Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ne güzel hamileler kervanina sende katiliyorsun. hamilelik takviminde hazir bebegini buradan bizde takip edebiliriz. Sansin bol olsun böyle olacaksin.

canım çok güzel bi haber. allah tamamına erdirsin.işallah sıradaki hamişimiz sen olacaksın canım..

Ne güzel hamileler kervanina sende katiliyorsun. hamilelik takviminde hazir bebegini buradan bizde takip edebiliriz. Sansin bol olsun böyle olacaksin.

teşekkür ederim canım inş zor aşamaları atlatık çok şükür...ömrümden ömür gitti inanki canım ya..beklemek çook zormuş saatler gün günler ay gibi geldi sanki...benim nazlı bebişim hiç mücadelesini bırakmadı..inş bundan sonrada Allahın izniylede sıkı sıkı tutnsun annesine...

canım çok güzel bi haber. allah tamamına erdirsin.işallah sıradaki hamişimiz sen olacaksın canım..

inş canım ya...sonra sıradaki hamişte sen olucan sonrada alis hamiş kalacak ve inş 4 ay sonrada duova hamiş olucak ...buz bebişinde senide anne yapsın inş..

inş canım ya...sonra sıradaki hamişte sen olucan sonrada alis hamiş kalacak ve inş 4 ay sonrada duova hamiş olucak ...buz bebişinde senide anne yapsın inş..

ayy işallah canım hamile kalmayan kalmasın işallah..ya bu arada hamilelik totemi yaptım beni hamile sananlar oluyor.

baharı umutum yahu inş...baharımda hamiş olucak en kısa zamanda...bütün bebiş isteyen herkez hemde hemen hamiş kalsın inş...

ayy işallah canım hamile kalmayan kalmasın işallah..ya bu arada hamilelik totemi yaptım beni hamile sananlar oluyor.

olsun canım sansınlar bu totemin bize uğurlu gelceğine inanıyorum...hamile olmasakta anne aday adayıyız hepimiz...

Hamile sansinlar ummu, bugün degilse yarin zaten hamile olacaksin.simdiden gözleri alissin.

olsun canım sansınlar bu totemin bize uğurlu gelceğine inanıyorum...hamile olmasakta anne aday adayıyız hepimiz...

aynen katılıyorum bende....alışsın gözler...

çok haklısınız kızlar gözleri alısisın demii.:)) bende silsemmiki oldum bi an.
daha kendim alışamadım . yaptığımız iyi oldu önce kendimiz inanalım hamile kalabilme ihtimalimiz olduğuna..

Son düzenleme:

Canim progesteron degerin iydi ben cok umutluydumm cokk sukurr nazli bebisimizz sesini duyurduuu;-);-);-)masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bu nokta bile cok zordu dimi ALLAHH OL DEYİNCE HERSEYY OLUVERİYOOO....

CANİM EVİNE ANANAS VE KAVRULMAMİS AYCEKİRDEGİ ALL..CEKİRDEKLİ SİYAH UZUMM BUNARİ MUTLAKAAA YEE CANİMMM VE BEBEGİNLE KONUSS SUREKLİİ

DARİSİ UMULSEME ALİSS BAHAR VE YETER SEROZİYEE OLSUNN İSMİNİ UNUTTUM UNUTMADİM HERKESEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…