Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hoca, adetten 7 gün sonra soğan kürü ara vermeden 21 gün incir diyor

canım sen hamile kalabiliyosun bildiğim kadarıyla...hamilelelikmi devam etmiyodu canım senin..belki hamiş olabilirsin yine canım...adet gününe ne kadar kaldı...bence senin için en mantıklı tüp bebek yaptırman canım çünkü tüp bebekte en iyi yumurta ve sperm ile dölenme yapıyolar canım...belki bebiş sana bu tedaiyle sımsıkı tutunur bırakmaz annesini canım..herşey güzel olacak canım umutsuzluk yok...

evet canım ben de bebek durmuyor, inşallah bakalım hayırlısı artık rabblm hepimize yardımcı olsun

kızlar geçmişi okuyamadım bi özet geçiverin canlarım

ümmüseleme..bahar...gulneva...kızlar nasılsınız bi gelişme varmı tedaviler nasıl gidio

alıs..duova...serozi sizler nasılsınız..

kelebek..cansu bebişler nasıl bulantılıarınız geçtimi bi akıl verin nasıl baş edicem...cinsiyetler bellimi.sizler nasılsınız..yeterr kuzum msj kutuna bakıver... vee ismini unuttuklarım varsa affola

canlarım beni sorarsanız bu satırları size öğüre öğüre yazmaya çalışıyorum.kusmalardan bunalım kapımda günlerim işkence gibi geçio kabus gibi psikolojim çok bozuldu..biliosunuz bende gastrit ülser olduğu için mide rahatsızlığından kaynaklanan kusmalarla gebelik kusmaları birleşince düşünün siz halimi...günde kaç defa kusuorum artık sayısını unuttum okadar fazlaki..hayat felç oldu sanki gözüm bişi görmüo...uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum 45 kiloya düştüm kusmaktan..insan içine çıkasım yok..komşularım gelio hayırlı olsuna konuşmak bile işkence gibi onlarla sohbet ederken foşşşşş önlerine kusuyorum rezil bi haldeyim..yatağa bağımlı yaşıyorum kafamı kaldırsam kusuyorum.yanımda poşet bulunduruyorum poşetleri alamadan foşşş halıya koltuğa allah ne verdiyse yani okadar şiddetliki anlatamam kusmalar her dkk benimle yani kusunca rahatlasam neyse ama rahatlayamıyorum çıkarttıktan 5 10 dkk sonra tekrar bi facia gece gündüz yani aşırı ve sayısı okadar çokki halsizlikten bitap düştüm ve kusarak benim kendimi zorlamamam gerekio korkuyorum..doktora giderken yolda aniden foşşş kızlar inanın hergün ağlıyorum her saniyem kusmalarla geçio..doktora gastrit ülser olduğunu sölemeyi unutmuşum bulantım var dedim bulantı ilacı verdi bikaç tane içtim sonra çevremdekiler içme zararlı dediler pişman oldum..herşeyi denedim hiçbişi fayda etmio çubuk krakerden zaten nefret ettim..şuan bi lavaboya koşuyorum bi yazıyı yazmaya çalışıyrum..2 aydır kusmaktan zayıflıktan ölecem artık acı su kusuyorum...bebiş için herşeye değer o sağlıklı olsunda herşeye katlanırız ama keşke benimde gebeliğim bazıları gibi rahat ve kolay geçse...yani her dkk her saniyem kusmakla geçio kızlar kusuncada rahatlayamıyorum hep bi öğürme isteği afedersiniz ağzımdan burnumdan gelio...şikayet deil tabi şükür her halime rabbim beterinden korusun başka dertler vermesin sağsağlim kucağıma almak nasip etsin karnımdaki yavrumu ben gebelikten önce gatrit için şurup falan kullanıyodum acaba şimdide kullansam bebeğe zararı olurmu..burdan araştırdığım kadarıyla rennie ve gaviscon kullananlar olmuş gebelikte size sorum şu çevrenizde mide rahatsızlığı olup bu ilaçları gebelikte kullanan tanıdıklarınız varmıydı bi yardımcı olun canlarım çok çaresizim bu bulantılar benim gastrit ülser bulantılarıyla dahada şiddetlenio senerdir zaten mide rahatsızlığından kusmaktan bunaldım gebeliktede bulantılarım hiç geçmicekmiş gibime gelio bebeğim beslenemicek die korkuyorum

Son düzenleme:
evet canım ben de bebek durmuyor, inşallah bakalım hayırlısı artık rabblm hepimize yardımcı olsun
canım kanda pıhtılaşma testi yaptırdınmı sorun varsa ondanda düşük olabiliyormuş..işallah bir faha yaşamassın canım son olsun bütün bunlar..
canım çok geçmiş olsun bulantı ilacı kullanmıyormusun doktorun ne diyor bu duruma canım..bu kadar çoksa ilaç alman faydalı olmazmı..işallah bir an önce biter..hayırlı doğumların olsun canım..
tedavin hayırlı olsun canım..e2 iyi çıkmış..tekrar ilaç olarak ne verdi doktorun canım..işallah güzel güzel büyüsün yumilerin..gülnevadan sonrada sırada sen varsın sanırım ..işallah..işallah hepimize sıra gelsin en kısa zamanda ..
kendini motive et canım napalım herşey kısmet mücadeleye devam..sen hamile kalabiliyosun işallah devam eder bu seferki hamileiğin canımşş
şimdi merak ettim nar suyu tam olarak ne işe yarıyormuş,,, bana rahim normal dedi doktor yani kullanmamam mı gerekiyor ??

canım nar suyu rahimde incelme sorunu yaşayanlar için..kalınlık normalse içmene gerek yok canım..alısla bende o sorun olabiliyor..daha doğrusu oluyordu içemeye başladığımızdan beri iyi çok şükğr..ama ben yinede günde bir bardak sıkıp içiyorum..şimdilik sorun yok..işallahta hiç olmaz canım..

canım elbette zordur ama bu zorluklar özlemle bekledin sen geçecek inşş 12 . haftadan sonra hiç kalmayacak hele birde bebişi kucağına aldınmı keyifden dört köşe olacaksın

bende kulanıyorum saraçoğlu kürü bu ay adet oldum bakalım önümüzdeki ay neler olacak

BELKİ BANA KIZACAKSIN (eminim knedin yazmak istedin )BURAYA YAZDIĞIM İÇİN AMA BÖYLE GÜZEL BİR HABERDEN DOSTLARIMIZI MAHRUM EDEMEZDİM
KIZLAR AZ ÖNCE GİZ ARKADAŞIMIZLA KONUŞTUM DEĞERİ 98 ÇIKMIŞ ÇOK SEVİNDİMMMM PZRTS YENİDEN TEST YAPACAK DUALRINIZ EKSİK ETMEYİN

canim hayirli olsun tedavin insallah hayirli sekilde sonuclanir...

bende kulanıyorum saraçoğlu kürü bu ay adet oldum bakalım önümüzdeki ay neler olacak

canım sen ne zaman başlıyosun tedavine...biesteron kulanıyomusun canım...ben biesteronu 4 ay kullandım bayağ yaraını gördüm çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…