teyzenin sorunu neydi canım neden bebiş olmuyo...canım nasip kısmet işide laborutuvar ortamıda çok önemli doktor kadar...bana emriyolog ineden ipliğe herşeyi anlatı...olumsuz yönünüde olumlu yönünüde...
selam kızlar,
yine mini tüp ile elde edilmiş bir başarı. benim doktorun haberi bu. luteal fazda yani yumurtlamadan sonraki hafta gelişen gelişen yumurtadan elde edilen embryo ile bebek dünyaya gelmişti.. Daha önce belki yazmışımdır ama unuttuysam bakarsınız diye linki tekrar veriyorum...
http://www.haberturk.com/saglik/haber/769300-bilimsel-bebek-karya
Bilimsel Bebek Karya
internetten bilimsel bebek karya diye da bakabilirsiniz.
Bacilarr cumartesii ayrintili ultrosana gircemm sizin ugurunuza ve dualariniza cokk inaniyorumm..ne olurr banada dua edin kotu bisey cikmasin ..bulduktan sonra dunyaya getirme asamasida cok zormuss..unutmayin hep dualarimdasinizz
dün ve bugün biraz ağrılarım var canım...inş canım size güzel haberler veriririm...sendede olmuşmuydu canım böyle belirtiler..senin tüp bebekteki emriyonun kalitesi neydi bilgin varı canım..
canım ilk bikaçgünki ağrılar opudan kaynaklanıyo diye biliyorum..ama senin ilk günleri geçti inş bebeğin tutunmaya çalışıyo..benim hiç belirtim yoktu diye hatırlıyorum ilk bikaçgün ağrım oldu sonra geçti hiç belirtim yok diye üzülüyodum 8.günden sonra başladı hafif bi seğrime batma oluyodu diye hatırlıyorum..benim embiriyo 8 hücreli 1.kaliteydi ama yaşayamadı malesef..ama benden 1 ay sonra kkdan tanıştıdım bi arkadaş yaptırdı aynı doktora ilk tedavisiydi embiriyosu 4 hücreli biride 5 hücreli 2 embiriyo transfer edildi onunda tuttu hamileliği devam ediyo 32 haftalık oldu..bu işler kaliteye hücreye bakmıyo nasip kısmet allahım ol derse oluyo..inş seninde olcak hepimizin olcak anne olmayan kalmıcak..
okudum canım ALLAHIN MUCİZESİ İŞTE...OL DEDİKTEN SONRA HER ŞEKİLDE OLUYO...benim mini tüp bebek değil o zaman canım burda iki kere farklı zamanlarda yumoş toplanıyo..bende tek seferde opu oldum canım..farklarını anlayamadım canım..biraz ayrıntılı
açıkarmısın...
saol canım..menogon 4 toz 2 su, gonal f 300ml bunlar daha öncede aynıydı onun haricinde decapeptly 0.1 başlandı inş bu tedaviye yanıt verir yumoşlar gelişir büyür bebiş olurlar bana..inş arka arkaya güzel haberler veririrz hepimizde..canım kanda pıhtılaşma testi yaptırdınmı sorun varsa ondanda düşük olabiliyormuş..işallah bir faha yaşamassın canım son olsun bütün bunlar..
canım çok geçmiş olsun bulantı ilacı kullanmıyormusun doktorun ne diyor bu duruma canım..bu kadar çoksa ilaç alman faydalı olmazmı..işallah bir an önce biter..hayırlı doğumların olsun canım..
tedavin hayırlı olsun canım..e2 iyi çıkmış..tekrar ilaç olarak ne verdi doktorun canım..işallah güzel güzel büyüsün yumilerin..gülnevadan sonrada sırada sen varsın sanırım ..işallah..işallah hepimize sıra gelsin en kısa zamanda ..
kendini motive et canım napalım herşey kısmet mücadeleye devam..sen hamile kalabiliyosun işallah devam eder bu seferki hamileiğin canımşş
canım nar suyu rahimde incelme sorunu yaşayanlar için..kalınlık normalse içmene gerek yok canım..alısla bende o sorun olabiliyor..daha doğrusu oluyordu içemeye başladığımızdan beri iyi çok şükğr..ama ben yinede günde bir bardak sıkıp içiyorum..şimdilik sorun yok..işallahta hiç olmaz canım..
anım, bu kişiye uygulanan 2 kez uygulanmış, benimki böyle değil...
bu hastada doktor lüteal fazdaki yumurtadan bebek elde etmek istemiş sadece.. yani normal mini tüp de bir kez opu oluyor.
kızlar geçmişi okuyamadım bi özet geçiverin canlarım
ümmüseleme..bahar...gulneva...kızlar nasılsınız bi gelişme varmı tedaviler nasıl gidio
alıs..duova...serozi sizler nasılsınız..
