Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ya kızlar bir şey soracağım transferin bugün 6 günü transfer günü saymazsam bugün 1 çatlatma iğnesi daha vuruldum kan değerim düşükdü yarın kan testi yaptırsam bu çatlatma iğnesi beni yanıltırmı vücuttan nee zaman gider

canım telefondada söylediğim gibi çatlatma iğneleri beta hcg yi yükseltir şimdi yapacağın kan ve idrar talili yanıltıcı olur en az 4 gün beklemelisin sabırlı ol inşş meleğin bu sefer gelecek balım dualrımdasın

Yaniltirrr 4-5gun bekle vucuttan anca atar bthcg hormonu salgiliyo.tabi bol su iciceksin.vucuttan atsin diyee.insallahh tutarer bebisinn seninledirr

İyi geceler kızlar sizleri pozitif görmekk beni çokk mutlu etti gerçekten:)) Hamilelik tkviminiz çok ykışmıs canlarım.)) Darısı benimde bşıma inşşş hepizizin başına:)

Gülneva canım seni uzun zamandır takip ediyorum bende Aret hocnı hastsısıyım klomenle 2 yumurta gelişti birisi hemen boş dediler zaten digeride sabah aradılar döllenmedi,yni bölünme olmadı dediler yıkıldım arkdaşım bu olayı 4 gün önce yaşadım hastanden aradılar hemen adetin 2.günü gelin dediler sen bana umut olursun inşşş rkdşım bebegin sana sıkı sıkı tutunsun arkadaşım dualarım seninle

Gulneva ay cekirdegi demisim yalnis yazdim kabak cekirdegi olacakkk

canım sağol bilgilerin için Ananas yedim opu sonrası..yarın yine aldırcam kavurlmamış kabak çekirdeğini nerden bulucam canım..geçen opu öncesi aradım bulamadım kavrulammaış kabak çekirdeği...

canım hiç umudunu yitirme Allahım ol dediketen sonra oluyo...seninde bidaki tedavinde bebişine kavuşcan inş Allahın izniyle..ben çok umutsuz vakaydım ama hiç umudumu yitirmedim...nerdeyse 8 ay hep tedavilerim ertelendi fsh yüzünden...aret bey iyi bir doktor benim yumoşlar klomenle büyüdü az ilaçla canım...sana nasıl bir tedavi uygulandı...

canım takip edemedim ne yaptın merak içideyimmm

canım sağol bilgilerin için Ananas yedim opu sonrası..yarın yine aldırcam kavurlmamış kabak çekirdeğini nerden bulucam canım..geçen opu öncesi aradım bulamadım kavrulammaış kabak çekirdeği...
Gulnevacim tum kuruyemiscilerde ve aktarcilarda var kavrulmamis yani vitamini gitmemis.olucak.bide tere otu ve maydonoz sakin yeme.tek tasin sana tutunurken sende ona yardim ett..annesi ;-);-)

Nerdesinixzz kizlarrr bugunnn skintidan.patladimmm ewde..transfer oldunmu gulnevaa..ankara buzz gibiii ev hapsi basladi

selam kızlar nasılsınız?Biz bebeşimle çok şükür iyiyiz 12 haftalık olduk bile haftaya pazartesi tekrar doktora gideceğiz.
Gülenava canım umarım herşey yolundadır.Senin için dua ediyorum.

Merhaba Gulvena. Cok geriye gidip okuyaadim ama anladigim kadariyla transfern yapilmis canim, cok sevindim. Tektasin hairli olasn.sana bebis sn canim. Kavrulmamis kabak cekirdegi icin, suan tam sezonu balkabagi alip cekirdeklerini ayiklayip yiyebilir, kabagi da tatli yaparsin canm.
İnsallah guzel haberlerini de aliriz. Bana ve bircok arkadasa umut olursun.

canlı selam, picasso ve ümmüseleme

nasıl gidiyor,

gülnevadan ses yok merak ettik ,haberiniz varmı,, umarım transferi gerçekleşmiştir....... güzel sona doğru ilerliyordur

canım sende yap hemen sende katıl bizlere hepimize uğur getirsin işallah. yumim boş çıktı döllenmedi diye karamsarlığa kapılma canım.bak asya arkadaşımızda önce boş çıkıyor yumileri diğer aya kendiliğinden hamile kalıyor. rabbim büyük vakti gelince olacak inş.

canlı selam, picasso ve ümmüseleme

nasıl gidiyor,

gülnevadan ses yok merak ettik ,haberiniz varmı,, umarım transferi gerçekleşmiştir....... güzel sona doğru ilerliyordur

ayy sen ne zaman yazdın görmemişim.a.selam canım sen nasılsın nar suyu içmeye başladınmı.

bende cumartesi görüşmeye gittim Bahçeci Fulyaya,, bir dahaki adetimde yumurta toplanmaya başlanacak yeterli yumurta toplandığında ise tüp bebek öncesi laporoskopi olmam gerekiyor ne yazık ki (
hiç ameliyat olmak istemiyordum düşündüğüm gibi kistimin alınması gerekiyormuş birde daha önceki ameliyatımda sol tüpün önünde yapışıklıkta sıvı birikmiş onu da alacaklarmış,,
benim üzüldüğüm tüp bebek denemem başarısız olursa ve zaten rezerv az çalışan sağ yumurtalığımda tamamen işlevini yitirirse ben ne yapacağım,,, çok moralim bozuk,,, ama ne olursa olsun yola devam tabikii,,

canım hayırlı olsun öncelikle.nasıl olsa laparoskopiden önce yumurta toplatcakmışsın canım.embriyoların dondurulur.sonra amaliyatını olursun canım. nasıl geçti muayenen memnun kaldınmı neler söyledi doktor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…