Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yetercimm neguzell hberler veruyon cokk sewindimm.insaallahhhhh gun olur kendi hberinlede burada dansoz oynatirizzzzz

Bacilarr cumartesii ayrintili ultrosana gircemm sizin ugurunuza ve dualariniza cokk inaniyorumm..ne olurr banada dua edin kotu bisey cikmasin ..bulduktan sonra dunyaya getirme asamasida cok zormuss..unutmayin hep dualarimdasinizz

Canimm sari su kustuna gore azalacak safran kusuyosun benimki 15.hafta bitti mide bulAntimm cokk zorr anliyorumm ama ne icersen ic bi faydasi olmuyooo canimm...kacinci haftadasin hamilelik takvimin varmi telde gormuyom

Yetercimm neguzell hberler veruyon cokk sewindimm.insaallahhhhh gun olur kendi hberinlede burada dansoz oynatirizzzzz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CANIM BÖYLE GÜZEL BİR HABERİ ATLAYAMAZDIMMM ÇOK SEVİNDİM GİZ ADINA
Bacilarr cumartesii ayrintili ultrosana gircemm sizin ugurunuza ve dualariniza cokk inaniyorumm..ne olurr banada dua edin kotu bisey cikmasin ..bulduktan sonra dunyaya getirme asamasida cok zormuss..unutmayin hep dualarimdasinizz

GÜZEL HABERLE GEL İNŞŞŞ CANIMMM

guzel haberlerle gel insallah allah yardimcimiz olsun gercekten cok zorr hamile kalmaklada is bitmiyormus yani...

canım sen ne zaman başlıyosun tedavine...biesteron kulanıyomusun canım...ben biesteronu 4 ay kullandım bayağ yaraını gördüm çok şükür...

CANIM BİLİYORSUN BEN 7 DEFA DENEDİM ASLINDA ÇOK İSTİYORUM :44:YENİ BİR DENEME:26::26::26: AMA ALTINDAN KALKABİLECEKMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORUZ:44::44::44::44: BU GÜN BİR MERKEZ ARADI BENİ:26::26::26: (geçen yıl görüşmeye gitmiştik)ASLINDA FİYATALRI 7000 TL İMİŞ AMA SİZİN GİBİ OLANLAR İÇİN BİR KANPANYA YAPTIK 3800 TL DEDİLER:44::44::44::44: ÇOK CAZİP GELDİ:44::44::44: AMA EŞİM İLAÇLARLA YİNE 7000 BULUR KALKAMAYIZ ALTINDAN DİYOR :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

tedavin hayırlı olsun,, emekleriniz karşılığını alsın inş., gittikçe hareketlenmeye başladı forum hep güzel gelişmeler var,,, maşallah diyorum :))

teşekkür ederim canım amin inş..güzel gelişmeler olmaya devam eder inş hepimiz muradımıza ereriz..

canım kontrolerin ne zaman inş güzel güzel büyür yumoşlar...annesine bebiş olur...

canım çok haklısın madi manevi çok sarsılıyoruz tüp bebek tedavisinde..bizde kredi çektik canım..iki sene ödiycez altından kalkmak gerçekten zor...ama sonu mutlu bitsin inş...canım mini tüp bebek düşünmüyomusun az ilaç daha kaliteli yumoşlar...maliyeti daha düşük oldu bize tüp bebek canım..ilaçlar dahil 5000 tl...

selam kızlar,

yine mini tüp ile elde edilmiş bir başarı. benim doktorun haberi bu. luteal fazda yani yumurtlamadan sonraki hafta gelişen gelişen yumurtadan elde edilen embryo ile bebek dünyaya gelmişti.. Daha önce belki yazmışımdır ama unuttuysam bakarsınız diye linki tekrar veriyorum...

http://www.haberturk.com/saglik/haber/769300-bilimsel-bebek-karya

Bilimsel Bebek Karya

internetten bilimsel bebek karya diye da bakabilirsiniz.

inş canım güzel büyür gelişir bebiş olur bana..pazartesi gidicem kontrole..senin nasıl gidiyo inş sendende güzel haberler alıcaz..

dün ve bugün biraz ağrılarım var canım...inş canım size güzel haberler veriririm...sendede olmuşmuydu canım böyle belirtiler..senin tüp bebekteki emriyonun kalitesi neydi bilgin varı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…