Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım şimdiki sorunu yaştan dolayı 42 yaşında rezerv azlığı daha önce böle bi sorunu yoktu sanırım..bi sorun yok diyolar sölemek istemiyo heralde..4.transferden itibaren aret beyde tedavi görüyo 2 kere gebelik oluşmuş ama biri 4 aylık biri 2 aylık düşmüş..inş allahım onuda sevindirir..

okudum canım ALLAHIN MUCİZESİ İŞTE...OL DEDİKTEN SONRA HER ŞEKİLDE OLUYO...benim mini tüp bebek değil o zaman canım burda iki kere farklı zamanlarda yumoş toplanıyo..bende tek seferde opu oldum canım..farklarını anlayamadım canım..biraz ayrıntılı
açıkarmısın...

Bacilarr cumartesii ayrintili ultrosana gircemm sizin ugurunuza ve dualariniza cokk inaniyorumm..ne olurr banada dua edin kotu bisey cikmasin ..bulduktan sonra dunyaya getirme asamasida cok zormuss..unutmayin hep dualarimdasinizz

canım dualarımız seninle inş iki meleğinde biz çok sağlıklıyız anneciğim diye sana el salarlar kapsamlı ultrasonda canım...

dün ve bugün biraz ağrılarım var canım...inş canım size güzel haberler veriririm...sendede olmuşmuydu canım böyle belirtiler..senin tüp bebekteki emriyonun kalitesi neydi bilgin varı canım..

canım ilk bikaçgünki ağrılar opudan kaynaklanıyo diye biliyorum..ama senin ilk günleri geçti inş bebeğin tutunmaya çalışıyo..benim hiç belirtim yoktu diye hatırlıyorum ilk bikaçgün ağrım oldu sonra geçti hiç belirtim yok diye üzülüyodum 8.günden sonra başladı hafif bi seğrime batma oluyodu diye hatırlıyorum..benim embiriyo 8 hücreli 1.kaliteydi ama yaşayamadı malesef..ama benden 1 ay sonra kkdan tanıştıdım bi arkadaş yaptırdı aynı doktora ilk tedavisiydi embiriyosu 4 hücreli biride 5 hücreli 2 embiriyo transfer edildi onunda tuttu hamileliği devam ediyo 32 haftalık oldu..bu işler kaliteye hücreye bakmıyo nasip kısmet allahım ol derse oluyo..inş seninde olcak hepimizin olcak anne olmayan kalmıcak..

sağol canım ya içim bir nebze rahatladı...canım nasibizse bebek olucak inş Allahın izniyle...ben kendimde belirti aramak istemiyorum ama ağrılarım oldukça endişeleniyorum...çok zor süreçler yumurta büyümesinden opu sonrası transfer sonrası Allahım güç versin hepimize..

yok canım, bu kişiye uygulanan 2 kez uygulanmış, benimki böyle değil...

bu hastada doktor lüteal fazdaki yumurtadan bebek elde etmek istemiş sadece.. yani normal mini tüp de bir kez opu oluyor.

saol canım..menogon 4 toz 2 su, gonal f 300ml bunlar daha öncede aynıydı onun haricinde decapeptly 0.1 başlandı inş bu tedaviye yanıt verir yumoşlar gelişir büyür bebiş olurlar bana..inş arka arkaya güzel haberler veririrz hepimizde..

anım, bu kişiye uygulanan 2 kez uygulanmış, benimki böyle değil...

bu hastada doktor lüteal fazdaki yumurtadan bebek elde etmek istemiş sadece.. yani normal mini tüp de bir kez opu oluyor.

lüteal farzdaki nedir canım...anlayamadım...

canım ya çok zor allah yardımcın olsun sana bebeğe dokunmıcak bi ilaç vardır muhakkak bulantılarını rahatlatıcak doktorun verdiği ilacı kullan..inş en kısa zamanda bulantıların geçer hamileliğinin tadını çıkarırsın..bende tedaviye başladım inş arkandan bizlerde geliriz..

evet canım çok zor bu sürecler allah hepimizin yardımcısı olsun..insan ister istemez belirti arıyo kendinde kendimizi dinlememek çok zor..tedavi sırasında çok rahattın ve bu aşamaya kadar geldin yine öle olmaya çalış inş bebeğinde senle olcak..

