Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canlarımmm kamp sakinlerii...
az önce alıntı yaparak oldukça uzun bir mesaj yazdım ve puff oldu kayboldu:/
offffff şimdi tekrardan alıntı yapamayacağım okuduklarımdan aklımda kalanlarla cevap yazayım dedim..

imojummm seni merak ettim evet..nerelerdesin dün yoktun...iyisin mi?
buarada o verdiğim internet sitesinde ççookkkgüzel bilgiler var..infertility için kadınların kullanması gerek mg a kadar yazmış...buğday çimi çook önemli buna ilave olarak coenzym 10..günlük 100 mg alınması gerektiğini...heleki 35 + kadı nlarda daha inceliyorum masaj var...okuyarsan bilgileri paylaşalım..success stories insana güç veriyor...

beyazım bugün senin günün olsun ...sen kararlı,güçlü bi kadınsınnn...farzedelimki((inşallah yakın zamanda)
şuanda hamilesin...eeeeeee nolcek şimdi.nasılsa içemeyeceksin degil mi???şuan hamile olduğunu düşün...onca emek bugday çimleri...vitaminlar..hadi parayı geçtimmm yaşanan stres sıkıntı kurullan hayaller dumanla havaya karışıp yok olup gidecek...Come onnnn Beyazzzz..
içmeyince ölünmüyomuş bizzat yaşadım.içmezsem ölürüm derdim.sigarayı 2 pakette çıkarttığım döenmde bıraktım.zorlandım mı?evet valla inletti ...ama tercih yapmam gerekiyodu.hatta arada yemek üstüne fena olmaz diye düşünüyorum...içiyormuyum?tabiki hayır.tercihimi bebegimden eşimle sağlıklı yaşlanmaktan yana kullandım.hayatımız tercihlerimizden oluşmuyor mu?
sen hangisini seçiyorsun Beyazım???
Edajanımmm nerelerdesin?kamp sensiz sessiz kalıyor...

veeee düş merak etmiş.imojanım merak etmiş...bugün kontrole gittim ve İPTAL.tek yumurta gelişmemiş.zaten naturel deneniyordu.. buarada ses nerelerdesin???

herneyse çıkışta bende iptaldim...düşün düşün düşün........anladımki bu savaş için daha fazla mücadele gerekecek...
sonuna kadar elimden geleni yapacagım ...asıl kamp hayatı şimdi başlıyor..
bir şarkıda diyor ya...düşdüysek kalkarız elbet daha ölmedik ya...

Starsuzicim hakkımızda hayırlısı çok güzel yazmışsın düşdüysek kalkarız silkelenip azimle çocuklarımız için yolumuza devam ederiz. Bizim çozuklarımız çok değerli olcak başlık parası almadan vermiycem kızımı canım benim yeditepe üniversitesi başhekimi bana q10 100mg iç demişti solgarı kullanıyorum

Son düzenleme:
Beyazcım eşim bana sigara içme dedikçe sigarayı yiyesim geliyordu inan gizli gizli içiyodum içme die söylendiğinde ağlıyodum. arkadaşlarım asla bırakamazsın diyordu bana sorsan bende asla bırakamam diyordum çok acılı bi 10 günlük süreçti ama amaçlar uğruna yapılması kolaylaşıyor kendini kötü hissettiğin zaman at kendini dışarı ve şu zamanlarda sigara içenlerle bir araya sakın gelme

maşallah eşine çok zor bırakmak... kaç gün çok zorlandı?

