canım benim hiç umudum yok aslında emriyom biliyosun orta kaliteydi..1 günü çok güzel dölenmişti ikinci günü 4 hücreli olmuştu sonraki gün transferde maalesef 5 hücreli olmuş ve bana verilen bilgide orta kalite emriyo..inş mucize bebeğim olur annesine tutunmaya çalışıyodur..sende de olmuşmuydu böyle ağrılar canım ya tüp bebekte...piskolojim gayet iyi canım çok şükür..
yok canım olmadı 3 transferdede öyle belirti yaşamadım sadece elektirklenme ggibi şeyler oluyordu sonra adet olacağım zaman doğru tek göğsüm ağrıyordu o zaman anlıyordumki negatif ben adet öncesi öyle bir tanesi ağrır..ama hamile kaldığımda biliyorum belirtileri bişeyler oluyor vucutta insan farklılık hissediyor..biraz önce orta kaliteli embriyo topiğinde yazdım bayan yazmış orta kalite diye ama hamile..allah ol derse önünd hiç bir şey durmaz..iyi olduğuna sevindim canım hep böyle ol..gelsin bebiş işallah..
yok canım olmadı 3 transferdede öyle belirti yaşamadım sadece elektirklenme ggibi şeyler oluyordu sonra adet olacağım zaman doğru tek göğsüm ağrıyordu o zaman anlıyordumki negatif ben adet öncesi öyle bir tanesi ağrır..ama hamile kaldığımda biliyorum belirtileri bişeyler oluyor vucutta insan farklılık hissediyor..biraz önce orta kaliteli embriyo topiğinde yazdım bayan yazmış orta kalite diye ama hamile..allah ol derse önünd hiç bir şey durmaz..iyi olduğuna sevindim canım hep böyle ol..gelsin bebiş işallah..
inş canım ya devamlı yatmıyorum genelde hep hareket halindeyip ev işi değil genelde hep hareket halindeyim...annem sağolsun geldi memeleket yemeğimi yapıyo bebek gibi bakılıyorum yani..hangi topik canım bende bakiyim bari..sen ne zaman adet olucan canım...sende mutlaka kontrolerini git her ay aksatma canım..bu yumoşlar ne zaman büyüceği beli olmuyo biliyosun...
inş canım ya devamlı yatmıyorum genelde hep hareket halindeyip ev işi değil genelde hep hareket halindeyim...annem sağolsun geldi memeleket yemeğimi yapıyo bebek gibi bakılıyorum yani..hangi topik canım bende bakiyim bari..sen ne zaman adet olucan canım...sende mutlaka kontrolerini git her ay aksatma canım..bu yumoşlar ne zaman büyüceği beli olmuyo biliyosun...
gülneva doktorumdan mail geldi klomen kullanabilirsin yumurta geliişmine göre benimle irtibata geç benim olmadığğım zaman denk gelirse hemşiresini aramamı yazmışş..ayy heycan yaptım..işallah allahım hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün..yakında adet olucam canım biliyosun benim bat arası kısa..2 3 günü gelir..burda doktora giderim hormonlarıma baktırırm .e2 yi merak ediyorum düşükmü yüksekmi..doktora kaçıncı gün başlayım diye yazdım klomene..genelde 3. gün başlanıyor..benim burdaki adanadaki doktorda 5. güne başlatıyor ama ben onu dinlememiştim ve 3. gün başlamıştım..:)) ne güzel yumilerim büyümüştü..hayırlısı bakalım..
canım benim hiç umudum yok aslında emriyom biliyosun orta kaliteydi..1 günü çok güzel dölenmişti ikinci günü 4 hücreli olmuştu sonraki gün transferde maalesef 5 hücreli olmuş ve bana verilen bilgide orta kalite emriyo..inş mucize bebeğim olur annesine tutunmaya çalışıyodur..sende de olmuşmuydu böyle ağrılar canım ya tüp bebekte...piskolojim gayet iyi canım çok şükür..
