hayırlısı tabi canım işallah ..senin normaldede büyüor ilaçlada güzel güzel büyürler..sıkıntı olmaz inşallah canım..ayy hepimizde arkaarkaya tedavideyiz..öylede hamiş kalırız inşallah..
hayırlısı tabi canım işallah ..senin normaldede büyüor ilaçlada güzel güzel büyürler..sıkıntı olmaz inşallah canım..ayy hepimizde arkaarkaya tedavideyiz..öylede hamiş kalırız inşallah..
Slmmm kizlarrr napiyonuzzz
canım birde düşük dozda ilacı denesen..seninde çok yumin olmuyordu değilmi olsada döllenme sorunu oluyordu belkş düşük dozla daha kaliteli yumilerin olur ne dersin..
saol canım aminn inş..çok haklısın canım normal kadın doğumcuları pek tanımıyorum tüğ doktorunada gidemiyorum .bi doktor ismi daha verdiler bana dur bide ona gideyim bakalım ya zaten hafif hareketliliği bile görse yeter bana..gerisi zaten istanbula doğru ..allah kısmet ederse..
canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun inşallah canım..
canım belirtiler bebek belirtisi..işallah yanılmauız bebiş gelir canım..
canım boş yere bunları yapma zaten hamiş kalıyosun seninki düşmemesi için ne yapmalıyız olmalı bunun üzerinde dur canım..
canım doktorun seni muayene ederrek uygun prokolü seçecektir.kürlerde vucudun tepkisine göre seçebilirsin..bana her kür gelmiyor mesela..biosteronu sürekli kullanıyorum faydası olduğuna inanıyorum en azından fsh yi düşütüyor..
canım hayırlı haberlerle gel inşallah..bekliyoruz..
Ben yumurtalık rezervi düşük 29 yaşında bir kadın olarak stressiz sağlıklı bir yaşamı(yumurta kalitesiyle parelel) inciri,hayıtı,soğan suyunu ,argınmax womeni ve biosteronu öneriyorum.
2 defa tüp 2 defa aşılama denemiş biri olarak hiçbiri tutmadı minimum stres loacağı varsa oluyor çok örneğini gördüm
Arkdaşım ben kanda pıhtılaşma testlerimi yaptırdım bence c677t heterizigot var yani hastalık değil taşıyıcık çıktı.Şimdi bebeğin tutunmamasıyla iilgili birşeyler yazmışsınız ya acaba şimdiden asprin içsem mi?
canım aspirin değilde coraaspirin kullanıyorum ben...doktorum her gün günde bir tane al diyo...düzeltmek istedim canım doktorunla konuş öyle kullan bence canım...
Kaç gün kaldı sonucunu öğrenmeye canım? Belirti var mı? Ben bu sabaha karşı bir rüya gördüm eşim hamile alabileceğimi düşündü artık ben hiçbirşey düşünemiyorum umarım sizin sevinciniz bizimki olur..sevgiler...
Slmmm kizlarrr napiyonuzzz
canım birde düşük dozda ilacı denesen..seninde çok yumin olmuyordu değilmi olsada döllenme sorunu oluyordu belkş düşük dozla daha kaliteli yumilerin olur ne dersin..
saol canım aminn inş..
canımcım nasıl gidiyo tedavin...inş birçok yumoşun büyümüştür sana ikiz sağlıklı bebişler olur...
canım sabah kaltığım günden beri gözü yaşlı geziyorum herşeye alınır oldum...şuan hiç ağrılarım yok..belirti yok...sadece göğüslerde şişkinlik var göğüs uçlarında ağrı var...yarın transferin 8 günü...transferin ilk 5 günü ağrılarım oldu kasıklarda ağrı ve rahimde ine btaması hisetim bazen...senin tüp bebekte belirtilerin hiç olmuşmuydu canım...
Gulnevacım senin ilk tüp bebek denemenmi?
Şimdi ben ne desemki :)
ilkinde opudan snra hiç ağrım olmamıştı 10 gün yattım 8.günü pembe lekelenmem olmuştu tuttu sanmıştım göğüslerimde ağrı vardı
2.sinde opum çok kötü geçti 3 -4 gün opu ağrısı ççektim lekelenmem olmadı göğüslerim ağrıdı birde belim ağrımıştı yatmaktan olabilir...2side tutmadı..
inşallah senin tutmuştur adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış ben öyle aman aman adet olan bir kadında olmadığım için hiçbir zaman ilk adet olduğum yıllardan beri hiiiiç ağrım olmazdı ne güzel derdim herkesin ağrısı var benim yok arkadaşlarımın 1 hafta sürerdi adeti beni 3 gün ne güzel ne şanslıyım derdim meğersem yumurta rezervim azmış şimdi böyle çk kanamam olsun diye dua eder oldum adet olacağıma sevineceğim aklıma gelmezdi çk çok kanamam olunca iyi yumurtluyorum en azından diye seviniyrum birde işe yarasa keşke hani eskilerin bir tabiri varya iki ucu ...lu değnek biz eşimle öyleyiz ikimizden biri tam olaydı şansımız artardı ne bileyim kader allah eşimi başımdan eksik etmesin dünyalara değişmem allahın gücüne gitmesin ben eşimden memmunum bebekte inşallah birgün bizede nasip olur mevlam dağıtır türlü türlü yemişler meyveler bizi unutacak değilya sıra bizede gelir birgün
canım inşallah tutmuştur bebiş. Gebelik belirtisi için gibi geliyor sanki bana senin şu an sandece morelini yüksek tutman lazım canım. Sadece dua et lütfen gebelllk belirtisi her kadında değiş olabilir gerçi sen de biliyorsundur ben sadece hatırlatmak istedim yanlış anlama. Benim bir arkadaşım agustosta tüp bebek yaptırdı o zaman bayağı araştırmıştık ve bazılarında tüm belirtiler olmasına rağmen olmamış, bazılarında belirti olmamasına rağmen tutmuş bayağı ilginç gelmllkktll bana ben de iştah açıklığı, akıntının artması ve gögüslwrde acı ve şişlik oluyor. Beklemek zor geliyor değil mi canım inşallah her şey güzel olacak senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?