Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

KUZUMMMMM DUALARIM SENİNLE VE CİMCİMEBIDIKLA SORUNSUZ DOĞACAKLAR HAYATINA RENK ÖMÜRÜNE ÖMÜR OLACAKLAR
Aminnn insallahhh yetercimmm insallahh sana ve burdaki tum arkadaslara nasip eder bide hgizin hberineeee cokkkkkkkkkkmkk sevindimmmnmmmmmmmmmmmmm morelimmmmm yerinee geldiii darisi gulnevayaaaaaaaaaaaa

canım nasılsın hiç girmiyosun nasıl gidiyo tedavin..çok merak ediyorum seni..arada yaz canım...

iyiyim canım..günlerim çok yoğun geçiyo fazla vakit ayıramıyorum kk ya.. bugün kontrole gittik sadece e2 bakıldı 112 çıktı tedaviye devam ediyoruz çarşamba tekrar gidicez inş bi sorun çıkmazda sonu güzel bebekli bi tedavi olur..allahım inş pozitifi gösterir sana giremesemde sürekli dua ediyorum senin ve diğer arkadaşlar için allahım hepimizin yardımcısı olsun..

günaydınlarrrrr canlarımmmmm
Aminnn insallahhh yetercimmm insallahh sana ve burdaki tum arkadaslara nasip eder bide hgizin hberineeee cokkkkkkkkkkmkk sevindimmmnmmmmmmmmmmmmm morelimmmmm yerinee geldiii darisi gulnevayaaaaaaaaaaaa

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN EVET BENDE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM

kızlar mrhb polyana ile konuştum kanaması olmuş dr has yatmasını önermiş am refaktçisi olmadığı için yatmamış şimdi daha iyim dedi dualrınız eksik etmeyin dedi

kızlar mrhb polyana ile konuştum kanaması olmuş dr has yatmasını önermiş am refaktçisi olmadığı için yatmamış şimdi daha iyim dedi dualrınız eksik etmeyin dedi

Gecmissleeer olsunnnn cnmmmm ya polyanayaaaa..iyikii varsin yeter yoksa kizlardann hberrr alamiycazzzz keske yatsaydiii hastaneyeee yaaa

Gecmissleeer olsunnnn cnmmmm ya polyanayaaaa..iyikii varsin yeter yoksa kizlardann hberrr alamiycazzzz keske yatsaydiii hastaneyeee yaaa

CANIM BENDE SÖYLEDİM AMA ANNESİ GELECEKMİŞ (yolar kötü dedi bekliyorum dedi) GELSİN YATACAĞIM DİYOR KV VARDI ODA BİR KAÇ GÜN ÖNCE GİTTMİŞ HİÇ KALKMA YEMEĞİ BİLE YATAKTA YE DEMİŞ DR

polyanacığım çok geçmişolsun...yeterciğim yatsın hemen hastaneye doktorların bir bildiği vardır mutlaka...kızlar ben bugün artık dayanamadım ve idrar testi yaptım kocaman tek çizgiyi gördüm..gerçi bugün transferimin 9 günü biraz araştırdım 9 günü çıkmayıp sonradan kanda pozitifi gören çokmuş...biraz umudum kırıldı sanki yinede Allah büyük canlar..Allahım .inş çektiğimiz acıları görür gönderir bebeğimi bu tedavimle inş..dua edin kızlar benim için cumartesi test günüm...

gülneva test yaptım diye başlamışssınn inann içim cız etti, cümlenin devamını okuyamadım... lütfen yanılmış ol ve geç döllenme olsun 12.gün pozitifi gör, yılın son güzel haberlerinden biri ol , herkese umut ol tatlım..... allah yardımcın olsun, şans senden yana olsun.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Gülneva inşallah pozitifi kanda görürsün bende dün gebelik testi yaptım evde kocaman bir tek çizgi gördüm normalde 21 günde adet oluyordum bugün 23.günüm adet olmadım acaba diyorum hayıt tan olabilirmi? hamile olsam nasıl sevinirim bu cumartesi eşimle tam 3.yılımız doluyor ne güzel bir hediye olur bize ama nerdeee kendi kendime yine bulgular arıyorum yok midem bulanıyor yok uyumak istiyorum yok kasıklarım ağrıyor valla galiba psikolojik ..

