çörekotu yağını nasıl kullanıyorsunuz
canım bana çörek otu yağını saraçoğlu vermişti günde bir tatlı kaşığı içilecek ama bana ağır geldi bir çay haşığı içmiştim .günde bir yeterli canım.hatta asya arkadaşımızla beraber kullanmıştık yarım bardak suya katıp içiyorduk..sanada şifa olsunben akşamları bir tatlı kaşığı içiyorum şimdilik aslında sabahlarıda 1 kaşık almam lazım ,, çörek otu yağı kapsülü araştırıyorum ki midem bulanmadan sabah-akşam tüketebileyim,, çörek otu yumurta kalitesini artırıyor zaten,,, çörek otu ile hadisi şerif bile var her derde deva diye,,,, bizede deva olsun inş..
nerelerdesin canım sen hiç sesin çıkmıyor neler yapıyorsun..canım gözün aydın çok sevindim lnşallah güzel haberlerini alırız:)
canım hiç belirtim yok sadece iştahım çook açık ağzım boş durmuyor..sigarada yasak çok tiryakisi değildi aslında günde 3 sigaram vardı keyfi olarak içtiğim transfer sonrası hiç ağzıma almadım inş hamiş olurumda bırakmaya vesile olur bebişim...kasıklarda ağrılarım var bazen rahatsız edicek biçimde değil ama canım neredeyse hiç belirtim yok...canım seninde transfer sonrası yatağ alınınca hafif lekelenme şeklinde kanaman olmuşmuydu...kafa takıldı gerçi sordum işlem yapıldı oraya o yüzden az bişeydi sonrada devam etmedi zaten çokta önemli bişey değilmiş...
canım sigara içme yumi kalitesini bozuyor.cıss..:)) canım bende ilk transferde olmuştu açık pembe leke gelmişti ama hemen değil işlemden 3 4 saat sonra..diğerlerinde hiç olmadı ki benim transferlerim zordur rahim ağzı çok dar olduğu için baya bi uğraştırıyor doktorları .ilk transferim kolaydı doktor fazla zorlanmadı ama lekeliydi dediğin gibi..diğerlerinde baya zorlnadı doktorlar en sonkinde doktor katateri değiştirdi ..ama hiç leke falan olmadı o kadar uğraşmaya rağmen..transferini aret beymi yaptı canım tarnsferin nasıl geçti..kafana takma sakin ol canım olacaksa olacak ..işallah hamile haberlerini duyarız..
canım bana çörek otu yağını saraçoğlu vermişti günde bir tatlı kaşığı içilecek ama bana ağır geldi bir çay haşığı içmiştim .günde bir yeterli canım.hatta asya arkadaşımızla beraber kullanmıştık yarım bardak suya katıp içiyorduk..sanada şifa olsun
nerelerdesin canım sen hiç sesin çıkmıyor neler yapıyorsun..
canım sigara içme yumi kalitesini bozuyor.cıss..:)) canım bende ilk transferde olmuştu açık pembe leke gelmişti ama hemen değil işlemden 3 4 saat sonra..diğerlerinde hiç olmadı ki benim transferlerim zordur rahim ağzı çok dar olduğu için baya bi uğraştırıyor doktorları .ilk transferim kolaydı doktor fazla zorlanmadı ama lekeliydi dediğin gibi..diğerlerinde baya zorlnadı doktorlar en sonkinde doktor katateri değiştirdi ..ama hiç leke falan olmadı o kadar uğraşmaya rağmen..transferini aret beymi yaptı canım tarnsferin nasıl geçti..kafana takma sakin ol canım olacaksa olacak ..işallah hamile haberlerini duyarız..
transfer öncesi ve sonrası tam bir kabus gibiydi canım...1litre yada 1 buçuk litre su içmemei söylediler bende içtim tabi...sonra afedersin tuvaletim geldi büyük..söyledim hemşirelere mecburen yap dediler..neyse yaptım tabi mesane boşaldı..sonra yine bir 1 buçuk litre su içtim midem bulana bulana ve çok sıkışıktım transfere alınmadan önce yine baktılar mesaneye çok dolu olunca boşalt dediler bir bardak neyse boşaltım..biraz rahatladım transfer aşamasında...transferden sonra odama alındım bana 20 dakika hiç kalkma 20 dk sonra tuvalete gidebilirsin dediler..ben dayanablirmiyim hiç.. içmişim 3 litre su anneciğim yanımda kadını perişan etim çağır çabuk gelsinler altıma yapıcam diye..sonra neyse altıma sürgü koydular rahatladım..ama çişli oldum tabi yatak heryer...o kadar çiş nerden geldi bilmem..benim için kabus gibiydi canım ya inş sonu güzel olsun...bebişim için herşeye değer...aret bey yapıyo bütün transferleri canım...
