Gulnevacim bu asama gelmektee cokk onemmli biliyosunnnn bunada sukur dee diyosunn zatennn..dmii canimmmm..nasil hissetiyosun kendiniii....umulsemee naptiii Acabaaa??????
canım ilaçlara 1,500 ödedim.tüpte 2,750 tuttu..
Kelebekcimm bulantilarimm gectiiii...cokk sukurrr..senin nedirr cinsiyetttt paylasmadinnn.bizi yalniZzzz birakmaaaa gellllllll
kızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
kızlar kan testimi aldım geldim sonuç mallesef negatif meleğim tutunamamış annesine...doktrum pazartesi tekrarla sonuç değişebiliyomuş bazen benim umudum yok değerim 0,100 bu değer yükselmez..olmamasındada vardır bir hayır..inş meleğim doğal yolla gelir annesine...
kızlar kan testimi aldım geldim sonuç mallesef negatif meleğim tutunamamış annesine...doktrum pazartesi tekrarla sonuç değişebiliyomuş bazen benim umudum yok değerim 0,100 bu değer yükselmez..olmamasındada vardır bir hayır..inş meleğim doğal yolla gelir annesine...
canım çok geçmiş olsun ..pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın..önemli bir test canımkızlar s.a. doktordan geldim. transferin 7.günü 22 olan değerim 9.gün 9 a düşmüş.maalesef ilk tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu..denilecek hiçbir şey yok bence...
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir.Her şerde vardır bir hayır" bakara 216
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebğin gelsin canım..allah büyük ol deyince olacak inşallah canım..kızlar kan testimi aldım geldim sonuç mallesef negatif meleğim tutunamamış annesine...doktrum pazartesi tekrarla sonuç değişebiliyomuş bazen benim umudum yok değerim 0,100 bu değer yükselmez..olmamasındada vardır bir hayır..inş meleğim doğal yolla gelir annesine...
Gulnevacim bu asama gelmektee cokk onemmli biliyosunnnn bunada sukur dee diyosunn zatennn..dmii canimmmm..nasil hissetiyosun kendiniii....umulsemee naptiii Acabaaa??????
1 tüp bebek denememde doktorum dediki transfer aşamasında kitap gibi embriyo 8 hücreli güzel bölünmüş vs vs bebeğimi aldım eve geldim sandım 12 gün ne umutlar ne hayallarle geçti ben zannettimki embriyoyu bana verdilerya benim oldu bebeğim oldu zannettim kan vermeye gittim beklemeyin arar söyleriz dediler eşimi aramışlar önce eşimde siz arayın söyleyin demiş sonucu bekliyrum ama yüzyıl geçti sandım yok dediler olmadı dediler inanamadım kendimi dışarı attım o anda ölmek istedim yer yarılsın içine gireyim birdaha çıkmayım dedim UMUT BAZEN İŞGENCEYE DÖNÜŞÜYOR bayılmışım arkadaşım eve gittim günlerce Hani BENİM BEBEĞİM DİYE AĞLADIM AĞLADIM AĞLADIM çok ağırdı benim için olmadı 2.denemde olmadı aşılamalar olmadı ben alıştım
Gülneva canım keşke olsaydı boşver takma dediklerininde karşımdaki insanları boğmak isterdim nasıl boşvereyim nasıl takmayım derdim içimden ama umut ah umut öyle birşeyki bir sonraki gün yine ne yapacağını düşünerek kaldığın yerden devam ediyorsun.inşallah bebeğin sana en kısa zamanda gelir inşallah bugünleri çok çabuk unutursun,sevgilerimle
canım çok geçmiş olsun ..pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın..önemli bir test canım
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebğin gelsin canım..allah büyük ol deyince olacak inşallah canım..
canım bende hala istanbuldayım supriz oldu bana yumiler büyümüş .benim akıllı adanadaki doktorun gö<ünde sorun var sanırım..belkide geçen ayda yumi gelişti AM doktor göremedi..aslında gelip muayene olmak en iyisi..yarın tekrar kontrolüm var..her şey yolunda giderse inşallah çarşamba opu olacak dedi erbil bey..bu arada doktorda çok iyi .ama fazla konuşma fırsatım olmadı..yanlız beni çok beklettiler ..ama sonucu değdi.. allah olmazları olduran değilmi..gülnevacım sende dua et canım hepimiz edelim hepimiz kavuşalım inşallah..
