Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

muayenem iyiydi ama biraz tedirgin oldum sanki,,, Güvenç bey iyi bir doktor ama çok titiz bir doktor hemen daha önce ameliyat olduğum doktorumla irtibata geçmek istedi,, yine kistimden dolayı risk var mı diye bugünde onkoloji uzmanı olan o doktora gittim (medikalparkta) tomografi çekildi muayenelerim yapıldı oradaki doktorum Petek hn Güvenç beye tedavi açısından risk yoktur dedi ,,, yani hem cumartesi hem bugün İstanbullardaydık,,

ayın 28inde geliyormuş izinden Güvenç bey bende o güne randevu aldım adete denk geliyor diye sekerse değiştireceğiztarihi,, hayırlısı bakalım,, sende durumlar iyidir inş ...

Son düzenleme:

canım tedbirli davranması ne güzel.hangi ara yokmuş canım.bana adet olunca gelin diye yazmıştı.5 6 güne adet olucam o zaman kendisi olmayacak mı.

canım tedbirli davranması ne güzel.hangi ara yokmuş canım.bana adet olunca gelin diye yazmıştı.5 6 güne adet olucam o zaman kendisi olmayacak mı.

ne zaman izne ayrılıyor bilmiyorum canım ama 28'inde dönüyorum dedi sen arayıp öğren istersen,,inş. denk gelmez adette olduğun döneme,,,

bana dondurulmuş tedavin olacak ve 2 kereden fazla toplama işlemi gerçekleştireceğiz dedi muayene ederken folikül gördü bende hemen bu ay toplasak olur mu dedim bana ilaçla fazla yumurtaelde etmek varkn toplamaya değmez dedi moralim bozuldu,, belki kaliteli çıkabilecek bir yumurtadır o,, rezervim az ya bitecek diye ödüm patlıyoo,,,

Son düzenleme:

sen şu an adet dönemindemisin canım.kendiliğindenmi büyümüş yumiler.valla bizde haklıyız canım bende gittiğimde yumilerim vardı ve ben değerlendirelim dedim.iykide öyle olmuş.iki aydır elde var sıfır hiç yumim büyümüyor.bu ay bakalım ne olacak.bende embriyo biriktirmek istiyorum .bana öyle yapcak ama bi büyüse şu yumiler ah.senin amh değerin bellimiydi canım.yok hemen bitmez yumiler rahat ol.benim yaşdan dolayıda rezervim az ve nazlı büyüyor canım.

gittiğimde adetin 8. günüydü her ay kendiliğinden folikül büyüyor canım (şimdilik) yaklaşık bir yıldır takip ettiriyorum,,, ama AMH<0,1 ve sadece sağ yumurtalık var ondada çikolata kisti var ( Güvenç bey bu kadar olumsuzluğa rağmen yumurtalıkların gayet iyi dedi nasıl oluyorsa artık,,,

iyi maşallah canım.doktorun izinden git canım.işallah iyi olacak herşey .bendede normalde iğneli iğnesiz yumi büüyypr ama bana ilk tedavide yüksek doz verdi o ters tepti.ikincisindede ben telaş ettim verilen ilaöların yanına klomen ekledim bu seferde yumiler baskılandı tabi doktorun haberi yok söylemedim :18:.amh değeri 0,1 olan bahar35baha arkadaşımız var canım o tedavisinde 4 yumisi büyümüştü.o yüzden hiç merak etme olacaktır yumilerin.en azından bir bir biriktirisin.2 3 olsa yine iyi..inanki bende öyle diyorum 2 3 olsun öyle transferim olsun.en önemliside bebiş olsunlar canım tabi hayırlısı hayırlı sağlıklı canım..

eh ne derlerse yapacağız artık :)) sende canım ekstra bir şey uygulama ters reaksiyona girebiliyor ilaçlar ve işleyen metabolizmayı bozabiliyorlar ,,, inş. kaliteli yumurtalarımız-embriyolarımız olur en önemlisi sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirerek kavuşuruz hasret kaldığımız meleklerimize,,

Son düzenleme:
ayy sen ne zaman yazdın görmemişim.a.selam canım sen nasılsın nar suyu içmeye başladınmı.

evet ümmücüm içmeye başladım, hatta bahçemizdeki nar ağacından dün eşim tüm narları topladı, yazlıktan dönerken yanımda götüreceğim. dün de bayağı sıktık ve şişeye koyduk. içiyorum yani.. inşallah şifa olur.. bakalım öströjen yükselecek mi,

ya canım, biri bitiyor biri başlıyor.... artık şu birkaç kişi kaldık biz de hamile kalsak , bebişler doğsa da onların muhabbetini yapsak ne güzel olur... gülneva dan ses yok, yollardadır sanırım... inşallah transfer olmuştur... haber verse de rahatlasak..... meraktayız hepimiz

senin de adete az kalmış, hadi inşallah yumiler görünür ve biriktirmeye hızla devam edersin. şöyle 3,4 tane olsun biriksin de bizde transfer olalım arkadaşım

kızlar dün itibariyle transferim gerçekleşiti...bebişimi aldım geldim çook şükür..emriyom orta kaliteliymiş..ben yinede umudumu yitirmiyorum Allahım ol dedikten sonra olur inş...orta kaliteli emriyolarda da hamileleik oluyomuş bana bilgi verdiklerine göre...şimdi duadan başka elimden bişey gelmiyor kızlar..inş Allahımında izniyle tek taşım bana bağlancak annesini üzmiycek inş mücadelesine devam edicek...