cansucum naptin gittinmi doktora? bende dayanamayip bugun gittim kontrole benim doktor sadece kafa ölcümü yapti 17 haftalik dedi anlamadim gitti iki ayri doktora gidiyorum ikisindede cok farkli oluyor haftalar yaa kafama takmaya basladim ins bi sorun yoktur bide bana cok buyuk geldi kafa ölcumu bi sorun degildir ins bu...bu konuda bi fikrin varmi yaa...
ben akşamları bir tatlı kaşığı içiyorum şimdilik aslında sabahlarıda 1 kaşık almam lazım ,, çörek otu yağı kapsülü araştırıyorum ki midem bulanmadan sabah-akşam tüketebileyim,, çörek otu yumurta kalitesini artırıyor zaten,,, çörek otu ile hadisi şerif bile var her derde deva diye,,,, bizede deva olsun inş..
canım bebeişin gayet sağlıklı rahat ol bişey olsa zaten doktorlar söylerdi sana ters giden bişey olsa..canım senin trasferin 3 günü kasıklara ani kramplar giriyomuydu canım..benim trasferin 3 günü bugün öğlen itibariyle ayağ kalktığımda ani kramplar giriyor kasığıma özelikle sol kasığıma canım...
canım stres yapma gülnevanın da dediği gibi bi sorun olsa doktor söyler.hayırlı doğumların olsun inşallah canım..cansucum naptin gittinmi doktora? bende dayanamayip bugun gittim kontrole benim doktor sadece kafa ölcümü yapti 17 haftalik dedi anlamadim gitti iki ayri doktora gidiyorum ikisindede cok farkli oluyor haftalar yaa kafama takmaya basladim ins bi sorun yoktur bide bana cok buyuk geldi kafa ölcumu bi sorun degildir ins bu...bu konuda bi fikrin varmi yaa...
canım bana çörek otu yağını saraçoğlu vermişti günde bir tatlı kaşığı içilecek ama bana ağır geldi bir çay haşığı içmiştim .günde bir yeterli canım.hatta asya arkadaşımızla beraber kullanmıştık yarım bardak suya katıp içiyorduk..sanada şifa olsun
nerelerdesin canım sen hiç sesin çıkmıyor neler yapıyorsun..
transfer öncesi ve sonrası tam bir kabus gibiydi canım...1litre yada 1 buçuk litre su içmemei söylediler bende içtim tabi...sonra afedersin tuvaletim geldi büyük..söyledim hemşirelere mecburen yap dediler..neyse yaptım tabi mesane boşaldı..sonra yine bir 1 buçuk litre su içtim midem bulana bulana ve çok sıkışıktım transfere alınmadan önce yine baktılar mesaneye çok dolu olunca boşalt dediler bir bardak neyse boşaltım..biraz rahatladım transfer aşamasında...transferden sonra odama alındım bana 20 dakika hiç kalkma 20 dk sonra tuvalete gidebilirsin dediler..ben dayanablirmiyim hiç.. içmişim 3 litre su anneciğim yanımda kadını perişan etim çağır çabuk gelsinler altıma yapıcam diye..sonra neyse altıma sürgü koydular rahatladım..ama çişli oldum tabi yatak heryer...o kadar çiş nerden geldi bilmem..benim için kabus gibiydi canım ya inş sonu güzel olsun...bebişim için herşeye değer...aret bey yapıyo bütün transferleri canım...
ahh canım biliyorum o sıkışık durum baya zor ama sürgüye yapman iyi olmuş en az 2 saat yatmak lazım..sol kasığıma kramp giriyor demişsin kelebeğe işallah embriyon sana tutunmaya çalışıyordur canım sanki öyle gibi geldi..allah tamamına erdirsin..
canım stres yapma gülnevanın da dediği gibi bi sorun olsa doktor söyler.hayırlı doğumların olsun inşallah canım..
amin canim saol , insallah canim öylediryaa...ama neden haftasndan buyuk cikti anlamadim doktorada sormayi unuttum eve gelince kafama takildi.......
sağolasın canım hala inanamıyoru bu aşamalara geldiğime...canım dün çok transfer işlemi vardı aret beyin herkezin transferini kendi yapıyo... inan hepimiz pozitifi görürsek nüfus patlaması olcak...kesin görmüşümdür teyzenizi...hata bitane bayan vardı ortayaşlı geç evlililk yapmış..3 kez tüp bebek yaptırıyomuş aynı zamanda çıktık odalara...hep gebelik oluşuyomuş ama bebekler 1 buçuk aylıken düşüyomuş...canım seni fazla etkilemek istemem ama gitiğim yerde pozitif sonuç alan çokk...sende bir kere gelip ilk görüşme yapsan aret beyle...bana uyguladığı tadavi sonucu biliyosun kaç ay uraştım sonra bu aşamaya geldim...bence gel bir görüş sana uyguladığı tedavide aynı olucak eminim..az ilaçla dah kaliteli yumoşalrımız oluyo biliyosun..ben merkezden memnun kaldım...orta kaliteli yumoş olduğu için pek umutlu değilim aslında ama..burdan kk araştırdım orta kaliteli emriyoylada hamiş kalan çokmuş...
