Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gılnevaaa canım benım hamılelık ıdare ederr ...

ıkız gebelık zormus canım bunu anladım..cınsıyetını yarın ogrencez teyzesı bakalım neymıs bırı kızda dgerıde kız olabılırr..

mesela yemek yedım bak sımdı kalbım kut kut carpıyo nefes almakta zorlanıyorum ...agırlık daha cabuk artıyo hıc yuruyesım yok bı yerı cok sukur bulantılarım gectı desem yerıdırr...
benım embrıolar ıkısıde bırıncı kalıteydı ama bu senı yanıltmasın benım cogu arkadasım orta kalıte embrıo ıle hamıle kaldııı..

vercekse ALLAHH ORTA ILEDE IYI EMBRIO ILEDE VERIYO DOKTORUMUN DEDIGGI BU BENDE ZATEN OLE DUSUNUYORUM...HANI BIRICI KALITE DIYE HEVES ETME DEDI ..ZATEN HEVES ETMEDIM SADECE INATLA ONLARA BENI BIRAKMAYIN DEDIM IKINIZIDE ISTIYORUM DEDIMM ONLARDA DUYDULAR SNAIRIM COPK SUKUR HALA KONUSUYORUM BIRAKMAYIN BENI NE OLUR DIYE ERKEN DOGUMLARI DUYDUKCA TEDIRGGINLIM ARTIYO ODALARINI FALAN 6 AYLIKKEN ALALIM DIYODUM ALMIYCAM ACELE LUZUM YOK YETERKI GELSINLER ANNECIKLERI ONLARAALIRA ALIR

canim calisiyorum ya ondan cok giremiyirum....iyi cok sukur hamilelik bazen unutuyorum bile hamile oldugumu dr gittijten bikac gun iyi oluyorum sonra yine basliyor korkularim bi rahatlayamadim yani her kontrole gittigimde elim ayagim titriyo:-( canim daha bilmiyorum cinsiyetini ama persembe gidecem nasipse ogreniriz ins....seninkiler bellimi...nasil geciyor senin varmi halen bulantilarin yada bu aralar neleri yasiyon benim kalca ve bacak agrimdan baska bi sikintim yok bu aralar....

tebrik ederim canım ne güzel inş. 21inde dahada güzel olacak herşey:))

Son düzenleme:
kızlar polyana gelmiyor kaç gündür değilmi YKSA GELDİDE BENMİ GÖRMEDİM

Son düzenleme:
Merhaba. Bende sizin gibi bebek sahibi olmak istiyorum. Fakat bana erken menopoz teşhisi konldu. Prof. Muayene oldm. Bana tup bebek bile imkansz dedi. Elime reçete tutuşturdu 15 sene kullan bnu gel dedı. 1 gndur hayiti tohumu ıcıyorm. Sız baska neler yapyrsnz

canım hoşeldin sayfamıza...umutsuzluğa kapılma canım hepimiz aynı durumdayız topiğimizdekiler aynı derten muzdaripiz....hormon tahlilerini yaptırdınmı canım fsh ve amh kaç çıktı...ultrasonda yumurta görülüyomu...yaş kaç kaç senelik evlisin....canım benimde erken yumurta rezerv azlığı vardı ama bu ay çok şükür yumurta büyüdü dölendi tüp bebek taptırdım canım...imkansız diye bişey yok canım canını sıkma...Allahım ol dedikten sonra oluyo doktorlar bile şaşırıyor inan canım..

güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum canlar...test tairhime 10 gün kaldı ama bende hiç heycan yok nedense..hala rüyada gibiyim kızlar...

inşallah 9 ay sonra bebeklerinizide alıp geldim dersiniz

canım dün çok merak ettim sık sık girdim bir haber alamadım, neyse ki herşey yolundaymış, inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün. kendini yorma, iki üç gün dinlen mutlaka... hamilelik takvimi uğurlu gelecek inşallah maşallahhh
tamam ümmücüğüm, nar suyu içmeyi bırakmak yok.. inşallah sıra bize geliyor,,, sen de adet olunca doktora git bence, duruma göre hareket eder ve kararını verirsin.. kaliteli bir yumiyi kaçırmayalım değilmi, geçen ay ben de gitmeyim dedim, breezey ısrar edince gittim ve 1 embiroym oldu biliyorsun....
kelebekcim, kendini lütfen strese sokma , bebekler hissedermiş, rahat ol, melek onlar, Yüce Rabbim koruyacaktır..
güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum canlar...test tairhime 10 gün kaldı ama bende hiç heycan yok nedense..hala rüyada gibiyim kızlar...
gülnevacım, kendini sakın dinleme, o da insanı strese sokuyor, rüyada gibi olmanı anlıyorum çünkü çok başka bir duygu,,, insan kendini çok özel hissediyor değil mi... hayırlısıyla bak buraya geldin, geldik, inşallah bebeğimizi de kucağımıza alacağımız zaman glelecektir. umarım senin zamanın gelmiştir bebişin seni umarım çok bekletmeyecektir.

günaydın kızlar adet oldummm :26::26::26::26:çok fene bir hava var soğukallahım evi olmayanlara yardım etsin

merhabalar arkadaşlar benimde yumurtalık rezervelerim azalmış amh testim 0.11 bundan 5 sene önce 2 gebeliğim oluştu ama ne yazık ki kalp atışı alınmadıgı için kürtaj oldum sizler neler yapıyorsunuz bitkisel olarak ne kullanıyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim

slm,hoş geldin,,, evet amh düşük ama yumurta takibinde yumurtan oluşuyorsa doktorlar sorun etmiyorlar,,birde gebelik eldesi daha önceden iyi bir şey diye biliyorum,, daha önce incir kürü yaptım,, soğan kürü yapamadım çünkü içemiyorum mide bulantısından,, bunun harici omega3,vitamin,folik asit ve yeni kullanmaya başladığım çörek otu yağı var kızlar narda tüketiyorlar henüz ona başlayamadım birde hayıt hapı kullanan arkadaşlarımız var,,

evet canım çokta başka duyguymuş..içinde hisedebiliyosun sanki...bazen içimi bir korkuda kaplıyo nedense...korkmaya başladım gerçekten hamiş gibi hisetmeye başladım kendimi...nasıl doğururum nasıl bakarım korkusuna kapıldım...bu aşamalara gelene kadar çok uraştım biliyosun çook sevinçli olmam lazım aslında...ama bilmem nedendir neden böyle hisetmeye başladım...aldığım hormon ilaçları piskolojimi çook bozdu sanırım...

çörekotu yağını nasıl kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…