Belirtilerin tutunma belirtileridir gülneva, hamilelik baslangicinda tansiyon degisebilir.mutlu habere az kaldi canim bizde seninle beraber bekliyoruz.
canım yan etkisi varsa kullanma bırak...canım sen neden kullanıyosunki bu kürleri...sen hamiş kalabiliyosun zaten...bişler neden düşüyo bunu araştrılsa yeterlidir zaten canım...doktoruna danışmadan böyle kürler yapma...ne kdar tıpta onaylanmasada bitkisel kürler ben yinede her şeyi dokoruma sormadan kullanmadım...slm arkadaşlar sizden bir konuda yardım istiyorum. Yaklaşık 1 hafta kadar aktardan aslanpençesi, adaçayı, civanperçemi, hayıt ve çoban çantası aldım ve akşamları bir bardak içiyorum ve 3 gündür de acayip olarak hayattımda lllk kez gögüslern im acıyor başta yanlar acıyordu çoğunluk yan olmak hepsi acıyor şişlik yok acaba bu çaylardan olabilir mi böyle bir şey duydunuz mu en son 26 kasımda adet oldum daha 10 12 gün var korkmaya başladımm netten araştırdım çaylara ilişkin bir şeyde bulamadım
Arkadaşlar merhaba 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz olmuyor zaman zaman yazmıştım ama bu grupta ilk kez yazıyorum sanırım.Bizim sorunumuz çok yönlü arkadaşlar önce sperm sayımız düşük olduğu için kendiliğinden bebek olmaz dendi bu arada yumurtalık rezervimin düşük olduğu ortaya çıktı 0,17 . 2 defa tüp denedim maalesef sadece 1 tane embriyo oluştu .2 defa aşılama denedim yine olmadı.En son gittiğim doktor biesteron verdi 4 ay kullan etkisini ancak 4 ay sonra görürüz dedi ben ne yapmalıyım ne etmeliyim bazen kafam karışıyor yumurta rezervi az olan kadınlarda nasıl tüp bebek uygulanmalı hangi protokol iyi kendiliğimden hamile kalırmıyım sperm sayımız arttı çeşitli vitaminlerle kafam okadar karışıkkı ne ilaç içmeye ne kür yapmaya isteğim yok NE YAPMALAIYIM SİZCE?
Birde arkadaşlar biesteron kullanıp olumlu etkiler gören var mı ne gibi değişiklikler oldu bu konuda hangi doktoru tavsiye edersiniz ben 2 kezde memorial ataşehire gittim
canım bizim gibi az yumurta olanlara benim doktorum az ilaç kullanıyor...ben İstanbul tüp bebekte yaptırdım ilk denememi doktorum aret kamer..pazartesi trasferim oldu sonuç bekliyorum canım...ben biesteronun faydasını çok gördüğüme inanıyorum...ben İstanbul tüp bebek merkezinden çok memnun kaldım tavsiye ederim canım..
Teşekkür ederim cevabın için arkadaşım ben 4 ay biesteronu kullanıp öylemi doktora gitmeliyim sizce ?doktorum 4 ay da tam olarak etkisini görürsün dedi birde eylül ayında ben GNC argınmax women kullanmıştım o ay 4 tane yumurtam olmuştu ama maalesef tüp bebek yapamadık yaşım 29 bu arada.
İnşallah bebişin seninledir gulneva inşallah sadece bu konuda bize destek olmak için girersin bu sayfalara sonucu beklemek çok zor
Cnm bisteron faydasi goren cok benim gibi..ist. aret kamer bahceci kliniginden cok olumlu sonuc alan oldu.bi dene ordada .esin icinse ankarada kaan aydos cok iyi bi erkek infertilite doktoru tek gecerim bizim sorun erkek kaynakli dgldi ama cok arkadasim sifir spermle hamile kaldi yani cok guvencen bi doktor
Gulnevaaaa yarin gidicemmm doktoroda cokk korkuyomm valla hic bole panik olmadim ..her asamaa zorrr yaaa valla ne diyimm Allahh hepimize sabir versinnnn ....
