Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

CANIMM BİZ GEÇEN GÜNLERDE ARKADAŞIMIZ GİZ İLE (sizde tanırsınız gizi)KONUŞURKEN BANA HEP OLURMU BEN ÖNCEKİLERDEDE BÖLE ADET AĞRISI HİSETTİM ADET OLACAĞIM OLMADI DİYORDU (4. günden başlayarak)ÇRŞ GÜN KAN VERDİĞİNDE POZİTİF GÖRDÜ İNŞ BU GÜN YENİDEN KAN VERECEK DİLERİM KAT KAT KATLAMIŞTIR YANİ BELİRTİ ARA DEMEK BURADAN KOLAY (sanki biz aramamışz gibi) AMA İNŞŞŞ BEBİŞİN TUTUNMUŞTUR SENİNLEDİR VE BU GÜN GEÇMİŞTE ANI OLARAK KALIR

Kizlarrrrr cumartesii gittim kontroleee ayrontiliya girdim ozel muayehanede prof. suratsiz kil herifin tekiydi inanin korkumdan soru bile soramafim sag tarafimda sancin var diyorum ultrosandayken adam bisi demiyo 65 belki daha yasli ama hala kendini genc sanan bi morukkk ;-) kusura bakmayin sinirime bole almak istiyorum dunyanin parasini oduyosun ve ayni bildiklerimle geldim.bida kendi bildim disina cikmiycam esimde icim rahat etsin diye goturduu sagolsun baska es olsa kizardi babamm mesela bunun icinmi yollara dusftuk diyee..kizlar bi kizim bi erkekim olucak insallahh Allah nasip edersee ama erkegimizin bobrekinde genisleme varrmis bunu dger doktorda dedi bide kordona giden damar uc olurmus erkegin iki damarmis tek ogrendim bu cd bile zor aldik vermiyodu fesim kizdi ole verdi.cdyede uc resim koymus yani ultrosan goruntusu yok...isinin erbabi ama cok kustahhh..neyse bu dedim seyler olabilir dedi beljki bende iki damarli dogdum dedi zaten kordon bag kesilince o damar ihtiyac yokmus..genislemme icinse daha cok eerkenn gecebilirde gecmeyedebilir dedi kromozonlarina bakmak laxim dedi o testler icin yurt disina kan gidiyimus sonuc kotu gelse aldircanmi dedi .yani cocuk sorunlu olabiliyomus ama hepsi varsayimm dedi herseyi iyi olup sorunlu dogan cok bebekte var dedi...onun disinda hersey guzel dedi ciktik geldik canlarrrr bu yavrulari nasip eden ALLAHİM İNSALLAHH YARDİMİNİDA ESİRGEMEZ SAGLİKLİ DOGARLAR İNSALLAHHH.KİZLAR BAZEN DOKTOR DOKTORU ONERİYOO İYİ DUSUNUP GİDİN BENİM GİBİ HERSEYE ATLAMAYİNN..BEN ZATEN MUDAHALE YAPAR ERKEN MUDAHALE DİYİNCE Bİ İGNE BİBİSİ YAPAR NORMALE DONER DİYE GİTTİM İSİN EHLİ FALAN DEDİ DE İSTE ANNE YUREGİ DAYANMİYİO BOYLE KİZLARR HBERLERRR

Yetercim giz niye girmiyoo kk yaa gelsede sevincini paylassaakkk cokk sevindim onun adinaa

Cnmmm insallahhh guzell hberlerr alicazz sendenn alamasakta yine beraberizz yine yaralarimizi beraber sarcazz yine yola dewamm edicezzz....bole dusunn olmasada dunya sonu dgll ilk negatifide sen almiycankiii daahaa belli dgll ama fazla umutta sonra kotu oluyo venim ilk denememde negatif gorunce cok normalmis gibi geldi aa bak hic umut lanmamisim iyi ediyom uzulmuyom derken sabah pazar sabahi yatak odandaki tum esyalari kirmistim ama kirdimi sonradan anladim esim durdurdu yoksa dolap bile gidiyodu..bak simdi cok rahat anlatiyomm yani ben cokk kotu olmustum sen olma diyee sakinlestirici oldum.kotu gunlerdi gitsin gelmesin

erensen doktor c.tesi günü yokmuş . napıcam ben biletimide aldım..oyy oyy

canım doktorunla konuş eminm seni ordaki başka doktora yönlendirir...biletinide almışsın bak muahakak git...doktrun orda olmamasındada vardır bir hayır...yerine bakan doktor belki ondan daha bilgilidir...şans getiri sana..

canım ben her iki ihtimalide düşünüyorum kendimi alışıtırıyorum eşime ısrar ediyorum gidelim erken kan test yaptırmaya diye ...bekle doktorun var bir bildiği tarih verdiğine göre diyo...bana kalsa bugün hemen gidicem test yaptırmaya..canım inş senin iki bebişinde gayet sağlıklı gelicekler dünyaya...devamlı kontrol altında ol ama canım...benimde yeğnimin böyle bir sorunu vardı kordonun giden bir damar tıkalıymış premetüre doğdu ama 1800 kg ama çok sağlıklı bir bebekti kuvezde 2 saat kaldı topladı kendini hemen..şimdi kocaman oldu yeğnim 8 yaşında...canım Allahın izniyle bugünlerde geçecek...çok sevindim biri kız biri erkekmiş meleklerin..rabim bizede nasip etsin evlat duygusunu kokusunu en yakın zamanda inş..dualarınıda esirgeme bizden canım hamişlerin duası kabul olurmuş..

