Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım aramadılarmı merkezden daha

canım aradılar biri işleme alınmış büyümüş yarın sabah tekrar arıycaklar dölenip dölenmediğini bildirmek için...senin yarım kalan tedavinde kaç günde aramışlardı dölenmediğini bildirmek için canım...
yoksa senin dölenip mi bölünmemişti...

günaydınlarrrr canlarrr güzel hafta sonları

canım benimkini ikici gün aradılar (opudan bir gece sonra sabbah saat 10 civarlarında)o gün dölenmişti ikinci gün yeniden aradılar ve 2. gün bölünmeyi durdurduğunu söylediler AMA İNŞŞ SENİN YUMOŞUN EMBİRYO OLUR VE SENİ ANE YAPAR CANIMM İNŞŞŞŞ

KABUL ETMİYOR YAAAA Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.DİYOR

canım sabah yine aradılar beni dölenme olmuş bölünmesini bekliyoruz dediler...bende perşembe opu da yumurtalar alındıktan sonra iki yumurtanın büyüklüğü istenen büyüklükte değilmiş labarutuvar ortamında biri büyümüş diğeri büyümemiş...dün öğlen 12 de aradıklarında yumurtan istenen büyüklüğü geldi şimdi dölenmesini gözlüycez demişlerdi..ve bu sabah tekrar aradılar dölenme gerçekleşmiş ama gelişim gösterip bölüncekmi gözlüycez dediler...eğer bölünmeye devam ederse yarın sabah arayıp pazartesi günü transfer işlemine alıcaz dediler..ama böyle yumurta çeşitlerinde çokta umutlu konuşamıyoruz dediler dua ediyoruz inş gelişmeye devam eder dediler canım...hakımızda hayırlısı canım...bizde dua ediyoruz canım elimizden başka bişey gelmiyor maalesef...

KABUL ETMİYOR YAAAA Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.DİYOR
önce profil sonra hakkımda yazan kısma sonra aşağı doğru in bebeğimin doğacagı tarih yazan yerde sarı renkte kalem var onun üzerini tıkla 30 ağustos2014 yaz ama aradaki çizgi koymayı unutma 30-08-2014 böyle sonra kaydet diyosun canım hadi yapabiirsin.

çok güzel canım maşallah.şimdi ikiside döllenmiş oluyor değilmi ne güzel..labaratuar ortamında büyütmeleride çok güzel yumin dna sı bozulmuyormuş o şekilde..ya senin hastane her şekilde inceleyip ona göre uyguluyorlar..hoşuma gitti..hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar çok heycan yaptım ben şimdi..net biraz araştırdım opudan sonra sonradan büyüyen yumurtaların canlı kalma özeliğini kaybediyolarmış..ve emriyo olsalarda rahme tutunma olmayabiliyomuş...benim tek taşım hep geriden geliyor nedense...

hayırlısı olsun canım sakın üzülüp stres yapma..tekki allahım ol desin akan sular durur.olacaksa olacak zaten canım..umutsuzluk yok..

yok ikiside değil canım opu dan sonra yumurtanın biri gelişme evresindeymiş diğeride büyümüş ama biraz daha büyümesini beklemişler ikisininde..diğeri gelişmemiş ymurtanın diğer yumrtada dölenme olma büyüklüne gelmiş..ve mikroenjeksiyonla yöntemiyle dölenmiş bu sabah baktıklarında ...gerçektenmi canım ya labarutuvar yöntemiyle yumoşun büyütülmesi dna sı bozulmuyomuş..yani elde var bir emriyo canım oda Allahımın ziniylede bölünmeye devam ederse..

hayırlısı olsun canım sakın üzülüp stres yapma..tekki allahım ol desin akan sular durur.olacaksa olacak zaten canım..umutsuzluk yok..

canım bu aşamaya geldikten sonra dahada bir stres oluyomuş insan ..çok soğukkanlıydım ama bugünkü haberden sonra dahada bir heycan bastı...ALLAHIM ol derse olucak inş...çok mücadele ettim başarısız olursa kendimde toparlanma gücü zor bulurum..çünkü bu tedavi bizi madi ve manevi çook zorladı...Allahım hakımızda hayırlısı neyse onu versin hepimize inş..sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

canım çok kendini şartlandırmadan bekle canım..her şey bizim için sınav oluyoruz dua ve tevekkül canım..

Tatlimm ilkindee benim 5ide dollenmistii ama tutmadii rabbimm ol desin yeterki suan isin Allaha kaldi zaten hep oylede suan elimizden bisi gelmiyo hani sunu ye bunu ic desekte embrio olsun desek sabretcez bekliycez ne zaman hber verceklerr

canım inş inşş inşşş yarın arayıp pzrts tarnferin var diyecekler ve sen gidiğ mucizeni alıp geleceksin inş

Tatlimm ilkindee benim 5ide dollenmistii ama tutmadii rabbimm ol desin yeterki suan isin Allaha kaldi zaten hep oylede suan elimizden bisi gelmiyo hani sunu ye bunu ic desekte embrio olsun desek sabretcez bekliycez ne zaman hber verceklerr
yarın haber vercekler canım kendimi fazla kaptırdım galiba..bugün daha iyiyim...panik yok nasibimizse bölüncek tutuncak annesine meleğim...

bende hamilelik takvimi toteme uydum kızlar bayağ uraştım şimdik oldu inş uğurlu gelir hepimize ...

kızlar az önce aradılar benim emriyom gelişimi güzelmiş..şuam birinci kalite görünüyomuş..4 hücreli olmuş çoook şükür rabime dualarımızı kabul etti..yarın transfer işlemim var Allahımında izniyle bebişimi alpı gelicem...

Kizlarrr hamilelikk takvimlerinizzz hayirliii olsunnn sanss getirsinn siz guzell kk hatunlarinaaa

cansum şimdilik bu takvim bana uğurlu geldi çok şükür emriyom oluşmu iyi gidiyomuş...sevinçten ağlıyorum şuan....varlığını hisetmek bile çok güzelmiş...Allahıma binlerce şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…