kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
canım diğer topikte yazdım sana inş bu değer gerçek değerindir...inş katlanır Allahtan umut kesilmez...inş rabim sabrımızın mükafatını vericektir...meleklerimiz doğal yola gelir belki annelerine...
Haticimmmm uzulmeee yazdin yazi cokk guzell cok dogru ...var bundanda bi hayir diycennn aslinda degerin hicte fena dgldi yaaaa..olupta baska sorun cikcakti belkide..rabbim hayirlisimi versinnn canim yaaaa
..gogsen vey ne diyooooo
kızlar kan testimi aldım geldim sonuç mallesef negatif meleğim tutunamamış annesine...doktrum pazartesi tekrarla sonuç değişebiliyomuş bazen benim umudum yok değerim 0,100 bu değer yükselmez..olmamasındada vardır bir hayır..inş meleğim doğal yolla gelir annesine...
bitanem göğşen beyde çok üzüldü.ilaçları bıraktırdı..yapılacak birşey yok dedi..napalım kısmet nasip...
cnmmmm ne kadar ara vercen ben uc ay aradan sonra basladim daha dogrusu horminlar duzeldi icin 3.aya denk geldii yoksa ertesi ay basliycaktumm...bu yolda hirsli olc ann haticim kapidan kovulsan bacadan gircen varyaa sakin morelini bozmaa cok iyi bi doktorun varr olmamadi icin bi nedennn yokkkkk
valla tatlım hele bi adet ol adetinin 10.günü gibi gel yumurtalıklarına bakalım ona göre karar veririz dedi.bende hmen başlicam nasip olursa.ama maddi açıdan çok zorlanacağım kesin
canım ordada yazdım sana :))) hayırlısı böyleymiş beraber yaşadık baksana :))) nasipse bi dahaki ay ikimizde normal yoldan hamiş oluruz inşallah
Gulnevaa canimm hayirlisi olsun diycezzz dedim gibi herseye hazirlikliydik uzgunsun biliyorum bende cokk uzuldum hatibuluttun degeride dusmus iyce kaskati oldummm ama bu ilk denemenizdii ilkten sonra ikinci denemede sans daha cokkk artiyooo benimkide 2.denemedevgeldii cnmmmmm...yilmiycazz yola deewamm etcezzzz hep beraber
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...olmadığındada vardır hayır..yolla devam inş...
Tup bebek fiyati kac olduu?????
canım hakımızda hayırlısı buymuş elden bişey gelmiyor sabır etmekten başka...ben bu aşamaya gelmek için çok mücadele etim fsh çook yüksekti tedavilerim hep iptal oldu...inş doğal yolla gelir meleklerimiz...canım neden ilaçlarını bıraktırılar acaba bana doktorum ilaçları bırakma devam dedi sonradanda yüselebiliyomuş..belki ikizdi biri gitii diğeri tutu olabilir canım..tekrarlamıycanmı yine kan testini..
canım sen ne zman başlican bi daha ??? valla doktorum ilacı bırak dedi.bende devam etmeyi düşünmüyordum zaten duba gibi olmuşum :))) bi daha kanda yapmicam kısmet bu işler gülneva :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?