kelelebekkkk nerelerdesınnn kuzumm senn yaaaa:)))
bebgın cınsıyetı ne ogredınmııı ben yarın gıdıcem kontrole ınsallahh ıyı haberlerle gelırımmm
nasıl gecıyoo hamılelıkkk anlat bırazzz
kızlar dün itibariyle transferim gerçekleşiti...bebişimi aldım geldim çook şükür..emriyom orta kaliteliymiş..ben yinede umudumu yitirmiyorum Allahım ol dedikten sonra olur inş...orta kaliteli emriyolarda da hamileleik oluyomuş bana bilgi verdiklerine göre...şimdi duadan başka elimden bişey gelmiyor kızlar..inş Allahımında izniyle tek taşım bana bağlancak annesini üzmiycek inş mücadelesine devam edicek...
evet canım bi daha öyle yapmak yok .normalde tedavilerinde kaç yumin büyürdu canım.işallah doktorun dediği gibi olur büyür yumilerin canım..
genelde 3 veya dört folükül gelişiyordu canım yani öyle çok değil,,
bu arada Güvenç beyle mailleştik bugün benim tomografi sonucum için ve orada yazmış, 22-27 Aralıkta yokum diye,, sana engel olmayacak yani :))
evet canım bi daha öyle yapmak yok .normalde tedavilerinde kaç yumin büyürdu canım.işallah doktorun dediği gibi olur büyür yumilerin canım..
genelde 3 veya dört folükül gelişiyordu canım yani öyle çok değil,,
bu arada Güvenç beyle mailleştik bugün benim tomografi sonucum için ve orada yazmış, 22-27 Aralıkta yokum diye,, sana engel olmayacak yani :))
ay canım bu sefer yumi büyürse tamda doktorun olmadığı zaman denk geliyor.bekeyip ocaktamı başasam acaba..zaten vucut yorulde dinlendirmekte lazım.doktora bir mailde benmi atsam aslında bu ay sadece klomen kullanasım var oda burda hormonlarıma baktırıp ona göre içsem diyorum canım.
çok güzel canım yumilerin döllensin sana bebişler olsunlar inşlalah canım.senin bir daha ki adetin ne zaman denk geliyor canım ocak ayındamı başlıyorsun..belki aynı zamanlarda tedavi oluruz..:))
ay canım bu sefer yumi büyürse tamda doktorun olmadığı zaman denk geliyor.bekeyip ocaktamı başasam acaba..zaten vucut yorulde dinlendirmekte lazım.doktora bir mailde benmi atsam aslında bu ay sadece klomen kullanasım var oda burda hormonlarıma baktırıp ona göre içsem diyorum canım.
çok güzel canım yumilerin döllensin sana bebişler olsunlar inşlalah canım.senin bir daha ki adetin ne zaman denk geliyor canım ocak ayındamı başlıyorsun..belki aynı zamanlarda tedavi oluruz..:))
canım sen önce doktorunla mailleş,, yumurtaların toplanma zamanının izinine denk gelebileceğini yaz bunun yumurtalar toplanacağı zaman sorun olup olmayacağını sor ama sen gitmemekten bahsetme çünkü diğer doktorlarda yumin oluşursa toplayabilirler, sonra niye gelmediğini sorabilir doktor,,,
sana Güvenç bey nasıl bi izlenim bıraktı
Merhaba. Bende sizin gibi bebek sahibi olmak istiyorum. Fakat bana erken menopoz teşhisi konldu. Prof. Muayene oldm. Bana tup bebek bile imkansz dedi. Elime reçete tutuşturdu 15 sene kullan bnu gel dedı.1 gndur hayiti tohumu ıcıyorm. Sız baska neler yapyrsnz
kızlar dün itibariyle transferim gerçekleşiti...bebişimi aldım geldim çook şükür..emriyom orta kaliteliymiş..ben yinede umudumu yitirmiyorum Allahım ol dedikten sonra olur inş...orta kaliteli emriyolarda da hamileleik oluyomuş bana bilgi verdiklerine göre...şimdi duadan başka elimden bişey gelmiyor kızlar..inş Allahımında izniyle tek taşım bana bağlancak annesini üzmiycek inş mücadelesine devam edicek...
