Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çörekotu yağını nasıl kullanıyorsunuz

ben akşamları bir tatlı kaşığı içiyorum şimdilik aslında sabahlarıda 1 kaşık almam lazım ,, çörek otu yağı kapsülü araştırıyorum ki midem bulanmadan sabah-akşam tüketebileyim,, çörek otu yumurta kalitesini artırıyor zaten,,, çörek otu ile hadisi şerif bile var her derde deva diye,,,, bizede deva olsun inş..

canım gözün aydın çok sevindim lnşallah güzel haberlerini alırız:)

canım bana çörek otu yağını saraçoğlu vermişti günde bir tatlı kaşığı içilecek ama bana ağır geldi bir çay haşığı içmiştim .günde bir yeterli canım.hatta asya arkadaşımızla beraber kullanmıştık yarım bardak suya katıp içiyorduk..sanada şifa olsun
canım gözün aydın çok sevindim lnşallah güzel haberlerini alırız:)
nerelerdesin canım sen hiç sesin çıkmıyor neler yapıyorsun..

cansucum naptin gittinmi doktora? bende dayanamayip bugun gittim kontrole benim doktor sadece kafa ölcümü yapti 17 haftalik dedi anlamadim gitti iki ayri doktora gidiyorum ikisindede cok farkli oluyor haftalar yaa kafama takmaya basladim ins bi sorun yoktur bide bana cok buyuk geldi kafa ölcumu bi sorun degildir ins bu...bu konuda bi fikrin varmi yaa...

canım bebeişin gayet sağlıklı rahat ol bişey olsa zaten doktorlar söylerdi sana ters giden bişey olsa..canım senin trasferin 3 günü kasıklara ani kramplar giriyomuydu canım..benim trasferin 3 günü bugün öğlen itibariyle ayağ kalktığımda ani kramplar giriyor kasığıma özelikle sol kasığıma canım...

kapsülünü buldum internetten şifa markete bakın

insallah canim.....canim insallah seninde sonu hayirli olur bugunlere gelmek bile cok guzel...benimde ilk bikac gun öyle olmustu ama onun haricinde hic bir belirtim yoktu hatta yine olmadi diye agliyodum...8.gunden sonra adet agrilari basladi...digerlerinde zaten test gununden cok önce adet oluyodum bunda test gunune kadar olmayinca öyle umutlandim anca....allah sonunuda hayir etsin insallah belirti arama canim bende o yanlisi yaptim bende olmayinca hep agliyodum sen öyle yapma sadece bol bol dua et....rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin

canım stres yapma gülnevanın da dediği gibi bi sorun olsa doktor söyler.hayırlı doğumların olsun inşallah canım..

şimdi merak ettim nar suyu tam olarak ne işe yarıyormuş,,, bana rahim normal dedi doktor yani kullanmamam mı gerekiyor ??

inş canım hepinizin tutar..teyzemizin 10. transferi yazık senelerdir uğraşıyo inş bu son olur bebeğine kavuşur..eminim doktor iyi bi doktordur teyzede çok memnun bu işler nasip kısmet işi eğer olcaksa hangi doktora gidersen git olur olmıcaksada istediğin doktora git olmaz..orlara gelmem çok zor inş bu tedavimde bende bebeğime kavuşurum..sende umudunu kaybetme inş bebeğin hep senle olcak burda senin güzel haberlerini alıp sevinicez hepberaber..

arkadaşlar ben bugün doktora gittim tedaviye başladık..diğer ilaçların yanına 3.iğne verdi onuda sürekli kullancakmışım tedavi süresince galiba.. decapeptly diye bi iğne göbekten oluyomuş oda..e2 değerimde adetimin 2. gününe göre güzel çıktı diye düşünüyorum 26 çıktı inş güzel bi şekilde artmaya devam eder..folikül net görünmedi bişeyler görünüyomuş büyüyüp büyümedine bakcaz artık dedi doktor..kistlerim geçmiş..ben bu sefer çok heycanlıyım içim kıpır kıpır tedaviye başlayabildiğime çok mutlu oldum inş güzel bi şekilde sonuçlanır benim tedavimde..

tedavin hayırlı olsun,, emekleriniz karşılığını alsın inş., gittikçe hareketlenmeye başladı forum hep güzel gelişmeler var,,, maşallah diyorum :))

hayırlı olsun bebişli olsun inş

çook sevindim canım hayırlısı olsun inş...inş sıradaki hamiş sen olucan...canım rahat ol sanki hiç tedaviye başlamamışsın gibi hareke et..takılma büyücekmi büyümiycekmi diye...zamanı geldiyse inş transfer işlemine kadar gelirsin...Allahım ol dedikten sonra oluyo canım..hiç takma ben bu ay öyle yaptım kafamı rahatlatım...

teyzenin sorunu neydi canım neden bebiş olmuyo...canım nasip kısmet işide laborutuvar ortamıda çok önemli doktor kadar...bana emriyolog ineden ipliğe herşeyi anlatı...olumsuz yönünüde olumlu yönünüde...

kızlar, güzel arkadaşlarım ben bugünlerde hiçbir şey yapmıyorum her şeyi kafamdan atmaya çalışıyorum fakat olmuyor ani ağlama krizlerine tutuluyorum. Saraçoğlu hocayı aradım eşim için kür yolladı dün başladık kullanmaya ben de de polen kalmıştı onun yolladığı onu kullanıyorum bllr de aktardan çoban çantası, aslan civan perçemi, hayıt tohumu aldım onu kullanıyorum. Yanlız 2 gündür gögüslerde acı var acaba bu çaylardan olabilir mi ne bileyim kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum bir taraftan da korkmaya başladım gögüslerimdeki acıdan. Ocak ayında başlayacağız tedaviye bu ay ki adet döneminde gideyim diyorum ama bakalım ama o gücü bulabilecekmiyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…