Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canımmmm rabbim yardımcın olsun KORKULARIN YERİNİ SONSUZ SEVİNCE BIRAKSIN İNŞŞŞ CUMA HÜRMETİN RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNN

Gulnevacim bu is belli olmazz herseyy bi anda ilumlu olabilir belirti arama heyecanla sonucu bekliuorumm..bak hatibulut 7.gun 22cikmis varsa cikardi yoksa kendini daha fazla yiyip tuketme seydin canim ya..annecinede gecmifslerr olsun

canım az kaldı ben istanbulda olucam akşam otele gelince bakabilirim inşallah..dualrımız seninler..

canim cok fazla yazamiyorum ama haberlerinizi okuyorum.rabbim yardimcin olsn ins bu cuma gununun hurmetine dualarimizi kabul etsin herseyin hayirlisi olsun canim umidini kaybertme sakin ins hersey cook guzel olacak heyacanla hayirli haberini bekliyoruz...

kızlar sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çok üzgünüm cuma günü hürmetine Allahımdan sabır dileniyorum elimden başka bişey gelmiyo ALLAHIN takdiri herşeyde vardır bir hayır..yarın kan testine gidicem erken bir günde olsa erken gitmek istemiyorum hastaneye sonra acabamı varmı dememek için...umuselmen cansu yeter kelebek güzel dilekleriniz için teşekürler iyiyki varsınınz canlar biraz da olsa yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum..ilk tüp denememdi ve orta kalite emriyom vardı çokta ümitli değildim bebeğimin bana tutunmıycağını az çok kesitirebiliyodum çünkü çok güzel dölenme olmuştu sonrada çok güzel bölünmüştü 4 hücre ama ondan sonraki gün fazla gelişememişti yavrum 5 hüzcreli olmuştu belkide sağlıksız olucaktı tutunsada düşücekti herşeyde vardır bir hayır diyorum rabimin vermediğindede vardır bildiği..Allahım inş tekrar tüp bebek denemeye gerek kalmadan tez zamanda hamiş kalırım..

Napiyonn cnmm nasil gidiyoo hamilelikk??benimkide sag kasigima arada bicak batmasi giriyooo..arti bu aralarrr herseye agliyorumm sinirlerimm cokk bozukkk durduk yrrde patliyorumm herkes gozume batiyooo..sendede varmi bunlarrr

Cnmm kan sonucunu gormedikcee bisi diyememmmmmm...kan sonucun hele bi gellsinnn du bakalimm ne oluyonn hemenn karar verdin yahuuuuu

canim cok uzuldum inan ama dur hemen umutsuzluga kapilma daha hesey belli degil yarin bakarsin bi mucize olur yarin ola hayrola...eger negatifse bile moralini bozma ilk denemendi bak ins digerinde pozitifi görürsun bak bana 3. de anca tuttu rabbim buyuk en hayirli zamanda gelsin insallah vardir bundada bi hayir...

Napiyonn cnmm nasil gidiyoo hamilelikk??benimkide sag kasigima arada bicak batmasi giriyooo..arti bu aralarrr herseye agliyorumm sinirlerimm cokk bozukkk durduk yrrde patliyorumm herkes gozume batiyooo..sendede varmi bunlarrr

cansucum normaldir o durumlar hep stresliyiz kafamiz rahat degil normal hamileler gibi tadini cikaramiyoruz biz maalesef( benim arada oluyor sancilar bazen hicbisey yok unutuyorum hamile oldugumu buseferde telaslaniyorum niye boyle acaba biseymi oldu diye yani anlayacagin korkularim gecmiyor bi turlu...geceleri uyyuyamiyorum saga donsem rahat degilim sirtustu desen farkinda olmadan geriliyorum buseferde karnim agriyor yani bilmiyorum sagsalim bi dogursaydik anca öyle rahatlayacagiz:)) senin bulantilarin gectimi ? nasil geciyor karin agrilarin oluyormu

canim allah yardimcin olsun ins hersey yolunda gider doktorunu degistirmissin galiba neden memnun kalmadinmi guvenc beyden?
canım yok değiştirmedim doktorumu 21 ile28 aralıkta yokmuş bende muayene olmak istiyorum bu ay klomen içmiştim doktor iç dedi..ama e2 düştü bende canım yumurtalıklarda aktif değil demişti adanadaki doktor..gideyim istedim burcu hemşireyi aradım oda erbil bey baksın size dedi..canım seninde 2014 de sağlıkla al kucağına bebğini canım..

canım idrar testi çok netlik vermez..bende öyle oluyor mesela..ama kan testi kesindir..işallah pozitiftir canım..ama değilsede..allahım sana gösterdi olabileceğini ..mücizelere yaratıyor rabbim..2014de hepimiz böyle olalım inşallah..hamişlerimizde güle güle doğursunla inşallah cansu kelebek polyanna asya..

saol canim aminn insallah....iyi yapmissin ins guzel haberlerle dönersin 2014 hepimize bebeklerimizle gelsin insallah::

arkadaşlar bendeki son durum şöle..bugün son kontrole gittik 1 tane gelişen yumoşum var diğeri gelişmemiş..yarın akşam çatlatma iğnemi vurunup pazarteside toplanıcak inş kaliteli yumoşum olmuştur embiriyo olur bu sefer bebeğime kavuşabilirim inş..

gülnevacım kan sonucunu görmeden tutmadı diye düşünme değeri yüksek çıkanların idrarda çıkıyo belki senin idrarda görünecek kadar yüksek değil yarına kadar hala umudumuz var inş kanda pozifiti görürsün canım..

sağolasın canım son dakikaya kadar umudum var yinede...yarın büyük gün varsa çok büyük sürpriz olur bizim için...canım Allah kolaylıklar versin sana inş tek yumoşun kaliteli emriyon olsun 5 gününe kadar bol bol bölünsün canım...

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsunnn

canım inşşşş o yumoş seni anne yaparr

canımmmmm bu gün kan verecektin sanırımmm güzel haberler bekliyorumm inşşş

kızlar dün giz ve polyananyı aradım sizede yazmak isityorum giz dün keseyi görmeye gidecekti ama görememişler değeri 1200 civarlarındaymış dr değerin iyi salı gün gel keseyi görmeye demiş ... Polyanda daha iyi geliyordu sesi has gitmiş serum takmışlar lekelnmesi varmış ama bebek iyiymiş annesi gelecek bir kaç güne kadar o zaman dr uygun görürse has yatacakmış

Baharcimm ALLAHİN.İZ NİYLE KALİTELİDİR EMBRİON VE BEBİSOLSUN İNSALLAHHHHHHHHHHHHHHHBBHBBHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…