Cnmm bence tutunma calisiyoo..cidden savas veriyo bence..bide ben cok topik okumustum eger agri varsa iyi tutunma cok olmus ki benim.ilkinde hic bisi yoktu ne agri ne sizi ikincide 4-5 gunler ara ara kramplar geldi 8.gun adet agrisi resmen tamam oluyom dedim 9.gunu aksami saat 7civari hala agrim vardi kasiklara bicak batmasi gibj bide adet oldum gibi gidip baktim vcye ne goruyumpembe bi leke ama cok hafifti tamam olmadi ded tutunma olur diye dusindum ama gerisi gelicek diye dusundum cunku agrim vardi sabaha kadar uyumafim kanamada olmafi sabah kendimi hastanede buldum yani gittim test yaptuk cok sukur...canim orani sicak tut ayaklarini sicak tutttttt..yazz gunu olmasina ragmenn ben hep patik gydim battaniye ile orami isittimmmm onemli bence bu seyler bol su ic suda dolasimi arttiriyooo
BELKİ BANA KIZACAKSIN (eminim knedin yazmak istedin )BURAYA YAZDIĞIM İÇİN AMA BÖYLE GÜZEL BİR HABERDEN DOSTLARIMIZI MAHRUM EDEMEZDİM
KIZLAR AZ ÖNCE GİZ ARKADAŞIMIZLA KONUŞTUM DEĞERİ 98 ÇIKMIŞ ÇOK SEVİNDİMMMM PZRTS YENİDEN TEST YAPACAK DUALRINIZ EKSİK ETMEYİN
canım nasılsın inş sağlıklı bir şekilde alıcaksınız bebişlerinizi kucağınıza..canım sana bir sorum olucak senin transferin 3 ve 4 günü ağrıların varmıydı canım..benim transferin 3 günü ayağ kalkınca ani kramplar girdi bugün dördüncü günü ve adet olcakmışım bigi ağrım oldu..çok fazla sürmedi geçti hemen...sendede olmuşmudu böyle ağrlar canım...kendimi dinlemek istemiyorum ama ağrılarım oldukça endişelenmeye başladım canım ya...
canim saol insallah seninde busefer yuzun gulecek rabbim melegini gönderecek sana....galiba banaydi sorun walla benim pek bi belirtim yoktu arada batmalar oluyordu ama onun disinde hicbisey yoktu bende baskalrinda olanlari okudukca agliyordum yine olmadi diye bence sende takilma belirtilere bosuna srtes yapama canim 8.9. gunden sonra bende adet agrilari basladi sadece
kızlar geçmişi okuyamadım bi özet geçiverin canlarım
ümmüseleme..bahar...gulneva...kızlar nasılsınız bi gelişme varmı tedaviler nasıl gidio
alıs..duova...serozi sizler nasılsınız..
kelebek..cansu bebişler nasıl bulantılıarınız geçtimi bi akıl verin nasıl baş edicem...cinsiyetler bellimi.sizler nasılsınız..yeterr kuzum msj kutuna bakıver... vee ismini unuttuklarım varsa affola
canlarım beni sorarsanız bu satırları size öğüre öğüre yazmaya çalışıyorum.kusmalardan bunalım kapımda günlerim işkence gibi geçio kabus gibi psikolojim çok bozuldu..biliosunuz bende gastrit ülser olduğu için mide rahatsızlığından kaynaklanan kusmalarla gebelik kusmaları birleşince düşünün siz halimi...günde kaç defa kusuorum artık sayısını unuttum okadar fazlaki..hayat felç oldu sanki gözüm bişi görmüo...uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum 45 kiloya düştüm kusmaktan..insan içine çıkasım yok..komşularım gelio hayırlı olsuna konuşmak bile işkence gibi onlarla sohbet ederken foşşşşş önlerine kusuyorum rezil bi haldeyim..yatağa bağımlı yaşıyorum kafamı kaldırsam kusuyorum.yanımda poşet bulunduruyorum poşetleri alamadan foşşş halıya koltuğa allah ne verdiyseyani okadar şiddetliki anlatamam kusmalar her dkk benimle yani kusunca rahatlasam neyse ama rahatlayamıyorum çıkarttıktan 5 10 dkk sonra tekrar bi facia gece gündüz yani aşırı ve sayısı okadar çokki halsizlikten bitap düştüm ve kusarak benim kendimi zorlamamam gerekio korkuyorum..doktora giderken yolda aniden foşşş kızlar inanın hergün ağlıyorum her saniyem kusmalarla geçio..doktora gastrit ülser olduğunu sölemeyi unutmuşum bulantım var dedim bulantı ilacı verdi bikaç tane içtim sonra çevremdekiler içme zararlı dediler pişman oldum..herşeyi denedim hiçbişi fayda etmio çubuk krakerden zaten nefret ettim..