Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Belirtilerin tutunma belirtileridir gülneva, hamilelik baslangicinda tansiyon degisebilir.mutlu habere az kaldi canim bizde seninle beraber bekliyoruz.

canım inş gebelik beliritileridir..bende kistlerde vardı canım onların ağrısımıdır diye düşünüyorum bazen..CANIM NASİBİMZDE VARSA İNŞ Allahımında izniyle umut olucam benim durumumda olanlara...mucize bebeğim umut olucaz sizlerede inş..

canım yan etkisi varsa kullanma bırak...canım sen neden kullanıyosunki bu kürleri...sen hamiş kalabiliyosun zaten...bişler neden düşüyo bunu araştrılsa yeterlidir zaten canım...doktoruna danışmadan böyle kürler yapma...ne kdar tıpta onaylanmasada bitkisel kürler ben yinede her şeyi dokoruma sormadan kullanmadım...

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz olmuyor zaman zaman yazmıştım ama bu grupta ilk kez yazıyorum sanırım.Bizim sorunumuz çok yönlü arkadaşlar önce sperm sayımız düşük olduğu için kendiliğinden bebek olmaz dendi bu arada yumurtalık rezervimin düşük olduğu ortaya çıktı 0,17 . 2 defa tüp denedim maalesef sadece 1 tane embriyo oluştu .2 defa aşılama denedim yine olmadı.En son gittiğim doktor biesteron verdi 4 ay kullan etkisini ancak 4 ay sonra görürüz dedi ben ne yapmalıyım ne etmeliyim bazen kafam karışıyor yumurta rezervi az olan kadınlarda nasıl tüp bebek uygulanmalı hangi protokol iyi kendiliğimden hamile kalırmıyım sperm sayımız arttı çeşitli vitaminlerle kafam okadar karışıkkı ne ilaç içmeye ne kür yapmaya isteğim yok NE YAPMALAIYIM SİZCE?

Birde arkadaşlar biesteron kullanıp olumlu etkiler gören var mı ne gibi değişiklikler oldu bu konuda hangi doktoru tavsiye edersiniz ben 2 kezde memorial ataşehire gittim

canım mücadeleye devam yılmak sıkılmak yok...morlimizide yüksek tutarak yolumuza devam bütün englere ramen...sana tavsiyem doktorunu dinle canım biesteronu iç 4 ay ...ben kullandım 4 aydan beri büyümeyen yumoşlar büyüdü dölendi canım..yumurta çoağltcı ilaç yok canım bizim kullandığımız ilaçlar bitkisel kürler yumurtaları kalitli olmasını sağlıyo...rezrev az olanlarda çok fazla yumurta olmuyo maalesef tüp bebekte.bizede bir yumurta yeterli değilmiki zaten canım hepimiz bir yumurta ve bir spermden olmadıkmı...canım bana çok yüksek dozda ilaç verilmedi klomenle büyüdü yumurtalar..az ilaç daha kaliteli yumoşlar elde ediliyomuş..

Birde arkadaşlar biesteron kullanıp olumlu etkiler gören var mı ne gibi değişiklikler oldu bu konuda hangi doktoru tavsiye edersiniz ben 2 kezde memorial ataşehire gittim

canım bizim gibi az yumurta olanlara benim doktorum az ilaç kullanıyor...ben İstanbul tüp bebekte yaptırdım ilk denememi doktorum aret kamer..pazartesi trasferim oldu sonuç bekliyorum canım...ben biesteronun faydasını çok gördüğüme inanıyorum...ben İstanbul tüp bebek merkezinden çok memnun kaldım tavsiye ederim canım..

Cnm bisteron faydasi goren cok benim gibi..ist. aret kamer bahceci kliniginden cok olumlu sonuc alan oldu.bi dene ordada .esin icinse ankarada kaan aydos cok iyi bi erkek infertilite doktoru tek gecerim bizim sorun erkek kaynakli dgldi ama cok arkadasim sifir spermle hamile kaldi yani cok guvencen bi doktor

Teşekkür ederim cevabın için arkadaşım ben 4 ay biesteronu kullanıp öylemi doktora gitmeliyim sizce ?doktorum 4 ay da tam olarak etkisini görürsün dedi birde eylül ayında ben GNC argınmax women kullanmıştım o ay 4 tane yumurtam olmuştu ama maalesef tüp bebek yapamadık yaşım 29 bu arada.

