Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yakınımda başka hastane yok o yüzden 122 lira veremem bi daha gülneva adet olacağımıda biliyorum hiç gerek yok yani..ben 29 yaşındayım 1,5 yıldır deniyoruz.çikolata kistim var+eşimde morfoloji %3 ve yumurta rezervim 1,83 hepsi var işte ((

cnm unıversıte hastanesı oldugu ıcın uıygun oluyo ...

hatıcım yumurta rezervın hıcte fena dgllll ıyıı yannııı rabbımm verıcekk 2014 senın yılın olucakkk ınsallahh

evet canım ya geçekten öyle..benim adanadaki doktor yumiden anlamıyor..ilk güvenç beye gittiğimdede 2 gün önce baktı yok dedi..iki gün sonra güvenç bey baktı yumurtan var dedi çok şaşırmıştım..şimdide aynı oldu..kontrollerede bahçeciye gitmek gerekiyor aslında..

canım aklında olsun çok su içme bir dahakinde belkide kendiliğinden gelecek meleğin belkide tüple belli olmaz aklında olsun canım..sadece bir küçük şişe içmen yeterli çok sıkışık olmak iyi değil canım..kendini boşdan yere sıkmamış olursun..ben öyle yapıyorumen azından transferden sonra 1 saate yakın yatıyorum sonra sürgü..

bahar35baha ne aşamadsın canım..benim çarşamba opu var kısmetse inşallah.

canım ya yazmaya çalışıyorum nezamandır ama net bağlanmıyo dorudüzgün..benimde bugün opu oldu yumoşum dolu çıktı 1 tane toplandı embryo oluşursa benimde çarşamba transfer olcak..inş seninde kaliteli güzel yumoşların embiryoların oluşur..bize evlat olurlar inş..

kızlar çok güzel haberler çook sevindim ikinizin adına...bahar inş tek yumoşun kaliteli emriyon olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun annesine babasına...bu sefer olucak inş Allahında izniyle baharcığım....

umuselmen canım kaç yumoşun büyümüş hadi bakalım çook mutlu oldum inanki..çarşamba günü bütün yumoşların dolu çıksın inş...

canım yumurta rezervin amh çoook güzel..neden rezerv azlığı var dedinki...bizim amh 0 larda canım...ve tek yumoşumuz oluyo genelde oda büyürse tüp bebek aşamasına geliyoruz..ben bu tüp bebek tedavim için 1 sene bekledim hep yumoşum büyümedi ve tedavilerim ertelendi...bu arada yaşım 34 canım iki seneden beri deniyoruz bir kere bile gebelikte kan tesitimi 0 üstü göremedim canım..canım çikolata kistin gebe kalmana engel değil...ben senden umutluyum canım yakın zamanda hamiş olucaksın...çikolta kist tüp bebek aşamasında çok fazla yumoş oluşmasına engelmiş bendede kist vardı tüp bebek tedavime başlayınca bu adetle..ben doktoruma sordum kist varken tedaviye başlanırmı diye açıklama olrarak kist rezervi fazla olan bayanlarda çok yumurta değilde az yumurta üretirmiş yumurtalık...senin rezervin az bitane yada iki tane yumurta büyütsek yeterli dedi canım..beterin beteri var canım ya...Allahım sabır versin hepimize çok zor bir sınavdan geçiyoruz...

canım, yumişler büyümüş ne güzel haber verdin. bunlar hep birbirimize umut oluyor, çok seviniyoruz. hele ki zor hastalar da olunca daha da ümit oluyor inan. inşallah birden çok embryon olur ve bir an önce transfere geçersin. duam seninle canım.

baharcım çok sevindim, hele ki 1 tane olup da dolu çıkması inan çok güzel. bu da her ay 1 yuminin hem de dolu dolu olduğunu gösterdi . inşallah devamı gelir bebişini alırsın kucağnıa canım.

gülnevacım, sonucu gördüm ama hemen yazamadım elim gitmedi inan, çünkü olacağını düşünmüştüm. 1 yıl bekleyip tedaviye başlayınca mücize geliyor diye düşündüm hep. neyse hayırlısı buymuş canım. inşallah öncelikle kendiliğinden gelir bebişin, ama olmazsa da bak yuminin döllendiğini transfer olabildiğini gördük, buna da şükür canım.

allah razı olsun canım rabbim hepimize yardım etsin.opu sırasındada cerrahi bi işlem gördüğümüz için yine rezervimiz azalıyor biliyorsun..bence benim zamanım gelmedide ondan olmadı bende öyle düşünüyorum.inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız

kızlar merhaba.benimde yumurta rezervim az ve merkez araştırıp duruyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

amin canım inşallah..nasıl embriyon olmuşmu transferin şimdiden hayırlı olsun canım..benim işallah embriyo olursa dondurulacak canım

canım 3 yumi görüldü..cumartesi 2 pazartesi 3 oldu ama bir tanesi yeterli büyüklükte..ama olsun bunada şükür..yarın opum var..e2 ye bakmadılar bana düşük gibi geliyor..sanki adet olacakmış gibiyim..hayırlısı allahtan..

canım inşallah bir tanesi yeterli büyüklükte ..hayırlısı..canım sen her opuda ücret ödüyosun değilmi..biz yarın 2800 lira yatarıcakmışız..sonra dondurma ücretide alacaklarmı bilmiyorum..

canım inşallah bir tanesi yeterli büyüklükte ..hayırlısı..canım sen her opuda ücret ödüyosun değilmi..biz yarın 2800 lira yatarıcakmışız..sonra dondurma ücretide alacaklarmı bilmiyorum..

evet canım, her opuda ödeme oluyor. 1750 usd. ama bazen daha az alınabiliyor, sanırım gidilen kontrollerin sıklığına göre azaltıyorlar. 2 kez de boş çıktığında daha az aldılar, sanırım hastayı üzmemek için... seninki de 2800 tl iyiymiş, klasik tüp bedelinin yarısı. inşallah herşey yolunda gider.

arkadaşlar bugün embryologla görüştüm döllenme göremedim dedi yarın sabah tekrar bakıcam seni arıycam dedi transfer olmayabilir dedi..böle olupta 2.gün gelişme gösterebilirmi embiryo..umutlu komuşmadı olmadı diye düşünüyorum..hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elden daha sınavımız bitmemiş allahım inş en yakın zamanda nasip eder hepimizin bebeklerini..

kızlar mrhb nasılsınız bu gün yoktum eşimin amcası rahatsızdı nu ziyarete gittik GİZİ AADIM BU GÜN KESEYİ GÖRECEKLERDİ GÖRMÜŞLER PZRTS KALP ATIŞI İÇİN ÇAĞIRMIŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…