.
canım birde düşük dozda ilacı denesen..seninde çok yumin olmuyordu değilmi olsada döllenme sorunu oluyordu belkş düşük dozla daha kaliteli yumilerin olur ne dersin..CANIM BİLİYORSUN BEN 7 DEFA DENEDİMASLINDA ÇOK İSTİYORUM :44:YENİ BİR DENEME:26::26::26: AMA ALTINDAN KALKABİLECEKMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORUZ:44::44::44::44: BU GÜN BİR MERKEZ ARADI BENİ:26::26::26: (geçen yıl görüşmeye gitmiştik)ASLINDA FİYATALRI 7000 TL İMİŞ AMA SİZİN GİBİ OLANLAR İÇİN BİR KANPANYA YAPTIK 3800 TL DEDİLER:44::44::44::44: ÇOK CAZİP GELDİ:44::44::44: AMA EŞİM İLAÇLARLA YİNE 7000 BULUR KALKAMAYIZ ALTINDAN DİYOR :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
çok haklısın canım normal kadın doğumcuları pek tanımıyorum tüğ doktorunada gidemiyorum .bi doktor ismi daha verdiler bana dur bide ona gideyim bakalım ya zaten hafif hareketliliği bile görse yeter bana..gerisi zaten istanbula doğru ..canım doktorunu dinle ve iyi bir doktor araştır canım ya..senin gitiğin doktor yumoşları görmüyor sanki...hadi bakalım hayırlısı ile başla klomene e2 neydi takma kafana..bana tedviye başlayınca hiçbir hormon tahlilimi yaptırmadım..hata kist olayına bile takmadı doktorum..bizim için ilk önemli olan yumoşların büyümesi demişti doktor..rahatlamak çok önemli canım..yumoşlar büyüsün sonrası kolay canım biliyosun...allah kısmet ederse..
saol canım..menogon 4 toz 2 su, gonal f 300ml bunlar daha öncede aynıydı onun haricinde decapeptly 0.1 başlandı inş bu tedaviye yanıt verir yumoşlar gelişir büyür bebiş olurlar bana..inş arka arkaya güzel haberler veririrz hepimizde..
canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun inşallah canım..
canım belirtiler bebek belirtisi..işallah yanılmauız bebiş gelir canım..günaydın canlar bendeki beliritler bugün arada kasıklara bıçak saplar gibi ağrılarım oluyo ve baş dönmesi var tansiyonum düşüyo galiba ve bugün çok duygusalım nedense herşeye ağlar oldum...aslında çook mutluyum annem yanımda bebişim yolda inş Allahımın izniyle...transferin 5 günü büyük güne 7 gün kaldı canlar ama ben her ihitimale karşı olumsuluklarada alıştırdım kendimi...
canım boş yere bunları yapma zaten hamiş kalıyosun seninki düşmemesi için ne yapmalıyız olmalı bunun üzerinde dur canım..slm arkadaşlar sizden bir konuda yardım istiyorum. Yaklaşık 1 hafta kadar aktardan aslanpençesi, adaçayı, civanperçemi, hayıt ve çoban çantası aldım ve akşamları bir bardak içiyorum ve 3 gündür de acayip olarak hayattımda lllk kez gögüslerim acıyor başta yanlar acıyordu çoğunluk yan olmak hepsi acıyor şişlik yok acaba bu çaylardan olabilir mi böyle bir şey duydunuz mu en son 26 kasımda adet oldum daha 10 12 gün var korkmaya başladımm netten araştırdım çaylara ilişkin bir şeyde bulamadım
canım doktorun seni muayene ederrek uygun prokolü seçecektir.kürlerde vucudun tepkisine göre seçebilirsin..bana her kür gelmiyor mesela..biosteronu sürekli kullanıyorum faydası olduğuna inanıyorum en azından fsh yi düşütüyor..Arkadaşlar merhaba 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz olmuyor zaman zaman yazmıştım ama bu grupta ilk kez yazıyorum sanırım.Bizim sorunumuz çok yönlü arkadaşlar önce sperm sayımız düşük olduğu için kendiliğinden bebek olmaz dendi bu arada yumurtalık rezervimin düşük olduğu ortaya çıktı 0,17 . 2 defa tüp denedim maalesef sadece 1 tane embriyo oluştu .2 defa aşılama denedim yine olmadı.En son gittiğim doktor biesteron verdi 4 ay kullan etkisini ancak 4 ay sonra görürüz dedi ben ne yapmalıyım ne etmeliyim bazen kafam karışıyor yumurta rezervi az olan kadınlarda nasıl tüp bebek uygulanmalı hangi protokol iyi kendiliğimden hamile kalırmıyım sperm sayımız arttı çeşitli vitaminlerle kafam okadar karışıkkı ne ilaç içmeye ne kür yapmaya isteğim yok NE YAPMALAIYIM SİZCE?
