Aminnn insallahhh yetercimmm insallahh sana ve burdaki tum arkadaslara nasip eder bide hgizin hberineeee cokkkkkkkkkkmkk sevindimmmnmmmmmmmmmmmmm morelimmmmm yerinee geldiii darisi gulnevayaaaaaaaaaaaaKUZUMMMMM DUALARIM SENİNLE VE CİMCİMEBIDIKLA SORUNSUZ DOĞACAKLAR HAYATINA RENK ÖMÜRÜNE ÖMÜR OLACAKLAR
canım nasılsın hiç girmiyosun nasıl gidiyo tedavin..çok merak ediyorum seni..arada yaz canım...
Aminnn insallahhh yetercimmm insallahh sana ve burdaki tum arkadaslara nasip eder bide hgizin hberineeee cokkkkkkkkkkmkk sevindimmmnmmmmmmmmmmmmm morelimmmmm yerinee geldiii darisi gulnevayaaaaaaaaaaaa
kızlar mrhb polyana ile konuştum kanaması olmuş dr has yatmasını önermiş am refaktçisi olmadığı için yatmamış şimdi daha iyim dedi dualrınız eksik etmeyin dedi
Gecmissleeer olsunnnn cnmmmm ya polyanayaaaa..iyikii varsin yeter yoksa kizlardann hberrr alamiycazzzz keske yatsaydiii hastaneyeee yaaa
polyanacığım çok geçmişolsun...yeterciğim yatsın hemen hastaneye doktorların bir bildiği vardır mutlaka...kızlar ben bugün artık dayanamadım ve idrar testi yaptım kocaman tek çizgiyi gördüm..gerçi bugün transferimin 9 günü biraz araştırdım 9 günü çıkmayıp sonradan kanda pozitifi gören çokmuş...biraz umudum kırıldı sanki yinede Allah büyük canlar..Allahım .inş çektiğimiz acıları görür gönderir bebeğimi bu tedavimle inş..dua edin kızlar benim için cumartesi test günüm...
polyanacığım çok geçmişolsun...yeterciğim yatsın hemen hastaneye doktorların bir bildiği vardır mutlaka...kızlar ben bugün artık dayanamadım ve idrar testi yaptım kocaman tek çizgiyi gördüm..gerçi bugün transferimin 9 günü biraz araştırdım 9 günü çıkmayıp sonradan kanda pozitifi gören çokmuş...biraz umudum kırıldı sanki yinede Allah büyük canlar..Allahım .inş çektiğimiz acıları görür gönderir bebeğimi bu tedavimle inş..dua edin kızlar benim için cumartesi test günüm...
Aminnn insallahhh yetercimmm insallahh sana ve burdaki tum arkadaslara nasip eder bide hgizin hberineeee cokkkkkkkkkkmkk sevindimmmnmmmmmmmmmmmmm morelimmmmm yerinee geldiii darisi gulnevayaaaaaaaaaaaa
canım idrar testi seni yanıltabilir kötü düşünme idrarda çıkmayıp pozitifi görenler çok inş sende görürsün..bende bugün kontrole gittim 1 tane yumoşum güzel gelişiyo 15mm olmuş bitanede arkadan gelen küçük varmış cuma tekrar gidicem herşey yolunda giderse pazartesi toplanabilirmiş..inş arka arkaya güzel haberler veririz..
gülneva test yaptım diye başlamışssınn inann içim cız etti, cümlenin devamını okuyamadım... lütfen yanılmış ol ve geç döllenme olsun 12.gün pozitifi gör, yılın son güzel haberlerinden biri ol , herkese umut ol tatlım..... allah yardımcın olsun, şans senden yana olsun.
canım sonucum ne çıkarsa çıksın negatif sonuçta alsam umudum hiç azalmıycak canım..benim bu aşamalarda gelmem çok büyük mucizeydi bana...Allahımın lütfuydu bir tane yumoşumun dölenmesi...ben mesajı aldım rabimden canım herşeye ramen devam yolla Allahım dilerse olduruyo...gelirse bebeişim çok büyük sürpriz olucak bize..bende belirti olarak göğüslerde ağrı var ve akıntım var su gibi...başkada belirti yok canım..hakımızda hayırlsı neyse o olsun...
göğüs ağrısını bilemem ama, akıntı ve su gibi belirtisi hamilelik gibi geldi bana. ümitlendim yani. inşallah öyledir, ama negatifte olsa hayırlısı bu diyebilmene seviniyorum, gerçekten sana gelen mesajı unutma ve yola dievam canım.
canım ben adet olamama bir hafta kala böyle akıntılarım olabiliyodu daha öncede...şu zamanda akıntının olmasına anlam veremedim bende geç yumurtm büyüdü diye tahmin ederdim canım...sen neler yapıyosun canım.
canım inş güzel haberlerle dönersin istabuldan...Allahım ol desin büyüsün yumoşlar...Allah büyüktür olmuyanı oldursun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?