canım HAYIRLI OLSUN TEDAVİYİN SONU BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞ CANIIM HİÇ YUMOŞ YOKKEN YUMOŞUN OLDU SONRA DÖLENDİ ALLAHIN İZNİ İLE İNŞŞ BEBİŞTE OLACAK SENİ ANNEDE YAPACAK NEDEN OLMASIN RABBİM OL DEDİKTEN SONRA ...BİRDE HER TEDAVİYE GİREN ARKADAŞIMA ŞUNU SÖYLÜYORUM BİZLER ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ BUNDAN SONRASI TAKDİRİ İLAHİ İNŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞ SEN POZİTİF GÖRECEKSİN VE HALAY ÇEKECEĞİZ

canım hayırlı olsun transferin inş sana bebiş olcak embiryon..dün eşimin teyzesininde transferi olmuş senin doktorda inş ikinizdende güzel haberler alırız..
bende bugün adet oldum perşembe doktora giderim daha arayıp randevu almadım inş bu aşamalara bende gelebilirim sonu güzel sonuçlanır hepimizinde tedavisi..

aynen canım hepimiz elimizden geleni yapıyoruz TAKDİRİ İLAHİ Allahın..her şeyde vardır bir hayır olmasındada olmamasındada...inş Allahında izniyle pozitifi görürüm umut olurum sizlerede...test tarihim 21 aralık...

sağolasın canım hala inanamıyoru bu aşamalara geldiğime...canım dün çok transfer işlemi vardı aret beyin herkezin transferini kendi yapıyo... inan hepimiz pozitifi görürsek nüfus patlaması olcak...kesin görmüşümdür teyzenizi...hata bitane bayan vardı ortayaşlı geç evlililk yapmış..3 kez tüp bebek yaptırıyomuş aynı zamanda çıktık odalara...hep gebelik oluşuyomuş ama bebekler 1 buçuk aylıken düşüyomuş...canım seni fazla etkilemek istemem ama gitiğim yerde pozitif sonuç alan çokk...sende bir kere gelip ilk görüşme yapsan aret beyle...bana uyguladığı tadavi sonucu biliyosun kaç ay uraştım sonra bu aşamaya geldim...bence gel bir görüş sana uyguladığı tedavide aynı olucak eminim..az ilaçla dah kaliteli yumoşalrımız oluyo biliyosun..ben merkezden memnun kaldım...orta kaliteli yumoş olduğu için pek umutlu değilim aslında ama..burdan kk araştırdım orta kaliteli emriyoylada hamiş kalan çokmuş...

gulneva transferın hayırlı olsun canımmmm
bolunsun bolunsun bebişş olsunn

sağolasın camım senin nasıl gidiyo hamileleik canım...cinsiyetleri belli oldumu..senin kaçıncı gün emriyosuydu kaç hücreliydi senin bebişler..

canimm simdi gordum haberleri cokk cooook sevindim aman nazarlar degmesin hayirli ugurlu olsun ins sonu bebisli olsun ins...stres yapma bol bol yat dinlen elini karnina koyup ya mubdiu cek surekli dualarim seninle rabbim sonunuda hayirli yapsin insallah

evet canım bi daha öyle yapmak yok . normalde tedavilerinde kaç yumin büyürdu canım.işallah doktorun dediği gibi olur büyür yumilerin canım..
işallh canım ya hayallerimiz gerçek olsun.gittikçe azalıyoruz dimi..işallah sıra bizlere geliyordur.. nar suyunu iç canım yükselcektir e2 .ben hiç bırakmıyorum narı hep içiyorum.yarasın şifa olsun hepimize..yaptıklarımız.
allah tamamına erdirsin canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.allah ol derse olacak.orta iyi farketmez.ona kalırsa blast kaliteli embriyoların hepsi tutuyormu..kısmetimizde varsa gelecek.herşey bi vesile.işallah pozitifi görürsün.kendini çok şartlandırmadan ne olumlu ne olumsuz.bu 12 günü geçirmeye çalış canım..komik filmler seyret kitap oku canım..sakın tuttu tutmadı düşünme..

kelelebekkkk nerelerdesınnn kuzumm senn yaaaa:)))

bebgın cınsıyetı ne ogredınmııı ben yarın gıdıcem kontrole ınsallahh ıyı haberlerle gelırımmm

nasıl gecıyoo hamılelıkkk anlat bırazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…