ya kızlar bir şey soracağım transferin bugün 6 günü transfer günü saymazsam bugün 1 çatlatma iğnesi daha vuruldum kan değerim düşükdü yarın kan testi yaptırsam bu çatlatma iğnesi beni yanıltırmı vücuttan nee zaman gider
çiçeği burnunda hamilemiz nasıllar.arada yaz canım umudumuz yeşersin.
ya kızlar bir şey soracağım transferin bugün 6 günü transfer günü saymazsam bugün 1 çatlatma iğnesi daha vuruldum kan değerim düşükdü yarın kan testi yaptırsam bu çatlatma iğnesi beni yanıltırmı vücuttan nee zaman gider
Gulneva ay cekirdegi demisim yalnis yazdim kabak cekirdegi olacakkk
progestan inem var gün aşırı progestan fitil var antibiyotikler var estrofem hap..canım kalınlık artıkktan sonra tekrar incelmez.ilaç olarak ne kullanıyorsun iğne demişsin onlar ne oluyor canım. .olucak işallah transferin
İyi geceler kızlar sizleri pozitif görmekk beni çokk mutlu etti gerçekten:)) Hamilelik tkviminiz çok ykışmıs canlarım.)) Darısı benimde bşıma inşşş hepizizin başına:)
Gülneva canım seni uzun zamandır takip ediyorum bende Aret hocnı hastsısıyım klomenle 2 yumurta gelişti birisi hemen boş dediler zaten digeride sabah aradılar döllenmedi,yni bölünme olmadı dediler yıkıldım arkdaşım bu olayı 4 gün önce yaşadım hastanden aradılar hemen adetin 2.günü gelin dediler sen bana umut olursun inşşş rkdşım bebegin sana sıkı sıkı tutunsun arkadaşım dualarım seninle
Gulnevacim tum kuruyemiscilerde ve aktarcilarda var kavrulmamis yani vitamini gitmemis.olucak.bide tere otu ve maydonoz sakin yeme.tek tasin sana tutunurken sende ona yardim ett..annesi ;-);-)canım sağol bilgilerin için Ananas yedim opu sonrası..yarın yine aldırcam kavurlmamış kabak çekirdeğini nerden bulucam canım..geçen opu öncesi aradım bulamadım kavrulammaış kabak çekirdeği...
yeter canimm nasilsinnnn napiyosun ne zaman basliycan tedavine
canım sende yap hemen sende katıl bizlere hepimize uğur getirsin işallah.İyi geceler kızlar sizleri pozitif görmekk beni çokk mutlu etti gerçekten:)) Hamilelik tkviminiz çok ykışmıs canlarım.)) Darısı benimde bşıma inşşş hepizizin başına:)
Gülneva canım seni uzun zamandır takip ediyorum bende Aret hocnı hastsısıyım klomenle 2 yumurta gelişti birisi hemen boş dediler zaten digeride sabah aradılar döllenmedi,yni bölünme olmadı dediler yıkıldım arkdaşım bu olayı 4 gün önce yaşadım hastanden aradılar hemen adetin 2.günü gelin dediler sen bana umut olursun inşşş rkdşım bebegin sana sıkı sıkı tutunsun arkadaşım dualarım seninle
progestan inem var gün aşırı progestan fitil var antibiyotikler var estrofem hap..
canım hayırlı olsun transferin.ilk transferindi değilmi canım senin..işallah sıkı sıkı tutunsun annesine.içimde umut var olacak inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canlı selam, picasso ve ümmüseleme
nasıl gidiyor,
gülnevadan ses yok merak ettik ,haberiniz varmı,, umarım transferi gerçekleşmiştir....... güzel sona doğru ilerliyordur
bende cumartesi görüşmeye gittim Bahçeci Fulyaya,, bir dahaki adetimde yumurta toplanmaya başlanacak yeterli yumurta toplandığında ise tüp bebek öncesi laporoskopi olmam gerekiyor ne yazık ki(
hiç ameliyat olmak istemiyordum düşündüğüm gibi kistimin alınması gerekiyormuş birde daha önceki ameliyatımda sol tüpün önünde yapışıklıkta sıvı birikmiş onu da alacaklarmış,,
benim üzüldüğüm tüp bebek denemem başarısız olursa ve zaten rezerv az çalışan sağ yumurtalığımda tamamen işlevini yitirirse ben ne yapacağım,,, çok moralim bozuk,,, ama ne olursa olsun yola devam tabikii,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?