canım bak düşük doz kullanmışsın o zaman o kadar çok maliyetli olmaz..hem biliyosun o zaman olmadı ama belki şimdi olacak blelki vakti geldi..bilemeyizki şekerim...
CANIM NE BİLEYİM BAKALIM İLERLEYEN ZAMANLARDA NE OLACAK
pgt olucak dimi senn simdi? Pgtlu tup bebekk.cnm senin menepoza girceni hic saiyim cunku cok guzelki yumoslarin kaliteli hamis kaliyon bu buyuk nimet ben gobem catladi ya 3 yil tedavide bi kere bile kalamadim.goguslerimde agri olmadi kullandimdacansu canım onları yaptırdım zaten. sonuçlarını biliyorum genetik sorun var ancak erken menopoz ihtimali olduğundan onun için kullandım.
Aynen devam o ictiklerine devam ett..bide pihtulasma varmi yokmu ona test yaptirdinmi varsa coraspirin kullancan hamile kalinca igne kullancan.pihtilasma varsa bebeke kan gitmiyo pihtiatiyo cocuk yerlesemeden gidiyo...biesteron bende kullandim vi sabah bi aksam zaten o olmasa daha zpr olurdu hersey baslarda 5-6yumos varken sonradan 3-4dustu simdi ise 1-2 yumos vardi zaman onemli benimde annem ananem erken girdi menepozaa ....Cansu canım sen biesteronun nasıl faydasını gördün?
Birde ben şimdi folik asit,bıosteron,omega 3 ve d vitamini kullanıyorum.
Akşamlarıda bir bardak hayıt çayı içiyorum ekstra birşeyler içmelimiyim
Bir ara soğan kürü yaptım incir kürüne niyetlendim yapamadım sabah erken çıkıyorum evden öğretmenim bu kürler vitaminler bir yandanda kilo kontrolü bebek olsa nasıl rahatlıycam bazen diyorumki hepsini bırakıyım bu seferde vicdan azabı çekiyorum
pgt olucak dimi senn simdi? Pgtlu tup bebekk.cnm senin menepoza girceni hic saiyim cunku cok guzelki yumoslarin kaliteli hamis kaliyon bu buyuk nimet ben gobem catladi ya 3 yil tedavide bi kere bile kalamadim.goguslerimde agri olmadi kullandimda
Canım pgt li yaptırmam lazım evet bir de kan pıhtılaşması için iğne kullanmam lazım gerçi kullandım en son çare pgt li inşallah Ocak ayında yapacağız. Fakat erken menopoza olasılığı var canım amh 0,6. Haziran'daki düşükten sonra birden fsh çıkmıştı ve ondan sonra 3 4 ay adet miktarım çok azalmıştı son düşükten sonra da 1 kez işte adet oldum miktarı düzeldi inşallah böyle devam eder ki hala içimde korku var adet olmazsam bebek için uğraşmamam diye saraçoğlu da erken menopoza kapısı açılmış dedi internetten araştırdım maranki hoca önermiş pek çok kişi kullanmış ve iyi gelmiş bir arkadaşda kullanmış ben de kullanayım dedim bilemiyorum belki de sebep çaylarda olmaya bilir . Eğer devam ederse Dr a gideceğim içime şimdi de meme kanseri olasılığı geliyor üfff ben hep kötü senaryo yazıyorum 23 24 gibi adet olacağım bakalım geçmezse gideceğim canım
pgt olucak dimi senn simdi? Pgtlu tup bebekk.cnm senin menepoza girceni hic saiyim cunku cok guzelki yumoslarin kaliteli hamis kaliyon bu buyuk nimet ben gobem catladi ya 3 yil tedavide bi kere bile kalamadim.goguslerimde agri olmadi kullandimda
Cnmm ALLAHH KORUSUMN.MEME KANSERİ NERDE GELDİ AKLİNA...HİC OLE DUSUNME BENDE HAMİLE KALMADAN 3AY ONCE AGRİM VE SİSME GİBİ ELİME BİSİ GELİYO SANİYODUM DR. GİTTİM HİCBİSİ CİKMADİ İSTERSEN Bİ GİT KAFAN RAHAT ETSİNNN..
Cnmm ALLAHH KORUSUMN.MEME KANSERİ NERDE GELDİ AKLİNA...HİC OLE DUSUNME BENDE HAMİLE KALMADAN 3AY ONCE AGRİM VE SİSME GİBİ ELİME BİSİ GELİYO SANİYODUM DR. GİTTİM HİCBİSİ CİKMADİ İSTERSEN Bİ GİT KAFAN RAHAT ETSİNNN..
