evet canım herşeyin hayırlısı..yapan yaptıran allah demekki herişte bi hayır var..4 5 gün içinde bir değişiklik olurmu bilmem ama hayırlısı diyorum..oğlişle gezecem..darısı tüm istiyenlerin başına olsun..olan tekrar isteyenin başına oldun..:))
canım dualrımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz..c.tesi işallah pozitif sonuçlanır ..hayırlısı canım..
cansucum bebişlerinin cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın daha önce okudum ama yazma fırsatım olmadı..inş sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın günleride görürsün..darısı başımıza inş..
Cnmm idrarda cikmaz tek gebelikk cokk erkenn.tek koyulupta gebelik cikanda ALLAHİN LUTFUKİ İKİYE BOLUNUP İKİ EMBRİO OLUNCA CİKİYOOO..BENİMDE AKİNTİM VARDİ CNMM İNSALLAHH VARDİRR YAAAA DUA EDİYOM SANADA TEDAVİDEKİ BAHAR 35 VE UMULSEMEYEDEE RABBİM YARDİMCİNİZ OLSUNNNNN
canımm sağolasın inş tutnmuştur nazlı bebişim... yarın 11 günüm anneme eşime gidelim yarın yaptıralım kan testimi diyorum cumatresi gününü bekle diyolar aslında cumartesi 13 günüm...nasıl heycan bastı bir bilsen canım..negatfmi pozitifmi hiç kestiremiyorum...belirtiler yaşadıkça acabamı diyorum..senin hiç lekelenmen olmuşmuydu transferin 8 günü canım...
Umulsememm oglislee nneler yapcannn ;-);-)
canımm sağolasın inş tutnmuştur nazlı bebişim... yarın 11 günüm anneme eşime gidelim yarın yaptıralım kan testimi diyorum cumatresi gününü bekle diyolar aslında cumartesi 13 günüm...nasıl heycan bastı bir bilsen canım..negatfmi pozitifmi hiç kestiremiyorum...belirtiler yaşadıkça acabamı diyorum..senin hiç lekelenmen olmuşmuydu transferin 8 günü canım...
Cnmm idrarda cikmaz tek gebelikk cokk erkenn.tek koyulupta gebelik cikanda ALLAHİN LUTFUKİ İKİYE BOLUNUP İKİ EMBRİO OLUNCA CİKİYOOO..BENİMDE AKİNTİM VARDİ CNMM İNSALLAHH VARDİRR YAAAA DUA EDİYOM SANADA TEDAVİDEKİ BAHAR 35 VE UMULSEMEYEDEE RABBİM YARDİMCİNİZ OLSUNNNNN
canımm sağolasın inş tutnmuştur nazlı bebişim... Yarın 11 günüm anneme eşime gidelim yarın yaptıralım kan testimi diyorum cumatresi gününü bekle diyolar aslında cumartesi 13 günüm...nasıl heycan bastı bir bilsen canım..negatfmi pozitifmi hiç kestiremiyorum...belirtiler yaşadıkça acabamı diyorum..senin hiç lekelenmen olmuşmuydu transferin 8 günü canım...
kızlar naber.hatırlarmısınız rezervim 1,83 tü + çikolata kistim+morfolojimiz düşüktü..ilk tüp denememizi yaptık rabbime hamdolsun bugün hamile olduğumu öğrendim. nasip ederse sonuna kadar giderse inşallah :))) darısı isteyen dileyen herkese kızlar sabredin dua edin
Haticimm cok sukur gogsen beyle iyki karsilastik dimi eli pek ugurlu geldii once rabbinize binlerce sukur tabiki.... Asilama denemeyip tup denemekle iyi yaptin gordunmuuu
evet cansu rabbime hamdolsun çok iyi bir vesile oldu göğşen bey bize.önce sen sonra çilek sonrada ben.rabbim isteyen herkese versinnnnnnnnnnnn iyikide aşılama değil tüp denemişim sayende oldu
Yokk canim arkadasim sen aklini kullandin iyi ettin bu isler nasip isi tabiki ama insan mantigiyla ilerlemeside basariyi getiriyo.sonucta tupte tutmayan bebisin asilamada tutmasi cokkk cokk zor biliyosunki..keseyi gormedin dimi daha
slm arkadaşlar,, hamile haberleri almak çok güzel :))
ummuseleme inş. yarın randevunda herşey yolunda gider,,, bende merak ediyorum erbil beyi ,, aslında bana onu önermişlerdi ,, ben güvenç bey olsun dedim bakalım sende nasıl bir izlenim bırakacak erbil bey
yok kız transferin 7.günü bugün göğşen beyle yanlış anladık birbirimizi ama test yaptık işte 22,21 çıktı.2 günde bi tekrarlicam artık daha minnak benim bebeklerim
yok kız transferin 7.günü bugün göğşen beyle yanlış anladık birbirimizi ama test yaptık işte 22,21 çıktı.2 günde bi tekrarlicam artık daha minnak benim bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?