Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Umulsememm oglislee nneler yapcannn ;-);-)

Baharcimm sagolasinn insallahh hersey yolunda gider ve sizindee cifter cifterr gelirrr neguzell olurrr

canımm sağolasın inş tutnmuştur nazlı bebişim... yarın 11 günüm anneme eşime gidelim yarın yaptıralım kan testimi diyorum cumatresi gününü bekle diyolar aslında cumartesi 13 günüm...nasıl heycan bastı bir bilsen canım..negatfmi pozitifmi hiç kestiremiyorum...belirtiler yaşadıkça acabamı diyorum..senin hiç lekelenmen olmuşmuydu transferin 8 günü canım...

sanırım 9. gum lekelenmem oldu benımm...hadıı ınsallahh tutunmustuır tutunmadıysadaaa uzulmekk yokkk uzulcen tabıı ama hersey bızım ıcın uzulsende bısı degısmıycekk....herseyyy guzel olucak ınsallahh lekelenmenmı oldu senınnn

Umulsememm oglislee nneler yapcannn ;-);-)
gideyim geleyimde allahın izniyle anlatayım sizlere canlarım..

lekelenmenmi oldu canım ayy büyük ihtimalle hamilesin keşke bugün yaptırsan aslında belli olurda neyse sabredelim ..işallah pozitifi görecen canım..mücizen seni bırakmasın..

canım seninde hayırlı doğumların olsun meleklerini kucağına al işallah canım

canım inşşş güzel haberle geleceksin

kızlar naber.hatırlarmısınız rezervim 1,83 tü + çikolata kistim+morfolojimiz düşüktü..ilk tüp denememizi yaptık rabbime hamdolsun bugün hamile olduğumu öğrendim. nasip ederse sonuna kadar giderse inşallah :))) darısı isteyen dileyen herkese kızlar sabredin dua edin

Haticimm cok sukur gogsen beyle iyki karsilastik dimi eli pek ugurlu geldii once rabbinize binlerce sukur tabiki.... Asilama denemeyip tup denemekle iyi yaptin gordunmuuu

Haticimm cok sukur gogsen beyle iyki karsilastik dimi eli pek ugurlu geldii once rabbinize binlerce sukur tabiki.... Asilama denemeyip tup denemekle iyi yaptin gordunmuuu

evet cansu rabbime hamdolsun çok iyi bir vesile oldu göğşen bey bize.önce sen sonra çilek sonrada ben.rabbim isteyen herkese versinnnnnnnnnnnn iyikide aşılama değil tüp denemişim sayende oldu

evet cansu rabbime hamdolsun çok iyi bir vesile oldu göğşen bey bize.önce sen sonra çilek sonrada ben.rabbim isteyen herkese versinnnnnnnnnnnn iyikide aşılama değil tüp denemişim sayende oldu

Yokk canim arkadasim sen aklini kullandin iyi ettin bu isler nasip isi tabiki ama insan mantigiyla ilerlemeside basariyi getiriyo.sonucta tupte tutmayan bebisin asilamada tutmasi cokkk cokk zor biliyosunki..keseyi gormedin dimi daha

Yokk canim arkadasim sen aklini kullandin iyi ettin bu isler nasip isi tabiki ama insan mantigiyla ilerlemeside basariyi getiriyo.sonucta tupte tutmayan bebisin asilamada tutmasi cokkk cokk zor biliyosunki..keseyi gormedin dimi daha

yok kız transferin 7.günü bugün göğşen beyle yanlış anladık birbirimizi ama test yaptık işte 22,21 çıktı.2 günde bi tekrarlicam artık daha minnak benim bebeklerim

slm arkadaşlar,, hamile haberleri almak çok güzel :))
ummuseleme inş. yarın randevunda herşey yolunda gider,,, bende merak ediyorum erbil beyi ,, aslında bana onu önermişlerdi ,, ben güvenç bey olsun dedim bakalım sende nasıl bir izlenim bırakacak erbil bey

canım bende merak ediyorum işallah ilgilenir benle..ama bu ay yumi büyümedi onu biliyorum e2 düşmüş çünkü hayırlısı diyorum..güvenç beyde beni üstüste yordu..gerçi kızamıyorumda herşey kısmet..sen neler yapıyosun canım kür felan yapıyomusun..

kızlar yok lekelenmem olmadı ama su gibi akıntım devam ediyo...ben sona yaklaştıkça çok korkuyorum bebeğimi orda hisetmek bile güzeldi eğer negatif sonuç alırsam inan onun bende koptuğuna çok üzülcem emriyoda olsa bebeişimi hisetmek çok güzeldi kızlar...olumsuz sonuçta alsam Allahım güç verdiği sürece hep umutlu olucam yolla devam kızlar...cumartesi büyük gün...son bir gün kaldı kızlar...bugün hastanedeydim progestan iğnem vardı onu yaptırdım ve annemde bira arahatsızdı doktorlarda geçti günümüz bugün eşime dedim herkez muayene oldu bende kan testi yaptırsam hayır deyince hevesim giti benimde...hiç cesaretim yokk yoksa eşimi bir şekilde ikna ederdim...

Rabbim dualı bir hayat yaşayan, duasini hayatina tasiyan, baskalarin duasını alan ve duası kabul olan kullardan eylesin insallah. Hayırlı Cumalar...

yok kız transferin 7.günü bugün göğşen beyle yanlış anladık birbirimizi ama test yaptık işte 22,21 çıktı.2 günde bi tekrarlicam artık daha minnak benim bebeklerim

rabbim çok büyüyük ol desin yeterki inşşşşşş cuma hürmetine gönlünden geçen seni bulsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…