Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Gulnevacim bu asama gelmektee cokk onemmli biliyosunnnn bunada sukur dee diyosunn zatennn..dmii canimmmm..nasil hissetiyosun kendiniii....umulsemee naptiii Acabaaa??????

canım benim hep umudum var inş bebişim doğalından gelsin inş...çokta üzgün hisetmiyorum eşimin ve annemi üzüldüğünü gördükçe üzülüyorum...anneciğim hasta olmasına ramen bana iki hafta bebek gibi baktı anneciğim sağolsun...

Kelebekcimm bulantilarimm gectiiii...cokk sukurrr..senin nedirr cinsiyetttt paylasmadinnn.bizi yalniZzzz birakmaaaa gellllllll

ne guzel rahatlamissindir simdi....canim en son gittigimde kiz gibi demisti ama kesin bisey demedi benimde icime hep kiz doguyordu :) ya ben bugun cok kötüydüm misafir geldi biraz ayakta dolandim diye belim kalcam felaket agriyor agrisi bacagimada vuruyor yuruyemiyorum artik oturdummu kalkamiyom kalktimmi oturamiyom nolcak bu halim gecmedi bi turlu bu kalca agrisi...sende de halen devam ediyormu

canim hayirlisi böyleymis sikma canini ins enkisa zamanda kendiliginden gelir bebisiniz....

gulnevaa canim cok uzuldumm inan ama hayirlisi boyleymis belkide bilemiyoruz...cok zor bi durum acok iyi anlayabiliyorum seni uzulmemek elde degil ama duadan baska yapacak siginacak biseyimiz yok rabbim ins en kisa zamanda kendiliginden gönderiri melegini...ama yilmak yokkk biliyosun bizi bak rabbim 3. de nasip etti napalim buda bizim kaderimizmiss...((

Pozitif bekliyorduk ama, ne yapalim hep hayirlisi dedik unutma canim,hic tüpe gerek kalmadan dogal bir hamilelik icin, calismalara devam diyorum.

canım ya çok üzüldüm çok zor bi durum allahım sabır güç kuvvet versin..inş bebeğin tedaviye gerek kalmadan en yakın zamanda gelir...bizim teyzeninde olmamış onun içinde çok üzüldüm ağladım kendimi sizin yerinize koydum çok zor bi durum allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

1 tüp bebek denememde doktorum dediki transfer aşamasında kitap gibi embriyo 8 hücreli güzel bölünmüş vs vs bebeğimi aldım eve geldim sandım 12 gün ne umutlar ne hayallarle geçti ben zannettimki embriyoyu bana verdilerya benim oldu bebeğim oldu zannettim kan vermeye gittim beklemeyin arar söyleriz dediler eşimi aramışlar önce eşimde siz arayın söyleyin demiş sonucu bekliyrum ama yüzyıl geçti sandım yok dediler olmadı dediler inanamadım kendimi dışarı attım o anda ölmek istedim yer yarılsın içine gireyim birdaha çıkmayım dedim UMUT BAZEN İŞGENCEYE DÖNÜŞÜYOR bayılmışım arkadaşım eve gittim günlerce Hani BENİM BEBEĞİM DİYE AĞLADIM AĞLADIM AĞLADIM çok ağırdı benim için olmadı 2.denemde olmadı aşılamalar olmadı ben alıştım

Gülneva canım keşke olsaydı boşver takma dediklerininde karşımdaki insanları boğmak isterdim nasıl boşvereyim nasıl takmayım derdim içimden ama umut ah umut öyle birşeyki bir sonraki gün yine ne yapacağını düşünerek kaldığın yerden devam ediyorsun.inşallah bebeğin sana en kısa zamanda gelir inşallah bugünleri çok çabuk unutursun,sevgilerimle

canım çok geçmiş olsun ..pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın..önemli bir test canım
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebğin gelsin canım..allah büyük ol deyince olacak inşallah canım..
Gulnevacim bu asama gelmektee cokk onemmli biliyosunnnn bunada sukur dee diyosunn zatennn..dmii canimmmm..nasil hissetiyosun kendiniii....umulsemee naptiii Acabaaa??????

canım bende hala istanbuldayım supriz oldu bana yumiler büyümüş .benim akıllı adanadaki doktorun gö<ünde sorun var sanırım.. belkide geçen ayda yumi gelişti AM doktor göremedi..aslında gelip muayene olmak en iyisi..yarın tekrar kontrolüm var..her şey yolunda giderse inşallah çarşamba opu olacak dedi erbil bey..bu arada doktorda çok iyi .ama fazla konuşma fırsatım olmadı..yanlız beni çok beklettiler ..ama sonucu değdi.. allah olmazları olduran değilmi..gülnevacım sende dua et canım hepimiz edelim hepimiz kavuşalım inşallah..