kelebek..cansu bebişler nasıl bulantılıarınız geçtimi bi akıl verin nasıl baş edicem...cinsiyetler bellimi.sizler nasılsınız..yeterr kuzum msj kutuna bakıver... vee ismini unuttuklarım varsa affola
canlarım beni sorarsanız bu satırları size öğüre öğüre yazmaya çalışıyorum.kusmalardan bunalım kapımda günlerim işkence gibi geçio kabus gibi psikolojim çok bozuldu..biliosunuz bende gastrit ülser olduğu için mide rahatsızlığından kaynaklanan kusmalarla gebelik kusmaları birleşince düşünün siz halimi...günde kaç defa kusuorum artık sayısını unuttum okadar fazlaki..hayat felç oldu sanki gözüm bişi görmüo...uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum 45 kiloya düştüm kusmaktan..insan içine çıkasım yok..komşularım gelio hayırlı olsuna konuşmak bile işkence gibi onlarla sohbet ederken foşşşşş önlerine kusuyorum rezil bi haldeyim..yatağa bağımlı yaşıyorum kafamı kaldırsam kusuyorum.yanımda poşet bulunduruyorum poşetleri alamadan foşşş halıya koltuğa allah ne verdiyseyani okadar şiddetliki anlatamam kusmalar her dkk benimle yani kusunca rahatlasam neyse ama rahatlayamıyorum çıkarttıktan 5 10 dkk sonra tekrar bi facia gece gündüz yani aşırı ve sayısı okadar çokki halsizlikten bitap düştüm ve kusarak benim kendimi zorlamamam gerekio korkuyorum..doktora giderken yolda aniden foşşş kızlar inanın hergün ağlıyorum her saniyem kusmalarla geçio..doktora gastrit ülser olduğunu sölemeyi unutmuşum bulantım var dedim bulantı ilacı verdi bikaç tane içtim sonra çevremdekiler içme zararlı dediler pişman oldum..herşeyi denedim hiçbişi fayda etmio çubuk krakerden zaten nefret ettim..şuan bi lavaboya koşuyorum bi yazıyı yazmaya çalışıyrum..2 aydır kusmaktan zayıflıktan ölecem artık acı su kusuyorum...bebiş için herşeye değer o sağlıklı olsunda herşeye katlanırız ama keşke benimde gebeliğim bazıları gibi rahat ve kolay geçse...yani her dkk her saniyem kusmakla geçio kızlar kusuncada rahatlayamıyorum hep bi öğürme isteği afedersiniz ağzımdan burnumdan gelio...şikayet deil tabi şükür her halime rabbim beterinden korusun başka dertler vermesin sağsağlim kucağıma almak nasip etsin karnımdaki yavrumu ben gebelikten önce gatrit için şurup falan kullanıyodum acaba şimdide kullansam bebeğe zararı olurmu..burdan araştırdığım kadarıyla rennie ve gaviscon kullananlar olmuş gebelikte size sorum şu çevrenizde mide rahatsızlığı olup bu ilaçları gebelikte kullanan tanıdıklarınız varmıydı bi yardımcı olun canlarım çok çaresizim bu bulantılar benim gastrit ülser bulantılarıyla dahada şiddetlenio senerdir zaten mide rahatsızlığından kusmaktan bunaldım gebeliktede bulantılarım hiç geçmicekmiş gibime gelio bebeğim beslenemicek die korkuyorum
sağol canım ya içim bir nebze rahatladı...canım nasibizse bebek olucak inş Allahın izniyle...ben kendimde belirti aramak istemiyorum ama ağrılarım oldukça endişeleniyorum...çok zor süreçler yumurta büyümesinden opu sonrası transfer sonrası Allahım güç versin hepimize..
baharcım tedavin hayırlı olsun, inşallah birçok yumurtan ve embryon olsun, tutunsun ve bebek olsun canım.saol canım..menogon 4 toz 2 su, gonal f 300ml bunlar daha öncede aynıydı onun haricinde decapeptly 0.1 başlandı inş bu tedaviye yanıt verir yumoşlar gelişir büyür bebiş olurlar bana..inş arka arkaya güzel haberler veririrz hepimizde..
lüteal farzdaki nedir canım...anlayamadım...
baharcım tedavin hayırlı olsun, inşallah birçok yumurtan ve embryon olsun, tutunsun ve bebek olsun canım.
gülnevacım, bizim yumurtaladığımız dönem foliküler faz oluyor. yumurtladıktan sonraki adet olacağımız zamana kadar ki sürece de luteal faz deniliyor. normalde foliküler fazda foliküller büyüyor ve yumurtluyoruz. sonradan büyüyen yumurta olursa ki bu yumurtada luteal fazdaki yumurta oluyor... normal zamanda bunu adetle atıyoruz yani bunlar telef oluyor... ama hiçbir doktor bu kısımdaki yumurtanın peşine düşmüyor, benim doktorum bunu yapmış.... ve canlı bebek dündüyü geldi.
hatta bir kez bana da uyguladık, çünkü opu yapıldıktan sonra tekrar kontrole çağırdığında folikül vardı ve onu da aldık. ama boş çıktı. yukarıda okuduğun haberdeki kişinin folikülü dolu çıkmıştı ve döllenip bebek olmuştu. işte böyle......
inşallah bebeğin olsun canım ya sen de çok sabrettin benim gibi... inşallah 21 aralıkta dansözleri oynatacağım.
günaydın canlar bendeki beliritler bugün arada kasıklara bıçak saplar gibi ağrılarım oluyo ve baş dönmesi var tansiyonum düşüyo galiba ve bugün çok duygusalım nedense herşeye ağlar oldum...aslında çook mutluyum annem yanımda bebişim yolda inş Allahımın izniyle...transferin 5 günü büyük güne 7 gün kaldı canlar ama ben her ihitimale karşı olumsuluklarada alıştırdım kendimi...
günaydın canlar bendeki beliritler bugün arada kasıklara bıçak saplar gibi ağrılarım oluyo ve baş dönmesi var tansiyonum düşüyo galiba ve bugün çok duygusalım nedense herşeye ağlar oldum...aslında çook mutluyum annem yanımda bebişim yolda inş Allahımın izniyle...transferin 5 günü büyük güne 7 gün kaldı canlar ama ben her ihitimale karşı olumsuluklarada alıştırdım kendimi...
Gulneva cnmm benimm sakin ol o aglamalar cok .normalll guzel dusum saglikli sihhatli olsun diye dua et .bebis gelcek bu seferde baska seyler cikiyo insallahhh bebisin senledirrr cokkkkk istiyorummmmmmmmmmm bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?