taben eylül ayındaki tedavimden önce gittim meme usg yaptırdım elime gelmeyen bir kitle gördü dr sonra genel ceraha gittim sorun yok olur kadınlarda korkulacak bir şey değil dedi ama bu gün ibrahim saraç oğlunu dinledim diyorki tüp bebekte kulanılan o hormonlar meme kanserini tetikler
bu aralar yine bunalım takılmaktan pek giremiyorum( 28'inde randevum var bakalım extra kist falan oluşmazsa hangi ilaçla başlayacağım tedavime,, beni sıkıntıya sokan konu ise tüp bebek malum maliyetli zaten ama birde ameliyat olacağım ya yumurta toplama işlemlerinden sonra bugün hastaneyi aradım laporoskopi fiyatları 4500tlden başlıyormuş ( insan sağlık sorunlarına mı üzülsün,, maddi yönden nasıl zorlanacağını mı düşünsün şaşırıyor valla, Allah yardımcımız olsun,,
Ummuseleme sen ne yaptın canım,, hastaneye gittin mi
evet canım ya allah yardımcımız olsun bide biz uzaktan gidip geliyoruz tabi baya zorluyor..laparaskopi fiyatıda baya pahalıymış..başka yerde yaptırma şansın varmı ..istersen bi araştır ama uzman kişinin yapmasıda çok önemli..
canım ben adet oldum doktor mail atmış klomen kullanabşlirsin diye..2. gün başla demiş bende bugün başlıyorum işallah..yanlız bişeyi unuttum doktor haftaya yoktu dimi ben uçak biletimi aldım önümüzdeki cuöartesi iç.in 21 aralık..sen 22 ile 28 demiştin değilmi canım..pazartesi arayıp geleceğimi bildirmem lazım..allah nasip ederse..
evet canım ya allah yardımcımız olsun bide biz uzaktan gidip geliyoruz tabi baya zorluyor..laparaskopi fiyatıda baya pahalıymış..başka yerde yaptırma şansın varmı ..istersen bi araştır ama uzman kişinin yapmasıda çok önemli..
canım ben adet oldum doktor mail atmış klomen kullanabşlirsin diye..2. gün başla demiş bende bugün başlıyorum işallah..yanlız bişeyi unuttum doktor haftaya yoktu dimi ben uçak biletimi aldım önümüzdeki cuöartesi iç.in 21 aralık..sen 22 ile 28 demiştin değilmi canım..pazartesi arayıp geleceğimi bildirmem lazım..allah nasip ederse..
akk canım tamamen kafam rahat diyemem rahat olmak istiyorum sürekli kendime telkinlerde bulunuyorum..allah yardımcımız olsun..sen nasılsın gülneva varmı farklı bir durum..işallah gelir bebeğin bütün o stres gider inşallah..hadi bakalım canım başla kolmene gelsin bol bol yumoşlar...inş hepsi 1 kalite emriyo olur annesine sağlıklı bebişler olur...canım ben komen kullanırken biesteronada devam etim..ama başka bişeyler kullanma canım ters etki yapmasın yine..kafanıda rahatlat canım büyücekmi büyümiycekmi düşünme ...
Tedaviyi yapacak doktorun yapmasını istiyorum,, yumurtalık ne kadar az zarar görürse o kadar iyi olacak benim için zaten tek taraf var 3-4 yumoş oluşuyor ya en azından bir tane oluşmaya devam edebilsin,, bilemeyiz ki tüp bebek için toplanan yumurtalarımın kesinlikle tutunacağını 4-5 deneme yaptırıp negatif sonuç alan arkadaşlarımız var(
evet tatlım, 22-27 arası yokum dedi şimdi sen klomene başladın yumurtaların inş. belli büyüklüğe ulaşacaklarda toplama işlemini nasıl yapıyorlar,, doktora muayene olup büyüklükleri uygun ise çatlatma iğneni vurulup istanbulda mı bekliyorsun yoksa memleketinde kontrol ettirip yumoş varsa çatlatma iğneni vurulup mu İstanbula toplattırmaya gidiyorsun
ummuseleme
kendi doktoruna yaptırman daha iyi tabi canım işallah başarılı bi ameliyat olsun canım..28 de adetmi olucan canım tedaviyemi başlıycaksınız işallah hayırlı başarılı olsun canım sanada adet öncesi bant ve iğne verecekmi..bana öyle bi uygulama yapmıştı hiç yumim büyümedi..aynı tedaviyi kelebek arkadaşımıza uyguladı onun baya bi yumisi olmuştu kendide maşallah hamile..
benimde canım klomene başladım c.tesi günüde gidip kendiisi kontrol etsin istiyorum çünkü gülneva arkadaşda uyardı beni burdaki gittiğim doktor yumi durumunu pek göremiyorum ki daha önce öyle olmuştu klomen kullandım büyümemiş yumiler dedi..iki gün sonra güvenç beyde randevum vardı o bana 3 yumi büyümüş dedi değerlendirmiştik canım..embriyom donduruldu..şimdide bakalım canım..allah nasip ederse hafta sonu gidiyorum işallah yumiler büyür..hayırlısı..yanlız eğerki kısmet olurda yumi büyürse opu zamanı doktor olmuyor dediğin tarihlere denk geliyor çünkü burcu hemşire organizie edecek diye yazmış..gidincede konuşuruz..şu aşamada ilk önce yumi durumu önemli..
26-27 gibi adet olmam gerekiyor 27. veya 28 günde adet oluyorum,, bant ya da iğneden bahsetmedi canım çünkü tomografi sonucum kötü çıksaydı tedaviye başlayamayacaktım,, sonuç iyi çıkınca bana adet olunca gel dedi belki bir sonraki yumi toplama öncesi verir bakalım göreceğiz,,
inş. kaliteli yumilerin olur tatlım,, yüzümüz güler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?