şuan bi lavaboya koşuyorum bi yazıyı yazmaya çalışıyrum..2 aydır kusmaktan zayıflıktan ölecem artık acı su kusuyorum...bebiş için herşeye değer o sağlıklı olsunda herşeye katlanırız ama keşke benimde gebeliğim bazıları gibi rahat ve kolay geçse...yani her dkk her saniyem kusmakla geçio kızlar kusuncada rahatlayamıyorum hep bi öğürme isteği afedersiniz ağzımdan burnumdan gelio...şikayet deil tabi şükür her halime rabbim beterinden korusun başka dertler vermesin sağsağlim kucağıma almak nasip etsin karnımdaki yavrumu ben gebelikten önce gatrit için şurup falan kullanıyodum acaba şimdide kullansam bebeğe zararı olurmu..burdan araştırdığım kadarıyla rennie ve gaviscon kullananlar olmuş gebelikte size sorum şu çevrenizde mide rahatsızlığı olup bu ilaçları gebelikte kullanan tanıdıklarınız varmıydı bi yardımcı olun canlarım çok çaresizim bu bulantılar benim gastrit ülser bulantılarıyla dahada şiddetlenio senerdir zaten mide rahatsızlığından kusmaktan bunaldım gebeliktede bulantılarım hiç geçmicekmiş gibime gelio bebeğim beslenemicek die korkuyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CANIM BÖYLE GÜZEL BİR HABERİ ATLAYAMAZDIMMM ÇOK SEVİNDİM GİZ ADINAYetercimm neguzell hberler veruyon cokk sewindimm.insaallahhhhh gun olur kendi hberinlede burada dansoz oynatirizzzzz
Bacilarr cumartesii ayrintili ultrosana gircemm sizin ugurunuza ve dualariniza cokk inaniyorumm..ne olurr banada dua edin kotu bisey cikmasin ..bulduktan sonra dunyaya getirme asamasida cok zormuss..unutmayin hep dualarimdasinizz
Bacilarr cumartesii ayrintili ultrosana gircemm sizin ugurunuza ve dualariniza cokk inaniyorumm..ne olurr banada dua edin kotu bisey cikmasin ..bulduktan sonra dunyaya getirme asamasida cok zormuss..unutmayin hep dualarimdasinizz
canım sen ne zaman başlıyosun tedavine...biesteron kulanıyomusun canım...ben biesteronu 4 ay kullandım bayağ yaraını gördüm çok şükür...
tedavin hayırlı olsun,, emekleriniz karşılığını alsın inş., gittikçe hareketlenmeye başladı forum hep güzel gelişmeler var,,, maşallah diyorum :))
hayırlı olsunbebişli olsun inş
CANIM BİLİYORSUN BEN 7 DEFA DENEDİMASLINDA ÇOK İSTİYORUM :44:YENİ BİR DENEME:26::26::26: AMA ALTINDAN KALKABİLECEKMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORUZ:44::44::44::44: BU GÜN BİR MERKEZ ARADI BENİ:26::26::26: (geçen yıl görüşmeye gitmiştik)ASLINDA FİYATALRI 7000 TL İMİŞ AMA SİZİN GİBİ OLANLAR İÇİN BİR KANPANYA YAPTIK 3800 TL DEDİLER:44::44::44::44: ÇOK CAZİP GELDİ:44::44::44: AMA EŞİM İLAÇLARLA YİNE 7000 BULUR KALKAMAYIZ ALTINDAN DİYOR :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım kontrolerin ne zaman inş güzel güzel büyür yumoşlar...annesine bebiş olur...
gülneva doktorumdan mail geldi klomen kullanabilirsin yumurta geliişmine göre benimle irtibata geç benim olmadığğım zaman denk gelirse hemşiresini aramamı yazmışş..ayy heycan yaptım..işallah allahım hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün..yakında adet olucam canım biliyosun benim bat arası kısa..2 3 günü gelir..burda doktora giderim hormonlarıma baktırırm .e2 yi merak ediyorum düşükmü yüksekmi..doktora kaçıncı gün başlayım diye yazdım klomene..genelde 3. gün başlanıyor..benim burdaki adanadaki doktorda 5. güne başlatıyor ama ben onu dinlememiştim ve 3. gün başlamıştım..:)) ne güzel yumilerim büyümüştü..hayırlısı bakalım..
canım doktorunu dinle ve iyi bir doktor araştır canım ya..senin gitiğin doktor yumoşları görmüyor sanki...hadi bakalım hayırlısı ile başla klomene e2 neydi takma kafana..bana tedviye başlayınca hiçbir hormon tahlilimi yaptırmadım..hata kist olayına bile takmadı doktorum..bizim için ilk önemli olan yumoşların büyümesi demişti doktor..rahatlamak çok önemli canım..yumoşlar büyüsün sonrası kolay canım biliyosun...
inş canım güzel büyür gelişir bebiş olur bana..pazartesi gidicem kontrole..senin nasıl gidiyo inş sendende güzel haberler alıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?