baharcım tedavin hayırlı olsun, inşallah birçok yumurtan ve embryon olsun, tutunsun ve bebek olsun canım.

lüteal farzdaki nedir canım...anlayamadım...

gülnevacım, bizim yumurtaladığımız dönem foliküler faz oluyor. yumurtladıktan sonraki adet olacağımız zamana kadar ki sürece de luteal faz deniliyor. normalde foliküler fazda foliküller büyüyor ve yumurtluyoruz. sonradan büyüyen yumurta olursa ki bu yumurtada luteal fazdaki yumurta oluyor... normal zamanda bunu adetle atıyoruz yani bunlar telef oluyor... ama hiçbir doktor bu kısımdaki yumurtanın peşine düşmüyor, benim doktorum bunu yapmış.... ve canlı bebek dündüyü geldi.

hatta bir kez bana da uyguladık, çünkü opu yapıldıktan sonra tekrar kontrole çağırdığında folikül vardı ve onu da aldık. ama boş çıktı. yukarıda okuduğun haberdeki kişinin folikülü dolu çıkmıştı ve döllenip bebek olmuştu. işte böyle......

şimdi anladım canım yani küçük yumoşlar alınmıyor opuda..sonrasında büyürlerse alıyor doktor...mutlaka görüyordur opu canım büyümeyen yumoşlar..benimde iki yumoşum vardı diğeri küçülmüştü biliyosun canım..ama sonradan bir sürpriz yumoş adaha büyümüş ikisi dolu çıkmış birisi küçükmüş büyümemiş..diğeride malum büyüdü dölendi emriyom oldu mucize babağim olucak inş annesine..

inşallah bebeğin olsun canım ya sen de çok sabrettin benim gibi... inşallah 21 aralıkta dansözleri oynatacağım.

günaydın canlar bendeki beliritler bugün arada kasıklara bıçak saplar gibi ağrılarım oluyo ve baş dönmesi var tansiyonum düşüyo galiba ve bugün çok duygusalım nedense herşeye ağlar oldum...aslında çook mutluyum annem yanımda bebişim yolda inş Allahımın izniyle...transferin 5 günü büyük güne 7 gün kaldı canlar ama ben her ihitimale karşı olumsuluklarada alıştırdım kendimi...

Gulneva cnmm benimm sakin ol o aglamalar cok .normalll guzel dusum saglikli sihhatli olsun diye dua et .bebis gelcek bu seferde baska seyler cikiyo insallahhh bebisin senledirrr cokkkkk istiyorummmmmmmmmmm bendee

slm arkadaşlar sizden bir konuda yardım istiyorum. Yaklaşık 1 hafta kadar aktardan aslanpençesi, adaçayı, civanperçemi, hayıt ve çoban çantası aldım ve akşamları bir bardak içiyorum ve 3 gündür de acayip olarak hayattımda lllk kez gögüslerim acıyor başta yanlar acıyordu çoğunluk yan olmak hepsi acıyor şişlik yok acaba bu çaylardan olabilir mi böyle bir şey duydunuz mu en son 26 kasımda adet oldum daha 10 12 gün var korkmaya başladımm netten araştırdım çaylara ilişkin bir şeyde bulamadım

Belirtilerin tutunma belirtileridir gülneva, hamilelik baslangicinda tansiyon degisebilir.mutlu habere az kaldi canim bizde seninle beraber bekliyoruz.

Gulneva cnmm benimm sakin ol o aglamalar cok .normalll guzel dusum saglikli sihhatli olsun diye dua et .bebis gelcek bu seferde baska seyler cikiyo insallahhh bebisin senledirrr cokkkkk istiyorummmmmmmmmmm bendee

canım öyle bir rahatım kendime bile inanamıyorum....inş canım benimledir meleğim..çook mücadele verdi yumoşum ben burdayım vazgeçmedim sende vazgeçme anneciğim der gibi..Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize..senin ultrason ne zamandı canım...içini ferah tut bebişlerin gayet sağlıklı inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…