kızlar yok lekelenmem olmadı ama su gibi akıntım devam ediyo...ben sona yaklaştıkça çok korkuyorum bebeğimi orda hisetmek bile güzeldi eğer negatif sonuç alırsam inan onun bende koptuğuna çok üzülcem emriyoda olsa bebeişimi hisetmek çok güzeldi kızlar...olumsuz sonuçta alsam Allahım güç verdiği sürece hep umutlu olucam yolla devam kızlar...cumartesi büyük gün...son bir gün kaldı kızlar...bugün hastanedeydim progestan iğnem vardı onu yaptırdım ve annemde bira arahatsızdı doktorlarda geçti günümüz bugün eşime dedim herkez muayene oldu bende kan testi yaptırsam hayır deyince hevesim giti benimde...hiç cesaretim yokk yoksa eşimi bir şekilde ikna ederdim...
kızlar yok lekelenmem olmadı ama su gibi akıntım devam ediyo...ben sona yaklaştıkça çok korkuyorum bebeğimi orda hisetmek bile güzeldi eğer negatif sonuç alırsam inan onun bende koptuğuna çok üzülcem emriyoda olsa bebeişimi hisetmek çok güzeldi kızlar...olumsuz sonuçta alsam Allahım güç verdiği sürece hep umutlu olucam yolla devam kızlar...cumartesi büyük gün...son bir gün kaldı kızlar...bugün hastanedeydim progestan iğnem vardı onu yaptırdım ve annemde bira arahatsızdı doktorlarda geçti günümüz bugün eşime dedim herkez muayene oldu bende kan testi yaptırsam hayır deyince hevesim giti benimde...hiç cesaretim yokk yoksa eşimi bir şekilde ikna ederdim...
canım az kaldı ben istanbulda olucam akşam otele gelince bakabilirim inşallah..dualrımız seninler..
yok kız transferin 7.günü bugün göğşen beyle yanlış anladık birbirimizi ama test yaptık işte 22,21 çıktı.2 günde bi tekrarlicam artık daha minnak benim bebeklerim
kızlar sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çok üzgünüm cuma günü hürmetine Allahımdan sabır dileniyorum elimden başka bişey gelmiyo ALLAHIN takdiri herşeyde vardır bir hayır..yarın kan testine gidicem erken bir günde olsa erken gitmek istemiyorum hastaneye sonra acabamı varmı dememek için...umuselmen cansu yeter kelebek güzel dilekleriniz için teşekürler iyiyki varsınınz canlar biraz da olsa yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum..ilk tüp denememdi ve orta kalite emriyom vardı çokta ümitli değildim bebeğimin bana tutunmıycağını az çok kesitirebiliyodum çünkü çok güzel dölenme olmuştu sonrada çok güzel bölünmüştü 4 hücre ama ondan sonraki gün fazla gelişememişti yavrum 5 hüzcreli olmuştu belkide sağlıksız olucaktı tutunsada düşücekti herşeyde vardır bir hayır diyorum rabimin vermediğindede vardır bildiği..Allahım inş tekrar tüp bebek denemeye gerek kalmadan tez zamanda hamiş kalırım..
kızlar sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çok üzgünüm cuma günü hürmetine Allahımdan sabır dileniyorum elimden başka bişey gelmiyo ALLAHIN takdiri herşeyde vardır bir hayır..yarın kan testine gidicem erken bir günde olsa erken gitmek istemiyorum hastaneye sonra acabamı varmı dememek için...umuselmen cansu yeter kelebek güzel dilekleriniz için teşekürler iyiyki varsınınz canlar biraz da olsa yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum..ilk tüp denememdi ve orta kalite emriyom vardı çokta ümitli değildim bebeğimin bana tutunmıycağını az çok kesitirebiliyodum çünkü çok güzel dölenme olmuştu sonrada çok güzel bölünmüştü 4 hücre ama ondan sonraki gün fazla gelişememişti yavrum 5 hüzcreli olmuştu belkide sağlıksız olucaktı tutunsada düşücekti herşeyde vardır bir hayır diyorum rabimin vermediğindede vardır bildiği..Allahım inş tekrar tüp bebek denemeye gerek kalmadan tez zamanda hamiş kalırım..