canım nasılsın hiç girmiyosun nasıl gidiyo tedavin..çok merak ediyorum seni..arada yaz canım...

canım aradım merkezi başka doktora görünecem.dediğin gibi vardır bundada bir hayır..bugün burda doktora gittim dayanamadım doktor yumurtalıkların aktif değil dedi.büyüycek yumi varmı dedim yok dedi..( şimdi ben bu klomeni boşamı içiyorum ..birde canım gece yatmadan biosteron içtim çarpıntı başladı bende hala devam ediyor..klomenle birlikte tersmi etki etti acaba..ama öncekindede kullanmıştım anlamadım ben bu işi..neden büyümüyo bu yumiler..

erensen doktor c.tesi günü yokmuş . napıcam ben biletimide aldım..oyy oyy

ya canımbak aşağıda doktorun bana yazdığı mailde bir kesit var ,, bu adam niye o zaman sana klomene başla dediki,,, mutlaka yerine bie doktor bakıyordur,, ama sen işini sağlama al hastaneyi ara randevunu teyit ettir ve hangi doktorun yerine bakacağını öğren canım,,

Bir sorun gözükmüyor, adetiniz ile birlikte gelin uygunsa başlayalım.
Ancak ben 22-27 aralık arası olmayacağım adetiniz gelirse 28 aralık gibi
randevu alın.

canım bei biliyosun adetin 3 günü hiç yumoşum yoktu..klomen bitince doktora gittim ve iki yumoş vardı 5mm nerden anlamış aktif olmadığını hele bir ilaç bitsin küçük yumoşlard büyücek belki..aman canım ya gitme birdaha o doktora senin moralini bozmaktan başka bişey bilmiyor bence...sabırla bekle canım...ben klonelne devam ettim banada çarpıntı yapıyodu biesteron..şimdi kullanmıyorum hiç çarpıntım yok...

benimde yumurtarımda azalma vardı tüp bebek yaptırdık sadece 4 atane toplayabildiler 2 tane yerleştirdiler ve bi kızım var şu an normal yollarla hamile kalmaya çalışıyoruz durum böyle allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım erbil bey bakacakmış.hemşire öyle söyledi..bende zaten o doktoru çok meraj ediyodum..c.tesiden itibaren izinliymiş canım yaa..beni tedaviye başlattı olmasamda hemşiresinin organize edecegini yazmıştı canım.
ahh canım ahh çok moralim bozuldu neden büyümüyo bu yumiler anlmaıyorum ne yapsam olmuyor..bir tanede mi büyümez yaa anlamadım gitti..o zaman bnede biosteronu içmeyim klomen içerken..e2 ve troid için kan verdim bakalım kaç çıkıcak..bi embriyo biriktireyim dedim önüme türlü engeller çıkıyor..allah zor işlerimizi kolaylaaştırsın inşallah canım..seninde günün az kaldı ayy işallah hamişsindir hayırlısıyla ..bütün o sıkıntılar biter inşallah inşallah vaktidir ..

allah bağoşlasın darısı tüm istiyenlere..

cNIM UMULSEME KLOMENLE OLUNCA DOZUNU DUSULT CARPINTIN OLUR TABI TEK IC MESELA KLOMEN SABAH AKSAMI ICIYOSUN ONUDA GECE YATARKEN AL BIESTERONU VUCUDUA AGIR GELMİŞ DEMEKKI..HERSEYI DOKTORLA BILEMEZ BIRAZDA VUCUDUNA GORE HAREKET ET BEN OLE YAPIYODUMM

evet canım biosteronu içmiycem..ama işte acaba tekrarmı baskılandı yumurtalıklar diye endişem var..

evet canım biosteronu içmiycem..ama işte acaba tekrarmı baskılandı yumurtalıklar diye endişem var..

canım ben içmiştim biesteronuda klomenle birlikte..hata opuya gitmeden önceki gün bıraktım biesteronu içmeye..bana kalsa şuan bile içerim canım..bence biesteron bizim gençlik iksirimiz...günde bir tane alabilirsin sadece canım...canım hiç endişe etme büyücek o yumoşlar önce sen inan büyücekler diye...sen böyle umutsuz olursan tedavinide etkiler..pozitif düşün bak bitane emriyon var bende hiçbişey yok sadec karnımda birtane orta kalite emriyom var inş oda tutunmuştur annesine...bir umudun var canım yapma biraz rahat bırak kendini...gelcek o bebişler bizim göbüşlere birgün görcen bak..ben umutluyum senden...

bende daha önceki klomennde içmiştim canım..ama ozaman çarpıntı falan olmamıştı..işallah canım bir an önce rahatlamak istiyorum ..iyki o embriyom olmuş baksana hep işim ters gidiyor..hayırlısı allahtan..işallah canım işallah allahım isteyen herkese versin bol bol ..sağol canım çok moral verdin.allah yüzünü en kısa zamanda güldürsün..

Yetercim giz niye girmiyoo kk yaa gelsede sevincini paylassaakkk cokk sevindim onun adinaa

canım netti yok evde o yüzden gelemiyorr BEN BU GÜN KONUŞTUM GİZ İLE YENİDEN KAN VERECEKTİ VERMİŞ VEEEEEEEEEEEEEEE DEĞERİ 410 ÇIKMIŞ CUMA GÜN KESEYİ GÖRMEYE GİDECEK

KUZUMMMMM DUALARIM SENİNLE VE CİMCİMEBIDIKLA SORUNSUZ DOĞACAKLAR HAYATINA RENK ÖMÜRÜNE ÖMÜR OLACAKLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…