canım dün çok merak ettim sık sık girdim bir haber alamadım, neyse ki herşey yolundaymış, inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün. kendini yorma, iki üç gün dinlen mutlaka... hamilelik takvimi uğurlu gelecek inşallah maşallahhhkızlar dün itibariyle transferim gerçekleşiti...bebişimi aldım geldim çook şükür..emriyom orta kaliteliymiş..ben yinede umudumu yitirmiyorum Allahım ol dedikten sonra olur inş...orta kaliteli emriyolarda da hamileleik oluyomuş bana bilgi verdiklerine göre...şimdi duadan başka elimden bişey gelmiyor kızlar..inş Allahımında izniyle tek taşım bana bağlancak annesini üzmiycek inş mücadelesine devam edicek...
tamam ümmücüğüm, nar suyu içmeyi bırakmak yok.. inşallah sıra bize geliyor,,, sen de adet olunca doktora git bence, duruma göre hareket eder ve kararını verirsin.. kaliteli bir yumiyi kaçırmayalım değilmi, geçen ay ben de gitmeyim dedim, breezey ısrar edince gittim ve 1 embiroym oldu biliyorsun....evet canım bi daha öyle yapmak yok .normalde tedavilerinde kaç yumin büyürdu canım.işallah doktorun dediği gibi olur büyür yumilerin canım..
işallh canım ya hayallerimiz gerçek olsun.gittikçe azalıyoruz dimi..işallah sıra bizlere geliyordur..nar suyunu iç canım yükselcektir e2 .ben hiç bırakmıyorum narı hep içiyorum.yarasın şifa olsun hepimize..yaptıklarımız.
.
allah tamamına erdirsin canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.allah ol derse olacak.orta iyi farketmez.ona kalırsa blast kaliteli embriyoların hepsi tutuyormu..kısmetimizde varsa gelecek.herşey bi vesile. işallah pozitifi görürsün.kendini çok şartlandırmadan ne olumlu ne olumsuz.bu 12 günü geçirmeye çalış canım..komik filmler seyret kitap oku canım..sakın tuttu tutmadı düşünme..
kelebekcim, kendini lütfen strese sokma , bebekler hissedermiş, rahat ol, melek onlar, Yüce Rabbim koruyacaktır..canim calisiyorum ya ondan cok giremiyirum....iyi cok sukur hamilelik bazen unutuyorum bile hamile oldugumu dr gittijten bikac gun iyi oluyorum sonra yine basliyor korkularim bi rahatlayamadim yani her kontrole gittigimde elim ayagim titriyo:-( canim daha bilmiyorum cinsiyetini ama persembe gidecem nasipse ogreniriz ins....seninkiler bellimi...nasil geciyor senin varmi halen bulantilarin yada bu aralar neleri yasiyon benim kalca ve bacak agrimdan baska bi sikintim yok bu aralar....
gülnevacım, kendini sakın dinleme, o da insanı strese sokuyor, rüyada gibi olmanı anlıyorum çünkü çok başka bir duygu,,, insan kendini çok özel hissediyor değil mi... hayırlısıyla bak buraya geldin, geldik, inşallah bebeğimizi de kucağımıza alacağımız zaman glelecektir. umarım senin zamanın gelmiştir bebişin seni umarım çok bekletmeyecektir.güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum canlar...test tairhime 10 gün kaldı ama bende hiç heycan yok nedense..hala rüyada gibiyim kızlar...