Kızlar dua edin bana yarın yumurtalarım toplanıyor sag 1 sol 1 ama 3 yilea. Beri ilk kez sil yumurtam cevap verdi benim için mucize.... Gonalf 350 de bile çalışmamıştı
geri sayım başladı insalllah

Canım hayırlısı olsun.İnşallah emeklerimiz boş çıkmayacak.Umutunu yitirme.

canım benim yok zulada sigara falan valla bak(( keşkem olsa dermişim....:)
ya varya inan o kadar zorki ben bu zıkkıma nasıl alıştım hiç bilmiyorum... çok zor çok alllahım tez günde bu meretten nefret etmemmi sağla lütfennnnnn

gülümmm çok doğru bi karar q10 kullanmak.bende hemen bugün başladım.solgar:))tek eksiğim buğday çimi ama bu hafta içi başlarım bi aksilik çıkmazsa....hakkaten yaaa çokk kıymetli sıpalar bizimkiler)

Kızlar dua edin bana yarın yumurtalarım toplanıyor sag 1 sol 1 ama 3 yilea. Beri ilk kez sil yumurtam cevap verdi benim için mucize.... Gonalf 350 de bile çalışmamıştı
geri sayım başladı insalllah

ses merak ediyordum.dogal siklus degil mi?
gonalf vermiş???heyecanlandım inan...morale ihtiyamız var hep bunu söylüyorum...sıra ile başarcaz inşşşş

kademi inşallah canım yaaa....nasılsın?ameliyatla ilgili tüm sıkıntılar geçti mi?senin içinde geri sayım başlladı..buarada kamp a al kendini...q10 100 mg önemliymişş...her saat başı bi ilacım var..2 tane ilaç kutum var:))sıra ile çıkartıp çıkartıp içiyorum.:)
Hapçı oldum

ben ilk hamileliğimde de içtim bu zıkkımı ama beni bıraktı zavalla bebeğim...
neyse hatırlamak dahi istemiyorum hatalıyım kabul. ama 2 senedir çok istiyorum bırakmayı ama olmadı.

sen unutma TAM BEŞ AY MOLA VERİYORSUN BEBEK DÜŞÜNMÜYORSUN bak göreceksin ondan sonra olacak....

ayy öyle özeniyorum ki nasıl bıraktım diyorsunuz yaa valla çok zor geliyor. 10 günden sonra canın istemedi mi?

ayy öyle özeniyorum ki nasıl bıraktım diyorsunuz yaa valla çok zor geliyor. 10 günden sonra canın istemedi mi?

canım tek hamilelik yaşadım ondada kızımı edward sendromu olduğu için hamileliğimin 20. haftasında kaybettim sigara ile hiç ilgisi yoktu ama bir daha bunu göze alamazdım .

Son düzenleme:
Günler geçtikce canın daha az istiyor sonra daha az sonra daha az emin ol başarırsın. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah

Son düzenleme:

Beyaz korkma ..bırakırsan mutsuz olacaksın gibine geliyor..ben denedim.bana güven.içmeyince ilk 1ay eliini kolunu nereye koyacagını bilemiyorsun..özellikle yemek sonrası..ama geçiyor.kimler kimler başarmış.ne öyküler okumuştum.ne tiryakiler vazgeçmiş.bazıları bırakmak zorunda kalmış bazıları zorlada olsa bırakmış...
sana tavsiyem sakın bu bagımlılıgı yeme bagımlılıgına çevirme..bir süreç yaşıyorum gerginim,savaşıyorum ama geçecek de.bol bol su iç.ama çoook bol su işe yarıyor. sigara içenlerle pek takılma...

ben 3 aylık program yapacagım kendime buarada kontrollere devam edecegim.
ama nedensiz bi rahatlık var üzerimde.hayır olsun.fırtına öncesi sessizlik moddundayım.ağlama krizi yakındır...

Son düzenleme:
bende geçen hafta doktorsan gelince evde 10 dakika ağladım ondan sonra kendime geldim ağlamakta lazım suzicim rahatlamak lazım :)

gülüm allah sabır versin...inşallah rabbim seni ödüllendirecek.
nerde tedavi olurdun.kusura bakma sormuş olabilirim ama bugün iptal günümdeyim malum:)

hadi beyaz haydi beyaz hayyydiiiii....tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiohhh bebiş gelecek..yazarken heyecanlanıyorum yaaa:)

Canım Mustafa Bahçeci bahçeci kliniği hakkımızda hayırlısı inşallah

Suzicim çok yaşa Haydıiiiii BEYAZIM Haydiiii BEYAZIMMMMM tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…