İnşallah bebişin seninledir gulneva inşallah sadece bu konuda bize destek olmak için girersin bu sayfalara sonucu beklemek çok zor

Bacimmmm sen hamile kaliyon zaten niye iciyon bos yere onlari ben cok ictim dedin seyleride ben hic hami le kalamafimdan.senin iyi bi tedavi ile hamilelin dewam eder yani bunu gormek icin doktor olmak sart dgl genetik testlerini yaptir pihtilasma yaptir daha oncede yazdim bunlari sana bosuna vaktinide harcama yalnis nerde onu bulmak lazim senin sorunun bebegin tutunmamasi

Gulnevaaaa yarin gidicemmm doktoroda cokk korkuyomm valla hic bole panik olmadim ..her asamaa zorrr yaaa valla ne diyimm Allahh hepimize sabir versinnnn ....
.

canım her ay kontrol altında ol madi durumun varsa...canım sen kullan biesteronu yinede hiç beli olmuyo bu işler biliyosun..bazen adetin 3 günü ultrasonda yumoş görünüyo..tedaviye başlayabilirsin doktor ultrasonda yumurta görürse...beklemek gerçekten zor Allahım sabır versin hepimize...

Teşekkürler cansu eşimde şuanda sperm olayını çözdük 3 milyondan 200 milyona çıktı sperm sayısı KAAN hocaylada görüştük istediği testleri yaptık ama biz sperm sayımızı başka türlü çözdük oda şu :isviçreden bir doktor arkadaşımız bize bitkisel bir vitamin yolladı adı:testes comp.globali velati +supradyn+QenzimQ10+keçiboynuzu kürü ve sayı bu oldu birde 2 ay kadar eşim argınmax ve tribulus diye vitaminlerde kullandı.

Şimdi doktorlar bana diyorki kendi kendinize bebek olur sende bıesteron kullan ama benim hiç kendi kendine olacağına ümidim yok 22 günde bir adet oluyorum adet sürelerim çok kısa 1 gün yoğun diğer 2 gün leke sonra bitiyor menepoza giirmekten korkuyorum annem erken yaşta girdi benimde riskim çok

Cansu sen hamilesin sanırım sayfaları okumaya çalışıyorum o kadar çok ki hayırlı uğurlu olsun bebeğin allah tamamınaa erdirsin

Gulnevaaaa yarin gidicemmm doktoroda cokk korkuyomm valla hic bole panik olmadim ..her asamaa zorrr yaaa valla ne diyimm Allahh hepimize sabir versinnnn ....
.

canım hiç korkma bebişler gayet sağlıklılar bence..rahat ol üzme bebişleride..yarın ultrasonda annesi sana nanik yapıcaklar...

Cansu canım sen biesteronun nasıl faydasını gördün?

Birde ben şimdi folik asit,bıosteron,omega 3 ve d vitamini kullanıyorum.

Akşamlarıda bir bardak hayıt çayı içiyorum ekstra birşeyler içmelimiyim

Bir ara soğan kürü yaptım incir kürüne niyetlendim yapamadım sabah erken çıkıyorum evden öğretmenim bu kürler vitaminler bir yandanda kilo kontrolü bebek olsa nasıl rahatlıycam bazen diyorumki hepsini bırakıyım bu seferde vicdan azabı çekiyorum

canım birde düşük dozda ilacı denesen..seninde çok yumin olmuyordu değilmi olsada döllenme sorunu oluyordu belkş düşük dozla daha kaliteli yumilerin olur ne dersin..

canım ben erken menopoza girmeyeyim, fsh yükselmesin diye kullanıyorum. (( erken menopoz ihtimaline karşı.

cansu canım onları yaptırdım zaten. sonuçlarını biliyorum genetik sorun var ancak erken menopoz ihtimali olduğundan onun için kullandım.

cansu canım onları yaptırdım zaten. sonuçlarını biliyorum genetik sorun var ancak erken menopoz ihtimali olduğundan onun için kullandım.

canım birde microerry yapılıyormuş..embriyo zarar görmüyormuş ..en sağlıklı embriyolar seçilir ..işallahda gerisi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…