merhabalar arkadaşlar benimde yumurtalık rezervelerim azalmış amh testim 0.11 bundan 5 sene önce 2 gebeliğim oluştu ama ne yazık ki kalp atışı alınmadıgı için kürtaj oldum sizler neler yapıyorsunuz bitkisel olarak ne kullanıyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim
canım iyi ilgli ama biraz yoğunluktan sanırım sanki dalgın gözünden kaçırdığı şeyler oluyor gibi geldi bana..mail atıcam canım birazdan bakalım ne diycek.canım sen önce doktorunla mailleş,, yumurtaların toplanma zamanının izinine denk gelebileceğini yaz bunun yumurtalar toplanacağı zaman sorun olup olmayacağını sor ama sen gitmemekten bahsetme çünkü diğer doktorlarda yumin oluşursa toplayabilirler, sonra niye gelmediğini sorabilir doktor,,,
sana Güvenç bey nasıl bi izlenim bıraktı
canım bana bitkiler pek iyi gelmiyor vitamin alıyorum omega biosteron dhea birde nar suyu içiyorum.yalnız nar suyu rahimde incelme sorunu lanlar için sorun yoksa içilmemeli..işallah seninde yakında bebler olurMerhaba. Bende sizin gibi bebek sahibi olmak istiyorum. Fakat bana erken menopoz teşhisi konldu. Prof. Muayene oldm. Bana tup bebek bile imkansz dedi. Elime reçete tutuşturdu 15 sene kullan bnu gel dedı.1 gndur hayiti tohumu ıcıyorm. Sız baska neler yapyrsnz
ayy canım işallah rüyaların gerçek olsun heycan yapmamanda iyi aslında böyle sakin sakin bekle canım..herhangi belirti olursa bize yaz canım..güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum canlar...test tairhime 10 gün kaldı ama bende hiç heycan yok nedense..hala rüyada gibiyim kızlar...
canım dün çok merak ettim sık sık girdim bir haber alamadım, neyse ki herşey yolundaymış, inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün. kendini yorma, iki üç gün dinlen mutlaka... hamilelik takvimi uğurlu gelecek inşallah maşallahhh
tamam ümmücüğüm, nar suyu içmeyi bırakmak yok.. inşallah sıra bize geliyor,,, sen de adet olunca doktora git bence, duruma göre hareket eder ve kararını verirsin.. kaliteli bir yumiyi kaçırmayalım değilmi, geçen ay ben de gitmeyim dedim, breezey ısrar edince gittim ve 1 embiroym oldu biliyorsun....
evet canım çok haklısın tamam bırakmak yok doktora mail atcam klomen içmek istediğimden bahsetcem yanlız doktor kısmet olurda yumi büyürse opu tarihinde yok..onuda sormam lazım canım hayırlısı allahtan..
kelebekcim, kendini lütfen strese sokma , bebekler hissedermiş, rahat ol, melek onlar, Yüce Rabbim koruyacaktır..
gülnevacım, kendini sakın dinleme, o da insanı strese sokuyor, rüyada gibi olmanı anlıyorum çünkü çok başka bir duygu,,, insan kendini çok özel hissediyor değil mi... hayırlısıyla bak buraya geldin, geldik, inşallah bebeğimizi de kucağımıza alacağımız zaman glelecektir. umarım senin zamanın gelmiştir bebişin seni umarım çok bekletmeyecektir.
merhabalar arkadaşlar benimde yumurtalık rezervelerim azalmış amh testim 0.11 bundan 5 sene önce 2 gebeliğim oluştu ama ne yazık ki kalp atışı alınmadıgı için kürtaj oldum sizler neler yapıyorsunuz bitkisel olarak ne kullanıyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim
slm,hoş geldin,,, evet amh düşük ama yumurta takibinde yumurtan oluşuyorsa doktorlar sorun etmiyorlar,,birde gebelik eldesi daha önceden iyi bir şey diye biliyorum,, daha önce incir kürü yaptım,, soğan kürü yapamadım çünkü içemiyorum mide bulantısından,, bunun harici omega3,vitamin,folik asit ve yeni kullanmaya başladığım çörek otu yağı var kızlar narda tüketiyorlar henüz ona başlayamadım birde hayıt hapı kullanan arkadaşlarımız var,,
canım nar suyunu alısalıs ile ben kullanıyorum bizdede rahim duvarında incelme sorunu olabiliyor ..herkese tavsiye etmiyor saraçoğu..ona göre dikkat edin canım..