Napiyonn cnmm nasil gidiyoo hamilelikk??benimkide sag kasigima arada bicak batmasi giriyooo..arti bu aralarrr herseye agliyorumm sinirlerimm cokk bozukkk durduk yrrde patliyorumm herkes gozume batiyooo..sendede varmi bunlarrr
canım yok değiştirmedim doktorumu 21 ile28 aralıkta yokmuş bende muayene olmak istiyorum bu ay klomen içmiştim doktor iç dedi..ama e2 düştü bende canım yumurtalıklarda aktif değil demişti adanadaki doktor..gideyim istedim burcu hemşireyi aradım oda erbil bey baksın size dedi..canım seninde 2014 de sağlıkla al kucağına bebğini canım..canim allah yardimcin olsun ins hersey yolunda gider doktorunu degistirmissin galiba neden memnun kalmadinmi guvenc beyden?
canım yok değiştirmedim doktorumu 21 ile28 aralıkta yokmuş bende muayene olmak istiyorum bu ay klomen içmiştim doktor iç dedi..ama e2 düştü bende canım yumurtalıklarda aktif değil demişti adanadaki doktor..gideyim istedim burcu hemşireyi aradım oda erbil bey baksın size dedi..canım seninde 2014 de sağlıkla al kucağına bebğini canım..
canım idrar testi çok netlik vermez..bende öyle oluyor mesela..ama kan testi kesindir..işallah pozitiftir canım..ama değilsede..allahım sana gösterdi olabileceğini ..mücizelere yaratıyor rabbim..2014de hepimiz böyle olalım inşallah..hamişlerimizde güle güle doğursunla inşallah cansu kelebek polyanna asya..
arkadaşlar bendeki son durum şöle..bugün son kontrole gittik 1 tane gelişen yumoşum var diğeri gelişmemiş..yarın akşam çatlatma iğnemi vurunup pazarteside toplanıcak inş kaliteli yumoşum olmuştur embiriyo olur bu sefer bebeğime kavuşabilirim inş..
gülnevacım kan sonucunu görmeden tutmadı diye düşünme değeri yüksek çıkanların idrarda çıkıyo belki senin idrarda görünecek kadar yüksek değil yarına kadar hala umudumuz var inş kanda pozifiti görürsün canım..
arkadaşlar bendeki son durum şöle..bugün son kontrole gittik 1 tane gelişen yumoşum var diğeri gelişmemiş..yarın akşam çatlatma iğnemi vurunup pazarteside toplanıcak inş kaliteli yumoşum olmuştur embiriyo olur bu sefer bebeğime kavuşabilirim inş..
Gülnevacım kan sonucunu görmeden tutmadı diye düşünme değeri yüksek çıkanların idrarda çıkıyo belki senin idrarda görünecek kadar yüksek değil yarına kadar hala umudumuz var inş kanda pozifiti görürsün canım..
Baharcimm ALLAHİN.İZ NİYLE KALİTELİDİR EMBRİON VE BEBİSOLSUN İNSALLAHHHHHHHHHHHHHHHBBHBBHHarkadaşlar bendeki son durum şöle..bugün son kontrole gittik 1 tane gelişen yumoşum var diğeri gelişmemiş..yarın akşam çatlatma iğnemi vurunup pazarteside toplanıcak inş kaliteli yumoşum olmuştur embiriyo olur bu sefer bebeğime kavuşabilirim inş..
gülnevacım kan sonucunu görmeden tutmadı diye düşünme değeri yüksek çıkanların idrarda çıkıyo belki senin idrarda görünecek kadar yüksek değil yarına kadar hala umudumuz var inş kanda pozifiti görürsün canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?