor en güzeli mücadele ve teslim olmak.diyenede bak böyle diyip gidip femaranın yanına klomen içtim.doktora söyleyememde tabi.

iyi ki sen de varsın... tedavide, opudan sonra, kan testi beklerken en güzel moral kaynağı kk topicleri canım... bana da iyi gelmişti.

ümmücüm hemen yap takvimi tatlım... ben de tedavide değilim ama yaptım... profiline gir, orada çocuğunuzun muhtemel doğum tarihine tarih yaz. kendiliğnden çıkıyor.. ben izmirin kurtuluşuna denk getirdim. oldu.. çok ileri tarih yazarsan sadece hamilelik takvimi yazısı çıkıyor topicte. böyle çıkarsa profiline geri dön ve tarihi mantıklı bir tarih olarak değiştir... 5.ci gülneva , 6.cı ümmü, 7.alis vs vs diye devam etsin hamileliklerimiz..... hadi bekliyorum yap bakimmm

ayy yapamadım canım.önce yemeğimi yapayımda sonra uğraşayım canım.işallah başarabilirim.

hepimiz için yapılmış duadır nereye geliyorum :26::26::26::26::26:

hamilelik takvimi yapacağız hepimiz, ve uğurlu gelecek hamile kalacağız.. polyanna gülneva hayali hamilelik sohbeti yaptı, biri hamile kaldı, inşallah sıra gülnevada, diğer 40 topiğinde de hayali takvim yaptı selcan, şimdi hamile...

bize de uğur getirir inşallah..... sen de yap canım belki olur diyoruz.....

canım embiriyon inş güzel gelişir sana bebiş olur..sıradaki hamilemiz sen olursun inş..

Cnmmm insallahhh tekk tasinn guzellce bolunmusturr..bolunmedine bakiyolar dollenme olnustur ama duzenli bolunup bolunmedinebakilcakkk haber gelirse yazzz hemennn

bahar35baha yeteeerr hadi kızlar sizlerde yapın takvimden.belki vucdumuza olumlu enerji verir.tabi olduracak olan allah ama bizde olumlu düşünmüş olucaz bu aşamada..

ben yapamadım olmadı ya

olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım bak önce profilime giriyorsun.sonra hakkımda yazan yere giriyorsun orda senle ilgili bilgiler var.aşağı doğru in orda bebğimin doğacağı muhtemel tarih var hemen ordada sarı renkli kalem var.sarı renkli kaleme tıkla orda sutun çıkıcak tarihi girip kaydet diycen.

valla herkeste bi neşe bi enerji hakim sanki,, totemleriniz şans getirsin bu arada :)) hep böyle olun,,,

iyi haberler çoğalarak artsın,,,

gülneva inş. bebişin sana doğru gelmeye devam etsin şu bi kaç günde ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…