canım iyi ilgli ama biraz yoğunluktan sanırım sanki dalgın gözünden kaçırdığı şeyler oluyor gibi geldi bana..mail atıcam canım birazdan bakalım ne diycek.
canım bana bitkiler pek iyi gelmiyor vitamin alıyorum omega biosteron dhea birde nar suyu içiyorum.yalnız nar suyu rahimde incelme sorunu lanlar için sorun yoksa içilmemeli..işallah seninde yakında bebler olur
ayy canım işallah rüyaların gerçek olsun heycan yapmamanda iyi aslında böyle sakin sakin bekle canım..herhangi belirti olursa bize yaz canım..
canım nar suyunu alısalıs ile ben kullanıyorum bizdede rahim duvarında incelme sorunu olabiliyor ..herkese tavsiye etmiyor saraçoğu..ona göre dikkat edin canım..
canım hiç belirtim yok sadece iştahım çook açık ağzım boş durmuyor..sigarada yasak çok tiryakisi değildi aslında günde 3 sigaram vardı keyfi olarak içtiğim transfer sonrası hiç ağzıma almadım inş hamiş olurumda bırakmaya vesile olur bebişim...kasıklarda ağrılarım var bazen rahatsız edicek biçimde değil ama canım neredeyse hiç belirtim yok...canım seninde transfer sonrası yatağ alınınca hafif lekelenme şeklinde kanaman olmuşmuydu...kafa takıldı gerçi sordum işlem yapıldı oraya o yüzden az bişeydi sonrada devam etmedi zaten çokta önemli bişey değilmiş...
canım dün çok merak ettim sık sık girdim bir haber alamadım, neyse ki herşey yolundaymış, inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün. kendini yorma, iki üç gün dinlen mutlaka... hamilelik takvimi uğurlu gelecek inşallah maşallahhh
tamam ümmücüğüm, nar suyu içmeyi bırakmak yok.. inşallah sıra bize geliyor,,, sen de adet olunca doktora git bence, duruma göre hareket eder ve kararını verirsin.. kaliteli bir yumiyi kaçırmayalım değilmi, geçen ay ben de gitmeyim dedim, breezey ısrar edince gittim ve 1 embiroym oldu biliyorsun....
kelebekcim, kendini lütfen strese sokma , bebekler hissedermiş, rahat ol, melek onlar, Yüce Rabbim koruyacaktır..
gülnevacım, kendini sakın dinleme, o da insanı strese sokuyor, rüyada gibi olmanı anlıyorum çünkü çok başka bir duygu,,, insan kendini çok özel hissediyor değil mi... hayırlısıyla bak buraya geldin, geldik, inşallah bebeğimizi de kucağımıza alacağımız zaman glelecektir. umarım senin zamanın gelmiştir bebişin seni umarım çok bekletmeyecektir.
slm,hoş geldin,,, evet amh düşük ama yumurta takibinde yumurtan oluşuyorsa doktorlar sorun etmiyorlar,,birde gebelik eldesi daha önceden iyi bir şey diye biliyorum,, daha önce incir kürü yaptım,, soğan kürü yapamadım çünkü içemiyorum mide bulantısından,, bunun harici omega3,vitamin,folik asit ve yeni kullanmaya başladığım çörek otu yağı var kızlar narda tüketiyorlar henüz ona başlayamadım birde hayıt hapı kullanan arkadaşlarımız var,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?