canım gerçekten çok acı umutlanıp sonradan hayal kırıklığına uramak .rabim sabrını veriyo çok şükür..be hisetmiştim canım meleğimin bana bağlanmadığını...sonuç görünce hiç şaşırmadım canım...0 görmeye alıştık nede olsa...inş 3 denemende gelir meleğin canım..hata 3 denemeye gerek kalmadan inş doğalından gelir meleğin...

umuselmen bak Allahım ol desin yeterki belkide 1 haftada büyüdü yumoşların..hayat süprizlerle dolu canım..bundan sonraki hiçbir gelişmeye şaşırmıycam olmayanı olduran rabimiz var çok şükür..inş kaliteli emriyon olsun e2 kaç çıktı canım...

canım transfer günü çok yoğundu orası hepimizi inan kobay gibi sırayla aldılar ara vermeden..ve aret bey yoktu acil ameliyatı çıkmış ne çook bekledik gelmesini sularıda içtik bide Allahım kabus gibi geçti benim için o bekleme süresi 1 buçuk litre suyu içtim öylece sıkışık bekledik 2 saat..tabi ben dayanamadım yaptım tuvaletimi..neyse ilk sıra benimiş yook anam sıkışık değilim yine içtim 1 buçuk lt suyu anca mesane doldu..o kadar sıkışıktım ki transfere alındığımda odama gelince dayanamadım sürgü istedim ve 1 saat yatıktan sonra ...3 saat yollarda perişan olduk..bide iş çıkışı istanbulun akşam trafiği 1 satlik yolu 3 saate ulaştık eve..yoldada çok sıkıştım bide trafik altıma yapıyodum nerdeyse bayağ stresliydi trasfer günü...hayırlısı böylemiş canım..rabimin vardır bildiği..sen ne durumdasın canım yaptınmı çatlatma inenei toplama yarınmı senin..inş rabim yardımcın olsun inş sen güzel haberler vercen bize...

canım ne kadar uygun senin tüp bebek fiyatları..ben ilaçlar hariç 4500 tl ödedim..eşime açıklama yapmışlar..1500tl yumurta toplama 1500 dölenme aşamasıymış..1500tl transfer ücreti...
canım ankara başkent hastanesinde yaptırıyorum sgk ile anlaşmalı fiyatları..haklısın bende çok diyorum ama diğer yerlere göre çok uygun :))) benimde kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor adet olmayı bekliyorum sen oldunmu?

Haticim firsat buldukca gel sende bu topigee olmazzmiii????

sen raporlumu yaptırdın tüp bbebeği canım..benim gitiğim yerde sgk anlaşmalı ama rapor çıkartmadan fiyatlar değişmiyor..canım benim benimde kasıklarda ağrılarım oluyo bazen çok şiddetli.. bana doktorum ilaçları bırakma pazartesi gününe kadar devam et bazıların geç çıkabiliyor demişti ben kullanmak istemedim yeterince şişrmişti ilaçlar..bugün yine test yaptırcam kandan doktor mutlaka tekrarla demişti testi..hiç umudum yok 0 olan değer iki günde yükselirmiki...benim jel kalıntıları hep gelmeye başladı akıntı şeklinde..sendede oluyomu canım..

canlar hadi bakalım güzel haberlerle gelin dualarımız sizinle..Allah yar ve yardımcınız olsun...bizleri habersiz bırakmayın kızlarr...

yok tatlım raporlu 1,670 tl bu hastane..benmki raporsuzdu..kasık ağrılarım çok felaket artık adet olcam sanırım BAŞLADI AĞRILARI..TRANSFERİN 7.GÜNÜ 22 OLAN DEĞERİM 9.GÜNÜ 9 OLMUŞTU DOKTORDA İLAÇLARI KES DEDİ.KESTİM İLAÇLARI Bİ DAHADA KAN VERMEDİM ZATEN KASIK AĞRILARINDAN Bİ İKİ GÜNE OLURUM..AKINTI ŞEKLİNDE PROGESTAN GELİYO BENDENDE..BİDE MANTAR OLDUM HİÇ SORMA :))))

aynen canım bende mantar oldum gibi..adet olayım gidicem bende doktoruma bakalım ilaç istiycem mantar için..canım kan testini tekaralasan diyorum en azından için rahat eder...canım benim adetlerim zaten düzensiz ne zaman olurum Allah bilir...bende ara ara kasık ağrılarım vardı şuan yok...adet olcam belirtisi yok yani..zaten bu aralar söktürücü kullanmadan adet gelmez oldu..adım adım menopoza doğru gidiyorum galiba..yumurta rezerv azlığı var bende..canım sendeki sorun neydi kaç senelik evlisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…