canım idrar testi seni yanıltabilir kötü düşünme idrarda çıkmayıp pozitifi görenler çok inş sende görürsün..bende bugün kontrole gittim 1 tane yumoşum güzel gelişiyo 15mm olmuş bitanede arkadan gelen küçük varmış cuma tekrar gidicem herşey yolunda giderse pazartesi toplanabilirmiş..inş arka arkaya güzel haberler veririz..

cansucum bebişlerinin cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın daha önce okudum ama yazma fırsatım olmadı..inş sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın günleride görürsün..darısı başımıza inş..

evet yanıltıcı olabilir canım bende yinede biraz umut var..tek gebelikte transferin 9 günü idrarda gören hiç yok nerdeyse...ikiz gebeliklerde 9 günü erken çıkabiliyomuş idrarda..bir tane daha testim var ama test günümü bekliycem yapmıycam erken üzülmek istemiyorum...canım çook sevindim ikinci yumoş yetişir inş ona hiç tasalanma..bende bir yumoş vardıama opuda üç tane göründü iki tane işleme alınmıştı...inş yumoşlar emriyo olur sana canım..bitanede yumoşun olsa şansını dene canım...

canım sonucum ne çıkarsa çıksın negatif sonuçta alsam umudum hiç azalmıycak canım..benim bu aşamalarda gelmem çok büyük mucizeydi bana...Allahımın lütfuydu bir tane yumoşumun dölenmesi...ben mesajı aldım rabimden canım herşeye ramen devam yolla Allahım dilerse olduruyo...gelirse bebeişim çok büyük sürpriz olucak bize..bende belirti olarak göğüslerde ağrı var ve akıntım var su gibi...başkada belirti yok canım..hakımızda hayırlsı neyse o olsun...

canım inş güzel haberlerle dönersin istabuldan...Allahım ol desin büyüsün yumoşlar...Allah büyüktür olmuyanı oldursun inş..

göğüs ağrısını bilemem ama, akıntı ve su gibi belirtisi hamilelik gibi geldi bana. ümitlendim yani. inşallah öyledir, ama negatifte olsa hayırlısı bu diyebilmene seviniyorum, gerçekten sana gelen mesajı unutma ve yola dievam canım.

canım ben adet olamama bir hafta kala böyle akıntılarım olabiliyodu daha öncede...şu zamanda akıntının olmasına anlam veremedim bende geç yumurtm büyüdü diye tahmin ederdim canım...sen neler yapıyosun canım.

hayırlısı diyelim şimdilik. ben şimdilik cylo içiyor ve günllerin geçmesni bekliyorum.

canım inş güzel haberlerle dönersin istabuldan...Allahım ol desin büyüsün yumoşlar...Allah büyüktür olmuyanı oldursun inş..

evet canım herşeyin hayırlısı..yapan yaptıran allah demekki herişte bi hayır var..4 5 gün içinde bir değişiklik olurmu bilmem ama hayırlısı diyorum..oğlişle gezecem..darısı tüm istiyenlerin başına olsun..olan ve tekrar isteyenin başına oldun..:))
canım dualrımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz..c.tesi işallah pozitif sonuçlanır ..hayırlısı canım..

Cnmm idrarda cikmaz tek gebelikk cokk erkenn.tek koyulupta gebelik cikanda ALLAHİN LUTFUKİ İKİYE BOLUNUP İKİ EMBRİO OLUNCA CİKİYOOO..BENİMDE AKİNTİM VARDİ CNMM İNSALLAHH VARDİRR YAAAA DUA EDİYOM SANADA TEDAVİDEKİ BAHAR 35 VE UMULSEMEYEDEE RABBİM YARDİMCİNİZ OLSUNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…