canım ya çok üzüldüm çok zor bi durum allahım sabır güç kuvvet versin..inş bebeğin tedaviye gerek kalmadan en yakın zamanda gelir...bizim teyzeninde olmamış onun içinde çok üzüldüm ağladım kendimi sizin yerinize koydum çok zor bi durum allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
canım bana doktorum devam ilaçlara dedi geç yükselenlerde oluyomuş kanda..beni dün akşamdan beri acayip kasık ağrılarım var dün akşam ağrılarım geçmese acile gidiyoduk nerdeyse bende heveslenmiştim kasık ağrılarımdan idrarda negatif sonucuma ramen.. canım tüp bebek için bir yada iki ay ara vermeye düşünüyorum ama her adete kontrolerimi ihmal etmiycem...bende yumoşlar çok zor büyüyo canım şu aşamalara gelmek bile mucizeydi benim için...son 3 aydan beri yumoşlar hiç yoktu benim..geçen ay sürpriz yumurtam olmuştu çatlamamışlar kist olmuşlardı..doktorum kstlrime ramen klomenle tedavime başlatmıştı ve bir yumoşum istenen büyüklükteydi ve oda dölendi ama 3 gün 8 hücreli olması gerekirken...benim emriyom maalesef 3 günü 5 hücreli olmuş..yinede bize bilgi verilmeden transferimizi yaptılar..transferden sonra 5 hücreli orta kalite denmişti..ben hisetmiştim bebeğimin bana tutnmıycağını canım...
canım ankara başkent hastanesinde yaptırıyorum sgk ile anlaşmalı fiyatları..haklısın bende çok diyorum ama diğer yerlere göre çok uygun :))) benimde kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor adet olmayı bekliyorum sen oldunmu?canım ne kadar uygun senin tüp bebek fiyatları..ben ilaçlar hariç 4500 tl ödedim..eşime açıklama yapmışlar..1500tl yumurta toplama 1500 dölenme aşamasıymış..1500tl transfer ücreti...
canım ankara başkent hastanesinde yaptırıyorum sgk ile anlaşmalı fiyatları..haklısın bende çok diyorum ama diğer yerlere göre çok uygun :))) benimde kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor adet olmayı bekliyorum sen oldunmu?
Haticim firsat buldukca gel sende bu topigee olmazzmiii????
canım ankara başkent hastanesinde yaptırıyorum sgk ile anlaşmalı fiyatları..haklısın bende çok diyorum ama diğer yerlere göre çok uygun :))) benimde kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor adet olmayı bekliyorum sen oldunmu?
sen raporlumu yaptırdın tüp bbebeği canım..benim gitiğim yerde sgk anlaşmalı ama rapor çıkartmadan fiyatlar değişmiyor..canım benim benimde kasıklarda ağrılarım oluyo bazen çok şiddetli.. bana doktorum ilaçları bırakma pazartesi gününe kadar devam et bazıların geç çıkabiliyor demişti ben kullanmak istemedim yeterince şişrmişti ilaçlar..bugün yine test yaptırcam kandan doktor mutlaka tekrarla demişti testi..hiç umudum yok 0 olan değer iki günde yükselirmiki...benim jel kalıntıları hep gelmeye başladı akıntı şeklinde..sendede oluyomu canım..
yok tatlım raporlu 1,670 tl bu hastane..benmki raporsuzdu..kasık ağrılarım çok felaket artık adet olcam sanırım BAŞLADI AĞRILARI..TRANSFERİN 7.GÜNÜ 22 OLAN DEĞERİM 9.GÜNÜ 9 OLMUŞTU DOKTORDA İLAÇLARI KES DEDİ.KESTİM İLAÇLARI Bİ DAHADA KAN VERMEDİM ZATEN KASIK AĞRILARINDAN Bİ İKİ GÜNE OLURUM..AKINTI ŞEKLİNDE PROGESTAN GELİYO BENDENDE..BİDE MANTAR OLDUM HİÇ SORMA :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?