Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizlarr bugunnn gulnevanin testtt gunu insalllahhhhhhhhhhhh guzellllllllll hberlerle gelirrrr beni bile heyecan basti simdidennnnnn

Kelebekcimm bulantilarimm gectiiii...cokk sukurrr..senin nedirr cinsiyetttt paylasmadinnn.bizi yalniZzzz birakmaaaa gellllllll

kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216

Haticimmmm uzulmeee yazdin yazi cokk guzell cok dogru ...var bundanda bi hayir diycennn aslinda degerin hicte fena dgldi yaaaa..olupta baska sorun cikcakti belkide..rabbim hayirlisimi versinnn canim yaaaa
..gogsen vey ne diyooooo

kızlar kan testimi aldım geldim sonuç mallesef negatif meleğim tutunamamış annesine...doktrum pazartesi tekrarla sonuç değişebiliyomuş bazen benim umudum yok değerim 0,100 bu değer yükselmez..olmamasındada vardır bir hayır..inş meleğim doğal yolla gelir annesine...

canım diğer topikte yazdım sana inş bu değer gerçek değerindir...inş katlanır Allahtan umut kesilmez...inş rabim sabrımızın mükafatını vericektir...meleklerimiz doğal yola gelir belki annelerine...

canım diğer topikte yazdım sana inş bu değer gerçek değerindir...inş katlanır Allahtan umut kesilmez...inş rabim sabrımızın mükafatını vericektir...meleklerimiz doğal yola gelir belki annelerine...

canım ordada yazdım sana :))) hayırlısı böyleymiş beraber yaşadık baksana :))) nasipse bi dahaki ay ikimizde normal yoldan hamiş oluruz inşallah

Haticimmmm uzulmeee yazdin yazi cokk guzell cok dogru ...var bundanda bi hayir diycennn aslinda degerin hicte fena dgldi yaaaa..olupta baska sorun cikcakti belkide..rabbim hayirlisimi versinnn canim yaaaa
..gogsen vey ne diyooooo

bitanem göğşen beyde çok üzüldü.ilaçları bıraktırdı..yapılacak birşey yok dedi..napalım kısmet nasip...

Gulnevaa canimm hayirlisi olsun diycezzz dedim gibi herseye hazirlikliydik uzgunsun biliyorum bende cokk uzuldum hatibuluttun degeride dusmus iyce kaskati oldummm ama bu ilk denemenizdii ilkten sonra ikinci denemede sans daha cokkk artiyooo benimkide 2.denemedevgeldii cnmmmmm...yilmiycazz yola deewamm etcezzzz hep beraber

bitanem göğşen beyde çok üzüldü.ilaçları bıraktırdı..yapılacak birşey yok dedi..napalım kısmet nasip...

Cnmmmm ne kadar ara vercen ben uc ay aradan sonra basladim daha dogrusu horminlar duzeldi icin 3.aya denk geldii yoksa ertesi ay basliycaktumm...bu yolda hirsli olc ann haticim kapidan kovulsan bacadan gircen varyaa sakin morelini bozmaa cok iyi bi doktorun varr olmamadi icin bi nedennn yokkkkk

valla tatlım hele bi adet ol adetinin 10.günü gibi gel yumurtalıklarına bakalım ona göre karar veririz dedi.bende hmen başlicam nasip olursa.ama maddi açıdan çok zorlanacağım kesin

canım ordada yazdım sana :))) hayırlısı böyleymiş beraber yaşadık baksana :))) nasipse bi dahaki ay ikimizde normal yoldan hamiş oluruz inşallah

canım hakımızda hayırlısı buymuş elden bişey gelmiyor sabır etmekten başka...ben bu aşamaya gelmek için çok mücadele etim fsh çook yüksekti tedavilerim hep iptal oldu...inş doğal yolla gelir meleklerimiz...canım neden ilaçlarını bıraktırılar acaba bana doktorum ilaçları bırakma devam dedi sonradanda yüselebiliyomuş..belki ikizdi biri gitii diğeri tutu olabilir canım..tekrarlamıycanmı yine kan testini..

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...olmadığındada vardır hayır..yolla devam inş...

canım sen ne zman başlican bi daha ??? valla doktorum ilacı bırak dedi.bende devam etmeyi düşünmüyordum zaten duba gibi olmuşum :))) bi daha kanda yapmicam kısmet bu işler gülneva :))

kızlar çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsunnn

üzüldüm kızlar,, bugün çok güzel haberler bekliyordum ( bizlerede umut olacak haberler,,, yinede gelecek ne getireck bilemiyoruz kızlar inş. sabırla beklediğimiz bebişlerimiz en kısa zamanda bizimle olurlar,,,

canım sen ne zman başlican bi daha ??? valla doktorum ilacı bırak dedi.bende devam etmeyi düşünmüyordum zaten duba gibi olmuşum :))) bi daha kanda yapmicam kısmet bu işler gülneva :))

canım bana doktorum devam ilaçlara dedi geç yükselenlerde oluyomuş kanda..beni dün akşamdan beri acayip kasık ağrılarım var dün akşam ağrılarım geçmese acile gidiyoduk nerdeyse bende heveslenmiştim kasık ağrılarımdan idrarda negatif sonucuma ramen.. canım tüp bebek için bir yada iki ay ara vermeye düşünüyorum ama her adete kontrolerimi ihmal etmiycem...bende yumoşlar çok zor büyüyo canım şu aşamalara gelmek bile mucizeydi benim için...son 3 aydan beri yumoşlar hiç yoktu benim..geçen ay sürpriz yumurtam olmuştu çatlamamışlar kist olmuşlardı..doktorum kstlrime ramen klomenle tedavime başlatmıştı ve bir yumoşum istenen büyüklükteydi ve oda dölendi ama 3 gün 8 hücreli olması gerekirken...benim emriyom maalesef 3 günü 5 hücreli olmuş..yinede bize bilgi verilmeden transferimizi yaptılar..transferden sonra 5 hücreli orta kalite denmişti..ben hisetmiştim bebeğimin bana tutnmıycağını canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…