Gulnevaaaa yarin gidicemmm doktoroda cokk korkuyomm valla hic bole panik olmadim ..her asamaa zorrr yaaa valla ne diyimm Allahh hepimize sabir versinnnn ....
.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah..bekliyoruz..
canım birde düşük dozda ilacı denesen..seninde çok yumin olmuyordu değilmi olsada döllenme sorunu oluyordu belkş düşük dozla daha kaliteli yumilerin olur ne dersin..
çok haklısın canım normal kadın doğumcuları pek tanımıyorum tüğ doktorunada gidemiyorum .bi doktor ismi daha verdiler bana dur bide ona gideyim bakalım ya zaten hafif hareketliliği bile görse yeter bana..gerisi zaten istanbula doğru ..allah kısmet ederse..
canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun inşallah canım..
canım belirtiler bebek belirtisi..işallah yanılmauız bebiş gelir canım..
canım boş yere bunları yapma zaten hamiş kalıyosun seninki düşmemesi için ne yapmalıyız olmalı bunun üzerinde dur canım..
canım doktorun seni muayene ederrek uygun prokolü seçecektir.kürlerde vucudun tepkisine göre seçebilirsin..bana her kür gelmiyor mesela..biosteronu sürekli kullanıyorum faydası olduğuna inanıyorum en azından fsh yi düşütüyor..
canım hayırlı haberlerle gel inşallah..bekliyoruz..
CANIM BİLİYORSUN Kİ DR DAHA ÇOK KENDİ BİLDİĞİNİ UYGULAR HEP ÖLE OLUYOR YANİ SON TEDAVİDE 150 GONAL F KULANILDI AMA SONUÇ ORTADA :26::26::26::26::26::26::26::26:
canım yan etkisi varsa kullanma bırak...canım sen neden kullanıyosunki bu kürleri...sen hamiş kalabiliyosun zaten...bişler neden düşüyo bunu araştrılsa yeterlidir zaten canım...doktoruna danışmadan böyle kürler yapma...ne kdar tıpta onaylanmasada bitkisel kürler ben yinede her şeyi dokoruma sormadan kullanmadım...
Bacimmmm sen hamile kaliyon zaten niye iciyon bos yere onlari ben cok ictim dedin seyleride ben hic hami le kalamafimdan.senin iyi bi tedavi ile hamilelin dewam eder yani bunu gormek icin doktor olmak sart dgl genetik testlerini yaptir pihtilasma yaptir daha oncede yazdim bunlari sana bosuna vaktinide harcama yalnis nerde onu bulmak lazim senin sorunun bebegin tutunmamasi
canım birde düşük dozda ilacı denesen..seninde çok yumin olmuyordu değilmi olsada döllenme sorunu oluyordu belkş düşük dozla daha kaliteli yumilerin olur ne dersin..
CANIM BİLİYORSUN Kİ DR DAHA ÇOK KENDİ BİLDİĞİNİ UYGULAR HEP ÖLE OLUYOR YANİ SON TEDAVİDE 150 GONAL F KULANILDI AMA SONUÇ ORTADA :26::26::26::26::26::26::26::26:
canım bak düşük doz kullanmışsın o zaman o kadar çok maliyetli olmaz..hem biliyosun o zaman olmadı ama belki şimdi olacak blelki vakti geldi..bilemeyizki şekerim...
cansu canım onları yaptırdım zaten. sonuçlarını biliyorum genetik sorun var ancak erken menopoz ihtimali olduğundan onun için kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?