cansucum naptin gittinmi doktora? bende dayanamayip bugun gittim kontrole benim doktor sadece kafa ölcümü yapti 17 haftalik dedi anlamadim gitti iki ayri doktora gidiyorum ikisindede cok farkli oluyor haftalar yaa kafama takmaya basladim ins bi sorun yoktur bide bana cok buyuk geldi kafa ölcumu bi sorun degildir ins bu...bu konuda bi fikrin varmi yaa...[/QUOlTE]
Kelebekcim haftasindan buyuk olmasi cok iyi ne guzel gelisimi iyi gittin geldim cnm ama birinin cigerlerimi ne sismi ne dedi kafam dondu anlamadim.esim aradi konustu doktorla esim morel bozuldu ne dediniz diye oda bu hafta sonu dedim doktorda ayrintili ultrosana girsin demis daha 16yeni bittu normalde 20.haftalarda yapiliyo.gitcez mecburen .yani sorun varsa onlem alinsim ikiz gebeliklere bakar bu dpktor dedi ben polikinikliktee baktiriyom bi ay biayda tup bebek doktoruna.insallahh cumartesi hersey belli olucajk
arkadaşlar ben bugün doktora gittim tedaviye başladık..diğer ilaçların yanına 3.iğne verdi onuda sürekli kullancakmışım tedavi süresince galiba.. decapeptly diye bi iğne göbekten oluyomuş oda..e2 değerimde adetimin 2. gününe göre güzel çıktı diye düşünüyorum 26 çıktı inş güzel bi şekilde artmaya devam eder..folikül net görünmedi bişeyler görünüyomuş büyüyüp büyümedine bakcaz artık dedi doktor..kistlerim geçmiş..ben bu sefer çok heycanlıyım içim kıpır kıpır tedaviye başlayabildiğime çok mutlu oldum inş güzel bi şekilde sonuçlanır benim tedavimde..
arkadaşlar ben bugün doktora gittim tedaviye başladık..diğer ilaçların yanına 3.iğne verdi onuda sürekli kullancakmışım tedavi süresince galiba.. decapeptly diye bi iğne göbekten oluyomuş oda..e2 değerimde adetimin 2. gününe göre güzel çıktı diye düşünüyorum 26 çıktı inş güzel bi şekilde artmaya devam eder..folikül net görünmedi bişeyler görünüyomuş büyüyüp büyümedine bakcaz artık dedi doktor..kistlerim geçmiş..ben bu sefer çok heycanlıyım içim kıpır kıpır tedaviye başlayabildiğime çok mutlu oldum inş güzel bi şekilde sonuçlanır benim tedavimde..
cansucum naptin gittinmi doktora? bende dayanamayip bugun gittim kontrole benim doktor sadece kafa ölcümü yapti 17 haftalik dedi anlamadim gitti iki ayri doktora gidiyorum ikisindede cok farkli oluyor haftalar yaa kafama takmaya basladim ins bi sorun yoktur bide bana cok buyuk geldi kafa ölcumu bi sorun degildir ins bu...bu konuda bi fikrin varmi yaa...[/QUOlTE]
Kelebekcim haftasindan buyuk olmasi cok iyi ne guzel gelisimi iyi gittin geldim cnm ama birinin cigerlerimi ne sismi ne dedi kafam dondu anlamadim.esim aradi konustu doktorla esim morel bozuldu ne dediniz diye oda bu hafta sonu dedim doktorda ayrintili ultrosana girsin demis daha 16yeni bittu normalde 20.haftalarda yapiliyo.gitcez mecburen .yani sorun varsa onlem alinsim ikiz gebeliklere bakar bu dpktor dedi ben polikinikliktee baktiriyom bi ay biayda tup bebek doktoruna.insallahh cumartesi hersey belli olucajk
canım tedbir amaçlı demiştir doktorun...bebeişlerin gayet sağlıklılar bence..aklına kötü şeyler getirme...iş Allahında izniyle bebişler sapasağlam doğacaklar annesi...
inş canım hepinizin tutar..teyzemizin 10. transferi yazık senelerdir uğraşıyo inş bu son olur bebeğine kavuşur..eminim doktor iyi bi doktordur teyzede çok memnun bu işler nasip kısmet işi eğer olcaksa hangi doktora gidersen git olur olmıcaksada istediğin doktora git olmaz..orlara gelmem çok zor inş bu tedavimde bende bebeğime kavuşurum..sende umudunu kaybetme inş bebeğin hep senle olcak burda senin güzel haberlerini alıp sevinicez hepberaber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?